Monday, June 11, 2012

Συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, 11-6-2012

9 comments:

  1. Αχ βρε δυστυχισμένε, την έχεις ψωνίσει πάρα πολύ σοβαρά. Ξέρεις, βρε Αμυρά μου, εσύ τώρα νομιζεις πως ο κόσμος ασχολείται μαζί σου γιατί οι "απόψεις" σου τάχα, ταράζουν τα νέρα. Βρε κακομοιρη μου (που είσαι καλό παιδί στο βάθος) το Σύστημα που όσο πονηρός και ξύπνιος να είσαι (ή νομίζεις) απλά διασκεδάζει μαζί σου, εισαι κάτι σαν νούμερο στο τσίρκο και ταυτόχρονα σε χρησιμοποιεί για να δημιουργεί εντυπώσεις. Αγόρι μου, σε ξέρω καλά. Έχουμε φάει κι'έχουμε πιεί μαζί, σε ανύποπτο χρόνο πριν από 5-6 χρόνια. Χτες, μου διέγραψες διάφορα μηνύματα μου, προτίμησες την αποσιώπηση από τον διάλογο. Εσύ, ένας υποτίθεται ακόλουθος της Θρησκείας των Προγόνων, στην πραγματικότητα άσχετα από την "τααμπέλα" αναπαράγεις τα "χριστιανικά ήθη" στη χειρότερη και πιο βάρβαρη μορφή τους. Είσαι ένας ζηλωτής και ουδεμία σχέση διατηρείς με τη δροσιά της Αρχαιοελληνικής Παράδοσης και Συνέχειας. Σου εντόπισα και την γιγάντια αντίφασή σου: Αρχαιοελληνικό Κάλλος από τη μια, έρωτας τρελός για την Δέσποινα Βανδή, μίας απο τις πιο γελοίες εκπροσωπήσεις της νεοελληνικής παρακμής.

    Δεν απαντάς επίσης στο από που αντλείς οικονομικούς πόρους για να κάνεις όσα κάνεις εδώ και τόσα χρόνια. Ξεκινώντας από την φυλλάδα "Ελληνική Θρησκεία"που δεν διέφερε σε τίποτα από το ύφος των πλέον σκληρών ορθόδοξων εντύπων παραεκκλησιαστικών οργανώσεων μέχρι τις παρανοϊκές διακηρύξεις σου περί γάμων μόνο μεταξύ Ελλήνων πολιτών-κάτι που δεν υπηρξε ποτέ στην Κλασική Ελλάδα, με φωτεινότερο παράδειγμα τον Αλέξανδρο που σχεδόν υποχρέωσε τους άντρες του να νυμφευθούν με αλλοεθνείς και αλλόθρησκες προκειμένου να εξαπλωθεί αναίμακτα και διαχρονικά ο πολιτισμός.

    Ιφικράτη αγόρι μου μην διαγράψεις το μήνυμα, απάντησε αν θέλεις να μην προχωρήσω σε αποκαλύψεις για το άτομό σου που θα σε στεναχωρήσουν πάρα πολύ, αποκαλύψεις τις οποίες θα διασταυρώσουν επωνύμως ουκ ολίγοι που σε γνωρίζουν "από την καλή κι από την ανάποδη".

    Λειτουργείς όπως ανέκαθεν:Σαν τη βδέλλα. "Τότε" έγινες βδέλλα του συγγραφέα και ιστορικού Βλάση Ρασσιά και ορισμένων άλλων, σε πήρανε χαμπάρι γρήγορα, και μετά συνεχίζεις να είσαι βδέλλα όπου νομίζεις πως μπορείς να αντλήσεις λίγη δημοσιότητα.

    Τώρα, χρησιμοποιείς τον ΣΥΡΙΖΑ 10000% ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ.

    Και είναι καθαρό σε οποιονδήποτε γνωρίζει πως λειτουργεί το Σύστημα, πως υπηρετείς μάλλον έμμισθα τις πιο σκοτεινές υπηρεσίες του παρακράτους. Είναι φανερό, ηλίου φαεινότερο, και μόνο από το αποτέλεσμα της παρουσίας σου στα Μέσα.

    Στο τέλος, θα σου για άλλη μία φορά, καλόπιστα, άντε να κοιταχτείς αγόρι μου, γιατί θα καταλήξεις είτε αυτόχειρας είτε έγκλειστος σε κάποιο δημόσιο ψυχιατρείο.

    ΥΓ. Μην διαγράψεις το μήνυμα. Το έχω σώσει και θα το ανεβάζω διαρκώς μέχρι να απαντήσεις.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αν αγωνιάς για την τύχη του Αμυρά, δεν θα έγραφες αυτά που γράφεις, αοριστίες και αρλούμπες.
      Είναι φως φανάρι, ότι τα λεγόμενά του σε τρομάζουν όπως και των όμοιων σου.

      Σου προτείνω να αλλάξεις δόλωμα, γιατί τα ψάρια δεν τρώνε κουτόχορτο πλέον...

      Delete
    2. Ο κ. Αμυράς ξεκαθαρίζει σε όλους τους τόνους ότι δεν έχει καμία σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, φαίνεται πως δεν έχει καν τη διάθεση να κατηγορήσει το ΣΥΡΙΖΑ για το γεγονός ότι του αρνήθηκε την υποψηφιότητα. Το ίδιο κάνει και ο ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς φυσικά να κατηγορεί τον κ. Αμυρά για προβοκάτορα.
      Και έρχεται τώρα κάποιος τύπος που ανακάλυψε στο πρόσωπό του κ. Αμυρά έναν προβοκάτορα λέει του ΣΥΡΙΖΑ. Άσε δε που ανακάλυψε με περισσή έπαρση και τη γιγάντια δήθεν πολιτικική ιδεολογική αντίφαση: Αν σου αρέσει η Βανδή πως γίνεται να είσαι θαυμαστής του αρχαιοελληνικού πολιτισμού που στα αγάλματά του αποτυπώνονται άλλου είδους αισθητικά πρότυπα; Για να προσκομίσει ως τεκμήριο αυτού του συνοθυλεύματος ασυναρτησιών, μηδενισμών και υπεργενικεύσεων το γεγονός ότι "έτυχε σε ανύποπτο χρόνο να έχει φάει μαζί του" και άρα ξέρει αυτός από πρώτο χέρι...
      Και σα δε φτάνουν όλα αυτά, απειλεί κι όλας με την ασφάλεια της κουκούλας του για αποκαλύψεις και κατηγορεί όσους έχουν πρόσωπο να βγούν στα μέσα να εκθέσουν και να ξεκαθαρίσουν τις αππόψεις τους.
      Προσωπικά διαφωνώ με την προσέγγιση του κ. Αμυρά όπως αποτυπώθηκε στο επίμαχο βίντεο του 2011, αλλά είναι να απορεί κανείς πόσους απολογητές του μονοπωλίου της κρατικής βίας κάθε μορφής έχει αυτό το σύστημα...

      Delete
    3. tranquility κάνε ένα βήμα ακόμα πιό μπροστά και θά χεις πετύχει διάνα.
      Ο κύριος αυτός δεν είναι απλά κάποιος από τους απολογητές του μονοπωλίου της κρατικής βίας που τυχαίνει να διαθέτει το σύστημα.
      Η παρέμβασή του αποπνέει όλη τη μπόχα του ρουφιανοχαφιεδισμού των γνωστών ασφαλίτικων μεθόδων.
      Και ολοφάνερα συντάχθηκε στα PC πολύ γνωστού μας κτιρίου.

      Delete
    4. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟΥ AnonymousJune 11, 2012 11:21 PM
      ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΦΡΑΖΟΜΕΝΑ, ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΥΣΕΕ (ΒΛ. ΡΑΣΣΙΑΣ), ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΘΡΗΣΚΩΝ.

      Delete
  2. Ας του πει κάποιος βρε παιδιά ότι ο ανασχηματισμός, η υποτίμηση(νομίσματος) και η επανάσταση δεν προαναγγέλλονται.

    Να σημειώσω επίσης (αναγκάζομαι καθότι έχεις γίνει φίρμα), ότι εμένα δεν με εκφράζουν οι ηλιθιότητες που εξακοντίζεις. Εκφράζω τις παπαριές μου…. Μόνος.

    Όποιοι plateistas συμφωνούν με τον "επαναστάτη" να σηκώσουν το χέρι…. Θα περάσει delivery να διανείμει μολότοφ. . .

    Να μην χάσουν την ευκαιρία!

    ReplyDelete
  3. Κε Αμυρά, εγώ είμαι βέβαιος ότι βρισκόμαστε υπό συνεχή κατοχή (συν)ελληνικών συντεχνιακών και πολιτικών συμμοριών, και ώς έλληνας φορολογούμενος υπόκειμαι κι εγώ εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια τα αποτελέσματα και την οικονομική βία αυτής της κατοχής.
    Πώς με συμβουλεύετε να αντιδράσω σε αυτήν; Με πιστόλια και με τσεκούρια;

    ReplyDelete
  4. Ιφικράτη, συγνώμη που το ξέχασα, όπως θα έρχεσαι για την ακτίφ της επανάστασης, πάρε μου από το παρακείμενο ψιλικατζίδικο ένα νεροπίστολο, γιατί σφίξαν οι ζέστες και δεν θα "την βγάλουμε" φέτος….

    ReplyDelete
  5. Ιφικράτη, ο λαός ακόμα κοιμάται. Ή μάλλον, να το θέσω πιο σωστά, ο τρόπος της κατοχής με τα σύγχρονα μέσα, όπως γίνεται δηλαδή με οικονομικοπολιτικούς τρόπους (γιατί στην "πολιτισμένη" μας πλέον πραγματικότητα κανείς δεν κατακτά με τη βία... αυτό θα φαινόταν "κακό" χεχε), συμβαίνει σταδιακά. Σε υπνωτικούς ρυθμούς. Τόσο υπνωτικούς που ο πολίτης δεν παίρνει πρέφα πότε θα βρεθεί υποδουλωμένος από ένα σύστημα. Τόσο υπνωτικούς, που από τη μία γουστάρει το Fight Club, το Zeitgeist, την κάθε "φιλοσοφημένη" επαναστατική ιδέα, την ανατροπή του status quo στη θεωρία, αλλά από την άλλη όταν κάποιος του το παρουσιάσει σαν πραγματικότητα, κονοστέκεται, δειλιάζει, δεν μπορεί να το δεχτεί, σε βγάζει τρελό.

    Όταν λοιπόν αντιστραφούν τα likes/dislikes στο βίντεό σου, τότε και μόνο τότε θα σημαίνει ότι η χώρα μας βρίσκεται πραγματικά σε πολύ άσχημη κατάσταση. Αλλά τότε θα είναι όλα πολύ αργά. Όπως λένε, το λογικό και το παράλογο αλλάζουν θέσεις μεταξύ τους, ανάλογα με το ποιο αντιπροσωπεύει την πλειοψηφία. Έτσι, κάποιοι "τρελοί" δικαιώθηκαν ετεροχρονισμένα και βαφτίστηκαν προφήτες, κάποιοι "λογικοί" βαφτίστηκαν εκ των υστέρω προδότες.

    Υπάρχουν ακόμα πολλοί, πάρα πολλοί, η πλειοψηφία ίσως, που ακόμα δεν υποφέρει, αλλά -μέσα στα "σχετικά" (όλα σχετικά είναι) παράπονά της- καλοπερνάει. Όταν κάποιος υποφέρει πραγματικά και ψυχοσωματικά εξαιτίας άλλου, τότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα συμφωνήσει μαζί σου. Αλλά μέχρι τότε κοιμόμαστε...

    ReplyDelete