Thursday, June 21, 2012

Στις επάλξεις του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνος


Ή ο Λαός θα δικάσει τους προδότες, ή οι προδότες θα δικάσουν τον Λαό. Δεν υπάρχει ενδιάμεση λύση.
Πρώτη πράξη της Νέας Δημοκρατίας στην κυβέρνηση ήταν να ασκήσει πολιτική δίωξη εναντίον μου, και φυσικά να συμπήξει κυβέρνηση με το Πασοκ, παρέχοντας αμνηστία σε όσους πρόδωσαν τον Λαό και την Πατρίδα.
Η πολιτική δίωξη είναι προάγγελος συμφορών για τον Λαό, και για όποιον αντιδρά στο μνημόνιο και την ξένη κατοχή.
Οι προδότες των κυβερνήσεων Παπανδρέου-Παπαδήμου τώρα θα έχουν πλήρη νομική κάλυψη για τα εγκλήματα που διέπραξαν στην περίοδο 2009-2012.
Με αυτό τον τρόπο η Νέα Δημοκρατία επιβεβαίωσε δύο πράγματα:
Πρώτον, ότι δεν υπάρχει ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και ότι από εδώ και πέρα η εισαγγελία θα είναι η προέκταση της Νέας Δημοκρατίας. Δεύτερον, νομιμοποίησε τον ένοπλο αγώνα των πραιτωριανών εναντίον του Ελληνικού Λαού.
Αν η εισαγγελία είναι ανεξάρτητη, πρέπει να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου τον Παπανδρέου και τους επικεφαλής των πραιτωριανών. Και να γίνει εξέταση κατ’ αντιπαράσταση με όσα μου καταμαρτυρούν.  
Όσοι Έλληνες διώκονται για την αντιστασιακή τους δράση από την κατοχική κυβέρνηση Σαμαρά οφείλουν να δηλώνουν αιχμάλωτοι πολέμου.
Η Νέα Δημοκρατία θα προσπαθήσει να ποινικοποιήσει τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα του Ελληνικού Λαού για να μην αναβλύζει στην λαϊκή συνείδηση το ζήτημα της ξένης κατοχής. Για την Νέα Δημοκρατία δεν υφίσταται ζήτημα εκχωρήσεως εθνικής κυριαρχίας, συνεπώς θα διώκωνται όσοι πολεμούν τους κατακτητές.
Οι πολιτικές διώξεις που θα επακολουθήσουν θέτουν επί τάπητος το εναγώνιο δίλημμα: ή θα πολεμήσουμε το 4ο Ράιχ και τους δωσίλογους, ή θα υποστούμε γενοκτονία.
Δεν οφείλουμε υπακοή στην κατοχική νομιμότητα. Η κομματική δικαιοσύνη της Νέας Δημοκρατίας λειτουργεί μόνον για να προασπίζει τα συμφέροντα των γερμανών ιμπεριαλιστών.
Αν ο κ. Μιχελάκης θέλει να αντιμετωπίσει τους πολιτικούς του αντιπάλους σε ισότιμη βάση, να αποποιηθεί την βουλευτική του ασυλία, και μαζί με στελέχη της ΝΔ που υπέγραψαν μνημόνια και δανειακές συμβάσεις να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για εσχάτη προδοσία.  
Οι ληστοσυμμορίτες, οι προδότες και οι δωσίλογοι μάς κήρυξαν τον πόλεμο επειδή απαιτούμε Εθνική Ανεξαρτησία και Λαϊκή Κυριαρχία. Πρέπει να αντεπιτεθούμε. Έχουμε ιερό καθήκον έναντι του Λαού και της Πατρίδος να υπερασπιστούμε το Δίκαιο και την Ελευθερία.
Η αντεθνική και ανθελληνική υστερική εκστρατεία που εξαπέλυσαν έχει ως σκοπό να πείσει τον Ελληνικό Λαό ότι δεν κινδυνεύει από την Τρόικα και το 4ο Ράιχ αλλά από τους πατριώτες που μιλάνε για Εθνική Αντίσταση ενάντια στον ξένο κατακτητή.
Την στιγμή που εκκρεμούν μηνύσεις όπως αυτή του ιατρού Δημ. Αντωνίου, ο οποίος κατηγορεί το καθεστώς για προδοσία, η οιαδήποτε πρόκληση σε βίαιη ανατροπή των ξένων κατακτητών και των προδοτών είναι νόμιμη και αναγκαστική σύμφωνα με το άρθρο 120 του Συντάγματος.
Αν η μήνυση του κ. Αντωνίου είχε εκδικασθεί και οι προδότες είχαν συλληφθεί, τότε δεν θα χρειαζόταν η επίκληση του άρθρου 120 του Συντάγματος. Δεν έκανα τίποτε άλλο από το να επικαλεστώ το άρθρο 120 του Συντάγματος, το οποίο απαιτεί βίαιη ανατροπή των σφετεριστών της εξουσίας.
Αυτή η διάσταση του ζητήματος απεκρύβη μέσω της τηλεοπτικής υστερίας που καλλιεργήθηκε από τα χαλκεία της Συγγρού. Σε αυτή την υστερία πρωταγωνίστησαν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας όπως η κ. Πιπιλή και ο κ. Κρανιδιώτης.
Η δήλωση του κ. Φαήλου Κρανιδιώτη για την συνέντευξή του μαζί μου, όπου αναφέρει ότι δεν ήξερε ότι είχε να κάνει με «βιετκόγκ», αφ’ ενός δείχνει ότι ο κ. Κρανιδιώτης δεν ενδιαφέρεται για την ξένη κατοχή, άρα δεν τίθεται για αυτόν ζήτημα εθνικής κυριαρχίας. Αφ’ ετέρου, στην συνέντευξη που μου παρεχώρησε αναφέρεται με πολύ θετικά λόγια στον αγώνα των Κούρδων του PKK.
Είναι γνωστόν ότι ο ιδεολογικός πυρήνας του PKK είναι μαρξιστικός. Αυτό δεν φαίνεται να τον πειράζει. Ούτε φαίνεται να απασχολεί τον κ. Κρανιδιώτη ότι το PKK θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση.
Συνεπώς η ευαισθησία τους για τους εθνικοαπελευθερωτικούς αγώνες είναι επιλεκτική και υποκριτική. Επιχαίρουν για τους αγώνες των Κούρδων αλλά καταδικάζουν τους αγώνες των Ελλήνων.
Αν επιτύχει τον στόχο της η πολιτική δίωξη που εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, σειρά έχουν όλοι οι σύντροφοι και συμπολεμιστές. Όλα τα κινήματα κοινωνικής και εθνικής αντιστάσεως θα βρεθούν στο στόχαστρο. Αν λυγίσουμε τώρα, μετά δεν θα υπάρχει κανείς να υπερασπιστεί τον Ελληνικό Λαό όταν το 4ο Ράιχ ξεκινήσει την τελική φάση γενοκτονίας.
Το αποικιοκρατικό καθεστώς στην χώρα μας πρέπει να ανατραπεί. Με κάθε μέσον.
Διεξάγουμε μία πολύ σκληρή μάχη κατά του γερμανικού ιμπεριαλισμού. Το έγκλημα που διέπραξε ο κ. Μιχελάκης πρέπει να εκληφθεί ως μία φάση του πολέμου από τις πολλές που θα επακολουθήσουν.
Το ζήτημα τώρα είναι ο Ελληνικός Λαός να πάρει την Δικαιοσύνη στα χέρια του, και να μην επιτρέψει στους ελληνόφωνους γκαουλάιτερς να τον οδηγούν σιδηροδέσμιο στις φυλακές.
Μόνον δια της μετωπικής συγκρούσεως με τον ξένο κατακτητή και τους προδότες θα αναδειχθούν οι λαϊκοί ήρωες της Εθνικής Αντιστάσεως.
Το εκλογικό αποτέλεσμα της 17ης Ιουνίου, είναι προάγγελος συμφορών για το Έθνος. Συμφορές που ίσως φτάσουν σε εδαφικό ακρωτηριασμό της Πατρίδος μας.
Για τους Έλληνες πατριώτες και επαναστάτες δεν υπάρχει άλλος δρόμος απ’ αυτόν της Αντιστάσεως. Η μοίρα επέλεξε την γενιά μας να αγωνιστεί για την Ελευθερία. Δεν επιτρέπεται να λείπει κανείς από αυτό το κάλεσμα.
Η κατοχική κυβέρνηση Σαμαρά, η κυβέρνηση των νενέκων, η κυβέρνηση των δωσίλογων δεν νομιμοποιείται να διώκει κανέναν πατριώτη. Πρόκειται για μία παράνομη και μισελληνική κυβέρνηση.
Μία παράνομη κυβέρνηση εκλεχθείσα με την οικονομική βοήθεια και τις ευλογίες του 4ου Ράιχ, και που έχει ως μοναδικό σκοπό να εξανδραποδίσει τον Ελληνικό Λαό και να αφανίσει δια παντός το Ελληνικό έθνος-κράτος.
Δεν θα της επιτρέψουμε να διαπράξει το στυγερό έγκλημα. Δεν θα επιτρέψουμε στην ελληνόφωνη ληστοσυμμορία των συνεργατών της Τρόικας να ξεπουλήσει την Ελλάδα στους γερμανούς κατακτητές.
Ο πόλεμος για την Ελευθερία, την Εθνική Αξιοπρέπεια και την Κοινωνική Δικαιοσύνη, θα συνεχιστεί με κάθε τίμημα. Έτσι επέλεξαν οι εχθροί της Ελλάδος.
Ιφικράτης Αμυράς
21-6-2012

1 comment:

  1. Ζητώ το Ελληνικό Έθνος!
    ζητώ ο εθνικισμός!
    Η Ελλάδα είναι δικιά μας οφείλουμε να την διεκδικήσουμε.
    Αν κατάφερνες κ Ιφικρατη να πείσεις τους ανθελληνες να αγαπήσουν την χώρα τους.
    Θα ξέφευγαν από την αριστερά της καταστροφής η και την δεξιά της προδοσίας.

    Παναγιώτης.

    ReplyDelete