Tuesday, October 9, 2012

Η πολεμική ιαχή των προδοτών: «Όχι όπλα. Ειρηνικά»


Για να ανατραπεί το κατοχικό καθεστώς, πρέπει να εκπληρωθούν 4 βασικοί όροι μίας επιτυχημένης Επαναστάσεως: ιδεολογικοί, συναισθηματικοί, οργανωτικοί, και υλικοί όροι.
Όταν οι Έλληνες ακούν ηλιθίους και ευρωγιουσουφάκια να τον παροτρύνουν να διαμαρτύρεται ειρηνικώς κατά της ξένης κατοχής, πρέπει να εξετάζουν τί συμφέροντα έχουν όσοι καλούν τον Λαό σε υποταγή με πρόσχημα την ειρήνη.
Όποιος είναι εθελόδουλος έχει μία δικαιολογία. Είναι δειλός. Όσοι όμως καλούν τους άλλους να γίνουν δούλοι, τότε έχουν συμφέρον από την δουλεία.
Το ζήτημα αν θα διαμαρτυρόμαστε ειρηνικώς ή βιαίως ενάντια στην ξένη κατοχή είναι δευτερεύον και εξαρτάται από τις εκάστοτε πολιτικές συνθήκες. Πρωτεύον είναι ο εξοπλισμός του Λαού με στοιχειώδεις πολιτικές γνώσεις ώστε να αντιληφθεί τους κινδύνους της ειρηνικής υποταγής στον κατακτητή.
Για να ανατραπεί το κατοχικό καθεστώς που ζούμε, προφανώς το πρόβλημα δεν περιορίζεται στην κατοχή όπλων από τον Λαό. Είναι και αυτό ένα από τα πολλά ζητήματα που πρέπει να επιλύσει η Ελληνική Επανάσταση όταν φθάσει στο σημείο της παλλαϊκής εξεγέρσεως.   
Αυτό που τώρα πρέπει να κατανοήσει ο Ελληνικός Λαός είναι ο συσχετισμός των δυνάμεων μεταξύ Λαού και κατακτητών.
Όταν κάποια εθελόδουλα ευρωγιουσουφάκια μας καλούν να υποταχθούμε ειρηνικώς στον κατακτητή, χρησιμοποιούν ωρισμένες σιωπηρές παραδοχές. Τις οποίες φροντίζουν να μην αναλύουν στον Λαό, ώστε να τελεί υπό σύγχυση.
Α)Υποθέτουν ότι σε μία ειρηνική διαδήλωση οι πραιτωριανοί δεν θα πυροβολήσουν τους διαδηλωτές. Όποιος έχει μελετήσει αστυνομικά εγχειρίδια καταστολής διαδηλώσεων ξέρει καλώς ότι υπάρχει διαβάθμιση στην χρήση βίας. Οι επικεφαλής των πραιτωριανών έχουν το ελεύθερο να πυροβολήσουν το πλήθος αν δεν διαλυθεί, και η χρήση πραγματικών πυρών είναι άσχετη με το αν το πλήθος συνέρχεται ειρηνικώς και αόπλως. Η απόφαση λαμβάνεται με κριτήριο την τρομοκράτηση του πλήθους.
Β) Δεύτερη σιωπηρή παραδοχή. Υποθέτουν ότι θα πάρουμε την εξουσία ειρηνικώς. Ή πρόκειται για ηλιθίους ή για οπαδούς του κ. Τσίπρα. Ο Σαμαράς και η ληστοσυμμορία του ξέρουν καλώς ότι με τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει, αν αλλάξει το καθεστώς, θα σαπίσουν στην φυλακή. Οι προδότες είθισται να έχουν ένστικτο αυτοσυντηρήσεως. Αν δούν ότι κινδυνεύουν δεν θα διστάσουν να πυροβολήσουν, από την στιγμή μάλιστα που έχουν την υψηλή προστασία της Τρόικας και του 4ου Ράιχ.

Γ) Τρίτη σιωπηρή παραδοχή των εθελόδουλων ειρηνιστών. Υποθέτουν ότι μέχρι να πάρουμε την εξουσία(πάντα ειρηνικώς, δηλαδή μετά θάνατον), δεν φέρουν ευθύνη ή δεν τους πολυ-ενδιαφέρει πόσα Ελληνικά εδάφη θα αποσπασθούν από τους κατακτητές ούτε πόσοι Έλληνες θα λιμοκτονήσουν. Ο ειρηνιστής είναι εξ ορισμού ανεύθυνος, βάρβαρος και απολίτιστος. Καλύτερα να καταστραφεί ο Λαός και η Πατρίδα, παρά να χύσει το αίμα του εχθρού.
Δ) Διαδίδουν την εθνοκτόνο ιδέα ότι ο υπόδουλος Ελληνικός Λαός πρέπει οπωσδήποτε να παραμένει άοπλος εμπρός σε κάθε οπλισμένο εχθρό, εμπρός σε κάθε κατακτητή, εμπρός σε κάθε κίνδυνο, διότι τάχα ο ευρωπαίος κατακτητής δεν θα τον γενοκτονήσει ή για λόγους «εθνικής ενότητος». Ούτε σχιζοφρενείς βουδδιστές δεν διδάσκουν τέτοιες βλακείες. Εκτός και αν παίρνουν ληγμένα φάρμακα. Αυτό που ενδιαφέρει τους εθελόδουλους ειρηνιστές είναι να καλλιεργήσουν στον Λαό την αυταπάτη να εναποθέτει την ασφάλειά του στους κατακτητές.
Οι εθελόδουλοι ειρηνιστές ενδιαφέρονται πάρα πολύ για την νομιμοποίηση της κατοχικής βίας και της κατοχικής εξουσίας. Ο λόγος που καλούν τον Λαό να αφοπλιστεί, είναι διότι θέλουν να εξοπλιστεί άφοβα ο κατακτητής.
Όταν αρνείσαι να σηκώσεις τα όπλα υπέρ της Πατρίδος και του Λαού, και αποκαλείς «τρομοκράτες» και «προβοκάτορες» όσους το πράττουν, σημαίνει ότι νομιμοποιείς τον κατακτητή να φέρει όπλα. Θεωρείς νόμιμο και δίκαιο ο κατακτητής να παίζει τον ρόλο του δικαστού, του κυβερνήτου, του αστυνομικού, ενώ συγχρόνως αρνείσαι αυτούς τους ρόλους στον σκλαβωμένο Ελληνικό Λαό.
Αν κάποιος εθελόδουλος ειρηνιστής είχε έστω και λίγα γραμμάρια μυαλό στο κρανίο του, θα απαιτούσε και από τους πραιτωριανούς να μην φέρουν όπλα, εφ’ όσον ο ίδιος αρνείται να πάρει τα όπλα.
Αφού δεν το ζητά, σημαίνει ότι αναγνωρίζει στον εχθρό, εμμέσως πλήν σαφώς, το νόμιμο δικαίωμα να φέρει όπλα. Του νομιμοποιεί κάθε χρήση βίας. Και ύστερα έχει το θράσος να δηλώνει ότι φταίνε οι πραιτωριανοί επειδή δεν επιδεικνύουν αυτοσυγκράτηση στις διαδηλώσεις.
Τα ειρηνιστικά σκουλήκια, συνειδητώς ή ασυνειδήτως, είναι οι πραγματικοί προβοκάτορες μέσα στις τάξεις του σκλαβωμένου Ελληνικού Λαού. Αυτοί διώχνουν τον κόσμο από τις διαδηλώσεις, φοβίζοντάς τον. Αυτοί διαλύουν τις συγκεντρώσεις αποδιοργανώνοντας τον Λαό. Αυτοί είναι οι παρακρατικοί κουκουλοφόροι, διότι φορούν την μάσκα του λαϊκού αγωνιστή, ενώ είναι πράκτορες και υπάκουα στρατιωτάκια του καθεστώτος. Αυτοί καταστρέφουν τις περιουσίες των καταστηματαρχών, διότι αρνούνται να ανατρέψουν βιαίως το κατοχικό καθεστώς και επομένως νομιμοποιούν την φορολογική επιδρομή της κρατικής ληστοσυμμορίας.
Το ανθελληνικό και ραγιάδικο σύνθημα «διαδηλώνουμε ειρηνικά», έχει μόνον ένα σκοπό: να διαλύει προληπτικώς οιαδήποτε σκέψη Εθνικής Αντιστάσεως. Αποσκοπεί στο να μην γίνωνται προετοιμασίες, οργάνωση, εξάσκηση, απόκτηση πείρας στις συγκρούσεις ενάντια στο εθνοκτόνο καθεστώς.
Η απέχθεια των εθελόδουλων ειρηνιστών για τον εξοπλισμό του Λαού πηγάζει από την φιλοκαθεστωτική τους στάση. Διαφωνούν με το μνημόνιο και την λιτότητα αλλά διαπλέκονται με το καθεστώς με χίλιους-δυό τρόπους: ιδεολογικούς, συναισθηματικούς, οικογενειακούς, οργανωτικούς κ.α.
Για να ανατρέψουμε το κατοχικό καθεστώς πρέπει να τσακίσουμε τα κύρια στηρίγματά του. Ένα από τα πολλά του στηρίγματα είναι οι πραιτωριανοί και τα ένοπλα σώματα, τα οποία διαμαρτύρονται μόνον για την μείωση των απολαβών τους. Αν διετηρούντο οι μισθοί των στα ίδια επίπεδα, δεν θα αντιδρούσαν στο ξεπούλημα της Πατρίδος και στον εξανδραποδισμό του Λαού. Θα αιματοκυλήσουν τον Λαό χωρίς κανένα ηθικό ενδοιασμό, αν αντιδράσει δυναμικώς προκειμένου να σωθεί από την γενοκτονία που υφίσταται. 
Συνεπώς το πρόβλημα των Ελλήνων επαναστατών δεν είναι μόνον ο εξοπλισμός του Λαού. Πρέπει να συντρίψουμε τα εξής στηρίγματα του κατοχικού καθεστώτος: 
Στην παιδεία, πρέπει να τσακίσουμε όλα τα ρεπουσοειδή. Η Εθνική Επανάσταση είναι πάνω απ’ όλα ζήτημα Παιδείας. Οι Επαναστάτες πρέπει να διδάσκουν καθημερινώς τον Λαό ιστορία, φιλοσοφία, ελληνική θεολογία, κοινωνιολογία, δημοσιονομικά, στρατιωτικές επιστήμες, αρχαία ελληνικά, ώστε να εξαλείψουν την αφελληνιστική επίδραση των ρεπουσοειδών πάνω στον Ελληνικό Λαό. Πρέπει να οργανώσουμε δικά μας διαδικτυακά σχολεία, με διδασκαλία επί 24ώρου βάσεως, έως ότου αποκτήσουμε την φυσική δυνατότητα να εκδιώξουμε και να τιμωρήσουμε τα ρεπουσοειδή. 
Στον χρηματοπιστωτικό τομέα, πρέπει να τσακίσουμε τις τράπεζες και τους προβόπουλους. Χρειαζόμαστε δικά μας χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Μπορούμε να τυπώσουμε δικό μας χρήμα σε εγκαταστάσεις του εξωτερικού. Μπορούμε να ιδρύσουμε παράλληλα οικονομικά δίκτυα που να παρακάμπτουν το κατοχικό καθεστώς, έως ότου αποκτήσουμε την εξουσία να πατάξουμε αμείλικτα τους προβόπουλους και την τραπεζο-ληστοσυμμορία.
Στην ιδεολογία, πρέπει να τσακίσουμε τα ευρωγιουσουφάκια και τους ευρωλιγούρηδες. Αρκετοί σπουδαγμένοι σε δυτικά πανεπιστήμια, καθηγητές εξωνημένοι από τα ευρωπαϊκά κονδύλια, απόφοιτοι αμερικανο-γερμανικών κολλεγίων, δηλητηριάζουν τον Λαό μας ωρυώμενοι ότι «οι γερμανοί είναι φίλοι μας». Η Ελληνική Επανάσταση θα ευδοκιμήσει όταν οι Έλληνες αποκτήσουν πολιτιστική και ιδεολογική αυτοπεποίθηση. Όταν αναβαπτισθούν στα Φιλοσοφικά Νάματα των Αρχαίων Προγόνων. Η απεξάρτηση από ξένα ιδεολογικά και θεσμικά πρότυπα είναι μία καθημερινή μάχη. Είναι σαν να προσπαθείς να απεξαρτηθείς από την ηρωίνη. Το ψυχοναρκωτικό του ευρωπαϊσμού έχει μετατρέψει σε τοξικομανείς εκατομμύρια Ελλήνων που περιμένουν την δόση τους. Και προκειμένου να πάρουν την δόση τους, όπως ένας ηρωινομανής, δεν διστάζουν ούτε μπροστά σε φόνο, στον φόνο της Πατρίδος.
Στα μέσα μαζικής ενημερώσεως, πρέπει να τσακίσουμε την κατοχική δημοσιογραφική αλητεία. Τα κατοχικά μμε παίζουν βασικό ρόλο στην διατήρηση της ξένης κατοχής. Πρέπει να οργανώσουμε άμεσα δικούς μας τηλεοπτικούς σταθμούς, και να εκδίδουμε αντικατοχικά δελτία ειδήσεων επί καθημερινής βάσεως, ει δυνατόν με 24ωρο εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και επαναστατικό πρόγραμμα. Η μάχη για την απόκτηση επικοινωνιακού πλεονεκτήματος, ομοιάζει με την πολιορκία ενός εχθρικού φρουρίου και την τελική του υποταγή στον στρατό μας. Τα εχθρικά μμε, είναι φρούρια του κατοχικού καθεστώτος που πρέπει να υποταχθούν στην Ελληνική Επανάσταση με κάθε μέσον. 
Στην θρησκεία, πρέπει να τσακίσουμε τους ιερώνυμους και τους παπαδο-ψευτο-αγίους της μετά θάνατον σωτηρίας. Το πνευματικό δηλητήριο της υποταγής σε θρησκευτικές οργανώσεις και δόγματα που υπηρετούν την κατοχή, πρέπει εξουδετερωθεί από θεολογικές αντιλήψεις οι οποίες θέτουν το Ελληνικό Έθνος πάνω απ’ όλα. 
Στα συνδικάτα, πρέπει να συντρίψουμε ΓΣΕΕ και παναγόπουλους. Η κατάληψη δημοσίων κτηρίων και ο έλεγχος του ηλεκτρικού δικτύου, του ύδατος, των τηλεπικοινωνιών, των μεταφορών, των τραπεζών, απαραίτητοι υλικοί όροι μίας επιτυχημένης εξεγέρσεως, απαιτεί την διάλυση των καθεστωτικών συνδικάτων και την οργάνωση νέων, επαναστατικών, αντικατοχικών, Ελληνικών συνδικάτων. Ο ανοικτός πόλεμος με τα κατοχικά προδοτικά συνδικάτα θα απελευθερώσει εκατομμύρια Ελλήνων από τα οργανωτικά δεσμά του καθεστώτος. Θα αποκτήσουν ελευθερία κινήσεων. Θα μπορούν να προκηρύξουν γενική πολιτική απεργία καθοδηγούμενη από Επαναστάτες πατριώτες, αντί να ποδηγετούνται από λαμόγια, προδότες παναγόπουλους.
Στα δικαστήρια, πρέπει να τσακίσουμε τους μισθολιγούρηδες κατοχικούς δικαστές. Βασικός ιδεολογικός όρος επιτυχημένης Επαναστάσεως είναι η απόκτηση δικαστικής συνειδήσεως από τον επαναστατημένο Λαό. Ο Λαός αποκτά το προνόμιο να νομοθετεί και να δικάζει, τιμωρώντας αμείλικτα τους τυράννους και τους δολοφόνους του. Όσο οι εθελόδουλοι ειρηνιστές προσφεύγουν στα κατοχικά δικαστήρια με μαζικές αγωγές εναντίον των κατακτητών, ικετεύοντας για έλεος, ο Λαός θα βυθίζεται στην σκλαβιά και την εξαθλίωση. Δικάζουμε τον εχθρό, δεν ικετεύουμε τους δικαστές του εχθρού. Οιοσδήποτε ειρηνιστής επιζητά την εκδίκαση των αιτημάτων του από τον κατακτητή, υποδηλώνει ότι αναγνωρίζει την κατοχική νομιμότητα, και ότι συγχρόνως αρνείται την δημιουργία πρωτογενούς δικαίου. Στην ουσία δηλώνει ότι αποδέχεται να είναι δούλος, αρνούμενος να αποκτήσει δικαστική εξουσία ο Λαός.
Στα δημόσια έργα και στις βιομηχανίες, πρέπει να τσακίσουμε τους μπόμπολες και τους δασκαλόπουλους. Όσο οι εργολαβίες και οι βιομηχανίες ευρίσκονται στα χέρια εχθρών του Έθνους και του Λαού, θα παρακωλύουν την Επανάσταση. Πρέπει να δημιουργήσουμε δίκτυο Ελληνικών επιχειρήσεων με βάση την εθνοφυλετική αλληλεγγύη, το οποίο θα στηρίξει υλικώς την Επανάσταση. Πρέπει να πάρουμε στα χέρια μας τα δίκτυα εμπορίας τροφίμων, τις τεχνικές εταιρίες και τα εργοστάσια. Ο έλεγχος βασικών υποδομών της βιομηχανίας αποτελεί υλική προϋπόθεση της επιτυχημένης Επαναστάσεως, υπό την έννοια ότι ένα σημαντικό κομμάτι της παραγωγικής οικονομίας πρέπει να ταχθεί με τον Λαό, και να του παράσχει τα απαραίτητα εφόδια για τον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα.     
Στην δημόσια διοίκηση, πρέπει να τσακίσουμε τους γραφειοκράτες οίτινες στηρίζουν το κατοχικό καθεστώς. Είναι αδιάφορο για την Επανάσταση αν το πράττουν συνειδητώς ή ασυνειδήτως. Οργανωτική προϋπόθεση επιτυχημένης Επαναστάσεως είναι η δημιουργία δικού της κρατικού μηχανισμού και η αμείλικτη εξόντωση του παλαιού, αντεπαναστατικού, γραφειοκρατικού μηχανισμού.  
Στα μεταπολιτευτικά κόμματα, πρέπει να τσακίσουμε όλα παλαιά κόμματα πασοκ-νδ-καθεστωτική αριστερά, και τους κλώνους των. Η Επανάσταση πρέπει να διαλύσει όλους τους πολιτικούς φορείς του ετοιμοθάνατου μεταπολιτευτικού καθεστώτος και να αναδείξει νέους ηγέτες, νέους πολιτικούς φορείς. Όποιος δεν ανοίγει πολεμικό μέτωπο με τα κόμματα που συντηρούν την μεταπολίτευση, θα αντιμετωπίζεται ως εχθρός του Λαού και της Πατρίδος.
Στα σώματα ασφαλείας, πρέπει να τσακίσουμε τους κωσταράκους και τους πραιτωριανούς. Ο Ελληνικός Λαός θα γεννήσει από τα σπλάχνα του τον Στρατό της Ανεξαρτησίας. Θα οργανώσει τα ένοπλα σώματα της Ελευθερίας. Όσοι εθελόδουλοι ειρηνιστές φωνασκούν κατά των όπλων, αποδεικνύουν ότι είναι προδότες και εχθροί της Εθνικής Ανεξαρτησίας. Είναι αδιανόητο για έναν ελεύθερο Λαό να μην διαθέτει ένοπλες δυνάμεις και σώματα ασφαλείας. Αυτή την στιγμή ο Ελληνικός Λαός δεν διαθέτει Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, ούτε Ελληνικά σώματα ασφαλείας. Υπάρχουν ένστολοι κρατικοί υπάλληλοι, παρανόμως οπλοφορούντες, οι οποίοι είτε τρομοκρατούν τον άοπλο Ελληνικό Λαό, είτε αδιαφορούν για την γενοκτονία που υφίσταται. Όποιος αναμένει σωτηρία από ένστολα ελληνόφωνα ευρωγιουσουφάκια, είτε είναι ηλίθιος είτε προδότης. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν ένοπλα σώματα να υπερασπιστούν τον Λαό και την Πατρίδα, και μοναδικοί υπεύθυνοι γι’ αυτό είναι οι εθελόδουλοι ειρηνιστές.
Είναι πολλά τα στηρίγματα του καθεστώτος που πρέπει να ανατρέψουμε. Το ζήτημα της κατοχής όπλων, είναι ένα εξ αυτών που πρέπει να επιλύσουμε. Όσοι όμως αρνούνται τον εξοπλισμό του Λαού, αποδέχονται σιωπηρώς ότι μία μέρα, χωρίς ένοπλο εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα, θα καταλάβουν την εξουσία και άρα θα αποκτήσουν τον έλεγχο του στρατεύματος, της δικαιοσύνης, και της οικονομίας. Ποιού στρατεύματος; Του κατοχικού στρατεύματος; Και ποιάς δικαιοσύνης; Της σημερινής κατοχικής δικαιοσύνης; Όποιος διαχέει τέτοια ραγιάδικη αντίληψη ομολογεί ότι δεν θέλει να αλλάξει το κατοχικό καθεστώς, αλλά μόνον τα πρόσωπα που κυβερνούν.
Βασική αρχή όλων των αποτυχημένων επαναστάσεων είναι η μέχρι βλακείας ειρηνοφιλία των ηγετών της. Οι οποίοι αποδεικνύονται οι χειρότεροι σφαγείς του Λαού συνεργαζόμενοι με το παλαιό καθεστώς.     
Αντιθέτως, βασική αρχή όλων των επιτυχημένων επαναστάσεων, είναι το ολοκληρωτικό γκρέμισμα του παλαιού καθεστώτος. Τότε μπορείς να οικοδομήσεις νέο καθεστώς. Επομένως το να καλούν οι εθελόδουλοι σε ειρηνική αλλαγή καθεστώτος, ισοδυναμεί όχι με ουτοπία, αλλά με συνειδητή εξαπάτηση του Λαού.
Σκοπός των ειρηνιστών είναι διατηρήσουν ανέγγιχτα όλα τα στηρίγματα του παλαιού καθεστώτος, όπως τα αναλύσαμε. Για να εξαπατήσουν τον Λαό επιζητούν μικρο-αλλαγές μόνον στα κυβερνητικά πρόσωπα.
Επιπλέον, για να ευοδωθεί η Ελληνική Επανάσταση πρέπει να ανατρέψουμε τα συναισθήματα και την ηθική που τροφοδοτούν με ανθρώπινες ψυχές τα στηρίγματα του κατοχικού καθεστώτος: Ο φιλο-ευρωπαϊσμός, η ιουδαιοχριστιανική ανηθικότητα, η αντεθνική λαθρομεταναστο-λαγνεία, ο δυτικός ατομισμός, ο εθνομηδενισμός, ο μισελληνισμός, ο ισοπεδωτικός πολυπολιτισμός, τροφοδοτούν με ανθρώπινο δυναμικό τα στηρίγματα του κατοχικού καθεστώτος, αφαιρώντας πολύτιμους πόρους από την Ελληνική Επανάσταση.
Η απέχθεια προς τον Εθνικοαπελευθερωτικό Αγώνα των εθελόδουλων ειρηνιστών, δεν έχει τόσο σχέση με την αντιπάθειά τους για τα όπλα. Έχει κυρίως σχέση με την λατρεία τους για υποταγή. Με την αγάπη τους για το παλαιό καθεστώς.
Όταν κάποιος ειρηνιστής αρνείται να σκοτώσει τον δολοφόνο του Ελληνικού Λαού, είτε έχει αυτοκτονικές τάσεις, είτε είναι συνένοχος στην δολοφονία.
Το μεγαλύτερο ποσοστό του Ελληνικού Λαού δεν έχει εξοπλιστεί μέχρι στιγμής, διότι δεν έχει οργανωθεί με κατάλληλο τρόπο από την Επαναστατική ηγεσία. Ο Λαός ξέρει ότι υποχρεούται να εξοπλιστεί για να υπερασπιστεί την Πατρίδα, το Έθνος και τις νέες γενεές Ελλήνων. Ο Λαός έχει καθήκον να μην επιτρέψει να διασαλευτεί η τάξη και η ασφάλεια της κοινωνίας από τους πραιτωριανούς, από τους ξένους κατακτητές, και από τους δωσίλογους. Από τα σπλάχνα του θα αναδυθεί ο Στρατός της Εθνικής Ανεξαρτησίας.
Συνεπώς δεν τίθεται ζήτημα αν πρέπει να φέρει όπλα ο Λαός. Είναι δεδομένο ότι δικαιούται και υποχρεούται να υπερασπιστεί τον εαυτό του και την Πατρίδα. Ζήτημα ανακινούν οι εθελόδουλοι ειρηνιστές επειδή έχουν συμφέρον να υπερασπιστούν τους κατακτητές και το παλαιό καθεστώς.

Ιφικράτης Αμυράς 
9-10-2012

No comments:

Post a Comment