Friday, October 5, 2012

Πώς γράφεται η μελλοντική ιστορία των Ελλήνων


Η πολιτιστική αλλαγή μοιάζει με ένα υπόγειο ρεύμα. Ρεύμα που πολλές φορές χρειάζεται αιώνες για να έρθει στην επιφάνεια. Όσοι άνθρωποι δεν έχουν αντιληφθεί την υπόγεια αλλαγή, εκπλήσσονται. Μόλις η αλλαγή μετατραπεί σε κρίση, συνήθως οι άνθρωποι ψάχνουν για υπευθύνους στις τελευταίες κυβερνήσεις ή στον εκάστοτε πρωθυπουργό, προκειμένου να επιρρίψουν όλες τις ευθύνες για την κατάρρευση.
Αρκετά κόμματα, παρατάξεις, αναλυτές επιρρίπτουν την ευθύνη γενικώς και αορίστως σε όσους δημιούργησαν τα οικονομικά σκάνδαλα, στην χειροτέρα των περιπτώσεων. Ή στο καθεστώς της μεταπολιτεύσεως στην καλυτέρα των περιπτώσεων. Ο στενός ορίζοντας μίας τέτοιας αναλύσεως, αν επικρατήσει στην συνείδηση του Λαού, θα ευνουχίζει κάθε προσπάθεια σωτηρίας. 
Το εκλογικό αποτέλεσμα του Οκτωβρίου «2009», όπου δύο μισελληνικά κόμματα έλαβαν 75% των εγκύρων ψήφων αποδεικνύει ότι ο Ελληνικός Λαός δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι εδώ και αιώνες βρίσκεται υπό κατοχή. Εξεπλάγη με την ανακοίνωση ότι η Τρόϊκα αναλαμβάνει την κυβέρνηση της χώρας.
Και άρχισε να το αποδίδει στα δύο κόμματα που κυβέρνησαν τόσα χρόνια. Συριζα και ΚΚΕ απέδωσαν την κατάρρευση στις ενδογενείς κρίσεις του καπιταλισμού, αποδεικνύοντας την πνευματική των αγκύλωση.
Για να μπορέσει το Ελληνικό Έθνος να εξέλθει της κρίσεως, πρέπει οι Έλληνες να αναζητήσουν τα βαθύτερα αίτια της σημερινής κατοχής. Η κατοχή που έχουμε σήμερα δεν προήλθε λόγω διεφθαρμένων πολιτικών. Υπάρχουν μηχανισμοί που αναπαράγουν την κατοχή εδώ και αιώνες.
Πριν αναλύσουμε σε βάθος την κατοχή, θα αποδείξουμε ότι η κατοχή ήταν εμφανής εδώ και πολλά χρόνια με χαρακτηριστικά παραδείγματα.
Με τις αμερικανόφερτες τηλεοπτικές σειρές έγινε φανερή η ξένη κατοχή στο πεδίο της αισθητικής. Με το 90% των ταινιών στις κινηματογραφικές αίθουσες να είναι ξένες, έγινε φανερή η ξένη κατοχή στο οπτικοακουστικό πεδίο. Με την επιβολή των συνθηκών Σένγκεν, Λισαβώνος, Μάαστρχιτ έγινε φανερή η ξένη κατοχή στο νομοθετικό πεδίο. Με την υιοθέτηση του ευρώ έγινε φανερή η ξένη κατοχή στο χρηματοοικονομικό πεδίο. Με την κατάργηση των Ελληνικών τελωνείων και δασμών έγινε φανερή η ξένη κατοχή στο εμπορικό πεδίο. Με το 80% των νόμων που ψήφιζε το ελληνόφωνο κοινοβούλιο να αποτελεί αντιγραφή, μετάφραση και επικύρωση ευρωπαϊκών οδηγιών, έγινε φανερή η ξένη κατοχή στο διοικητικό και πολιτικό πεδίο. Με την ανοχή και νομιμοποίηση της δημογραφικής εισβολής εκατομμυρίων ξένων, έγινε φανερή η ξένη κατοχή στο φυλετικό πεδίο.  
Επί δεκαετίες ορδές ελληνοφώνων βαρβάρων ωρύοντο κατά της «ειδωλολατρίας», και κατά του «ρατσισμού». Αλλά ήταν υπέρ της «πολυπολιτισμικότητας» και του «αντιρατσισμού». Επί δεκαετίες αυτές οι ορδές καθύβριζαν ο,τιδήποτε Ελληνικό, ενώ καθαγίαζαν ο,τιδήποτε μισελληνικό. Επί δεκαετίες αγωνίστηκαν να διαλύσουν κάθε οικογενειακό, φυλετικό, εθνικό, οικονομικό δεσμό μεταξύ Ελλήνων. Το να παρουσιάζωνται τώρα κάποιοι ελληνόφωνοι βάρβαροι και να διαμαρτύρωνται κατά της κατοχής όταν αυτοί καθύβριζαν τους Πατρώους Θεούς ενώ υμνούσαν τον μισέλληνα ραββίνο Τζεσουά, αποδεικνύουν σε τί βαθύ σκοτάδι ζούν.
Αυτές οι μεταβολές ήταν γνωστές εδώ και πολλά χρόνια. Σε ατομικό επίπεδο βλέπαμε Ελληνίδες να βάφουν ξανθά τα μαλλιά τους αποφεύγοντας το φυσικό τους χρώμα. Τις βλέπαμε να αλλάζουν τα ονόματα τους ώστε να μοιάζουν με ξένα. Διάλεγαν ξένα φορέματα, τρυπούσαν με χαλκάδες την μύτη τους. Ωρισμένες χόρευαν τσιφτετέλι, αγνοώντας επιδεικτικώς τους Ελληνικούς χορούς. Αυτές είναι αποδείξεις παρακμής και πολιτισμικής κατοχής.
Όταν ωρισμένα δελτία ειδήσεων χρησιμοποιούν ξένους όρους όπως  «συνδεόμαστε με το πρες- ρούμ», «θα ξεκινήσει το ντιμπέιτ», σημαίνει ότι απεχθάνονται την Ελληνική γλώσσα. Υπέθαλψαν την γλωσσική κατοχή.  
Σήμερα πολλοί Έλληνες ανακάλυψαν ότι ο εθνομηδενισμός έχει συνέπειες. Οικονομικές, πολιτικές και στρατιωτικές.
Η πραγματική κατοχή δεν άρχισε τώρα. Έχει επιβληθεί εδώ και αιώνες με την ξένη θρησκεία, με τον ξένο έλεγχο της θρησκευτικής μας ζωής. Η λατρεία του Τζεσουά αποδεικνύει ότι κάποιοι Έλληνες απορρίπτουν τους αληθινούς Πατρώους Θεούς και υποτάσσονται σε έναν ξένο ψευδοθεό. Η θρησκευτική κατοχή φέρνει την οικονομική και πολιτική κατοχή. Η στρατιωτική είναι μοιραίο να ακολουθήσει.
Έχει μεγάλη σημασία να θυμηθούμε τί έκαναν οι Πρόγονοι για να απελευθερωθούν από την οθωμανική κατοχή. Πριν το «1821» είχαν αρχίσει να εγκαταλείπουν τα χριστιανικά ονόματα και να υιοθετούν Ελληνικά ονόματα. Άρχισαν να μαθαίνουν την Ελληνική Μυθολογία και να τραγουδούν Ελληνικά δημοτικά τραγούδια. Η εθνική αυτοσυνείδηση οδήγησε στο θαύμα του «1821».
Το αίτημα όλων των Ελλήνων είναι να ανατραπεί η νέα κατοχή που ζούμε σήμερα. Μπορεί να ανατραπεί σε χρόνο μηδέν; Ναι. Αν οι Έλληνες επιλέξουν Ελληνικά ονόματα αντί για χριστιανικά. Αν πετάξουν τα ξένα ενδύματα και επιλέξουν Ελληνικά χιτώνια ραμμένα με Ελληνικά σύμβολα. Αν γράψουν την Ελληνική ιστορία μέσα από τους οφθαλμούς του Ελληνισμού, αντί να την γράψουν μέσα από τους παραμορφωτικούς φακούς του χριστιανισμού. Αν επιλέξουν Ελληνίδα σύζυγο αντί για αλλόφυλες συζύγους. Αν αγοράσουν Ελληνικά προϊόντα αντί για ξένα. Αν απορρίψουν τις ξένες λέξεις από το καθημερινό τους λεξιλόγιο. Αν προσευχηθούν στους Πατρώους Θεούς αντί στον ψευδοθεό της ερήμου. Αν θαυμάσουν τους Έλληνες ήρωες αντί να αποβλακώνονται με ξένες τηλεοπτικές σειρές.
Η σημερινή κατοχή είναι μία παραλλαγή της θρησκευτικής κατοχής. Αποδεικνύει την χρεωκοπία του νεοφιλελευθερισμού, του σοσιαλισμού, του πολυπολιτισμού, του χριστιανισμού, του ευρωπαϊσμού. Του κάθε μισελληνικού διεθνισμού.
Σήμερα μοναδική αντίσταση στην κατοχή είναι ο Ελληνισμός.
Η νίκη κατά της ξένης κατοχής θα ξεκινήσει πρώτα μέσα στο μυαλό μας. Δεν θα αφήσουμε να μας επηρεάσει η περιρρέουσα διαλυτική ατμόσφαιρα. Η πίστη μας στην νίκη θα αποτινάξει την κατοχή. Δεν θα αλλάξει η κατοχή την πίστη μας.
Όταν πιστέψουμε πραγματικώς ότι θα κατακτήσουμε το ΔΝΤ, μία ημέρα οι ξένοι κατακτητές θα γονατίσουν μπροστά στους Έλληνες οικονομικούς ελεγκτές. Θα αποδεχθούν τους όρους μας ασυζητητί.
Το «1821» οι Έλληνες δεν είπαν «τώρα είμαστε δούλοι, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε». Είπαν, «θα συντρίψουμε την οθωμανική αυτοκρατορία». Και 100 χρόνια, μετά βάδισαν προς την Άγκυρα.
Σήμερα η Ελληνική Ψυχή έχει ανάγκη πνευματικής τροφής που θα συντηρήσει την εικόνα της Ελευθερίας, ασχέτως της αρνητικής καταστάσεως που ζούμε. Σημασία έχει να μην λυγίσει το επαναστατικό πνεύμα.
Οι Έλληνες επαναστάτες στα ιστολόγιά τους πρέπει να δημοσιεύουν εικόνες με το ευρώ, το ΔΝΤ, το κτήριο της ΕΚΤ να καίγωνται. Να δείχνουν ερειπωμένα κτήρια της ευρωπαϊκής ενώσεως, ώστε οι Έλληνες να μεταφέρωνται συλλογικώς σε ένα ελπιδοφόρο μέλλον.
Όταν η Ελληνική φαντασία συνηθίσει σε εικόνες, μυθιστορήματα, διαφημίσεις που θα δείχνουν τους ευρωπαϊκούς λαούς να εξαπολύουν επανάσταση κατά των αξιωματούχων της Τρόικας, θα δημιουργηθεί μία αυτοεκπληρουμένη προφητεία. Σύντομα ο Ελληνικός Λαός θα αποκαλεί την Τρόικα μίασμα, παγκόσμια κυβέρνηση, δικτατορία.
Η ποινικοποίηση της κατοχής ξεκινά πρώτα στην φαντασία μας, και μετά γίνεται πραγματικότητα. Οι σημερινοί Έλληνες ιστορικοί πρέπει να συγγράφουν καθημερινώς την μελλοντική ιστορία των Ελλήνων.
Μία ιστορία που θα είναι κάπως έτσι: 1-1-«2013», τρομερές συγκρούσεις σε όλες τις πρωτεύουσες της Ευρώπης. Εξαγριωμένοι διαδηλωτές καίνε την σημαία της ευρωπαϊκής ενώσεως. Γκρεμίζουν το κτήριο του ευρωκοινοβουλίου. Ανακοινώθηκε σήμερα η σύλληψη του Όλι Ρεν και ευρωπαίων επιτρόπων για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος. Σε όλα κράτη της Ευρώπης τα εθνικά κοινοβούλια έντρομα από την λαϊκή οργή ακυρώνουν όλες τις ευρωπαϊκές ντιρεκτίβες.
Καθημερινώς οι Έλληνες ιστορικοί, πρέπει να σφηνώνουν στο μυαλό μας το πώς θέλουμε να είναι το μέλλον μας. Και μία μέρα, θα μετατραπεί σε πραγματικότητα.
Για παράδειγμα, μελλοντικό δελτίο ειδήσεων. Ημερομηνία 7-4-«2013»:
«Με πολλή δυσκολία κατάφεραν οι αστυνομικές δυνάμεις να εμποδίσουν τον εξαγριωμένο λαό να λυντσάρει το υπουργικό συμβούλιο. Ο υπουργός οικονομικών έχει εξαφανιστεί. Δημοσιογραφικές πληροφορίες τον φέρνουν να έχει ζητήσει καταφύγιο στην Γερμανία. Οι πολίτες καταλαμβάνουν τα υπουργεία, και συλλαμβάνουν τα μέλη της κατοχικής κυβερνήσεως. Οι βουλευτές εγκαταλείπουν άρον-άρον την Ελλάδα με κάθε μέσον. Τα αεροδρόμια έχουν αποκλειστεί. Τρεις βουλευτές της κατοχικής κυβερνήσεως βρέθηκαν απαγχονισμένοι».   
Όσο η Ελληνική φαντασία συνηθίζει σε τέτοιες ειδήσεις, τόσο η ώρα της Ελευθερίας θα πλησιάζει με γοργό ρυθμό.
Από τους Έλληνες εξαρτάται η αναπαραγωγή τέτοιων ειδήσεων. Από τους Έλληνες εξαρτάται πόσο γρήγορα θα απελευθερωθούν από τον ζυγό της σκλαβιάς. Από τους Έλληνες εξαρτάται να γράψουν την μελλοντική ιστορία του Έθνους.
Γράφουμε σήμερα την ιστορία που θέλουμε να συμβεί στο μέλλον. Και μία μέρα οι εχθροί θα πρωταγωνιστήσουν στο θεατρικό έργο που εμείς γράψαμε. Και που δώσαμε το τέλος που εμείς επιλέξαμε.
Όσοι Έλληνες ξεκινήσουν από σήμερα να γράφουν επεισόδια της μελλοντικής ιστορίας του Ελληνικού Έθνους, θα δοξαστούν.
«Ο Τζέφρυ παραιτήθηκε. Έντρομος προσπαθεί να διαφύγει στο εξωτερικό. Η περιουσία του δημεύθηκε. Οι βουλευτές του εξαφανίστηκαν. Σκηνές τρόμου στο αεροδρόμιο των Σπάτων. Φίλοι και συγγενείς του Τζέφρυ παίζουν ξύλο αναμεταξύ τους για μία θέση στο αεροπλάνο».
Αυτή η εικόνα θα πολλαπλασιαστεί. Θα καρφωθεί στο υποσυνείδητο των Ελλήνων. Θα εμπλουτιστεί με λεπτομέρειες. Θα θρέψει την πείνα του Ελληνικού Λαού για Ελευθερία. Θα πυρπολήσει τις συμμορίες των εχθρών του Έθνους. Θα εμψυχώσει τον Ελληνικό Λαό για τις δύσκολες μέρες που έρχονται.
Δεν έχουμε ακόμη όπλα. Διαθέτουμε κάτι απείρως πιό καταστρεπτικό. Την γραφίδα και την φαντασία μας. Αυτά τα όπλα δεν μπορούν να τα φορολογήσουν τα μισελληνικά κτήνη.     

Ιφικράτης Αμυράς 

No comments:

Post a Comment