Saturday, October 13, 2012

Ο Ιερός Πόλεμος κατά του σκότους συνεχίζεται νικηφόρος


Ο λόγος που αντιδρούν τόσο πολύ οι ναζωραίοι στην Ελληνική Θρησκεία δεν είναι ότι αρνούνται την θεϊκότητα των Πατρώων Θεών. Αν η Ελληνική Θρησκεία εμφανιζόταν ως ανώτερη ή τουλάχιστον ίση δίπλα στην ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων, τότε δεν θα είχαν ιδιαίτερο πρόβλημα.
Αυτό που προκαλεί αντιδράσεις είναι ότι η Ελληνική Θρησκεία διεκδικεί την μοναδικότητα και την αποκλειστικότητα στην σωτηρία της Ελληνικής Ψυχής και στην κληρονομική διαδοχή του Ελληνικού Πολιτισμού.
Για τους ναζωραίους ιστορικούς οι Προγονοί μας, που επαναστάτησαν τόσες φορές κατά του βυζαντίου και κατά της οθωμανικής αυτοκρατορίας, ήταν προδότες.
Οι ναζωραίοι μας ήθελαν δούλους, και στους βυζαντινούς και στους οθωμανούς.  Όσα διδαχθήκαμε στην Ιστορία για μαζικές σφαγές από τους βυζαντινους, και μαζικό και βίαιο εκχριστιανισμό, για την συρρίκνωση και την γενοκτονία των Ελλήνων από τους βυζαντινούς υπανθρώπους, οι νεο-βυζαντινοι ανθέλληνες τα θεωρούν «σιωνιστική» προπαγάνδα.
Η αίρεση των ναζωραίων όπως έχουν σαφώς αναπτύξει όλοι οι Έλληνες φιλόσοφοι, αντιμετωπίσθηκε ως αρρώστια της πτωτικής πορείας του Ανθρώπου, που θεραπεύεται μόνον με την βοήθεια των Θεών μέσα στην Ελληνική Κοσμοαντίληψη.
Η Ελληνική Κοσμοαντίληψη στην αυθεντικότητά της, προσφέρει την θεραπεία της ανθρώπινης φύσεως και υπάρξεως, με την ολοκληρωτική ένταξη στη ζωή της.
Αν δεν έχουμε θεραπευθεί και μαστιζόμεθα ακόμη από την αρρώστια της αιρέσεως των ναζωραίων και της εξω-ελληνικής θρησκευτικότητος, οφείλεται στο γεγονός ότι δεν απελευθερωθήκαμε ακόμη από την δουλεία μας στα ιουδαϊκά στοιχεία του κόσμου.
Οι Ελληνικές φιλοσοφικές σχολές μένουν πιστές στην Ελληνική Θρησκευτική Παράδοση, διασώζουν τον Ελληνικό τρόπο υπάρξεως ως υπέρβαση της ανθελληνικής θρησκευτικότητος με την προσφορά θεραπείας στους νοητικώς αρρώστους.
Οι μιαροί ναζωραίοι σήμερα προσπαθούν να μας επανεγκλωβίσουν στις πλάνες που ο Ελληνικός Λαός από τους πρώτους αιώνες της χυδαίας εποχής απέρριψε μετά βδελυγμίας.
Ο Ιερός Πόλεμος κατά του σκότους συνεχίζεται νικηφόρος.

Ιφικράτης Αμυράς

7 comments:

 1. Κακό κείμενο. Μείνε καλύτερα στην προπαγάνδα και τα οικονομικοπολιτικά.

  ReplyDelete
 2. Θα ήθελα να πληροφορηθώ περισσότερο επί του θέματος των διωγμών των Ελλήνων Εθνικών, εάν είναι εύκολο παραθέστε παρακαλώ σχετική βιβλιογραφία.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Κάρλχαϊντς Ντέσνερ: Η εγκληματική ιστορία του χριστιανισμού, 4τομο έργο,

   Βλάσης Ρασσιάς, "Ες έδαφος φέρειν", και το "Μία ιστορία Αγάπης"

   Αφροδίτη Καμάρα, Η αντιπαγανιστική νομοθεσία της ύστερης ρωμαϊκής αυτοκρατορίας μέσα από τους κώδικες

   Delete
  2. προγονόπληκτοςNovember 5, 2012 at 1:48 PM

   Η 'εγκληματική ιστορία' είναι 8τομη, σχεδόν ερασιτεχνική δουλειά από τις εκδόσεις 'κάκτος'.

   Delete
  3. προγονόπληκτοςNovember 5, 2012 at 1:55 PM

   Η 'αντιπαγανιστική νομοθεσία' των εκδόσεων 'κατάρτι' από την άλλη είναι καλή δουλειά, δεδομένου βεβαίως του ότι το θέμα δεν χωράει σε τέτοια βιβλιαράκια.

   Delete
 3. ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ. ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ.
  ΚΡΙΜΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΔΙΟΤΙ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΑΣΕΒΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ.
  ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
  ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΔΙΧΑΣΤΙΚΑ.
  ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΤΣΥΡΙΖΑ.

  ReplyDelete
 4. ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΗΣ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΑΛΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ. ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΣΚΕΦΤΕΙΣ ΣΕ ΩΦΕΛΟΥΜΕ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΠ ΤΟΝ ΚΛΩΒΟ ΤΩΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΣΟΘ. ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙΣ.

  ReplyDelete