Wednesday, October 31, 2012

Προσκλητήριο συστρατεύσεως για την οικοδόμηση πολιτικού φορέως της Εθνεγερσίας


Οι ώρες περνούν, οι εχθροί μας περικυκλώνουν, και είμαστε ακόμη ανοργάνωτοι. Ως έθνος μας περιμένουν μεγάλες δοκιμασίες. Τα γεγονότα μας έχουν ξεπεράσει.
Ο Ελληνικός Λαός τυγχάνει πολιτικώς ασκεπής. Τα αστικά κόμματα(ΝΔ, Πασοκ, Δημαρ), έχουν προδώσει την Πατρίδα και τον Λαό. Η αριστερά(ΚΚΕ, Συριζα, Ανταρσύα), έχει προφανείς αδυναμίες στα εθνικά ζητήματα. Τα αντιμετωπίζει με απαξιωτικό τρόπο. Ακόμη χειρότερα, ο Συριζα παρά το 27% των τελευταίων εκλογών, δεν μπορεί να δώσει λύση στο κοινωνικο-οικονομικό πρόβλημα του Λαού μας, από την στιγμή που τάσσεται αναφανδόν υπέρ του ευρώ. Προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από ανούσια συνθήματα όπως «καταγγελία του μνημονίου».
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν έχουν αγωνιστικό παλμό, ούτε κινηματική συμπεριφορά. Ικανοποιούνται με τις κοινοβουλευτικές φωνασκίες. Δεν ενδιαφέρονται να πράξουν κάτι υπέρ της Πατρίδος και του Λαού.
Η Χρυσή Αυγή είχε κινηματικά χαρακτηριστικά, αλλά έχει μετατραπεί σε ακροδεξιό κόμμα. Πάσχει από τυφλό αντικομμουνιστικό και αντιαριστερό μένος. Αδυνατεί να δώσει λύση στο κοινωνικό-οικονομικό πρόβλημα του Λαού, αφού ομνύει πίστη στο ευρώ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Συγκρούεται με ωρισμένες συμμορίες λαθροεποίκων, αλλά δεν μπορεί και δεν θέλει να συγκρουστεί με το 4ο Ράιχ.
Τα δύο κόμματα των «άκρων», Σύριζα και Χρυσή Αυγή, λένε όχι στο μνημόνιο αλλά πρακτικώς δεν κάνουν τίποτε για να το σταματήσουν. Επιπλέον αυτά τα δύο κόμματα δεν είναι επαναστατικά. Δεν έχουν το στελεχιακό δυναμικό που θα συγκρουστεί κατά μέτωπον με τον ξένο κατακτητή. 
Η αριστερή πτέρυγα του πολιτικού μας φάσματος χωλαίνει στα εθνικά ζητήματα. Η δεξιά πτέρυγα χωλαίνει στα κοινωνικά ζητήματα. Ο Λαός μας μένει ανυπεράσπιστος.
Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει πολιτικός φορέας με κινηματικά και ανατρεπτικά χαρακτηριστικά που να υπερασπίζεται δυναμικώς τις εθνικές αξιώσεις μαζί με τα κοινωνικά δικαιώματα. Υπάρχει τεράστιο πολιτικό κενό. Ο Εθνο-Κοινοτισμός δεν εκπροσωπείται από ωργανωμένη πολιτική δύναμη. 
Ως Έθνος, αντιμετωπίζουμε τον κίνδυνο αφανισμού. Μας περιβάλλουν κίνδυνοι τους οποίους υποχρεούμεθα να εξολοθρεύσουμε ανηλεώς. Ο νεοφιλελευθερισμός προκαλεί οικονομική γενοκτονία και μετανάστευση νέων Ελλήνων στο εξωτερικό. Υποφέρουμε από υπογεννητικότητα, η οποία προξενεί τεράστιο πρόβλημα εθνικής ασφαλείας. Ο πολυπολιτισμός προωθεί την λαθρομετανάστευση και τον εποικισμό της Πατρίδος μας. Ο νεο-οθωμανισμός σε συμμαχία με τον αλβανικό μεγαλο-ιδεατισμό απειλεί την εδαφική μας ακεραιότητα. Ο ιουδαιοχριστιανισμός και η ισλαμική τρομοκρατία απειλεί την πολιτισμική μας ταυτότητα. Η παγκοσμιοποίηση και η Ε.Ε. απειλούν την υπόσταση του Ελληνικού έθνους-κράτους. Τα εκατομμύρια Ελλήνων ομογενών στο εξωτερικό απειλούνται με αφομοίωση σε ξένους λαούς και πολιτισμούς.

Η απάντησή μας πρέπει να είναι αμείλικτη.
Απευθύνω προσκλητήριο για την οικοδόμηση πολιτικού φορέως της Εθνεγερσίας.
Ο πολιτικός μας φορέας θα διέπεται από 4 βασικούς άξονες: εθνικό, κοινωνικό, ελληνοκεντρικό, επαναστατικό. Εθνικό άξονα, διότι στο επίκεντρο των πολιτικών μας διεργασιών θα είναι το Έθνος των Ελλήνων. Κοινωνικό άξονα, διότι η ταύτιση με το λαϊκό συμφέρον θα μας φέρει σε κατά μέτωπον σύγκρουση με την μνημονιακή ελληνόφωνη ληστοσυμμορία. Ελληνοκεντρικό, διότι η πολιτιστική μας ταυτότητά μας εκπορεύεται από τον Αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό. Επαναστατικό, διότι ο ΕθνικοΑπελευθερωτικός Αγών δεν μπορεί να υλοποιηθεί μέσα στα ασφυκτικά πλαίσια της κατοχικής νομιμότητος.
Ιδανικό μας είναι ο διαρκής πόλεμος για συλλογική επιβίωση του Λαού, για πολιτιστική και βιολογική συνέχεια του Ελληνικού Έθνους, για εδαφική επέκταση της Πατρίδος, για σύγκρουση με τους κατακτητές και τους σφαγείς των υπόδουλων αδελφών μας. Ο σκοπός του κράτους που θα οικοδομήσουμε δεν θα περιορίζεται στην απόλαυση της ζωής και στην εξασφάλιση των υλικών αγαθών. Η υλιστική αντίληψη της κοινωνίας ευνούχισε πνευματικώς αρκετές γενεές Ελλήνων.
Έχουμε καθήκον να οικοδομήσουμε το Επαναστατικό Κόμμα που θα απελευθερώσει τις δυνάμεις του Ελληνισμού από το σημερινό τέλμα.
Όμως το καίριο ερώτημα είναι τί είδους κόμμα χρειαζόμαστε; Τί χαρακτηριστικά θα φέρει;
Οι υστερικές κραυγές εναντίον των κομμάτων, προέρχονται είτε από προδομένους αγωνιστές, είτε από απαισιόδοξες προσωπικότητες. Αλλά χωρίς κόμμα, δεν έχεις ωργανωμένη πολιτική δύναμη. Δεν αποκτάς κράτος. Δεν κερδίζεις πολιτική ελευθερία. Δεν έχεις όραμα εξουσίας. Δεν έχεις σχολή στελεχών. Δεν επιτυγχάνεις ιδεολογική συνέχεια και επιρροή στον Λαό. Δεν αποκτάς συλλογική ισχύ. Χωρίς κομματική ζωή, δεν έχεις αγωνιστικά βιώματα. Δεν έχεις ωργανωμένη εθνική και κοινωνική υπόσταση.
Το Πολεμικό Κόμμα, παρέχει τον μέγιστο βαθμό συλλογικής ελευθερίας και προστασίας από εχθρούς. Ο πολιτικός πόλεμος που διεξάγει, φέρνει στην επιφάνεια τα καλύτερα στοιχεία του Λαού μας. Τα πολεμικά βιώματα δημιουργούν δεσμούς αίματος, ανεξίτηλες μνήμες, αιώνιες ψυχικές εγγραφές, και ακονίζουν το ένστικτο της επιβιώσεως. Το Κόμμα εμποτίζει τα λαϊκά στρώματα με το αναζωογονητικό πνεύμα του πολιτικού πολέμου.
Πρέπει να αισθανθούμε το Κόμμα ως δικαιϊκό σύστημα. Ως ζωντανό οργανισμό, όστις αναπτύσσει τους δικούς του νόμους και κανόνες ηθικής, και προσδιορίζει τί είναι νόμιμο και τί παράνομο στην Ελληνική κοινωνία.
Το Κόμμα πολεμά διαρκώς. Πολεμά για ελευθερία, για υλικά αγαθά, για εκδίκηση εναντίον των εχθρών, για απόκτηση σεβασμού, για συλλογική επιβίωση, για απόκτηση δυνάμεως, για κυριαρχία. Τα αποτελέσματα των νικηφόρων μαχών του αντανακλούν στην φυλή(δημογραφική αύξηση), στα εδάφη(ζωτικός χώρος), στον πλούτο(εμπορική και βιομηχανική ισχύς), στην στρατιωτική ισχύ, στην δικαστική εξουσία, στην πολιτιστική υπεροχή, στο νομισματική πολιτική(έλεγχος του χρηματοπιστωτικού συστήματος), στην επιρροή πάνω στον Λαό.
Αυτή την στιγμή το ρωμέϊκο κράτος έχει καταλυθεί από εξωτερικούς και εσωτερικούς παράγοντες. Δεν υπάρχουν ένοπλες δυνάμεις ικανές να υπερασπιστούν τον Λαό και την Πατρίδα. Μόνον το στρατιωτικοποιημένο Κόμμα μπορεί να υπερασπιστεί τον Λαό και την Πατρίδα. Μόνον αυτό θα στρατιωτικοποιήσει τον Λαό. Μόνον αυτό θα τον εκπαιδεύσει και θα τον καθοδηγήσει στον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Πόλεμο.
Πρέπει να αντιμετωπίζουμε το Κόμμα που θα κτίσουμε ως Δάσκαλο του Ελληνικού Λαού. Ως την διοίκηση του υπόδουλου Έθνους. Ως Κοινότητα Ελλήνων. Ως Κράτος εν κράτει. Ως ενσάρκωση του εμπόλεμου Έθνους.
Το Επαναστατικό Κόμμα θα λειτουργεί ως σχολή και ως επιτελείο πολέμου. Ως επαναστατική κυβέρνηση. Το Κόμμα θα ενσαρκώνει την εκτελεστική, νομοθετική και δικαστική εξουσία του σκλαβωμένου Ελληνικού Λαού. Θα λειτουργεί ως Συντακτική Εθνοσυνέλευση. Ως οργανωτική ενσάρκωση της Εθνικής Ιδέας.
Το Πολεμικό Κόμμα αποτελεί ενεργητική συλλογικότητα, ενώ η αυτονομία των διαφόρων μικρο-ομάδων είναι ατομιστικός ωχαδελφισμός ο οποίος εκφυλίζει όσα αξιόλογα άτομα συμμετέχουν στις μικρο-ομάδες.
Ο βασικός λόγος που δεν έχει οικοδομηθεί ένα μεγάλο πατριωτικό κόμμα εξουσίας μέχρι στιγμής είναι διότι απαιτείται οργανωτική κουλτούρα, η οποία λείπει από αρκετούς συναγωνιστές. Με το που εμφανίζονται οι πρώτες δυσκολίες, αρκετοί εγκαταλείπουν την προσπάθεια, και προτιμούν την αδράνεια του αναχωρητισμού από τις δυναμικές εσωκομματικές τριβές. Υποφέρουμε ως Λαός από έλλειψη πολιτικής παιδείας, αλλά αυτό ακριβώς θα θεραπεύσει το Κόμμα μας.  
Όποιος αρνείται την συλλογική κομματική δράση, σημαίνει ότι φοβάται ή δεν μπορεί να ηγηθεί. Αλλά τότε, δεν δικαιούται να μιλά κατά των αποτυχημένων ηγετών. Διότι εκλογικεύει την δειλία και την ανικανότητά του με το σόφισμα της αυτονομιστικής δράσεως.
Στην πραγματικότητα δεν θέλει αυτονομία. Θέλει την κλειστή ομαδούλα του για να παριστάνει τον ηγετίσκο. Είναι ένας δειλός ατομιστής, και χρησιμοποιεί ως πρόσχημα τα σημερινά απαξιωμένα κόμματα για να αποφύγει τις ευθύνες του να οικοδομήσει ένα καλύτερο κόμμα.
Ο ατομιστής-αυτόνομος, φέρει βαρυτάτη ευθύνη για την σημερινή καταστροφή της Ελλάδος, καθώς έγκλημα συνίσταται κατά πράξη και κατά παράλειψη. Όποιος παραλείπει να αγωνιστεί για την σωτηρία του Λαού και της Πατρίδος είναι το ίδιο υπεύθυνος με προδότες όπως ο Γ. Α. Παπανδρέου.  
Το βασικώτερο εμπόδιο που θα αντιμετωπίσουμε είναι τα προσωπικά μικροσυμφέροντα των Ελλήνων. Άλλος γιατί νυμφεύθηκε αλλοδαπή, άλλος γιατί είναι χριστιανός ή άθεος, άλλος γιατί είναι ομοφυλόφιλος, άλλος γιατί εργάζεται σε ξένη εταιρεία, άλλος γιατί είναι δειλός, άλλος γιατί ήταν μέλος του Πασόκ, πάντα θα έχει μία προσωπική ταυτότητα ή ένα προσωπικό συμφέρον που θα προηγείται ή θα αντιτίθεται των συλλογικών εθνικών προταγμάτων.
Εκεί θα αποδειχθεί η μαεστρία του Κόμματος. Θα πείσει όλους αυτούς να εργαστούν για το κοινό συμφέρον και να καταπνίξουν το ατομιστικό τους μικροσυμφέρον. 
Το Κόμμα πρέπει να έχει ορίζοντα αιώνων. Τα δομικά του υλικά πρέπει να αντέξουν στην φθορά του χρόνου. Για να διδάξει στα μέλη του την τέχνη της επιβιώσεως υπό αντίξοες συνθήκες, οφείλει να ενσωματώνει σε όλες τις διαδικασίες λήψεως αποφάσεων αναδραστικούς μηχανισμούς, οίτινες θα ελέγχουν την ηγετική ομάδα ώστε να μην παρεκκλίνει από τους στόχους του κινήματος.
Οι διαδικασίες για την σύσταση του Κόμματος θα χαρακτηριστούν από την αίσθηση του επείγοντος. Θα ηγηθούν άτομα με διάθεση αναλήψεως δράσεων. Στις σημερινές συνθήκες ξένης κατοχής οι ατέρμονες συζητήσεις βλάπτουν την Πατρίδα και τον Λαό. Οι κατακτητές ετοιμάζουν τον εδαφικό ακρωτηριασμό της Ελλάδος και το διαφημίζουν ανοικτά στις τηλεοράσεις.
Για να δέσει η κομματική μαγιά πρέπει να αποφευχθούν βασικά λάθη που στο παρελθόν κατέστρεψαν πατριωτικά κόμματα. Το Κόμμα θα έχει συλλογική ηγεσία προς αποφυγήν προσωποπαγών σχημάτων.
Θα υπάρχουν φίλτρα εισδοχής μελών διότι η μαζική εισροή απογοητευμένων οπαδών του Πασοκ, της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΚΕ, θα αλλοιώσει το πολεμικό πνεύμα του Κόμματος, και θα το μετατρέψει συντόμως σε κλώνο των απαξιωμένων αστικών κομμάτων. 
Το Κόμμα πρέπει να έχει πολιτική, κοινωνική, πολιτιστική, και στρατιωτική πτέρυγα. Το ανθρώπινο δυναμικό του θα διέπεται από επιθετικό πνεύμα. Ο ακτιβισμός θα είναι τρόπος ζωής. Η κοινωνική του δράση, η αγωνιστική του τόλμη και το επιθετικό του πνεύμα, θα συνεγείρουν την Ελληνική κοινωνία.
Το Πολεμικό Κόμμα θα αναλάβει την ευθύνη να φέρει εις πέρας τον Εθνικοαπελευθερωτικό Αγώνα, όσο και αν διαρκέσει, όσες θυσίες και αν χρειαστούν.
Προσκαλώ συναγωνιστές, ομοϊδεάτες, και φίλους, να ξεκινήσουμε τα πρακτικά βήματα για την σύσταση του Κόμματος.
Χρειαζόμαστε πολιτικές προτάσεις, ιδέες για την χρηματοδότηση, χώρους εκδηλώσεων, οργανωτική ζύμωση. Αλλά πάνω απ’ όλα χρειαζόμαστε δράση και επιθετικό πνεύμα.
Η επικοινωνία με όσους συντάσσονται με την ιδέα του ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος από την ξένη κατοχή, θα γίνεται μέσω μίας ιστοσελίδος μέχρι να φθάσουμε στις πρώτες συνδιασκέψεις, οι οποίες θα οδηγήσουν σε ιδρυτικό συνέδριο.

Ιφικράτης Αμυράς
1-11-2012

5 comments:

 1. Η.Λ.Ι.Ο.Σ.
  ΗΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

  ReplyDelete
 2. Η επικοινωνία με όσους συντάσσονται με την ιδέα του ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος από την ξένη κατοχή, θα γίνεται μέσω μίας ιστοσελίδος

  Ποιάς ιστοσελίδος;

  ReplyDelete
  Replies
  1. Θα ανακοινωθεί συντόμως μία προσωρινή ιστοσελίδα όπου θα γίνει η πρώτη διαδικτυακή γνωριμία και ιδεολογική ζύμωση

   Delete
  2. www.ieraks.org
   www.facebook.com/ieraks

   Delete