Sunday, October 7, 2012

Πως καταρρέουν οι ελληνοκεντρικές (αυτ)απάτες εν μία νυκτί


Εδώ και μία δεκαετία γράφαμε επανειλημμένως ότι ο διαχωρισμός Ελλήνων και χριστιανών αποτελεί το άλφα και το ωμέγα της σωτηρίας του Έθνους. Εκτός από τους χριστιανούς, αρκετοί «ελληνοκεντρικοί» μας επετίθεντο για αυτή την στάση. Μιλούσαν για εθνικό διχασμό. Δεν θα υπενθυμίσουμε την επιχειρηματολογία που χρησιμοποιήσαμε για να τους αντικρούσουμε.
Θα αναφέρουμε το τί γράφουν σήμερα τα περισσότερα ιστολόγια των «ελληνοκεντρικών» για τις δημόσιες προσευχές των μουσουλμάνων:
«Ισλαμική κατοχή», «εισβολή των μουσουλμάνων στην Αθήνα», «κατάληψη στα Προπύλαια από τους μουσουλμάνους», γράφουν τα ιστολόγια, και των χριστιανών αλλά και των «ελληνοκεντρικών».
Τώρα την έννοια της κατοχής την αποδέχονται οι «ελληνοκεντρικοί», όταν αφορά βεβαίως τους μουσουλμάνους. Όταν αφορά τους χριστιανούς, εκεί ...αλλάζουν τροπάριο. Εκεί λένε, να αποφύγουμε τον ...«διχασμό».
Όμως η αρνητική στάση των «ελληνοκεντρικών» είναι ζήτημα εθνικότητος των θρησκευομένων μουσουλμάνων ή ζήτημα θρησκεύματος;
Διότι εδώ αναφύουν τρία ζητήματα:
Πρώτον, στην Ελλάδα έχουν εισβάλλει πολλοί αλλόφυλοι χριστιανοί που προέρχονται από λαθρομετανάστευση. Άρα η φράση να «μην διχαστούμε με τους χριστιανούς», ισχύει και για τους αλλοφύλους χριστιανούς που προέρχονται κυρίως από την ανατολική Ευρώπη και την Ρωσσία; Ή μήπως οι «ελληνοκεντρικοί» υπονοούν ότι οι χριστιανοί κατακτητές είναι καλοί, αλλά οι μουσουλμάνοι κατακτητές είναι κακοί;
Δεύτερον, αν όλοι αυτοί οι πακιστανοί, αφγανοί, άραβες κλπ, που τώρα προσεύχονται δημοσίως στον Αλλάχ, αν επροσεύχοντο δημοσίως στον Τζεσουά, αν δηλαδή όλοι αυτοί οι ξένοι από την Ασία και την Μέση Ανατολή ήταν χριστιανοί, οι «ελληνοκεντρικοί» θα έγραφαν στα ιστολόγιά τους τα περί κατοχής της Αθήνας από χριστιανούς;
Τρίτον, ενώ οι «ελληνοκεντρικοί» τόσα χρόνια απέφευγαν να χρησιμοποιήσουν την φράση «κατοχή της Ελλάδος από τους χριστιανούς», παρατηρούμε ότι οι χριστιανοί δεν έχουν πρόβλημα να την χρησιμοποιήσουν κατά των μουσουλμάνων. Τα θρησκευτικά αντανακλαστικά των χριστιανών λειτουργούν καλύτερα από αυτά των «ελληνοκεντρικών».
Ερώτηση πρός όλους τους «ελληνοκεντρικούς»: Κύριοι, τώρα που χρησιμοποιείτε τον όρο κατοχή για τους μουσουλμάνους που έχουν εισβάλλει στην Αθήνα, θα χρησιμοποιήσετε τον όρο κατοχή επιτέλους και για τους χριστιανούς;
Ιστοσελίδες εθνικιστών, ελληνο-χριστιανών, καλούν σε αγώνα κατά της μουσουλμανικής κατοχής, με την ίδια φρασεολογία που χρησιμοποιούσαμε εμείς για την χριστιανική κατοχή.
Να που οι καιροί αλλάζουν. Να που μέσα σε 1-2 χρόνια οι «ελληνοκεντρικοί» ανακάλυψαν τον όρο «θρησκευτική κατοχή». Αλλά αυτή την φορά την ανακάλυψαν όχι επειδή έγιναν συνειδητοί Έλληνες θρησκευτές, αλλά επειδή τους το λένε οι χριστιανοί. Επειδή τους τραβάνε μαζί τους οι χριστιανοί. Επειδή δέχονται θρησκευτική και ιδεολογική επιρροή από τους χριστιανούς.
Προτείνουμε στους «ελληνοκεντρικούς» να σταματήσουν να γελοιοποιούνται περαιτέρω. Η μονοθεϊστική κατοχή, είτε χριστιανική είτε μουσουλμανική, είναι κατοχή και πρέπει να πολεμήσουμε για να την ανατρέψουμε.
Ελπίζουμε να πήραν το μάθημά τους οι «ελληνοκεντρικοί», οι οποίοι τόσα χρόνια μας καλούσαν να ξεχάσουμε τις θρησκευτικές μας διαφορές και να συμπράξουμε με τους χριστιανούς επειδή «το Έθνος κινδυνεύει από εξωτερικούς κινδύνους». Και τάχα δεν πρέπει να αφήνουμε τις θρησκευτικές έριδες να μας διχάσουν.
Τώρα οι «ελληνοκεντρικοί» μας καλούν να αγωνιστούμε κατά της μουσουλμανικής κατοχής! Γιατί; Γιατί τώρα να μην ξεχάσουμε τις θρησκευτικές μας διαφορές με τους μουσουλμάνους; Τώρα το Έθνος δεν κινδυνεύει από εξωτερικούς κινδύνους κύριοι «ελληνοκεντρικοί»;
Ή μήπως οι μουσουλμάνοι κατακτητές είναι κακοί, αλλά οι χριστιανοί κατακτητές είναι καλοί;
Ή μήπως οι «ελληνοκεντρικοί» είναι κρυπτοχριστιανοί και αποφεύγουν να το δηλώσουν;
Ελπίζουμε το πρόσφατο μάθημα από την μουσουλμανική κατοχή των Αθηνών να έγινε μάθημα για όλους τους Έλληνες και να κατανοήσουν ότι πρέπει να διαχωριστούμε θρησκευτικώς και διαπαντός από τους μονοθεϊστές, είτε χριστιανούς είτε μουσουλμάνους.
Όλοι οι Έλληνες πρέπει να κατανοήσουν ότι οι ενωτικές ανοησίες των «ελληνοκεντρικών» μας έφεραν στο ελεεινό σημείο που είμαστε σήμερα.
Σήμερα, περισσότερο από ποτέ πρέπει να διαχωριστούμε από τους χριστιανούς. Σήμερα οι χριστιανοί αποδεικνύουν ότι όταν μιλάνε για ενότητα με τους Έλληνες, εννοούν θρησκευτική αφομοίωση στον χριστιανισμό.
Για τους Έλληνες δεν υπάρχει επιλογή. Χριστιανισμός και ισλαμισμός πλήττουν τον Ελληνισμό. Προσηλυτίζουν Έλληνες και αφελληνίζουν τον Λαό μας. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να πολεμήσουμε και τους δύο.
Το ζήτημα είναι ότι πρώτα πρέπει να εκκαθαρίσουμε τους λογαριασμούς μας με τους «ελληνοκεντρικούς», που τόσα χρόνια έλεγαν ότι δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε με τους χριστιανούς.
Να τώρα που οι «ελληνοκεντρικοί» ανακάλυψαν ότι έχουμε να χωρίσουμε αρκετά πράγματα με τους μουσουλμάνους, όπως για παράδειγμα το κέντρο των Αθηνών…

Ιφικράτης Αμυράς

No comments:

Post a Comment