Thursday, October 11, 2012

Η Χρυσή Αυγή στα χνάρια του κωλοτούμπα Καρατζαφέρη: «πάνω απ’ όλα ο γέροντας Παστίτσιος»


Οι οβιδιακές μεταμορφώσεις της Χρυσής Αυγής στο ζήτημα της θρησκείας λαμβάνουν μορφή χιονοστιβάδος.
Εκτός από την κατάπτυστη επερώτηση στο κυνοβούλιο του βουλευτού της Χρήστου Παππά, εναντίον ενός πολίτου που σατύριζε τον γέροντα Παστίτσιο, σήμερα είχαμε διαδήλωση χρυσαυγιτών και σκοταδιστικών παραθρησκευτικών οργανώσεων έξω από θέατρο στην Ιερά Οδό, με στόχο να ακυρωθεί θεατρική παράσταση της Βάσιας Παναγοπούλου, επειδή κατά τους χρυσαυγίτες προσέβαλε τον ραββίνο Τζεσουά. Ζητούν να απαγορευθεί η θεατρική παράσταση!!
Ας θυμηθούμε λίγο τον τρόπο δράσεως της ιουδαϊκής αιρέσεως των ναζωραίων μέσα από τα λόγια του βουλευτού Χρήστου Παππά:
«Θέμα: Προσβολή της μνήμης του γέροντος Παΐσιου από χρήστη του facebook

Στην ιστοσελίδα www.facebook.com/gerontas.pastitsios έχει δημιουργηθεί προφίλ με την ονομασία «Γέροντας Παστίτσιος/elder Pastitsios», όπου ο χρήστης υβρίζει, ειρωνεύεται και προσπαθεί να εξευτελίσει την ιερή μορφή της Ελληνορθοδοξίας, τον Γέροντα Παΐσιο.
Ενδεικτικά αναφέρονται αναρτήσεις όπως «Γέρων Παστίτσιος ο Πατσαφαρίτης», «το νέο θαύμα-τρολιά του Γέροντα στις Σέρρες», καθώς και πολλές προκλητικές και ανάρμοστες φωτογραφίες.
Ερωτώνται οι κ. Υπουργοί:
1) Έχουν ενημερωθεί σχετικά με την προβολή της εν λόγω ιστοσελίδας στο διαδίκτυο;
2) Θα προβούν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες μέσω της υπηρεσίας δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος για την άμεση αφαίρεση του συγκεκριμένου προφίλ από το διαδίκτυο; Ή μήπως θα συνεχίσουν να κωφεύουν και να ανέχονται τον επονείδιστο αυτό εμπαιγμό του Γέροντα Παΐσιου, όπως ανέχονται την ύπαρξη της ιστοσελίδας του αντιεξουσιαστικού χώρου athens.indymedia.org μέσω της οποίας διαπράττονται επανειλημμένα τα αδικήματα της εξύβρισης, της συκοφαντικής δυσφήμισης, της απειλής και άλλες παράνομες πράξεις;

Αθήνα, 18/09/2012
Ο Ερωτών Βουλευτής
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - Βουλευτής Επικρατείας
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»
Ταράχθηκε ο δούλος του ραββίνου Τζεσουά, επειδή κάποιος σατύρισε τον γέροντα-Παστίτσιο και τις γελοίες ψευδοπροφητείες του. Αλλά για τις ύβρεις που εκτοξεύει η αίρεσή του κατά των Πατρών Θεών εδώ και 21 αιώνες, δεν πρόκειται να κάνει επερώτηση.
Δεν τολμά ο χρυσαυγίτης βουλευτής να ζητήσει νομιμοποίηση της Ελληνικής Θρησκείας από το κυνοβούλιο, η οποία τελεί εκτός νόμου εδώ και 17 αιώνες.
Το «Ες έδαφος φέρειν» ζει και βασιλεύει μέσα από τις επερωτήσεις του Χρήστου Παππά. 
Τώρα θέλουν να ακυρώσουν θεατρική παράσταση στην Ιερά Οδό επειδή θεωρούν ότι θίγεται η υπόληψη του εσταυρωμένου εβραίου ραββίνου στον οποίον προσκυνούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Για να διαπράττουν ατιμωρητί τέτοια ύβρι προς τον Ελληνισμό οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, κατέφυγαν στην εξαπάτηση των Ελλήνων. Δυστυχώς για τους Έλληνες στο θρήσκευμα επαναλαμβάνεται το ίδιο σενάριο που έχουμε ξαναδεί πολλές φορές στο παρελθόν. 

Διάφορα πολιτικά κόμματα ομνύουν πίστη στον Ελληνισμό, γενικώς και αορίστως. Δηλώνουν «ελληνοκεντρικοί», ή αρχαιολάτρες. Δηλώνουν ότι πάνω από όλα βάζουν την Πατρίδα, αλλά όταν έρθει η στιγμή της επιλογής, κατά έναν όχι περίεργο τρόπο επιλέγουν πάντα την ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων, εις βάρος της Ελληνικής Θρησκείας.
Μία ζωή το ίδιο παραμύθι. Ξανά και ξανά. «Είμαστε πρώτα εθνικιστές», λένε. «Ας μην διχαζόμαστε τώρα για θέματα θρησκείας». Αλλά όταν έρθει η ώρα της επιλογής, ο γέροντας Παστίτσιος υπερισχύει έναντι του Ιεροφάντου Ορφέως στις προτιμήσεις των «εθνικιστών» της Χρυσής Αυγής.
Μία ζωή το ίδιο παραμύθι πουλάνε στους Έλληνες θρησκευτές κατά τα Πάτρια Ειωθότα. Τους λένε «μην βάζουμε τώρα θέματα θρησκείας, τώρα έχουμε άλλα προβλήματα, ένα σωρό εξωτερικούς κινδύνους να αντιμετωπίσουμε», κλπ.
Αλλά όχι περιέργως τώρα που έχουμε ένα σωρό εξωτερικούς κινδύνους να αντιμετωπίσουμε, η Χρυσή Αυγή θέτει πάνω από την Πατρίδα και τον Ελληνισμό, τον γέροντα Παστίτσιο και τον ραββίνο Τζεσουά.
Αυτό είναι το πρόβλημα που απασχολεί σφόδρα την ηγεσία της Χρυσής Αυγής. Μην προσβάλλει κάποιος τον ραββίνο Τζεσουά και τον γέροντα Παστίτσιο. Ζητούν μάλιστα ποινικές διώξεις και κινητοποίηση της υπηρεσίας ηλεκτρονικού εγκλήματος.
Τέτοια είναι η κατάντια της ηγεσίας της Χ.Α. η οποία δεν κατανοεί ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να τεθεί εκτός νόμου με τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα που τώρα χρησιμοποιεί εναντίον συμπολιτών μας με διαφορετικές θρησκευτικές απόψεις.   
Χαίρομαι ειλικρινώς με αυτή την εξέλιξη διότι υπάρχουν αρκετοί Έλληνες στο θρήσκευμα, οι οποίοι είναι μέλη, οπαδοί, ή ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, και πολλοί εξ αυτών προέρχονται από το ΛΑ.ΟΣ. Με αρκετούς είχαμε συγκρουστεί ιδεολογικώς στο παρελθόν για το ίδιο  ακριβώς ζήτημα.
Επειδή το ΛΑ.ΟΣ ψέλιζε κάτι υπέρ των εθνικών θεμάτων πολλοί ομόθρησκοί μας το ψήφιζαν ή είχαν ενταχθεί σε αυτό. Αλλά το ΛΑ.ΟΣ δήλωνε ξεκάθαρα νεοβυζαντινό κόμμα, με ολίγη από εθνικισμό και πατριωτισμό. Αυτή η στάση είναι άκρως αντίθετη με τα εθνικά συμφέροντα του Ελληνισμού.
Σε ό,τι αφορά την Χρυσή Αυγή τα πράγματα είναι χειρότερα. Εδώ και πολλά χρόνια τα περισσότερα μέλη της δήλωναν είτε πιστοί, είτε συμπαθούντες της Ελληνικής Θρησκείας, και οπωσδήποτε δυσκολεύοντο να ταυτιστούν ιδεολογικώς και συναισθηματικώς με την ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων.
Τώρα τα πράγματα άλλαξαν, εν μία νυκτί. Η ηγεσία της Χ.Α. όχι απλώς ταυτίζεται με την ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων, αλλά απαιτεί διώξεις εναντίον όσων την σατυρίζουν.
Επιτέλους οι Έλληνες στο θρήσκευμα πρέπει να σταματήσουν να εγκλωβίζωνται και να εξευτελίζωνται από τέτοιες συμπεριφορές. Θα φέρουν ακεραία την ευθύνη όταν η Χρυσή Αυγή ξεκινήσει διώξεις εναντίον πιστών της Ελληνικής Θρησκείας, όπου ως γνωστόν έχουμε ανοικτούς λογαριασμούς είκοσι αιώνων με την ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων.
Ωρισμένοι πιστοί της Ελληνικής Θρησκείας επειδή έχουν πατριωτικές απόψεις, παγιδεύονται σε κόμματα που μιλούν για πατριωτισμό, αλλά δυστυχώς καταλήγουν να υποστηρίζουν τον βυζαντινισμό.
Πρέπει να απομακρύνουμε από την Χρυσή Αυγή όσους Έλληνες στο θρήσκευμα έπεσαν για μία ακόμη φορά στην παγίδα της ιουδαιο-χριστιανικής προπαγάνδας με εθνικιστικό προσωπείο. Τάχα βάζουν πάνω απ’ όλα τον Ελληνισμό για να εξαπατούν τους Έλληνες, αλλά η Χρυσή Αυγή το ξεκαθάρισε: πάνω απ’ όλα ο γέροντας Παστίτσιος και η ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων.
Θα μπορούσαμε να συγχωρήσουμε την ηγεσία της Χρυσής Αυγής για την ανθελληνική στάση που κρατά στο ζήτημα του ευρώ. Καθώς η ηγεσία της δεν έχει οικονομική κατάρτιση, επαναλαμβάνει διαρκώς το χυδαίο σόφισμα «πληρώσαμε ακριβά το ευρώ, γιατί να τους το χαρίσουμε τώρα;». Προφανώς τους λείπουν στοιχειώδεις οικονομικές γνώσεις. Αγνοούν ότι το ευρώ δεν είναι νόμισμα, είναι μηχανισμός προσαρτήσεως εδαφών.
Δεν μπορούμε να απαιτούμε ιδεολογικά άλματα από ένα κόμμα που μέχρι πριν λίγους μήνες ήταν αποκλεισμένο από παντού.
Αλλά στο ζήτημα της θρησκείας δεν υπάρχει καμμία δικαιολογία διότι ένα μεγάλο ποσοστό Χρυσαυγιτών δήλωνε δημοσίως υπέρ της Ελληνικής Θρησκείας. Ομολογούσαν δημοσίως πίστη στους Πατρώους Θεούς.
Τώρα φτύνουν κατάμουτρα τους Πατρώους Θεούς και προσκυνούν έναν εβραίο μαραγκό. Είτε είναι θρασύδειλοι, είτε αποστατούν από τον Ελληνισμό για ψηφοθηρικούς λόγους, είτε άρχισαν να πιστεύουν τις ανοησίες που διδάχθηκαν στα ρωμέϊκα σχολεία ότι τάχα ο εβραίος μαραγκός σταυρώθηκε για να σώσει τον κόσμο από τις αμαρτίες του, είτε άρχισαν να λαμβάνουν «δωράκια» από την χριστιανική ορθόδοξη εκκλησία, όπως ο Καρατζαφέρης.  
Ή ακόμη χειρότερα: άλλα πιστεύουν κατ’ ιδίαν, και άλλα δηλώνουν ότι πιστεύουν δημοσίως.
Η θέση που έπαιρναν παλαιότερα ότι αποδέχονται την Ορθοδοξία ως επίσημη θρησκεία του κράτους, αλλά ανέχονται θρησκείες που δεν προξενούν βλάβη στην Ελλάδα, είναι προφανές ότι έχει ανατραπεί πλήρως.
Με τις πρόσφατες ενέργειές της η Χρυσή Αυγή εντάσσεται στο στρατόπεδο των χριστιανο-ταλιμπάν.
Καλούμε όλους τους πιστούς της Πατρώας Θρησκείας να εγκαταλείψουν το συγκεκριμένο κόμμα, διότι θέτει την ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων πάνω από τον Ελληνισμό, πάνω από τους Πατρώους Θεούς, πάνω από το Έθνος.
Όσοι Έλληνες στο θρήσκευμα δηλώνουν οπαδοί, ψηφοφόροι ή μέλη της Χρυσής Αυγής, θα συνεχίζουν για πολύ ακόμη να ανέχωνται τα καραγκιοζηλίκια με τον γέροντα Παστίτσιο; Ή μήπως η υποταγή στον Αρχηγό σημαίνει εκχριστιανισμό σε βαθμό αποβλακώσεως; Ή μήπως θα καταπιούν και αυτή την προσβολή στο όνομα της «εθνικής ενότητος»;
Θα ανεχθούμε για μία ακόμη φορά να ταυτίζεται ο Ελληνισμός με την ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων επειδή η Χρυσή Αυγή δηλώνει εθνικιστικό κόμμα;
Αν θέλει η Χρυσή Αυγή να είναι ειλικρινής με τους οπαδούς, τα μέλη, και τους ψηφορόρους της, ας δηλώσει αυτό που είναι: χριστιανικό, νεοβυζαντινό κόμμα τύπου ΛΑ.ΟΣ-Καρατζαφέρη.
Είναι αδιανόητο για τα μορφωμένα, και ιστορικώς κατηρτισμένα μέλη της Χρυσής Αυγής να ανέχωνται τον εναγκαλισμό της ηγεσίας των με την ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων και το βυζάντιο.
Όταν ο αρχηγός της Χ.Α. δηλώσει ότι το Βυζάντιο έσωσε τον Ελληνισμό, και ότι το κόμμα του θα αγωνιστεί για να ανασυστήσει την βυζαντινή αυτοκρατορία, τί θα πράξουν όσα μέλη και ψηφοφόροι δηλώνουν πιστοί των Αθανάτων Πατρώων Θεών; Θα τον ακολουθήσουν σε αυτόν τον κατήφορο;
Αν ο κ. Μιχαλολιάκος δηλώσει ότι θέλει να κάνει τους ανδριάντες των βυζαντινών αυτοκρατόρων, όπως ζητούσε παλαιότερα ο Κ. Πλεύρης μέσα από το Τηλεάστυ, θα καταπιούν τέτοια προσβολή όσα μέλη της Χρυσής Αυγής γνωρίζουν την αληθινή Ελληνική Ιστορία; Πάλι στο όνομα της «εθνικής ενότητος»;
Επιτέλους αυτή η περίφημη «εθνική ενότητα» πόσο ακριβά κοστίζει; Μήπως θα μας κοστίσει την λήθη του χιλιετούς ολοκαυτώματος που οι Έλληνες Πρόγονοι υπέστησαν από την χριστιανική πανούκλα του Βυζαντίου;
Εν μία νυκτί η Χρυσή Αυγή έγινε φανατικό χριστιανικό μαγαζί, και σύντομα θα μετατραπεί σε αμείλικτο διώκτη των Ελλήνων στο θρήσκευμα.
Η ηγεσία της κάνει κυβιστήσεις, ταχύτερες και χειρότερες από τον Καρατζαφέρη. Δήθεν η Χ.Α βάζει το εθνικιστικό ζήτημα πάνω από το θρησκευτικό ζήτημα, αλλά στην πραγματικότητα βάζει τον χριστιανισμό πάνω από τον Ελληνισμό.
Αν τους καλούσε κάποιος να επιλέξουν μεταξύ Ελληνικής Θρησκείας και χριστιανισμού, θα διάλεγαν ξεκάθαρα τον ιουδαιογενή χριστιανισμό. Χωρίς δεύτερη σκέψη. 
Το παραμύθι της Χρυσής Αυγής περί σεβασμού της ανεξιθρησκείας, είναι στάχτη στα μάτια των Ελλήνων οπαδών της. Τα πεπραγμένα της αποδεικνύουν ξεκάθαρα ότι ταυτίζει την ορθόδοξη χριστιανή εκκλησία με το Ελληνικό Έθνος.
Έχουμε πόλεμο. Μας τον κήρυξε η χριστιανόπληκτη Χρυσή Αυγή. Εκτός από τις εκατοντάδες χριστιανικές αιρέσεις και τα νεοβυζαντινά κόμματα στην Ελλάδα που προσηλυτίζουν τους Έλληνες σε ιουδαϊκές δοξασίες, προστίθεται και η «εθνικιστική» Χ.Α.
Για τους χρυσαυγίτες θεωρείται απολύτως φυσιολογικό και εθνικιστικό να μιλούν κατά των εβραίων, αλλά να προσκυνούν τον υιό του Γιαχβέ. Τους φαίνεται απολύτως φυσιολογικό και εθνικιστικό να παντρεύωνται από παπάδες οι οποίοι τους εύχονται να ευτυχήσουν όπως ο Αβραάμ και η Σάρα(!), να σταυροκοπιούνται μέσα σε χριστιανικά εκμαυλιστήρια κτισμένα πάνω σε γκρεμισμένους Ναούς των Πατρώων Θεών, να στέκωνται προσοχή όταν γίνεται περιφορά χριστιανικών εικόνων που απεικονίζουν σφαγείς Ελλήνων με το επίθετο «άγιοι».
Έτσι είναι οι Χρυσαυγίτες. Μορφωμένα παιδιά. Διαμαρτύρονται για τα χυδαία σήριαλ με τον Σουλεϊμάν αλλά δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να γυριστεί ένα σήριαλ με τον βυζαντινό αυτοκράτορα Θεοδόσιο, τον μεγάλο «προστάτη» και «άγιο» του Ελληνισμού.   
Για μας η ηγεσία της Χρυσής Αυγής, μετά τις τελευταίες ενέργειες, κατατάσσεται πιά στο στρατόπεδο Άρδην-Καραμπελιά, το οποίο συνδέει την αριστερά με την ορθοδοξία, και την εθνική ταυτότητα των Ελλήνων με τον ιουδαιοχριστιανισμό.
Κύριοι «εθνικισταί» της Χ.Α., έχουμε πόλεμο με τον γέροντα Παστίτσιο. Έχουμε ανοικτούς λογαριασμούς είκοσι αιώνων με την ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων. Ευτυχώς που ρίξατε τόσο γρήγορα την μάσκα του πατριώτου διότι εγκλωβίσατε πολλούς ομοθρήσκους μας.
Σας συμβουλεύω να μην φέρετε το αρχαίο Ελληνικό σύμβολο της Σβάστικας. Δεν σας ανήκει. Καλύτερα να φοράτε φυλακτά του γέροντα Παστίτσιου. Σας ταιριάζουν απόλυτα.

Ιφικράτης Αμυράς
12-10-"2012"

3 comments:

  1. Εμβρόντητος, απόπληκτος αλλά, πάντως, ευτυχής παρακολουθώ την συλλογιστική του Ιφικράτους!

    Θεωρώ ότι πρόκειται περί κορυφαίας σελίδος Ελληνικής Γραμματείας, εάν δεν αποτελεί παβλωφικό ερέθισμα σιαλορροίας με εκείνο το υποφώσκων και μοσχομυρωδάτο παστίτσιο που "περιρρέει", δίκην αγίου μύρου, τους συγχρόνους, γονυκλινείς, πιστούς του θείου γέροντος.

    Ιφικράτη, αναδεικνύεσαι σε κυρίαρχο αναλυτή της νεοβυζαντιακής αλλά και νεοεθνικιστικής πραγματικότητος! Σε μελετώ, ώσπερ Αγία Γραφή!

    ReplyDelete
  2. Αν και επί της ουσίας οι χρυσαυγίτικες κωλοτούμπες ταλαιπωρούν περισσότερο την κοινή λογική παρά τους λιγοστούς ρομαντικούς της αρχαίας ελληνικής θρησκείας, δε μπορώ να μη θυμηθώ τη στάση του ομοϊδεάτη τους εθνικιστή και μέγα μακελάρη της Ευρώπης που ενώ στις δημόσιες ομιλίες του στο Γερμανικό λαό επικαλούνταν τακτικά τον "Παντοδύναμο" είχε εκφράσει την άποψη να επιτρέψει την ελεύθερη λειτουργία των χριστιανικών δογμάτων στις νεοκατακτηθήσες περιοχές της ΕΣΣΔ προκειμένου όπως έλεγε "να σπάσουν ο ένας το κεφάλι του άλλου με τους σταυρούς τους". Από την άλλη μεριά δεν είναι κακό τα παθήματα των εθνικιστών που φαντασιώνονται τη θρησκεία ως ενοποιητικό παράγοντα σε έθνη όπου η πολιτιστική και επιστημονική εξέλιξη έχει αφήσει πολύ λίγη σκιά για να κρύβεται κατατροπωμένη η μεταφυσική σκέψη, να γίνονται μαθήματα σε μας, που ειλικρινά ενδιαφερόμαστε να απαιτήσει ο ελληνικός λαός να γίνει επιτέλους κυρίαρχο έθνος στον τόπο του στη βάση ρεαλιστικότερων προταγμάτων.

    ReplyDelete
  3. Βεβαίως και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ θρησκεία είναι ενοποιητικός παράγων για το έθνος των Ελλήνων.

    ReplyDelete