Sunday, June 2, 2013

Το σκηνικό της ευρωλαγνείας έχει ανατραπεί πλήρως - Πέντε κόμματα στην Ελλάδα υπέρ του εθνικού νομίσματος



Από τότε που τα ευρωγιουσουφάκια τρομοκρατούσαν τον Λαό λέγοντας ότι αν φύγουμε από το ευρώ δεν θα έχουμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις, έχουν αλλάξει άρδην τα πράγματα στην Ελλάδα. Διότι πιά δεν υπάρχουν ευρώ για να πληρωθούν οι συντάξεις. Το ανακοίνωσε επισήμως το ΙΚΑ.

Αυτή την στιγμή στην Ελλάδα έχει δημιουργηθεί ένα ευνοϊκό πολιτικό, οικονομικό, και κοινωνικό ρεύμα υπέρ του εθνικού μας νομίσματος, της δραχμής.

Πέντε κόμματα στην Ελλάδα τάσσονται ξεκάθαρα υπέρ του εθνικού νομίσματος, και ένα ακόμη το βλέπει θετικά υπό προϋποθέσεις.

Τα πέντε κόμματα είναι τα εξής: ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΕΠΑΜ, ΔΡΑΧΜΗ Πέντε Αστέρων, MΕΤΩΠΟ Ανατροπής, και η ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. Επίσης η Χρυσή Αυγή τάσσεται υπέρ του εθνικού νομίσματος υπό κάποιες προϋποθέσεις.

Αυτό σημαίνει ότι αρκετοί διανοούμενοι, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, και οικονομολόγοι, έχουν μετατοπιστεί ιδεολογικώς υπέρ του εθνικού μας νομίσματος, και κάθε μέρα που περνά θα γίνεται δυσκολότερη η ζωή για τους ευρωλιγούρηδες.

Το καλό νέο είναι ότι το εθνικό μας νόμισμα υποστηρίζεται πιά από κόμματα και διανοουμένους που έχουν εντελώς διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες, και δεν παρουσιάζεται ως ένα αίτημα με αριστερό ιδεολογικό πρόσημο.

Το κίνημα υπέρ του εθνικού νομίσματος ενισχύεται από την σύμπραξη κοινωνικών και οικονομικών φορέων, όπως εμπορικές ενώσεις, θρησκευτικοί φορείς, οργανώσεις κοινωνικής αλληλεγγύης, επειδή διαπιστώνουν ότι είναι αδύνατον να αποτινάξουμε την ξένη κατοχή χωρίς την απόκτηση της νομισματικής μας ανεξαρτησίας.

Αν υπάρχουν και άλλα κόμματα υπέρ της δραχμής, ας μας ενημερώσουν για να τους προσθέσουμε σε επόμενες αναφορές μας.  

Ως εκπρόσωπος της Ιεράς ΕθνικοΑπελευθερωτικής Κοινωνικής Συμμαχίας καλώ όλα τα αντιμνημονιακά κόμματα να αισθανθούν το βάρος της ευθύνης των απέναντι στο Έθνος των Ελλήνων, και τους ζητώ να υιοθετήσουν ως βασικό οικονομικό πρόταγμα την επαναφορά στο εθνικό μας νόμισμα ως αναγκαία προϋπόθεση για τον απεγκλωβισμό της Πατρίδος από τα δεσμά της Τροϊκανής ληστοσυμμορίας.

Ιφικράτης Αμυράς


2-6-«2013»



4 comments:

  1. Το ΚΚΕ γιατί δεν το συμπεριέλαβες;
    Αν δεν το έκανες σκόπιμα.... είναι δηλαδή τόσο άθλιο που το έχουμε καταχωρίσει ήδη στην σφαίρα της λήθης.
    Χα, χα, χα…!!!

    ReplyDelete
  2. To KKE αν και από τα λίγα κόμματα που ήταν εναντίον του ευρώ το 2000 (πολύ σωστά από ότι απέδειξε η ιστορία) τώρα αν παρακολουθήσει κανείς σε βάθος τη στρατηγική του στην ουσία είναι υπέρ του ευρώ.

    Φημολογείται ότι είναι εξαρτημένο από κρατική επιδότηση και τράπεζες λόγω οικονομικών προβλημάτων.

    Ο Αλαβάνος όμως είναι και αυτός υπέρ της δραχμής και σε κάποιο βαθμό κατά βάθος ίσως και οι ΑΝ.ΕΛΛ.

    ReplyDelete
  3. Και ο ΛΑΟΣ αν δεν κανω λαθος.Η ΙΕΡΑΚΣ γιατι δεν εχει διοικουσα επιτροπη;Ποια η ιεραρχια της;Ειναι κομμα η οχι;Θα συμμετασχει στις. Κατοχικες εκλογες;

    ReplyDelete
  4. Κάλεσμα προς τον σύνδεσμο δουλεμπόρων-ανθελλήνων με την επωνυμία "ΑΝΤΑΡΣΥΑ" για να αισθανθούν το βάρος της ευθύνης των απέναντι στο Έθνος των Ελλήνων.....

    ReplyDelete