Friday, June 14, 2013

Η ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. αγωνίζεται για ένα Έθνος πολιτών-οπλιτών, ενώ η Ε.Ε. για ένα έθνος δούλων-προβάτων



Η Ευρωπαϊκή Ένωση κάθε μέρα που περνά δείχνει το αυταρχικό και αποκρουστικό της πρόσωπο. Με την γνωστή πρόστυχη αντεθνική της προπαγάνδα (http://ec.europa.eu/yourvoice/ipm/forms/dispatch?form=ReduceFirearmsRisk)* προσπαθεί να επέμβει στα εσωτερικά των Εθνών της Ευρώπης προκειμένου να τους αφαιρέσει το ιερό δικαίωμα στην οπλοφορία.

Έχει ετοιμάσει ένα κατευθυνόμενο και μη-αντικειμενικό ερωτηματολόγιο ζητώντας από τους πολίτες να της εκχωρήσουν δικτατορικές εξουσίες με πρόσχημα την καταπολέμηση του εγκλήματος, ώστε η Ε.Ε. να μπορεί να εγκληματεί ανενόχλητα εις βάρος των Λαών της Ευρώπης.  

Η Ευρωπαϊκή Ένωση απαιτεί να της εκχωρηθεί άνευ όρων το μονοπώλιο στην βία και στην κατοχή των όπλων. Ζητά τον πλήρη και χωρίς όρους αφοπλισμό των Λαών της Ευρώπης ώστε να μπορεί να τους στέλνει την ευρωχωροφυλακή για να τους εξοντώνει χωρίς φόβο αντιποίνων.

Όποιος έχει μελετήσει Σοβιετική ιστορία ξέρει ότι ο Στάλιν δεν θα μπορούσε να διαπράξει τα απίστευτα εγκλήματά του αν πρώτα δεν είχε απαγορεύσει την οπλοκατοχή στους σοβιετικούς πολίτες.

Η Ε.Ε. κάθε μέρα που περνά συναγωνίζεται την Σοβιετική Ένωση σε καταπάτηση ατομικών και συλλογικών ελευθεριών. Εισάγει βαθμιαίως μία δικτατορία. Η γραφειοκρατία των Βρυξελλών απαιτεί να κατασκοπεύει κάθε κίνηση των πολιτών. Πρέπει να τους εμποδίσουμε να μας γενοκτονήσουν με την στρατοχωροφυλακή τους όπως έκανε ο Στάλιν στους λαούς της Σοβιετικής Ενώσεως.

Ο πολιτικός μας φορέας ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. υποστηρίζει τον θεσμό του πολίτου-οπλίτου. Όσοι Έλληνες πολίτες έχουν σώας τας φρένας, έχουν την κατάλληλη εκπαίδευση, και είναι νομοταγείς(τώρα που είμαστε υπό ξένη κατοχή δεν ισχύει ο τρίτος όρος), έχουν το δικαίωμα να φέρουν όπλα για να υπερασπίζωνται την τιμή τους, την οικογένειά τους, την περιουσία τους, το Έθνος, και την συλλογική ελευθερία των Ελλήνων.

Είμαστε Έθνος οπλιτών, και όχι προβάτων. Η ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. θεωρεί ότι το δικαίωμα οπλοχρησίας και οπλοκατοχής πρέπει να κατοχυρωθεί συνταγματικώς.

Δεν αναγνωρίζουμε μονοπώλιο βίας και όπλων στο ρωμέικο ψευδοκράτος.

Δεν αναγνωρίζουμε στους μισέλληνες το δικαίωμα να φέρουν όπλα.

Δεν αναγνωρίζουμε στους Έλληνες το δικαίωμα να είναι άοπλοι.

Το Έθνος των Ελλήνων είναι τα πάντα. Το κράτος των ρωμιών είναι ένα τίποτε.


Γραφείο τύπου

Ιερά ΕθνικοΑπελευθερωτική Κοινωνική Συμμαχία


*Mπορείτε να συμμετάσχετε στο ερωτηματολόγιο της Ε.Ε. για το δικαίωμα στην οπλοφορία. Επιλέξτε σε όλα τα ερωτήματα την απάντηση 1, αν δεν θέλετε να έχετε την τύχη των 9 εκατομμυρίων Ουκρανών που θανατώθηκαν επί Στάλιν με την μέθοδο της ωργανωμένης λιμοκτονίας.

www.ieraks.org
www.facebook.com/ieraks

1 comment:

  1. http://krasodad.blogspot.gr/2012/07/blog-post_1547.html

    Soviet Story

    ReplyDelete