Thursday, June 20, 2013

Ο Δήμαρχος Ν. Ιωνίας με μία ανόητη δικαιολογία δεν παραχώρησε την αίθουσα του δήμου για την εκδήλωσή μας



Ακυρώνεται η εκδήλωση που είχαμε ανακοινώσει στο συνεδριακό κέντρο της Νέας Ιωνίας. Η δικαιολογία από τον Δήμο ήταν ότι έχει αλλάξει στάση το δημοτικό συμβούλιο, και παραχωρεί την αίθουσά του μόνον σε τοπικούς συλλόγους.  

Έτσι δικαιολόγησε την άρνηση να παραχωρηθεί η αίθουσα στον πολιτικό μας φορέα, μία υπάλληλος του δήμου Ν. Ιωνίας. 

Φυσικά αν επρόκειτο για πολιτική εκδήλωση του Πασοκ ή της Νέας Δημοκρατίας ή της Δημαρ, οι δημοτικοί σύμβουλοι δεν θα είχαν πρόβλημα να παραχωρήσουν την αίθουσα. 

Κάθε άρνηση τοπικών αρχόντων να εξυπηρετούν εκδηλώσεις αντιμνημονιακών και αντικαθεστωτικών πολιτικών φορέων, από την πλευρά μας θα εκλαμβάνεται ως εχθρική ενέργεια. Και όταν αλλάξει το καθεστώς έκαστος θα πληρώσει τα επίχειρα της προδοτικής του συμπεριφοράς. 

Τότε το "είμαι ένας απλός υπάλληλος και εκτελούσα εντολές" θα μας αφήσει παγερά αδιάφορους. 

Η ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. θα συνεχίσει τον αγώνα για την απαλλαγή του Λαού μας από την ξένη κατοχή, παρακάμπτοντας τα εμπόδια που προβάλλουν οι ραγιάδες. 

Γραφείο τύπου 

Ιερά ΕθνικοΑπελευθερωτική Κοινωνική Συμμαχία
20-6-2013

www.ieraks.org
www.facebook.com/ieraks

1 comment:

  1. Στα χρόνια των μνημονίων ο ελληνισμός έχει εμπλακεί σε έναν αδυσώπητο πόλεμο. Η γερμανική ηγεμονία (ευρωπαϊκή ένωση) με την βοήθεια των ντόπιων δωσίλογων έχει εισβάλει εκ νέου στην χώρα μας.
    Το άξιον θαυμασμού και το παράδοξο είναι οτι στον πόλεμο αυτόν μετράμε καθημερινά νεκρούς μόνο από την μία παράταξη. Ο σκλαβωμένος λαός δεν έχει καταφέρει κανένα θανάσιμο πλήγμα εναντίον του αντιπάλου του.
    Ως εκ τούτου:
    α) Το ηθικό του κατακτημένου λαού είναι στα τάρταρα γεγονός που διαιωνίζει την ηττοπάθεια.
    β) Ανάμεσα στον κατακτητή και στον συνειδητοποιημένο αντιστασιακό βρίσκεται μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, πράγμα που παρακωλύει το έργο της απελευθέρωσης.

    Δεν είναι τυχαίο άρα που μπερδεύονται συχνά στα πόδια μας άτομα όπως η κυρία υπάλληλος. Ανήκει στην κατηγορία ατόμων που δεν έχει αποτινάξει τους κυριότερους άξονες της προπαγάνδας του εχθρού.

    Θα βλέπατε πόσο ολιγάριθμα θα ήταν τα εν λόγω άτομα εάν ανατρεπόταν ο ανισόμετρος συσχετισμός των απωλειών.

    Δεν αρκεί να τα τιμωρήσουμε αυτά τα άτομα˚ επιβάλλεται να τα κερδίσουμε…



    ReplyDelete