Sunday, June 2, 2013

Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για το φετινό Athens Gay Pride, και καλούμε τους Έλληνες να καταδικάσουν αυτή την εορτή μίσους εις βάρος του Ελληνισμού


Το Σάββατο 8 Ιουνίου 2013, στην Αθήνα, στην πλατεία Κλαυθμώνος, άτομα με παρεκκλίνουσα σεξουαλική συμπεριφορά επέλεξαν να προσβάλλουν την Πολιούχο Θεά μας, την Θεά Αθηνά. Την παρουσιάζουν ως συμμετέχουσα στην διαστροφή τους.

Το ρατσιστικό και μισελληνικό Athens Gay Pride 2013 πρέπει να απαγορευτεί. Η κατοχική κυβέρνηση το διαφημίζει διότι θέλει να προσβάλλει την Θεά Αθηνά και το Ελληνικό Έθνος.

Εμείς καλούμε τον Λαό στους δρόμους για να εμποδίσουμε την πρόστυχη και ρατσιστική συμπεριφορά ωρισμένων ανθελλήνων που κάτω από τον απατηλό μανδύα της διωκομένης μειονότητος διοχετεύουν το μισελληνικό τους δηλητήριο.

Η Ιερά ΕθνικοΑπελευθερωτική Κοινωνική Συμμαχία ως πολιτικός φορέας εκφράζει την οργή της και την πλήρη αντίθεσή της στην διοργάνωση του «Gay Pride», το οποίο ελπίζουμε να μην πραγματοποιηθεί.

Καλούμε όλους τους Έλληνες να συμμετάσχουν δυναμικώς σε διαδηλώσεις διαμαρτυρίας ενάντια στην προσβολή της Ελληνικής αξιοπρέπειας.

Καλούμε τους Έλληνες να καταδικάσουν την υιοθέτηση ανθελληνικών συμπεριφορών.

Καλούμε τους Έλληνες να καταδικάσουν την εισαγωγή ξενόφερτων και γελοίων προτύπων αντικοινωνικής συμπεριφοράς, τα οποία προσβάλλουν τους Θεούς, τις Θεές μας, και τον Ελληνισμό.

Το Κόμμα μας, στέκεται εχθρικό απέναντι στην ωργανωμένη ομοφυλοφιλία διότι αποτελεί κίνημα εθνικής αυτοκτονίας και αντικοινωνικής συμπεριφοράς.

Οι οργανώσεις των ομοφυλοφίλων διεθνώς προωθούν την παιδεραστία, απαιτώντας να μειωθεί το ηλικιακό όριο ενάρξεως νομίμων σεξουαλικών σχέσεων μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων.  

Προσπαθούν να επηρεάσουν τα σχολικά προγράμματα διδασκαλίας και απαιτούν να διδάσκουν μικρά παιδιά ότι η σεξουαλική τους παρέκκλιση είναι απολύτως φυσιολογική και καλούν τα μικρά παιδιά να την μιμηθούν.

Προσπαθούν να επιτύχουν την υιοθέτηση τέκνων ώστε να αναπαράγουν το δικό τους πρότυπο, το λεγόμενο «τρίτο» φύλο.

Προσπαθούν να επιτύχουν την νομιμοποίηση του γάμου ομοφυλοφίλων και την νομική τους εξομοίωση με τους φυσιολογικούς γάμους.

Επί δεκαετίες οι οργανώσεις ομοφυλοφίλων διεθνώς εξαπατούσαν τον κόσμο ισχυριζόμενες ότι το μόνον που θέλουν είναι σεβασμό στην «ιδιαιτερότητά» τους, και το τί κάνουν στο κρεβάτι τους είναι προσωπικό τους ζήτημα. Αισχρό ψεύδος! Ο γάμος, η υιοθέτηση τέκνων, τα σχολικά προγράμματα εμπίπτουν στην σφαίρα του δημοσίου δικαίου, και όχι του ιδιωτικού.

Η προσπάθεια επιβολής στην Ελληνική κοινωνία της δικής τους ομοφυλόφιλης κουλτούρας και η κατάπτυστη προσβολή των Πατρώων Θεών από την πλευρά τους, μας κατατάσσει απέναντι τους ως εχθρούς.

Η πρόστυχη προσπάθειά τους μέσω «αντιρατσιστικών» νόμων, που επίσης εμπίπτουν στο δημόσιο ποινικό δίκαιο, να τρομοκρατήσουν τον Ελληνικό Λαό ώστε να μην προβάλλει αντίσταση στην σεξουαλική τους διαστροφή, τούς καθιστά ρατσιστές, μισέλληνες, και εχθρούς του Ελληνικού Έθνους.


Γραφείο Τύπου


Ιερά ΕθνικοΑπελευθερωτική Κοινωνική Συμμαχία

2-6-«2013»

7 comments:

  1. Συγχαρητήρια!
    Όπως το θέτεις ρίχνεις χτύπημα στην τυφλή γωνία των αριστερών δήθεν κουλτουριάρηδων (Αυτό το είδος ανθρώπων απαντάται συχνά στον ΣΥΡΙΖΑ) που από την μια είναι προσηνείς στο "τρίτο" φύλο αλλά από την άλλη είναι και θαυμαστές της ελληνικής παράδοσης.

    ReplyDelete
  2. Δυστυχώς για εσάς και ευτυχώς για την ανθρωπότητα, πηγαίνει μπροστά και όχι προς τα πίσω.

    ReplyDelete
  3. Λοιπόν πήγαινε στη Δήλο. Πάρε ένα μεγάλο πέτρινο φαλλό, κάτσε πάνω του, τρίψου καλά και μετά έλα να μας τα ξαναπείς... 8==e

    ReplyDelete
  4. LGBT ΝΑ ΣΕ ΣΠΡΟΞΩ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΠΕΡΑ? ΠΑΡΕ ΤΗ ΦΟΡΑΔΑ ΣΟΥ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ 'ΣΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ.

    ReplyDelete
  5. H λύση είναι απλή.

    Εσείς οι ομοφυλόφυλοι ΜΗΝ κάνετε χρήση συμβόλων των Θεών μας, και εμείς δεν έχουμε καμμία αντίρρηση να συμπεριφέρεστε ιδιωτικώς και μεταξύ σας όπως σας αρέσει.

    Δίκαιο δεν είναι;

    Αθήναιός Αλέξανδρος Άμβραξ

    ReplyDelete
  6. Τελικώς και παρά το κεσμά σας για μαζικές διαδηλώσεις,ούτε εσείς προσήλθατε.Αναρωτιέμαι κύριοι του Ιέρακος αν μας εμπαίζετε,διότι εγώ ήμουν στο κέντρο κατά τη διάρκεια του ανθελληνικού οργίου των διεστραμμένων αλλά όσο κι αν σας έψαξα ήσασταν άφαντοι.Μήπως είναι και αυτή η όλη πρακτική εφαρμογή των "ψυχολογικών επιχειρήσεων" εις βάρος του εχθρού ;
    Αν είναι συγχωρήστε μου την άγνοια και την έλλειψη διορατικότητας.

    ReplyDelete
  7. Από μόνη της η συμμετοχή σε τέτοιου είδους ατραξιόν σημαίνει αυτόματα και την παραδοχή ότι οι συμμετέχοντες ανήκουν σε μία προβληματική μειονότητα. Ας μη διαφημίζουν λοιπόν την παρεκλίνουσα συμπεριφορά τους ως φυσιολογική.

    ReplyDelete