Sunday, December 30, 2012

Πολιτιστικός, θρησκευτικός, και φυλετικός συγκρητισμός = Όπλα μαζικής καταστροφής


Από τα βάθη της ιστορίας αυτό το όπλο μαζικής καταστροφής έκανε την επέλασή του. Και όπου υπερίσχυε άφηνε ερείπια και εκατομμύρια νεκρούς. Σήμερα οι αρνητές των Αθανάτων Θεών προπαγανδίζουν τον θρησκευτικό και πολιτιστικό συγκρητισμό με τον ιουδαιοχριστιανισμό, αλλά κατ’ ευφημισμό το βαπτίζουν «ελληνοχριστιανικό» πολιτισμό.
Ο συγκρητισμός πολιτισμών και θρησκειών είναι το αντίστοιχο έγκλημα με την ανάμειξη της Ελληνικής Φυλής με ξένο αίμα. Εδώ αναμειγνύεται η Ελληνική Ψυχή με ξένες δοξασίες.
Οι Έλληνες Ιερείς διδάσκουν ότι η πολιτιστική και θρησκευτική καθαρότητα του Ελληνισμού, είναι αναγκαία για την υγεία της Ελληνικής Ψυχής. Καμμία ιδεολογική νόθευση με την Ανατολή δεν επιτρέπεται, επειδή θα αποτελέσει την ταφόπλακα του Ελληνισμού.
Η Ελληνική Θρησκεία επιβάλλει την ιδεολογική καθαρότητα και την απεμπόληση κάθε ξένης επιρροής πάνω στον Ελληνικό Λαό. Τα Ήθη, τα Έθιμα, οι Παραδόσεις, οι Νόμοι της Φυλής, οι ηρωικές πράξεις των Προγόνων, τα κελεύσματα των Αθανάτων Θεών αποτελούν τους Ιερούς Κώδικες του Έθνους.
Ουδείς Έλλην επιτρέπεται να ρυπαίνει το σώμα και την ψυχή του μιμούμενος ή διαδίδων τα ήθη και τα έθιμα αλλοφύλων και αλλοθρήσκων.
Ο πολιτιστικός και θρησκευτικός συγκρητισμός νοθεύει την καθαρότητα του Ελληνισμού. Αποτελεί όπλο μαζικής καταστροφής του Ελληνικού Έθνους και τα όργανά του πρέπει να τιμωρούνται αμείλικτα με την εσχάτη των ποινών.
Η ανάμειξη της Ελληνικής Φυλής με αίμα αλλοφύλων αποτελεί όπλο μαζικής καταστροφής και ένα από τα πιό αποτρόπαια και βδελυρά εγκλήματα που μπορεί να διαπράξει ένας Έλλην.
Η ανάμειξη με ξένο αίμα αποτελεί γενοκτονία καθώς αφανίζει το παρελθόν και κυρίως το μέλλον του Ελληνισμού. Η ανάμειξη με ξένο αίμα αποτελεί έμπρακτη απόδειξη μίσους κατά της Ιερής Φυλής μας και κυρίως βλασφημία κατά των Αθανάτων Θεών.
Από τα πανάρχαια χρόνια οι κορυφαίοι Ιεροφάντες και Σοφοί των Ελλήνων είχαν φροντίσει να καταστρέψουν αυτό το όπλο μαζικής καταστροφής με την ενδογαμία.
Οι Ιεροί Νόμοι των Αθανάτων Θεών τιμωρούν με θάνατο τους τρομοκράτες που συνηγορούν, ή νομοθετούν τον φυλετικό μαρασμό των Ελλήνων. Οι Έλληνες απαγορεύεται να αναπαράγωνται με γυναίκες αλλοφύλων, παρά μόνον με Ελληνίδες. Το ίδιο ισχύει και για τις Ελληνίδες, ενώνονται μόνον με Έλληνες, και ποτέ με αλλοφύλους.
Ο φυλετικός διαχωρισμός των Ελλήνων από τις Ελληνίδες συγκαταλέγεται ανάμεσα στα ρατσιστικά εγκλήματα. Ο διαχωρισμός των Ελλήνων από τις Ελληνίδες είναι έγκλημα μίσους. Αποτελεί την πιό αηδιαστική μορφή ρατσισμού το να επιβάλλεται στον Έλληνα να νυμφευθεί αλλόφυλη αντί για Ελληνίδα. Αποτελεί γενοκτονία της Ελληνικής Φυλής η ανάμειξη ξένου αίματος με το Ελληνικό.
Η διάσπαση του φυλετικού δεσμού μεταξύ Ελλήνων αποτελεί τρομοκρατική ενέργεια με σκοπό τον αφανισμό του Ελληνικού Έθνους, κάτι που οι Ιεροί Νόμοι της Ελληνικής Θρησκείας τιμωρούν με την ποινή του θανάτου.


1 comment:

  1. Ιφικράτη αδελφέ μου, έχεις ιδέα πόσο χαμηλό είναι το επίπεδο της νέο-Ελληνίδας στην εποχή μας. Υπάρχουν αλλόφυλες που εκτιμούν πολύ περισσότερο το γεγονός ότι είμαστε Έλληνες και διψούν για Ελλάδα.
    Ασπάζομαι το ότι πρέπει να κρατήσουμε καθαρή την φυλή μας αλλά με ποιες; Αυτές που είναι στα μπαρ και στις πίστες και το μόνο που τους νοιάζει είναι να κάνουν εβραιοχριστιανικό γάμο προς επίδειξη σε φίλους και συγγενείς;
    Υποθέτω καταλαβαίνεις πόσο "εξωγήινος" είναι κάποιος όταν λέει σε γυναίκα ότι δεν θέλει να παντρευτεί σε εκκλησία και τα παιδιά του να μην βαπτιστούν από παπά. Και αντί για ιστορίες με τον Ναζωραίο να του διαβάζει το βράδυ τους μύθους του Αισώπου.

    Δυστυχώς (και το εννοώ) υπάρχουν αλλόφυλες που έχουν μεγαλώσει στην πατρίδα τους με ελληνική ιστορία και μας σέβονται πολύ περισσότερο.

    Έσσεται Ήμαρ

    ReplyDelete