Friday, December 14, 2012

Σχέδιο Ιδρυτικής Διακηρύξεως του Πολιτικού φορέως της Εθνεγερσίας



Η Μητέρα Ελλάδα τελεί υπό εξωτερική και εσωτερική κατοχή, και μας καλεί σε Ιερό ΕθνικοΑπελευθερωτικό Πόλεμο. Η ανατροπή του κατοχικού καθεστώτος θα επιτευχθεί με κάθε μέσον. Ο Πολιτικός φορέας της Εθνεγερσίας σε κάθε δράση του έχει ως στόχο την δημιουργία πρωτογενούς δικαίου και την κατάλυση της κατοχικής νομιμότητος.

Η επιτυχής παλλαϊκή εξέγερση προαπαιτεί την διάρρηξη όλων των σχέσεών μας με το παλαιό καθεστώς. Την τελετουργική μας μύηση στον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα. Την πνευματική μας Αναγέννηση.

Η προσέλκυση μελών στον Πολιτικό φορέα της Εθνεγερσίας, προϋποθέτει 4 βασικά στοιχεία. Την κατάργηση του πολιτικού άξονος δεξιός-κεντρώος-αριστερός. Την αποδοχή του Έθνους των Ελλήνων ως το βασικό πολιτικό υποκείμενο. Την Επανάσταση ως βασική μέθοδο πάλης για την Ελευθερία. Την οικοδόμηση παραλλήλων κρατικών δομών και ζωνών ελευθερίας, πριν ακόμη καταλάβουμε την πολιτική εξουσία.

Κύρια αιτία για την σημερινή παρακμή των Ελλήνων είναι η έλλειψη εθνοκεντρισμού. Η ξενομανία μας κατέστρεψε.

Ο Πολιτικός φορέας της Εθνεγερσίας θα υπερασπιστεί τον Ελληνισμό σε όλες του τις εκφάνσεις: το Ελληνικό Έθνος, την Ελληνική Θρησκεία, την Ελληνική Φυλή, τον Ελληνικό Πολιτισμό, την Αρχαία Ελληνική γλώσσα, το Ελληνικό νόμισμα, την Ελληνική παραγωγική βάση, την Ελληνική επιστήμη και τεχνολογία, την Ελληνική εργατική τάξη και αγροτιά, την Ελληνική επιχειρηματική τάξη, την Ελληνική Ομογένεια, τον Ελληνικό ορυκτό πλούτο, τις σκλαβωμένες Πατρίδες του Ελληνισμού, την Ελληνική Ιδεόσφαιρα και το Ελληνικό Έθος, την Ελληνική τέχνη και αισθητική, την Ανεξαρτησία του Ελληνικού έθνους-κράτους, την Εθνική και Λαϊκή Κυριαρχία.

Σκεφτόμαστε με όρους Αιωνιότητος. Ελληνική Συνέχεια σημαίνει την αναπαραγωγή της βιολογικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς, ανόθευτης από ξένες προσμείξεις. Έχοντας όραμα αιώνων αρνούμαστε τις ιδεολογικές εκπτώσεις. Όλα τα στοιχεία της ιδεολογίας μας είναι Ελληνικά. Η έλλειψη πίστεως στις αστείρευτες δυνάμεις του Ελληνισμού θα αποτελεί για μας ποινικό αδίκημα.

Ανωτάτη ηθική αξία του Πολιτικού φορέως της Εθνεγερσίας είναι η συλλογική επιβίωση του Έθνους των Ελλήνων με κάθε μέσον. Για να επιβιώσουμε στις αντίξοες συνθήκες της παγκοσμιοποιήσεως πρέπει να έχουμε ως βασική αρχή την διαφοροποίηση από τους άλλους λαούς και πολιτισμούς, και την καταπολέμηση της αφομοιώσεως, ήτις διαβρώνει τον Εθνισμό μας ως κοινωνική πανώλη.   

Θα πολεμήσουμε για όλες τις ύψιστες Ελληνικές αξίες: την αιωνιότητα, το πεπρωμένο, την διαφορετικότητα, την μοναδικότητα, την αποκλειστικότητα, την συνέχεια της Ελληνικής Φυλής.

Έχουμε καθήκον να ανοικοδομήσουμε μία Ελληνική Πολιτεία την στιγμή που καταλύεται το ρωμέϊκο ψευδοκράτος, οι κοινωνικές δομές, η συνταγματική νομιμότητα. Δεν υφίσταται πιά νομοθετική, δικαστική και εκτελεστική εξουσία.

Το μεγαλύτερο έγκλημα στην σημερινή εποχή που οφείλουμε να αποτρέψουμε είναι η αφομοίωση του Λαού στον καταρρέον πολιτικό καθεστώς και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μεταπολίτευση και Ε.Ε. προσπαθούν να αφανίσουν το Ελληνικό Έθνος δια της πολιτικής αφομοιώσεως στο Ευρωπαϊκό ομοσπονδιακό κράτος. 

Εγκληματεί κατά των μελλοντικών γενεών όποιος υποτάσσεται σε αλωμένους θεσμούς, όπως το κατοχικό κοινοβούλιο. Διεκδίκηση εξουσίας με κοινοβουλευτικούς όρους εν μέσω ξένης κατοχής, ισοδυναμεί με απόρριψη της εννοίας της ξένης κατοχής.

Δεν μπορούμε να απελευθερωθούμε υπό το υπάρχον πολιτειακό και συνταγματικό πλαίσιο. Ο κοινοβουλευτικός δρόμος προϋποθέτει την υποταγή στην κατοχική νομιμότητα, αυτήν που εμείς υποχρεούμαστε να ανατρέψουμε. Θεωρούμε τον Αγώνα για Ελευθερία και την διάδοχο κατάσταση ως άρνηση και ασυνέχεια του υπάρχοντος μισελληνικού ψευδοκράτους.

Πολιτικός αγών μέσα στα ασφυκτικά νομικά πλαίσια της μνημονιακής Ελλάδος σημαίνει αποδοχή ότι η Ελλάδα είναι προτεκτοράτο του 4ου Ράιχ. Αν η απελευθέρωση της Ελλάδος δεν γίνει με μονομερείς ενέργειες, αποκλείεται η μονομερής διαγραφή του παρανόμου χρέους λόγω συνέχειας του κράτους, και αναγνωρίζεται διεθνές δικαίωμα επεμβάσεως των ξένων πιστωτών στην χώρα μας λόγω διεθνών δεσμεύσεων.

Ο δυτικός κοινοβουλευτισμός ως πολίτευμα και ο ευρωραγιαδισμός ως πολιτική ιδεολογία αποτελούν σύγχρονες μάστιγες διότι αναπαράγουν την ολιγαρχική κληρονομική φαυλοκρατία. Η μόνη μας επιλογή είναι να επαναστατήσουμε δηλώνοντας ότι αποτελούμε ασυνέχεια του καταρρέοντος καθεστώτος, και ότι δεν αναγνωρίζουμε καμμία διεθνή δέσμευση απ’ όσες υπέγραψαν οι κατοχικές κυβερνήσεις.

Ως Επαναστάτες της Εθνεγερσίας θα συγκροτηθούμε σε κόμμα. Σε επαναστατικό κόμμα.

Γιατί κόμμα και όχι μέτωπο ή κίνημα; Το μέτωπο είναι μία προσωρινή, χαλαρή, ευκαιριακή συμμαχία, ανομοίων ιδεολογικών στοιχείων, με περιωρισμένο πολιτικό ορίζοντα. Το κίνημα είναι ένα διάσπαρτο, ακέφαλο, απείθαρχο σχήμα, με περιωρισμένες πολεμικές δυνατότητες. Το κόμμα στέκεται σε ανώτερο οργανωτικό και ιδεολογικό επίπεδο από το μέτωπο και το κίνημα. Το Επαναστατικό Κόμμα της Εθνεγερσίας απαιτεί πειθαρχία, οργάνωση, ιεραρχία. Δεν εισέρχεται όποιος θέλει, δεν φεύγει όποτε θέλει. Απαιτείται δοκιμαστική περίοδος για να καταστεί πλήρες μέλος ένας υποψήφιος. Ο Πολιτικός φορέας  της Εθνεγερσίας θα έχει εσωτερικό αστικό και ποινικό δίκαιο, ανεξάρτητο από το κατοχικό δικανικό σύστημα. Η ορκωμοσία των μελών θα γίνεται με ειδικό τελετουργικό.

Το Κόμμα της Εθνεγερσίας θα έχει πολιτική, κοινωνική, πολιτιστική, και στρατιωτική πτέρυγα.

Το Κόμμα θα λειτουργεί ως συντακτική εθνοσυνέλευση. Ως οργανωτική ενσάρκωση της Εθνικής Ιδέας. Ως δάσκαλος του Ελληνικού Λαού. Ως επιτελείο πολέμου. Ως σχολείο επαναστατών. Ως σχολή ηγητόρων. Ως δεξαμενή σκέψεως. Ως επαναστατική κυβέρνηση. Ως κράτος εν κράτει. Ως ενσάρκωση του εμπόλεμου Έθνους. Ως εκτελεστική, νομοθετική και δικαστική εξουσία του σκλαβωμένου Ελληνικού Λαού.

Η επιλογή και ανάδειξη στελεχών και ηγετών απαιτεί ικανότητες αφοσιωμένων αξιωματούχων εν καιρώ γενικευμένου πολέμου.

Άμεσοι στόχοι του Πολιτικού φορέως της Εθνεγερσίας είναι να σφυρηλατήσει την Εθνοφυλετική Αλληλεγγύη, να ενισχύσει την δημογραφική αύξηση του Λαού, να τεθεί επικεφαλής της μάχης κατά της πολιτικής, βιολογικής και πολιτιστικής αφομοιώσεως του Έθνους των Ελλήνων, να εκδώσει εθνικό νόμισμα υπό συνθήκες κατοχής, να αναλάβει εκπαιδευτικά καθήκοντα σε όλες τις σχολικές βαθμίδες.

Η πολιτική αφομοίωση στο κατοχικό καθεστώς ξεκινά με την δήλωση υποταγής στο δικαστήριο του κατοχικού καθεστώτος, με την απόκτηση ΑΦΜ από τις εφορίες του κατοχικού καθεστώτος, με το υποχρεωτικό άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στο χρηματοπιστωτικό σύστημα που ελέγχει ο κατακτητής για να μας κατασκοπεύει, με την αναγνώριση του νόμου περί κομμάτων των κατακτητών.

Οφείλουμε να αρνηθούμε όλες αυτές τις ενέργειες που υποδηλώνουν υποταγή και ενσωμάτωση στο κατοχικό πολιτικό σύστημα, και συγχρόνως να δημιουργήσουμε τις δικές μας κρατικές δομές και την δική μας νομιμότητα. Θα δημιουργήσουμε ζώνες ελευθερίας όντας εκτός εξουσίας.

Δεν αρκεί να αρνείσαι την πληρωμή φόρων στον κατακτητή, πρέπει να συντάξεις και δικό σου φορολογικό κώδικα, αδιαφορώντας για τους φορολογικούς νόμους των κατακτητών. Τότε μόνον αποκτάς συνείδηση Ελευθέρου Ανθρώπου, Πατριώτου, και Επαναστάτου.

Ο ΕθνικοΑπελευθερωτικός Αγών εξ αρχής έχει ως στόχο να οργανώσει δικά του σχολεία, δικούς του εκλογικούς καταλόγους, δικά του πολιτικά δικαστήρια, δικά του χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, δικά του μητρώα επιχειρήσεων, προκειμένου να διαφοροποιούμαστε σε όλες τις εκφάνσεις των κοινωνικών μας δραστηριοτήτων από το κατοχικό καθεστώς. Αποκτώντας ξεχωριστό ΑΦΜ απ’ αυτό που μας έχει ορίσει ο κατακτητής, συγγράφοντας δικά μας σχολικά βιβλία ιστορίας, οργανώνοντας δικά μας νοσοκομεία και δικούς μας βρεφονηπιακούς σταθμούς, αποκτώντας δική μας κεντρική τράπεζα με εκδοτικό προνόμιο, συγγράφοντας δικό μας κώδικα πολιτικής και ποινικής δικονομίας, δικά μας δικαστήρια, δική μας πολιτοφυλακή, ΠΡΙΝ καταλάβουμε την εξουσία.

Θα ΑΠΟΣΧΙΣΤΟΥΜΕ πλήρως από το κατοχικό καθεστώς. Θα του αφαιρέσουμε κάθε δυνατότητα να μας καταδυναστεύει.

Για να συντρίψουμε τους εχθρούς του Έθνους οφείλουμε να εξοικειωθούμε με τις νέες μορφές και όρους των μη-στρατιωτικών πολεμικών επιχειρήσεων: κυβερνοπόλεμος, επιχειρήσεις ψυχολογικού πολέμου, τεχνικές πολιτικής ανυπακοής, απεριόριστος πόλεμος, κοινωνική μηχανική, μιμήδια, θρησκευτικός πόλεμος, συλλογική πολιτιστικών πληροφοριών, νομισματικός πόλεμος, ασύμμετρες απειλές από μη-κρατικές οντότητες.

Ο ΕθνικοΑπελευθερωτικός Αγών αντλεί αστείρευτες δυνάμεις από το Ελληνικό Πολιτιστικό Κίνημα. Πρέπει να εκλαϊκεύσουμε την έννοια του Πολιτιστικού Πολέμου. Δεν αρκεί να ενισχύουμε τις Ελληνικές πολιτιστικές αξίες, πρέπει να υπονομεύουμε όλα τα στερεότυπα και όλες τις μιαρές ηθικές αξίες των εχθρών του Ελληνισμού.
    
Το μεταπολιτευτικό καθεστώς προάγει τον ηθικό σχετικισμό, την ανευθυνότητα, τον υλισμό, το παρόν, την λήθη, την ποσότητα, την ισοπέδωση. Εμείς προάγουμε το ηθικό απόλυτο, την υπευθυνότητα, το πνεύμα, το μέλλον, την συλλογική μνήμη, την ποιότητα, την ιεραρχία.

Ο υλοζωισμός, η έμψυχος και ζώσα φύση, η ενδογαμία, η ολιστική ιατρική, η πνευματική και φυλετική αριστοκρατία ως θεμελιώδεις αξίες μάς διαφοροποιούν πλήρως από τους πολιτικούς μας αντιπάλους.

Είμαστε η συνέχεια των Αρχαίων Ελλήνων Προγόνων, η συνέχεια της μηδέποτε ολοκληρωθείσας Εθνικής Επαναστάσεως του 1821. Η Ελληνική Συνέχεια επιτυγχάνεται μόνον όταν αφήνουμε ιερά παρακαταθήκη στις επόμενες γενεές Ελλήνων.

Ο Ιερός ΕθνικοΑπελευθερωτικός Αγών δεν αποσκοπεί μόνον στην ελευθερία της σημερινής Ελλάδος. Δεν υπάρχουν χαμένες πατρίδες. Δεν υπάρχουν αλησμόνητες πατρίδες. Υπάρχουν σκλαβωμένες πατρίδες που περιμένουν να τις απελευθερώσουμε. Σε Κύπρο, Βόρειο Ήπειρο, Θράκη, Μακεδονία, Πόντο, Ιωνία, η Ελλάδα έχει υποχρεώσεις. Δεν επιτρέπεται να αδιαφορούμε για τα εδάφη και τους πληθυσμούς υπό κατοχήν. Ούτε επιτρέπεται να αδιαφορούμε για την αναβίωση του νεο-οθωμανισμού. Το όραμα για ανεξάρτητο Ελληνικό κράτος δεν ολοκληρώθηκε το 1821, ούτε εδαφικώς, ούτε πολιτιστικώς, ούτε δημογραφικώς.

Αποτινάσσουμε τον ζυγό ενός ρωμέικου ψευδοκράτους επί δεκαετίες πολέμιο του Ελληνισμού, ενστερνιζόμενοι τα πανάρχαια Σύμβολα της Ελληνικής Φυλής: το δεκαεξάκτινο αστέρι της ιεράς Μακεδονικής πόλεως Αιγές και το διπλό Δελφικό Έψιλον, ως σύμβολα του Πολιτικού μας φορέως τα οποία νοηματοδοτούν την Εθνεγερσία.

Ο Ελληνισμός έχει χρέος να υπερβεί τα στενά κρατικά όρια, να επεκτείνει τα εθνικά και πολιτιστικά του σύνορα, και να καταστεί οικουμενική ιδεολογία κατισχύων των προαιωνίων εχθρών του.



Ιφικράτης Αμυράς

14-12-2012

http://iphicratisamyras.blogspot.com 

9 comments:

  1. "να καταστεί οικουμενική ιδεολογία"

    Η ασυνέπεια εδώ είναι, όταν μιλάς από την μια για οικουμενικό ελληνισμό και από την άλλη δηλώνεις πολέμιος του οικουμενισμού και της παγκοσμιοποίησης.

    Καμμία σοβαρή ιδεολογία δεν μπορεί να περιέχει τέτοιο δομικό σφάλμα, όπως και καμμία εθνική ιδεολογία δεν προβάλλει τον εαυτό της σε οικουμενικό επίπεδο.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δομικό λάθος είναι να χρησιμοποιείς τα ίδια μέτρα και σταθμά με τον εχθρό σου. Απο το ότι θέλω να καταστρέψω τις ανθελληνικές ιδεολογίες δεν έπεται ότι δεν πρέπει να θέλω να επεκταθεί η Ελληνική ιδεολογία στο εξωτερικό. Αυτό θα ήταν δομικό λάθος σκέψεως, διότι θα ταύτιζα τον Ελληνισμό από πλευράς ουσίας με τις ανθελληνικές ιδεολογίες. Βασικό στοιχείο κάθε πολεμικού δόγματος είναι να αρνείσαι στον εχθρό κάθε πλεονέκτημα που προσπαθείς να αποκτήσεις για το δικό σου στράτευμα. Για παράδειγμα αν θέλεις να κάνεις αντικατασκοπεία εις βάρος των τούρκων πρακτόρων της ΜΙΤ στην Ελλάδα, δεν έπεται ότι είσαι ασυνεπής αν διαπράξεις κατασκοπεία εις βάρος της Τουρκίας. Δεν εξισώνω από ηθικής και ιδεολογικής πλευράς την κατασκοπεία εις βάρος της Ελλάδος με την κατασκοπεία εις βάρος της Τουρκίας. Τέτοιου είδους εννοιολογική εξισωση θα ήτο ο ορισμός της σχιζοφρένειας.

      Ιφικράτης

      Delete
    2. Αποτελεί κορυφαίο ιδεολογικό μανιφέστο για την σύγχρονη Ελλάδα, μόνον εάν διευκρινισθεί η αντίφαση μεταξύ της ορθής διατυπώσεως "Ο κοινοβουλευτικός δρόμος προϋποθέτει την υποταγή στην κατοχική νομιμότητα, αυτήν που εμείς υποχρεούμαστε να ανατρέψουμε." και της παράλληλης ιδρύσεως "κόμματος" του οποίου η ίδρυση προϋποθέτει κατάθεση γραπτής βεβαιώσεως προς την ανώτατη αστική δικαστική Αρχή περί σεβασμού της συνταγματικής "νομιμότητος" και του δημοκρατικού "πολιτεύματος"!

      Ιφικράτη, σε σένα ο λόγος!

      Delete
    3. Πολύ καλό το ερώτημα. Δεν σκοπεύω να αιτηθούμε άδεια ιδρύσεως κόμματος στον Άρειο Πάγο. Θα ήτο γελοίο να ζητάμε ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα και την ίδια στιγμή να υποβάλλουμε γραπτή βεβαίωση περί σεβασμού της "νομιμότητος του δημοκρατικού πολιτεύματος".

      Θα ήταν σαν να ζητά το PKK αναγνώριση απο το ανώτατο τουρκικό δικαστήριο για να ξεκινήσει τον κουρδικό απελευθερωτικό αγώνα.

      Η απάντησή μου είναι ότι το κόμμα θα συσταθεί χωρίς άδεια από τον άρειο πάγο. θα είναι νόμιμο διότι θα αυτοανακηρυχθεί σε νόμιμο κόμμα. Δεν το διευκρίνισα στην ιδρυτική διακήρυξη, αλλά θεώρησα ότι εννοείται. Αφού δεν εννοείται, διευκρινίζω ότι σκοπός ειναι να θέσουμε εκτός νόμου όλη την μεταπολιτευτική σαπίλα, και όχι να ζητάμε την άδειά τους για να δραστηριοποιηθούμε πολιτικώς. Προφανώς μία τέτοια στάση ζωής δημιουργεί ευχάριστες προκλήσεις. Αλλά έτσι είναι ο ΕθνικοΑπελευθερωτικός Αγώνας.

      Ιφικράτης

      Delete
    4. Oμολογουμένως ρηξικέλευθον και ενδιαφέρον...!

      Delete
    5. "Δομικό λάθος είναι να χρησιμοποιείς τα ίδια μέτρα και σταθμά με τον εχθρό σου."

      Αυτό κάνεις εσύ, αναφερόμενος στον ελληνισμό ως "οικουμενική ιδεολογία".

      Ο κομμουνισμός είναι οικουμενική ιδεολογία. Ο καπιταλισμός είναι οικουμενική ιδεολογία. Ο χριστιανισμός και ο ισλαμισμός είναι οικουμενικές ιδεολογίες. Ο αναρχισμός είναι οικουμενική ιδεολογία. Όλες τους αποτελούν πλευρές του ιδίου ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

      Ο Ελληνισμός δεν είναι οικουμενική ιδεολογία. Είναι ιδεολογία εθνική. Όχι μόνο έχει όρια και σύνορα, αλλά και όσο πιο σαφή και ορισμένα είναι αυτά, τόσο πιο δυνατός και αυτόνομος είναι ο Ελληνισμός. Ως εθνισμός, ο Ελληνισμός βρίσκεται στον αντίποδα του κοσμοπολιτισμού. Βρίσκεται εκεί, μαζί με όλους τους άλλους εθνισμούς.

      Γι'αυτό και ορίζουμε τον Ελληνισμό με απολύτως μετρήσιμα μεγέθη, αντικείμενα αντιστοίχων επιστημών. Η Γενετική και Ανθρωπολογία για το όμαιμον, η Γλωσσολογία για το ομόγλωσσον, η Θρησκειολογία για το ομόθρησκον και η Λαογραφία ('κοινωνική ανθρωπολογία' κατά τους αμερικάνους) για τα ομότροπα ήθη. Ο Ελληνισμός μας βρίσκεται στην παράμετρο 'όμοιον' των παραπάνω μεγεθών, είναι αυτό προς το οποίο τείνουν. Αν ο Ελληνισμός θα μπορούσε να είναι οικουμενικός, τότε δεν θα υπήρχε ο παραμικρός λόγος να διαφοροποιείται ρεαλιστικά. Θα ομοίαζε με τα πάντα και με το τίποτα. Απλά θα αναγορεύαμε τους εαυτούς μας σε 'καλούς' και τους διαφορετικούς από εμάς σε 'κακούς' (βλέπε 'εργάτες-αφεντικά', 'πετυχημένοι-losers', 'χριστιανοί-σατανιστές', 'μουσουλμάνοι-άπιστοι', 'αναρχικοί-εξουσιαστές' κτλ αντίστοιχα με τους οικουμενισμούς παραπάνω) και θα εξοντώναμε τους δευτέρους με κάθε μέσον και προσαρμόζοντας την ηθική μας κατά περίσταση. Όμως ο Ελληνισμός μας δεν είναι ανήθικος. Δεν είναι απολίτιστος. Είναι ο ίδιος πολιτισμός, όπως πολιτισμοί είναι όλοι οι κυρίαρχοι εθνισμοί.

      Το να αποκαλείς δημοσίως τον Ελληνισμό "οικουμενική ιδεολογία", σημαίνει να βάζεις αυτοσχέδιο φουρνέλο στα θεμέλια του σπιτιού που σκοπεύεις να αναγείρεις και μετά να αφήνεις τον πυροκροτητή στην κεντρική πλατεία της πόλεως, κάτω από την επιγραφή 'Πατήστε το κουμπί και κερδίστε δώρα'. Σημαίνει πως τοποθετείς μεμιάς απέναντί σου όλη την Ιστορία, όλη την Φιλοσοφία και όλη την Ηθική. Σημαίνει πως ελπίζεις να πολεμήσεις τους αντιπάλους σου με όπλα επινοημένα, σχεδιασμένα και κατασκευασμένα συμφώνως προς την φύση, τις ανάγκες, τις ιδιαιτερότητες και τους σκοπούς των ιδίων. Σημαίνει πως είσαι ήδη χαμένος πριν αρχίσεις να πολεμάς, μάλιστα είσαι κάτι χειρότερο από χαμένος, είσαι ήδη ΑΦΟΜΟΙΩΜΕΝΟΣ. Χωνεμένη τροφή και κοπριά. Έχεις ήδη δώσει στους εχθρούς σου την ενέργεια για να συνεχίσουν, κι εσύ απομένεις να αποδομήσαι σε κατώτερο ενεργειακό επίπεδο. Ούτε καν φαντάζεσαι πόσο αυτοκτονικός είσαι, αποκαλώντας τον Ελληνισμό "οικουμενική ιδεολογία". Ο μεγαλύτερος προδότης του Ελληνισμού, δεν θα μπορούσε να καταφέρει κάτι καλύτερο από το να προσδέσει την περί Ελληνισμού συζήτηση, γύρω από τον άξονα του Οικουμενισμού.

      Αυτά, για τώρα.

      Delete
  2. Anonymous συμφωνούμε απολυτα .. Και επαυξανω ώς εξης .
    ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΘΕΜΑ ΣΟΒΑΡΟΥ ΝΟΜΙΚΟΎ

    η προγενέστερη ημερομηνία κατάθεσης της δηλώσεως τούτης , παίζει ρολο καθοριστικό.
    <>........
    https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B5%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%B3%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B9%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85/422877021088985.......

    ReplyDelete
  3. ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΘΕΜΑ ΣΟΒΑΡΟΥ ΝΟΜΙΚΟΎ

    η προγενέστερη ημερομηνία κατάθεσης της δηλώσεως τούτης , παίζει ρολο καθοριστικό.
    <

    ReplyDelete
    Replies
    1. gia na einai nomimo εθνικα και διεθνως το κινημα, θα πρεπει να εχει επιοσημ ακαταδικασει ως κακουργημα την απο 24\11\2011 επισημη και μαζικη καταπατηση του ορκου . ΚΑΙ .
      Δέν στέκει νομικά , ουτε εθνικά ,αλλά ούτε και διεθνώς η μήνυση της Κ Γερατσιδου κατά Παπανδρέου (αλλά και καμία μήνυση δεν στέκει αν εκείνη δεν συνοδεύεται με σχετική καταγγελία κατά του κακουργήματος της ύπουλης και δόλιας αλλά και επίσημης συγχρόνως μαζικής καταπάτησης του όρκου. Διαρκές κακούργημα κατα της πατριδος και κατα της ανθρωποτητος το οποίο ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ, διεπράχθη στην Ελλάδα στις 24\11\2011 και ειναι ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ και καταγεγραμμένο στα πρακτικά της βουλής σελ 1985) , Που(αν δεν συνοδευεται) , τότε σημαινει, οτι η Κυρία Γερατσιδου η ο οποιοσδήποτε άλλος εγκαλών(σε μηνυσεις εσχατης προδοσιας τουλαχιστο) , πως συμφωνεί με την απο 24\11\2011 πράξη αυτήν την ύπουλη αντεθνική και προδοτική πράξη-καταπάτησης του όρκου .εφόσον δεν έχει μαζι με την μηνυση της καταγγείλει επίσημα ΚΑΙ εκείνο το το διαρκες κακούργημα της καταπάτησης .Συνεπώς η υπαρχουσα (ΟΡΦΑΝΗ) μήνυση για εσχάτη προδοσία θα πέσει σε αντίφαση διότι κάθε είδους προδοσία(όπως και εκείνη κατά του ΓΑΠ) ειναι δευτερογενής συνέπεια του κακουργήματος της καταπάτησης του όρκου(άσχετα αν οι ημερομηνίες διάπραξης των εγκλημάτων έγιναν πριν την καταπάτηση, διοτι η καταπάτηση ειχε προγραμματιστεί και ηταν δεδομένη . Ετσι όπως ακριβώς καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε επίσημα ηδη πάνω απο 3500 Ελληνες πολίτες εκείνο το πρωτογενές και διαρκέςκακούργημα της καταπάτησης σε ετουτη εδω την καταγγελια -δηλωση . (ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΚΡΎΠΤΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗς ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ) . Και Κακούργημα του οποίου η φύση αποβλέπει σε χρησικτησία η οποια θα είναι αιτία μελλοντικής νομιμοποίησης της κάθε είδους προδοσίας ή ανθελληνικής δραστηριότητας . Δείτε λοιπόν εδώ και κοινοποιήστε. <


      Delete