Wednesday, December 26, 2012

Εθνικό και ευρωπαϊκό καθήκον να μεταφράσουμε στα ελληνικά το βιβλίο του Richard N. Coudenhove Kalergi, «Πρακτικός Ιδεαλισμός»


Ο αυστριακός πολιτικός Richard Nicolaus Coudenhove Kalergi (1894 – 1972) ήταν επικεφαλής του κινήματος της Πανευρώπης.
Ο σημερινός πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Herman Van Rompuy βραβεύθηκε με το Ευρωπαϊκό βραβείο Coudenhove - Kalergi στις 16 Νοεμβρίου 2012 στην Βιέννη για τα 90 χρόνια του Πανευρωπαϊκού κινήματος.
Αλλά δεν είναι γνωστό στον πολύ κόσμο τί πρεσβεύει το κίνημα της Πανευρώπης.
Το βιβλίο του Coudenhove Kalergi, Πρακτικός Ιδεαλισμός(Praktischer Idealismus) εκδόθηκε το 1925 και αναλύει το σχέδιο γενοκτονίας των λαών της Ευρώπης δια της λαθρομεταναστεύσεως και της φυλετικής επιμειξίας. Θεωρεί δε ότι μόνη κατάλληλη πνευματική ηγεσία στην Ευρώπη είναι οι εβραίοι διανοούμενοι.
Ζητάμε χορηγία από εταιρεία ή συνεισφορά από συναγωνιστές για ένα μικρό ποσόν της τάξεως των 2000 ευρώ για να το εκδώσουμε άμεσα.

Όσοι αγαπούν την Ευρώπη πρέπει να συνεισφέρουν στην ανάδειξη της αλήθειας ώστε να αποφύγουν οι ευρωπαϊκοί λαοί έναν νέο Μεσαίωνα.
Όσοι θέλουν να συνεισφέρουν οικονομικώς με μικρά ποσά, είτε να γίνουν χορηγοί στην επανέκδοση αυτού του σημαντικού εγγράφου, μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου.
Ιφικράτης Αμυράς
email: iphicrates@hotmail.com
τηλ. 6932353329

No comments:

Post a Comment