Tuesday, December 11, 2012

Το αναφαίρετο δικαίωμα των Ελλήνων στην κατοχή όπλων


Το Ελληνικό Έθνος είναι έθνος πολεμιστών, και όχι έθνος αμνών όπως θέλουν να το καταντήσουν οι εχθροί του. Η ελεύθερη οπλοφορία είναι σήμα κατατεθέν των ελευθέρων πολιτών. Η απαγόρευση οπλοφορίας, οπλοκατοχής και οπλοχρησίας στους Έλληνες πολίτες αποτελεί όνειδος.
Η κατοχή όπλων είναι σύμβολο ελευθερίας. Το όπλο προστατεύει την ελευθερία, την τιμή, την οικογένεια, την περιουσία του Έλληνος, και ουδείς νεοβυζαντινός γραφειοκράτης έχει το δικαίωμα να του το στερεί.
Η ελεύθερη οπλοφορία όπου έχει εφαρμοστεί μείωσε απότομα το έγκλημα. Οι εγκληματίες τρομάζουν όταν ξέρουν ότι θα αντιμετωπίσουν ωπλισμένους πολίτας. Αλλά όσο οι εγκληματίες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε περίστροφα ενώ οι απλοί πολίτες αδυνατούν, το πλεονέκτημα είναι υπέρ των κακοποιών.
Η ελεύθερη οπλοφορία έχει και έναν άλλο, πολύ πιο σημαντικό σκοπό: αποτρέπει την κρατική δικτατορία. Οι κυβερνώντες φοβούνται να καθυποτάξουν τον λαό με την χρήση βίας. Τρέμουν στην ιδέα ότι αν διαπράξουν εγκλήματα κατά του έθνους, ο λαός θα επαναστατήσει εναντίον τους. Η ελεύθερη οπλοφορία σπάει το κρατικό μονοπώλιο στην βία. Διακηρύσσει ότι το δικαίωμα στην άμυνα δεν είναι κρατικό μονοπώλιο, αλλά πρώτιστα ιδιωτικό δικαίωμα.
Απαιτούμε την ελεύθερη οπλοκατοχή, οπλοχρησία και οπλοφορία περιστρόφων. Αφού περάσει σχετική εκπαίδευση, ελεγχθεί το ποινικό του μητρώο και διαπιστωθεί ότι έχει σώας τας φρένας, να μπορεί οιοσδήποτε Έλλην να αγοράζει, να κατέχει και να φέρει όπλα, χωρίς περιορισμούς στην ποσότητα πυρομαχικών.
Οι Έλληνες δεν πρέπει να πέφτουν θύματα της ρωμέϊκης κρατικής προπαγάνδας που απαιτεί συνεχώς την παράδοση των όπλων. Σε καμμία περίπτωση να μην παραδίδουν τα όπλα τους οι Κρητικοί και οι Μανιάτες. Αντιθέτως να αυξήσουν τον οπλισμό τους.
Για τα εγκλήματα δεν φταίνε τα όπλα όπως ψευδώς ισχυρίζονται οι αμνοί της πολιτικής. Φταίνε οι άνθρωποι που τα χειρίζονται, και κυρίως η ατιμωρησία των εγκληματιών. Όταν κάποιος διαπράττει ένοπλη ληστεία εις βάρος μίας ηλικιωμένης γυναίκας, και ξέρει ότι σε 5-6 έτη θα βρεθεί εκτός φυλακής, αποθρασύνεται. Δεν σκοτώνουν τα όπλα. Σκοτώνει η έλλειψη πειθαρχίας και αυστηρής τιμωρίας των κακοποιών.
Με το να αφαιρούνται τα όπλα από όλους τους νομοταγείς πολίτες επειδή κάποιος πολίτης διέπραξε ένα έγκλημα, εισάγεται στην νομοθεσία η ομαδική ευθύνη και επιβάλλεται συλλογική ποινή. Η οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία είναι αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών σε όποιο κράτος και αν ζουν.
Θα είχαν γλυτώσει από αρκετές γενοκτονίες οι Έλληνες αν είχαν το δικαίωμα οπλοφορίας.


2 comments:

  1. Έχεις απόλυτο δίκιο, συμφωνώ και επαυξάνω.
    Τα όπλα ήταν και θα είναι συνδεδεμένα με τον Έλληνα, ακόμα και σε πολέμους δεν κατάφεραν τον αφοπλισμό σε τέτοιο βαθμό που ήμαστε τώρα.
    Τα αυτοκίνητα, μηχανάκια περισσότερους σκοτώνουν από ατύχημα με όπλο.
    Παρόλα αυτά δίπλωμα δίνουν και σε τρελούς (γιωτα5).
    Μας αφήνουν να πεθάνουμε χωρίς φάρμακα, περίθαλψη, άρρωστοι χωρίς θέρμανση και φτωχή σε συστατικά τροφή.
    Αλλά τα όπλα θα μας σκοτώσουν και όχι αυτός που το κρατάει.

    Είναι όπως τα λες, η πανοπλία στους αρχαίους Έλληνες ήταν κάτι το ιερό.
    Σε άλλες χώρες μετά την στρατιωτική εκπαίδευση φεύγουν με το πολεμικό τους όπλο στο σπίτι και εδώ θέλουν να αφαιρεθεί ο οπλισμός και από τους εθνοφύλακες.

    ReplyDelete
  2. Τα όπλα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ να αφαιρεθούν από τον στρατό και την "αστυνομία" (κατοχικές δυνάμεις καταστολής) του μέγιστού μας εχθρού, του νεο-βυζαντινού παρακράτους / κρατικού μορφώματος.

    Τα όπλα πρέπει να τα κατέχουν οι Έλληνες στο Έθνος και όχι οι "εθνοφύλακες" του άνεθνου νεο-βυζαντίου.

    Όποιος υπηρετεί στρατιωτικώς το νεο-βυζάντιο, όποιος έχει κάνει την φιλιπινέζα σε απόλεμο χοντρέλο αξιωματικό, οφείλει το συντομότερο δυνατόν να κτυπήσει δυνατά το κεφάλι του στον τοίχο, έως ότου οι Θεοί να του πούνε "στόπ".

    Αθήναιος Αλέξανδρος Άμβραξ

    ReplyDelete