Monday, December 17, 2012

Η διαφορά μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητος μετράται μόνον με την επιτυχία


Κάθε λέξη που χρησιμοποιούμε αποτυπώνει τα όρια του φαντασιακού μας. Αποτυπώνει ανάγλυφα τον συναισθηματικό μας κόσμο. Αποτυπώνει τις προθέσεις μας και κυρίως προβλέπει τις ενέργειές μας. Αναλόγως των λέξεων που χρησιμοποιούμε ο νούς ανατροφοδοτεί τον ψυχοφυσικό μας κόσμο με συνειρμικό υλικό.
Συνεπώς οι λέξεις, ως αρμοί των ιδεών, έχουν συνέπειες. Συνέπειες όχι μόνον στο άμεσο μέλλον μας, αλλά κυρίως στην πορεία του Ελληνισμού.
Όταν ένας Έλλην αποκαλεί τους εποίκους ως λαθρο-μετανάστες, το πρόθεμα λαθρο- δεν ακυρώνει τους συνειρμούς που θέλει να προκαλέσει ο εχθρός. Ο εχθρός παρουσιάζει τους εισβολείς ως οικονομικούς μετανάστες, πολιτικούς πρόσφυγες κλπ.
Όταν ο Έλλην δεν αποκαλεί τον εχθρό με το όνομά του, δεν είναι δυνατόν να περιμένει από τους μισέλληνες να τους αποκαλέσουν εισβολείς και εποίκους.
Η διατύπωση που χρησιμοποιεί ο Έλλην θα καθορίσει και τα όρια του Αγώνος.
Αν μιλάς για λαθρομετανάστες, ο εχθρός θα σου απαντήσει, «Ε, και; Τους νομιμοποιώ και τελείωσε το ζήτημα». Τώρα είναι νόμιμοι μετανάστες. Αν όμως μιλάς για εποίκους, για εισβολείς, αυτό ανακαλεί πολεμικούς συνειρμούς, κάτι που σημαίνει εκδίωξη του εχθρού δια παντός μέσου.
Λόγω του νομοσχεδίου που νομιμοποίησε τον ιμπεριαλισμό, τον εποικισμό και την αποικιοκρατία στην χώρα μας, αρκετοί Έλληνες αισθάνθηκαν την ανάγκη να ...διαμαρτυρηθούν!!! Τί να κάνουν; Να ...διαμαρτυρηθούν! Γιατί να διαμαρτυρηθούν; Για να μην ψηφιστεί το  νομοσχέδιο για την «ιθαγένεια και την μετανάστευση»!
Όταν οι Έλληνες χρησιμοποιούν τους όρους «ιθαγένεια και μετανάστευση», όρους που χρησιμοποιεί ο εχθρός για να νομιμοποιήσει τον εποικισμό, τότε δεν χρειάζεται να δοθεί περαιτέρω αγών. Διότι έχει ήδη ηττηθεί σε ψυχικό και συναισθηματικό επίπεδο ο Έλλην πολίτης.  
Όταν ένας Έλλην λέει «διαμαρτύρομαι», αυτομάτως σημαίνει ότι «δεν επαναστατώ». Σημαίνει ότι αναγνωρίζω στον εχθρό δικαίωμα εξουσίας και κυβερνήσεως.
Η μισελληνική συμμορία των κατακτητών δεν κάνει καν διάκριση υπηκοότητος και ιθαγενείας. Δεν αναγνωρίζει δίκαιον αίματος αλλά δίκαιον εδάφους. Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνον αποκαλούνται Έλληνες όλοι οι αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι εισβολείς, αλλά συγχρόνως και εμμέσως αλλάζει η ιθαγένεια των Ελλήνων που έχουν γεννηθεί σε ξένο έδαφος. 
Διότι αν ένας πακιστανός που έτυχε να γεννηθεί στην Ελλάδα είναι Έλλην, τότε ένας Έλλην που έτυχε να γεννηθεί στην Κίνα είναι κινέζος, σύμφωνα με το δίκαιο εδάφους των μισελλήνων.
Άρα οι συνέπειες του νομοσχεδίου είναι πολύ χειρότερες από αυτές που διατείνονται οι διαμαρτυρόμενοι Έλληνες.
Για να είσαι Έλλην, φωνάζουν οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες, πρέπει να έχεις Ελληνικό αίμα και Ελληνική συνείδηση.
Και τίθεται το εύλογο ερώτημα: αυτοί που διαμαρτύρονται έχουν Ελληνική συνείδηση;
Είναι δυνατόν να χρησιμοποιεί κάποιος την φράση «διαμαρτύρομαι έξω από την Βουλή των Ελλήνων για να μην περάσει το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια»; Ας δούμε πόσα κυριαρχικά δικαιώματα έχει αποποιηθεί ο Έλλην που χρησιμοποιεί αυτή την φράση.
Πρώτον ο όρος διαμαρτύρομαι σημαίνει απλώς αμφισβητώ/διαφωνώ. Δεν επαναστατώ, δεν αμφισβητώ την εξουσία των κατεχόντων την δύναμιν να με κυβερνούν. Σημαίνει εμμέσως πλήν σαφώς ότι τους αναγνωρίζω ως νομίμους εκπροσώπους μου. Απλώς διαφωνώ με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο.
Δεύτερον η φράση, «έξω από την Βουλή των Ελλήνων», υπονοεί ότι το κτήριο που συμβολίζει τον μισελληνισμό, την διαφθορά, και τον ραγιαδισμό, είναι αποδεκτό σύμβολο εξουσίας των Ελλήνων. Άρα έμμεση αποδοχή της εξουσίας αυτών που δεν αναγνωρίζουν στους Έλληνες την Εθνική τους Ανεξαρτησία.
Όταν κάποιος σε φτύνει κατάμουτρα ψηφίζοντας ένα νομοσχέδιο που νομιμοποιεί την εισβολή και τον εποικισμό, και εσύ τον αποκαλείς Έλληνα βουλευτή, δεν έχεις κανένα δικαίωμα ύστερα να κλαυθμυρίζεις για τα αποτελέσματα. Εσύ φταις που τον αποκαλείς «Έλληνα βουλευτή», δεν φταίει αυτός που είναι μισέλλην.
Τρίτον, όταν χρησιμοποιείς τον όρο «νομοσχέδιο για την ιθαγένεια και την μετανάστευση», σημαίνει ότι εμμέσως πλην σαφώς αναγνωρίζεις σε αλλοθρήσκους και αλλοφύλους τύπου Τζέφρυ Παπανδρέου να σου καθορίζουν ποιός είναι Έλλην. Μα τότε, δεν έχεις το δικαίωμα να διαμαρτύρεσαι. Έχεις την υποχρέωση να κάνεις χαρακίρι.
Δεν φταίει ο Τζέφρυ και η ληστοσυμμορία του για τα νομοσχέδια που ψήφιζε. Φταίς εσύ Έλληνα για τους Ελληνικούς Νόμους που δεν εφαρμόζεις. Αν η φαντασία σου δεν φτάνει έξω από τα όρια της κυβερνήσεως της Ελλάδος από τον Τζέφρυ, τότε δεν φταίει ο Τζέφρυ αλλά εσύ.
Αν δεν μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου κυβερνήτη της Ελλάδος, δεν φταίει ο Τζέφρυ αλλά εσύ.
Θέλεις πολιτικοί σαν τον Τζέφρυ να χάσουν τον ύπνο τους εν μία νυκτί; Θέλεις πραγματικώς;
Δημοσίευσε στο διαδίκτυο έναν Νόμο που θα λέει: Άμεση απέλαση όλων των εποίκων εντός 72 ωρών. Σύνταξέ τον εσύ όπως θέλεις. Συγχρόνως ανακοίνωσε ότι όλες οι Ελληνικές ομάδες, οργανώσεις, κινήσεις πολιτών, αυτοανακηρύσσονται σε Συντακτική Εθνοσυνέλευση.
Τώρα. Εδώ και τώρα. Δήλωσε ότι από τούδε και στο εξής οι νόμοι θα ψηφίζωνται από Έλληνες. Και ότι ταυτοχρόνως κηρύσσεις πολιτική ανυπακοή στην ληστοσυμμορία των πολιτικών τύπου Τζέφρυ Παπανδρέου. 
Δεν έχει σημασία αν αύριο, μετά την ανακοίνωση του Νόμου, δεν συνέλθει μία Συντακτική Εθνοσυνέλευση. Αυτό που έχει σημασία Έλληνα είναι να καταλάβεις ότι εσύ έχεις εξουσία. Έχει σημασία να ξεπεράσεις τα στενά όρια του φαντασιακού σου, το οποίο προσπαθεί να τιθασεύσει η ληστοσυμμορία των ευρωραγιάδων.
Κατανόησε ότι πρέπει και μπορείς να συντάσσεις νόμους, σύμφωνα με τα Ελληνικά συμφέροντα. Και να μην αφήνεις τους βαρβάρους τύπου Τζέφρυ Παπανδρέου να συντάσσουν ανθελληνικούς νόμους. Αυτοί μισούν τους Έλληνες και τον Ελληνισμό. Αν εσύ δεν αισθάνεσαι δικαστής, νομοθέτης, εκτελεστική εξουσία, τότε είναι σαν να λές στον εχθρό: «σφάξε με αγά μου, αλλά με το μαλακό σε παρακαλώ».
Και αυτό έκαναν όσοι Έλληνες δαπάνησαν χρήμα, χρόνο, και ενέργεια, για να συγκεντρωθούν στην πλατεία Συντάγματος και να πουν στον Τζέφρυ: «Μην το κάνεις. Μην νομιμοποιείς τα εκατομμύρια αλλοφύλων και αλλοθρήσκων εισβολέων».
Και τί έγινε; Μήπως φοβήθηκε η πράσινη συμμορία από τις διαμαρτυρίες; Η πράσινη συμμορία κατέβασε τους πραιτωριανούς των ΜΑΤ και σε κτύπησε.
Αυτό έκανε πάντα η πράσινη ληστοσυμμορία. Το ζήτημα είναι τί κάνεις εσύ Έλληνα.
Αν αντί να διαμαρτύρεσαι στην πλατεία Συντάγματος, εκδόσεις μία απλή ανακοίνωση στο διαδίκτυο που να λέει: Όλοι οι Έλληνες, συγκέντρωση στο τάδε σημείο, εκείνη την ημέρα και ώρα, ορκιζόμεθα και αυτοανακηρυσσόμεθα σε Συντακτική Εθνοσυνέλευση.
Και δεν χρειάζεται αρχικώς να συμφωνήσουμε σε μία συγκεκριμένη ημερομηνία, ούτε σε συγκεκριμένο σημείο. Ούτε να συμφωνήσουμε σε μία και μόνον μία Εθνοσυνέλευση. Επειδή η συγκεκριμένη πράξη αποτελεί επαναστατική γυμναστική μπορούμε να έχουμε πολλές Εθνοσυνελεύσεις εν Ελλάδι και στο εξωτερικό. Να λειτουργούν ταυτοχρόνως. Έτσι έκαναν και οι Γάλλοι επαναστάτες.
Σκοπός είναι να θέσουμε σε λειτουργία τα ένστικτα ελευθερίας των Ελλήνων και να διεγείρουμε το φαντασιακό τους. Να ξεπεράσουμε τους στενούς ορίζοντες σκέψεως και να κατευθύνουμε την συλλογική ενέργεια των Ελλήνων σε έναν θηριώδη χείμαρρο που θα καταπνίξει τους εχθρούς. Η ώρα, το σημείο, η μέρα και οι εξωτερικοί τύποι της Εθνοσυνελεύσεως είναι δευτερευούσης σημασίας. Το πρωτεύον είναι η συμβολική ενέργεια. Αυτή η ενέργεια σημαίνει δεν αναγνωρίζω στον κάθε Τζέφρυ το δικαίωμα να με αφανίσει ως Έθνος. Επαναστατώ.     
Πριν κάποιοι ανιστόρητοι σχολιάσουν αρνητικώς, καλά θα κάνουν να διαβάσουν την ιστορία της Γαλλικής Επαναστάσεως. Όταν ο Λουδοβίκος και η αριστοκρατική κάστα ηρνείτο να συγκαλέσει το κοινοβούλιο και συνεχώς υποτιμούσε την Τρίτη Τάξη(έτσι ελέγοντο τότε οι αστοί), αυτοί συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα του σφαιριστηρίου κοντά στο παλάτι των Βερσαλλιών στις 20 Ιουνίου «1789». Ορκίστηκαν ότι δεν θα διαχωριστούν, και άρχισαν να αυτοαποκαλούνται Εθνική Συνέλευση, γράφωντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τον Βασιλιά, το παπαδαριό και τους μεγαλογαιοκτήμονες.
Η επαναστατική τους πράξη είχε σκοπό την κατάργηση των εξουσιών του Βασιλέως και την απόδοση των εξουσιών στον Γαλλικό λαό. Αμέσως σχημάτισαν δική τους πολιτοφυλακή, συνέταξαν δικό τους σύνταγμα, και το κυριώτερο: Την νύκτα της 4ης Αυγούστου «1789» κατήργησαν όλα τα προνόμια του Βασιλέως, του παπαδαριού και των ευγενών.
Και άρχισαν να νομοθετούν μόνοι τους. Αδιαφορώντας για τις εντολές της μοναρχίας.
Έτσι πράττουν διαμαρτυρόμενε Έλληνα όσοι θέλουν να επιβιώσουν. Οι Θεοί και οι Πρόγονοι το μόνο που σου ζητούν είναι να βροντοφωνάξεις ότι από σήμερα εσύ έχεις την εξουσία να νομοθετείς. Να ορκιστείς ότι οι εξουσίες πηγάζουν από το Έθνος και τον Λαό.
Να ψηφίσεις εσύ Έλληνα έναν νόμο. Ναι εσύ, ο απλός Έλληνας να γίνεις νομοθέτης. Δημοσίευσε στην ιστοσελίδα σου έναν νόμο για την ιθαγένεια. Δήλωσε ότι είσαι δικαστής. Η πράξη σου είναι συμβολική μεν, άκρως επαναστατική δε.
Δήλωσε ότι θα εκπροσωπήσεις την γειτονιά και τους φίλους σου, στην Συντακτική Εθνοσυνέλευση της περιφέρειάς σου. Φώναξε ευθαρσώς ότι δεν αναγνωρίζεις καμμία εξουσία στους προδότες τύπου Σαμαρά και την μισελληνική συμμορία τους. Αν κάνεις αυτές τις απλές ενέργειες οι περισσότεροι αστυνομικοί θα έρθουν μαζί σου, θα γίνουν πολιτοφύλακες της Συντακτικής Εθνοσυνελεύσεως.
Μην δίνεις την χαρά στους μισέλληνες πολιτικούς να σε φτύνουν κατάμουτρα. Φτύστους εσύ κατάμουτρα.
Μην τους λές, διαμαρτύρομαι. Πέστους, νομοθετώ.
Μην τους λές, θα διαμαρτυρηθώ έξω από το κοινοβούλιο. Πέστους, θα σας διαλύσω το κυνοβούλιο.
Μην τους λές, δεν είναι σωστό και δίκαιο αυτό που ψηφίζετε. Ψήφισε εσύ το σωστό και το δίκαιο.
Έλληνα, μην παραχωρείς την εξουσία που σου ανήκει στους προδότες πολιτικούς. Το να αυτοανακηρυχθείς σε επαναστατική εξουσία είναι πανεύκολο. Έχεις απέναντί σου αξιοθρήνητα ευρωγιουσουφάκια. Εσύ το κάνεις δύσκολο. Με το να λές, «διαμαρτύρομαι». Με το να λές, «δεν θέλουμε άλλους μετανάστες». Με το να λές, «να καταψηφιστεί το νομοσχέδιο της Βουλής».
Όλες αυτές οι φράσεις αναδύουν μία δυσωδία ηττοπάθειας και ραγιαδισμού. Υπονοούν ότι πολιτικοί σαν τον Σαμαρά είναι οι αφέντες και εσύ ο ραγιάς.
Δεν έχεις παρά να δηλώσεις στον Σαμαρά ότι εσύ είσαι ο αφέντης, και ο Σαμαράς αμέσως θα υπακούσει. Όταν ο Σαμαράς διαπιστώσει ότι ο Ελληνικός Λαός θεσπίζει τους δικούς του νόμους, ότι σε πλατείες, σε χωριά, σε καφετέριες, σε στρατώνες, σε εργοστάσια, σε πανεπιστήμια, σε γειτονιές, δημιουργούνται αυθορμήτως μικρές Εθνικές Συνελεύσεις και ψηφίζουν νόμους, τους οποίους αναρτούν σε δημόσιο σημείο και αμέσως τους κάνουν πράξη, τότε ο Σαμαράς δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να σκύψει τον αυχένα μπροστά σου Έλληνα.
Ο Σαμαράς έχει την ψυχολογία του θρασύδειλου. Υποτάσσεται όταν διαπιστώσει απέναντί του δύναμη, θράσος, εξουσία, πυγμή. Και αντιθέτως αποθρασύνεται όταν διαπιστώσει απέναντί του δειλία, υποταγή, αδυναμία, υποχωρητικότητα.
Αν δεν γράψεις τον δικό σου νόμο για την ιθαγένεια, και δεν τον δημοσιεύσεις ώστε να αποδείξεις στους προδότες πολιτικούς ότι είναι μηδενικά, μην διαμαρτύρεσαι. Διότι γελοιοποιείς τον εαυτό σου και τους φίλους σου.
Αν μπορείς να φανταστείς Έλληνα ότι είσαι ελεύθερος άνθρωπος, και ότι δεν υποτάσσεσαι στα φιρμάνια της συμμορίας των Τζέφρυ/Σαμαρά, τότε θα μπορείς και να το εκφράσεις με λόγια.
Αν μπορείς να εκφράσεις την ελευθερία σου με λόγια, τότε θα την δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο με έναν νόμο.
Αν  δημοσιεύσεις τον πόθο σου για ελευθερία, σημαίνει ότι μπορείς να το κάνεις πράξη αυτο-ανακηρύσσων τον εαυτό σου σε Νομοθέτη και Δικαστή.
Αν αυτο-ανακηρυχθείς σε Νομοθέτη και Δικαστή, θα νομοθετήσεις τον αφανισμό της συμμορίας των μισελλήνων κατακτητών, αντί να νομοθετούν αυτοί τον δικό σου αφανισμό.
Η διαφορά μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητος μετράται μόνον με την επιτυχία.
Γράψε στο διαδίκτυο ότι είσαι Ελεύθερος. Ότι απειθαρχείς στους ευρωγενίτσαρους. Γράψε ότι από εδώ και πέρα θα συντάσσεις και θα ψηφίζεις Ελληνικούς Νόμους, και θα καταργείς τα οθωμανικά φιρμάνια των γενιτσάρων Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη.
Κάνε το πρώτο βήμα. Και θα διαπιστώσεις ότι οι Αθάνατοι Θεοί θα σε συντροφεύουν σε κάθε νικηφόρα μάχη εναντίον του κτηνώδους εχθρού.

Ιφικράτης Αμυράς

No comments:

Post a Comment