Saturday, May 10, 2014

Reunion of Sicily, Magna Grecia, Greece, Cyprus


The video is about the unification of Sicily, Magna Grecia, Greece, Cyprus in a State, possibly federal at first step.
Contents:
-General remarks.
-Pelasgic People.
-Invading Peoples.
-Steps of Unification.
-Political Parties and movements claiming Autonomy and Independence in Sicily and Magna Grecia.






Εχθές έλαβα την κάτωθι ενδιαφέρουσα ηλεκτρονική επιστολή: 
"Αγαπητέ κύριε Ιφικράτη Αμυρά, είμαστε μια ομάδα πατριωτών που έχουμε το κανάλι στο youtube:  archeologion  (Αρχαιολόγιον).
Σας στέλνουμε για δημοσίευση στην ιστοσελίδα σας το βίντεό μας: 

με τίτλο: Reunion of Sicily, Magna Grecia, Greece, Cyprus (Part 1/9)

Θέλουμε  να αναδείξουμε την Ελληνικότητα της Σικελίας και της Μεγάλης Ελλάδας, ενόψει των πολλών αποσχιστικών τάσεων από την Ιταλία που παρουσιάζουν σήμερα οι περιοχές αυτές. 

Προτείνουμε μάλιστα την ομοσπονδιακή ένωση με τις Ελληνικές περιοχές της σημερινής Ιταλίας. 

Αν η Σικελία και η Μεγάλη Ελλάδα γίνουν ανεξάρτητα αδελφά κράτη με την Ελλάδα, τότε μπορεί κανείς να φανταστεί ότι η Τουρκία θα ξεχάσει για πάντα τις βλέψεις της σε Θράκη, Κύπρο και Αιγαίο…

Είναι στο χέρι μας να κάνουμε την Ελλάδα Μεγάλη και Ισχυρή όπως ήταν κάποτε.
Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά,
Η συντακτική ομάδα «Αρχαιολόγιον»."
Η δική μου απάντηση:  
Χαίρετε,
σας ευχαριστώ για την ευγενική και συναρπαστική σας πρωτοβουλία.

Νομίζω είναι γνωστό ότι είμαι 100% σύμφωνος με την ιδέα της ομοσπονδιακής ενώσεως.

Χαίρομαι που υπάρχουν και άλλοι Έλληνες που έχουν όραμα αιώνων για το μέλλον του Ελληνισμού. Απλώς θα συμπλήρωνα ότι στην ομοσπονδία θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται και η Ιωνία. Αποσχιστικές τάσεις δημιουργούνται και στην Τουρκία.

Έρρωσθε










6 comments:

  1. Thanks for sharing the videos Iphicrates. There is no doubt that northern Epirus should also be a part of the reunion.

    Regards,

    Demetrios

    ReplyDelete
  2. http://www.youtube.com/watch?v=JrokMa1QlKo

    ReplyDelete
  3. Είθε να επανενωθούμε με τους αδελφούς μας !!! Ιφικράτη είμαι σίγουρος ότι έχετε υλικό και για την Ιωνία, την Ανατολική Θράκη, τον Πόντο, την Βόρειο Ηπειρο, την Βόρεια Μακεδονία, και θα μας το παρουσιάσετε στην ώρα τους. Ερωσθε !

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://www.youtube.com/watch?v=DoJzlzpvu28

      Delete
  4. Είμαι ενθουσιασμένος από την διαπίστωση ότι υφίσταται εισέτι ακμαιότατον το Ενωτικόν Εθνικοφυλετικόν Φρόνημα των Ελλήνων. Η Μεγάλη Ιδέα της συνενώσεως των διασπάρτων τμημάτων της Φυλής μας δεν είναι υπόθεση της πλειονοψηφίας των έμφορουμένων υπό των κοσμοπολιτικών αντιλήψεων δημοκρατών αλλά της μειονοψηφίας των ποιοτικώς ανωτέρων προσωπικοτήτων πού συγκροτούν την υπαρκτήν-ως αποδεικνύεται ανωτέρω- πραγματικήν εθνικήν ελίτ. Κύριε Ιφικράτη Αμυρά σου αποστέλλω μέσω ηλεκτρ. ταχυδρ. το βιβλίο μου "Μεγάλη Ελλάς-Μagna Grecia" που νομίζω ότι θα φανεί χρήσιμο στους φίλους μας.

    ReplyDelete
  5. Εν συνεχεία της δημοσιεύσεως από τον Κύριο Ιφικράτη του βιβλίου μου "Μεγάλη Ελλάς - Magna Grecia", του στέλνω και την αναθεωρημένη έκδοση που συνοδεύεται τώρα από τρία συνεχόμενα pdf που αποτελούν το Προσάρτημα (εικόνων, σχολίων κλπ). Εισαγωγικώς (σελ.2) παρέχω την έγκρισή μου εις άπαντας τους ενδιαφερομένους να το προωθούν δια του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Θα χαρώ πολύ να σας αποστείλω το βιβλίο απολύτως δωρεάν σε 4 συνεχόμενες αποστολές email αρκεί να μου γράψετε στο hyper-hellenon@hotmail.com ή στο Elleni Pelasgi areios.politismos.2013@gmail.com

    ReplyDelete