Monday, May 5, 2014

Η ιδιωτική πρωτοβουλία και πάλι υπό διωγμό από τους πραιτωριανούς








Μεγάλη αποτυχία της Δίωξης οργανωμένου εγκλήματος. Άλλη μία ομάδα πολιτών προσφέρουσα κοινωφελές έργο εξηναγκάσθη σε διάλυση από τους πραιτωριανούς.

Η συγκεκριμένη ομάδα πολιτών είχε αναλάβει να φέρει εις πέρας το πατριωτικό έργο που αρνείται να πράξει το πανάθλιο ρωμέικο ανθελληνικό κράτος.

Εξέδιδε δημόσια έγγραφα(διαβατήρια, ταυτότητες, εισιτήρια) προκειμένου να εξέλθουν οι παράνομοι αλλοδαποί από την χώρα μας, και να ταξιδέψουν στο εξωτερικό.

Και αντί να τους βοηθούν στο θεάρεστο έργο τους, οι πραιτωριανοί έχουν το θράσος να τους κατηγορούν για "σύσταση συμμορίας" και "παραχάραξη εγγράφων"(!), και ό,τι άλλη ανοησία εφευρίσκει ο αρρωστημένος ψυχισμός τους.

Οποία ηλιθιότης! Ως δημόσιο πρόσωπο και ως πολιτικός δηλώνω αυτοβούλως μάρτυς υπερασπίσεως στην δίκη τους.

Εύγε στην ιδιωτική πρωτοβουλία. Εύγε σε όσους συμπολίτες μας διευκολύνουν τους αλλοφύλους να μεταναστεύσουν από την χώρα μας.

Αίσχος στο ένοπλο σώμα-παρωδία που αυτοαποκαλείται "δίωξη οργανωμένου εγκλήματος". Αν ήταν Έλληνες όχι μόνον θα έκαναν τα στραβά μάτια στην συγκεκριμένη ομάδα πολιτών, αλλά θα τους έδιναν και τεχνικές πληροφορίες για το πώς να κατασκευάσουν καλύτερης ποιότητος δημόσια ταξιδιωτικά έγγραφα εξόδου από την χώρα μας.

Άλλη μία αποτυχία για τον θίασο που έχει το θράσος να αυτοαποκαλείται "Ελληνική Αστυνομία". Αντί να δίνει έγγραφα στους αλλοδαπούς για να φύγουν από την χώρα μας, καταστέλλουν την ιδιωτική πρωτοβουλία συμπολιτών μας που καλύπτουν αυτό το κενό με κίνδυνο της προσωπικής τους ελευθερίας.

Ελπίζω να με καλέσουν οι δικηγόροι τους για να τους υπερασπιστώ στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με την είδηση, μεταξύ των συλληφθέντων υπάρχει και ένας αρχιφύλακας που υπηρετεί στην Αττική, ο οποίος φαίνεται ότι όχι μόνον δεν είναι επίορκος, αλλά είναι ένας από τους λίγους αστυνομικούς που τηρούν τον όρκο τους.

1 comment:

  1. Τι κατάντια! Θέλουν να κρατήσουν τους αλλόφυλους εδώ με το ζόρι.

    ReplyDelete