Saturday, May 3, 2014

Σαμπιχά Σουλεϊμάν, τουρκάλα ή ελληνίδα; Απλώς ρομά


Η περίπτωση της Σαμπιχά Σουλεϊμάν αποτελεί τυπική περίπτωση πολιτικής ηλιθιότητος των αστών πατριωτών.

Επετέθηκαν στον Συριζα επειδή την έθεσε εκτός ευρωψηφοδελτίου, διότι σύμφωνα με την άποψή τους η κα Σαμπιχά Σουλεϊμάν ενώ πιέζεται από το τουρκικό προξενείο στην Θράκη, αρνείται να δηλώσει τουρκάλα.

Εξ αντιδιαστολής, θεωρούν ότι είναι ...Ελληνίδα!

Όποια αλλόφυλη μειονότης στην Ελλάδα αρνείται να εκδηλώσει τουρκική συνείδηση, δεν έπεται ότι ανήκει στο Ελληνικό Έθνος. Η κα Σουλεϊμάν αυτοπροσδιορίζεται μόνη της αυτό που είναι, μουσουλμάνα τσιγγάνα. Ουδέποτε δήλωσε Ελληνίδα. Η αστυνομική της ταυτότητα σίγουρα θα αποδεικνύει ότι έχει Ελληνική πολιτογράφηση.

Αλλά αυτό δεν αποτελεί απόδειξη Ελληνικότητος. Αν δηλαδή ένας βούλγαρος στην καταγωγή, ή ένας εβραίος στην καταγωγή, με Ελληνική υπηκοότητα, διαμένων στην Θράκη, δηλώσει ότι δεν έχει τουρκική συνείδηση, αυτομάτως καθίσταται Έλλην;

Ο αστικός πατριωτισμός είναι άκρως επικίνδυνος για την επιβίωση του Έθνους μας. Ταυτίζει τον Έλληνα με την δημοκρατία και το έδαφος. Άλλοτε αρνείται, άλλοτε υποβαθμίζει την βιολογική και πολιτισμική συνέχεια των Ελλήνων.

Η κα Σαμπιχά Σουλεϊμάν προσπαθεί να καταγγείλει τον εκτουρκισμό της φυλής της, και καλώς πράττει. Με το ίδιο σθένος πρέπει να καταγγείλει την προσπάθεια εξελληνισμού της φυλής της από τους ελληνόφωνους αστικοπατριώτες.

Εμείς πρέπει να ενδιαφερόμαστε να μην εκτουρκιστούν οι Πομάκοι, και όσοι έχουν Ελληνική καταγωγή. Σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να εξελληνίζουμε αλλοφύλους όπως οι τσιγγάνοι.

Η πολιτική στάση του Σύριζα στο συγκεκριμένο ζήτημα βεβαίως είναι εθνικώς επιζήμια, διότι ενδίδει στις τουρκικές απαιτήσεις ώστε να χαρακτηρίζεται "τουρκική" όλη η μουσουλμανική μειoνότητα στην Θράκη.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μας κάνουν καλό όσοι ελληνόφωνοι αστικοπατριώτες επιτίθενται στον Συριζα για αυτή την απαράδεκτη στάση του στο ζήτημα της Θράκης. Αν η σωτηρία της Ελλάδος στηρίζεται στην "ελληνοποίηση" όλων των αλλοφύλων και αλλοεθνών που κατοικούν στην Ελλάδα, προτιμώ οι τσιγγάνοι να δηλώνουν τούρκοι. Η αγνότης και συνοχή του Έθνους μας δεν θα υποστεί κάποια βλάβη αν αποκτήσουν τουρκική συνείδηση.

Αν ο πατριωτισμός στην Ελλάδα ορίζεται ως η προσπάθεια εξελληνισμού αλλοφύλων προκειμένου να μην εκτουρκιστούν, δηλώνω άπατρις.

Σε βάθος χρόνου πολύ μεγαλύτερη καταστροφή θα υποστούμε ως Έθνος από τον εξελληνισμό αλλοφύλων, παρά από τον εκτουρκισμό τους.

3 comments:

  1. Ουδείς πατριώτης δεν είπε ότι είναι Ελληνίδα. Ο λόγος που την επιβραβεύουν είναι γιατί υπερασπίστηκε τα Ελληνικά συμφέροντα και μίλησε υπερ της Ελλάδας.

    http://www.youtube.com/watch?v=u4Mzw-7QRt4

    ReplyDelete
  2. Ιφικράτη, δεν λες τίποτα. Εδώ οι ελληνάρες που πήραν ξένες διδάσκουν στα παιδιά τους να αποκρύψουν την πλήρη καταγωγή τους. Αν συνεχιστεί έτσι, πάει τερματίσαμε.

    ReplyDelete
  3. ΕιδωλολάτρηςMay 4, 2014 at 6:30 PM

    "Η πολιτική στάση του Σύριζα στο συγκεκριμένο ζήτημα βεβαίως είναι εθνικώς επιζήμια"

    Σε ποιό ζήτημα η πολιτική στάση του Σύριζα ΔΕΝ είναι εθνικώς επιζήμια;

    ReplyDelete