Sunday, May 18, 2014

Pagan Black Metal - συναυλία στο Κύτταρο - Κυριακή 18 Μαΐου



Live at Kyttaro 29-3-13




Την Κυριακή 18 Μαΐου 2014 θα πραγματοποιηθεί η τρίτη πράξη της mini-περιοδείας «Νυχτός Τελετήσιν» των KAWIR στη χώρα μας. Η Αθήνα θα υποδεχθεί την κορυφαία pagan black metal μπάντα στο Κύτταρο club.

Στην αυγή της 3ης δεκαετίας της ύπαρξής τους πλέον, οι Kawir, πιο δυνατοί από ποτέ, επιστρέφουν για να πραγματοποιήσουν ακόμα μια Τελετή προς τους Αρχαίους Θεούς, ένα χρόνο μετά το επετειακό live για τα 20 χρόνια.

«Νυχτός Τελετήσιν» θα είναι επίσης ο τίτλος της συλλογής που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο με πολλά ακυκλοφόρητα κομμάτια και σπάνιες εκδόσεις παλαιών κομματιών!

Μαζί τους οι CHAOSBAPHOMET, το συγκρότημα που συνδυάζει ιδανικά την τραχύτητα του αρχέγονου black metal με την μουσική αποτύπωση της μυσταγωγίας του Αποκρυφισμού, θα εμφανιστούν για πρώτη φορά live έχοντας στην σύνθεσή τους μέλη με 20χρονή πορεία στην Ελληνική underground black metal σκηνή!

Οι PROFANE PRAYER, με πρόσφατα ανανεωμένο line-up, θα παρουσιάσουν το υλικό από το δεύτερο άλμπουμ τους «Tales of vagrancy and blasphemy» με τον τίτλο να προαναγγέλλει και να προϊδεάζει ιδανικά για το τι να περιμένουμε… Αλητεία και Βλασφημία!!

KYTTARO Live Club / ΚΥΤΤΑΡΟ
Ηπείρου 48, Αθήνα, Τ.Κ. 104 39

Τιμή εισόδου: 10 €
Oι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00
Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 20:30

No comments:

Post a Comment