Friday, May 16, 2014

Στήριξη ομοθρήσκων


Έλαβα ένα μήνυμα από ομόθρησκό μας ο οποίος ζητά να δημοσιεύσουμε τα ονόματα όσων Ελλήνων στο θρήσκευμα συμμετέχουν στις εκλογές, ανεξαρτήτως κομματικού ψηφοδελτίου. Δεν ενδιαφέρει το κόμμα, αλλά το πρόσωπο, εφ' όσον δηλώνει λάτρης της Πατρώας Θρησκείας.

Εννοείται ότι θα πρέπει να θέλει και ο υποψήφιος να αυτοπροσδιορίζεται ως πιστός των Πατρώων Θεών.

Όποιος γνωρίζει ονόματα υποψηφίων και με ποιό ψηφοδέλτιο εκτίθενται, ας ενημερώσει για να γνωστοποιηθεί σε όσους θέλουν να στηρίξουν ομοθρήσκους μας.

Ευρωψηφοδέλτιο με το Εθνικό Μέτωπο: Πεισίστρατος-Γεώργιος Ταρναράς, Αυλακιώτου Ελένη, Ζαφείρης Δημήτριος, Κιούση Θεοδωράκη, Ρούσσος Μιχάλης

Ευρωψηφοδέλτιο με το Κόμμα Δραχμή Πέντε Αστέρων: Βαβούρας Στέφανος, Στέφανος Μυτιληναίος

Δημοτικές εκλογές για την Δημαρχία Αθηνών με τον συνδυασμό Νικήτα Κακλαμάνη: Ρουμπάνης Θεόδωρος

Δημοτικές εκλογές για την Δημαρχία Αθηνών με τον συνδυασμό Ηλία Κασιδιάρη: Ιωάννης Σχοινάς, Ασπασία Στεργιοπούλου, Ευγενία-Λήδα Παπαγιαννοπούλου

Δημοτικές εκλογές για την Δημαρχία Αθηνών με τον συνδυασμό Δυνάμεις της Κοινωνίας(Σταύρος Βιδάλης): Σωκράτης Χριστοδουλάρης

Δημοτικές εκλογές για την Δημαρχία Αθηνών με τον συνδυασμό του Βασίλη Καπερνάρου: Ευάγγελος Τσίμπος


Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων:

Προφανώς και δεν προτείνω Εθνικό Μέτωπο, Χρυσή Αυγή, Κακλαμάνη, ΑΝΕΛ κ.ο.κ. Η ανακοίνωση δεν είναι κομματική, ούτε πολιτική. Η ανακοίνωση είναι θρησκευτική.

Η ανακοίνωση δεν αποσκοπεί ούτε να νομιμοποιήσει τις κατοχικές εκλογές(σύντομα θα αναρτηθεί άρθρο επ' αυτού), ούτε να υποδείξει κομματική γραμμή, ούτε να υπονοήσει ότι μέσα από τα συγκεκριμένα πρόσωπα θα επιλυθούν χρόνια προβλήματα ιδεολογικής φύσεως. Αποσκοπεί σε κάτι απλό. Αρκετοί ομόθρησκοί μας δεν έχουν δημόσια παρουσία, ο κόσμος σε μεγάλο βαθμό δεν βλέπει δημόσια πρόσωπα να δηλώνουν το θρήσκευμά μας. Αυτό και σε μόνον αυτό περιορίζεται η ανακοίνωση. Να δείξει ότι κάποιοι ομόθρησκοι έχουν δημόσια παρουσία σε μία πολιτική διαδικασία. Η πολιτική κατάρτιση εκάστου δεν συνεκτιμάται διότι δεν είναι το προκείμενο.

Σκοπός της ανακοινώσεως δεν ήταν να αποκρύψω τις απόψεις μου για τον κυνοβουλευτισμό, ούτε να κάνω κυβίστηση. Σκοπός ήταν επιτέλους κάποιοι να δηλώσουν ευθαρσώς Έλληνες στο θρήσκευμα, έστω συμμετέχοντας σε μία κυνοβουλευτική απάτη.

Ως θρησκευτικό κίνημα έχουμε πολύ μεγάλη ανάγκη νομιμοποιήσεως στην λαϊκή συνείδηση. Θέλω οι Έλληνες στο θρήσκευμα να βγούν από τα ηλεκτρονικά τους λαγούμια και να δηλώσουν μπροστά σε χριστιανικό κόσμο ότι είναι υποψήφιοι ως Έλληνες στο θρήσκευμα. Η πολιτική αξία μιάς τέτοιας υποψηφιότητος εν μέσω κυνοβουλευτικής χούντας είναι μηδαμινή. Η θρησκευτική αξία όμως είναι σημαντική.

1 comment:

  1. Και ο στεφανος μυτιληναιος με την δραχμη

    ReplyDelete