Wednesday, May 7, 2014

Στρατηγική της ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. απέναντι στο μέτωπο Ακροδεξιάς και Ορθοδοξίας


Αρκετοί Έλληνες στο θρήσκευμα δήλωσαν έκπληξη ή απογοήτευση από την απαξίωση της Πατρώας Θρησκείας από τον εκπρόσωπο τύπου της Χρυσής Αυγής Η. Κασιδιάρη. Δεν θα έπρεπε. Αντιθέτως πρέπει να χαίρωνται. Η ΧΑ κοιτάζει τα (χριστιανικά) συμφέροντά της, και εμείς οφείλουμε να κοιτάξουμε τα συμφέροντά μας. 
Η ταύτιση Ορθοδοξίας και Ακροδεξιάς έχει κάποιες θετικές και κάποιες αρνητικές συνέπειες για το κίνημα της Ελληνικής Θρησκείας.
Πρώτον, διαχωριζόμαστε πλήρως με την ακροδεξιά καθότι πολλοί συνέδεαν την ΧΑ με την Ελληνική Θρησκεία με αποτέλεσμα ο Λαός να μας ταυτίζει με ιδέες και φορείς που δεν μας εκπροσωπούν.   
Δεύτερον, εκβάλλοντας από τις τάξεις της τους Έλληνες στο θρήσκευμα η ΧΑ μας κάνει μεγάλη χάρη. Μάς προειδοποιεί για τον επικείμενο κίνδυνο ολομέτωπης επιθέσεως εναντίον μας σε συνεργασία με την χριστιανική ορθόδοξη εκκλησία. Όσοι διαβάζουν σωστά τους πολιτικούς οιωνούς, κατανοούν ότι πρέπει να δημιουργήσουμε θρησκευτικές και πολιτικές συμμαχίες με άλλες θρησκείες και πολιτικά κινήματα για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικώς το μέτωπο Ακροδεξιάς-Ορθοδοξίας.   
Τρίτον, η συνεχής αφομοίωση της ΧΑ από τον κοινοβουλευτισμό και τον χριστιανισμό τής αφαιμάζει κάθε ανατρεπτική ζωτικότητα. Καθημερινώς καθίσταται ακίνδυνη για το σύστημα. Απλώς αντικαθιστά την κλασσική αστική δεξιά η οποία κατακρημνίζεται, αφού εντάσσονται μαζικώς σε αυτήν οι αστοί νεοδημοκράτες, και την ενσωματώνουν στην δεξιά ιδεολογία.
Η πρόσμειξη εθνικιστών και νεοδημοκρατών σε βάθος χρόνου θα αποβεί μοιραία για τους χρυσαυγίτες λόγω αριθμητικής υπεροχής των αστών δεξιών. Ήδη έχουν μεταλλαχθεί σε σημαντικό βαθμό σε δεξιό αστικό κοινοβουλευτικό κόμμα διατηρώντας κάποιες δόσεις εθνικισμού.
Ο Χίτλερ στην πολιτική του διαθήκη αναφέρει ότι ο στρατός του ήταν κυρίως μικροαστικός, και λυπάται επειδή δεν πρόλαβε να ανδρώσει μία γενιά εθνικοσοσιαλιστών. Αυτό το τραγικό λάθος έκανε και ο Λένιν όταν το 1917 άνοιξε διάπλατα τις θύρες του μπολσεβίκικου κόμματος, με αποτέλεσμα η αρχική γενιά Μπολσεβίκων να καταστεί μειοψηφία μέσα στο κομμουνιστικό κόμμα. Όταν αργότερα πήρε την εξουσία ο Στάλιν, το κομμουνιστικό κόμμα είχε αλωθεί από τους Μενσεβίκους, και δεν είχε καμμία απολύτως σχέση με τα προτάγματα του Λένιν.
Η ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. πρέπει να έχει όραμα αιώνων, και όχι εκλογικά οράματα. Πρέπει να ζυμώσει την λαϊκή ψυχή μέσα στο καλούπι της Ελληνικής Θρησκείας. Για να μην υποστούμε πολιτική μετάλλαξη πρέπει να διατηρούμε καθαρή την μήτρα μέσα από την οποία θα γεννηθούν ακριβή αντίγραφα των Αρχαίων Προγόνων. 
Για να κτισθούν Ελληνικές Πολιτείες ανά τον κόσμο πάνω στα θεμέλια του Εθνοφυλετισμού και του Εθνοκοινωνισμού, απαιτείται αδιάλλακτη πίστη, αφοσίωση, και υποταγή στις Ελληνικές Δοξασίες.
Η ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. μπορεί και πρέπει να διατηρεί επαφές με διάφορα κινήματα, αλλά ποτέ δεν πρέπει να ανοίγει τις θύρες της στον κάθε τυχόντα. Θα περάσει ένα χρονικό διάστημα μοναξιάς, αλλά έτσι οικοδομούνται τα μεγάλα και διαχρονικά κινήματα. Μόνον όταν διαθέτουν στέρεες βάσεις.
Δικός μας συμφέρον είναι να συνεχιστεί ο ιδεολογικός εκφυλισμός της ΧΑ σε ακροδεξιό, αστικό, χριστιανικό, κοινοβουλευτικό κόμμα ώστε να αφεθεί ελεύθερο το πεδίο στον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα.
Αντί να διαμαρτυρόμαστε συνεχώς επειδή μας αποκαλεί ειδωλολάτρες και γραφικούς, πρέπει να ωθούμε την ηγεσία της Χρυσής Αυγής να ταυτιστεί πλήρως με την ορθοδοξία, τον αστικό φιλελευθερισμό, την δημοκρατία, την ευρωπαϊκή ένωση, και τον κοινοβουλευτισμό. Ως τακτική θα μας φέρει άμεσα σε δύσκολη θέση επειδή υστερούμε αριθμητικώς, αλλά ως στρατηγική θα αποδώσει καρπούς σε μερικά χρόνια. Αφ’ ενός θα μετατρέψει την ΧΑ σε ΛΑ.Ο.Σ. νο2, αφ’ ετέρου θα απελευθερωθούν όσα υγιή στοιχεία έχουν εγκλωβιστεί στις τάξεις της.  
Το ΚΚΕ επέλεξε να είναι ακίνδυνο για το κατοχικό καθεστώς διατηρώντας μία επαναστατική μαρξιστική φρασεολογία, αλλά με ξεκάθαρη αντεπαναστατική πρακτική. Το ιδεώδες θα ήταν η ΧΑ να μετατραπεί σε ένα είδος ΚΚΕ, διατηρώντας έναν εθνικιστικό μανδύα ο οποίος θα συγκαλύπτει τον χριστιανοδημοκρατικό κοινοβουλευτικό της πυρήνα.
Χρέος μας είναι να σκοτώνουμε κάτι γρήγορα παρά να το αφήνουμε να αργοπεθαίνει, μολύνοντας και άλλα υγιή κύτταρα της κοινωνίας.
Για να έρθουν στην επιφάνεια νέες κοινωνικές, θρησκευτικές, οικονομικές, και πολιτικές δυνάμεις πρέπει να τηρούν μία βασική αρχή: καμμία ιδεολογική έκπτωση. Επαληθευόμαστε στην σύγκρουση που είχαμε με όσους μας έλεγαν, «μην βάζετε προμετωπίδα την Ελληνική Θρησκεία», ή ότι «η θρησκεία δεν αποτελεί προτεραιότητα». Όμως για την ΧΑ ο χριστιανισμός αποτελεί την ύψιστη προτεραιότητα. Ίσταται πάνω από την Πατρίδα, το Έθνος, και τους Προγόνους.
Η ψηφοθηρική αντίληψη την ωθεί σε συνεχείς κυβιστήσεις και σε ραγδαία αφομοίωση από το κατεστημένο. Οι δηλώσεις κάποιων παλαιών οπαδών ότι πρόκειται για «τακτικές κινήσεις» λειτουργούν ως παρηγοριά για την ψυχή τους επειδή αρνούνται να δουν την πραγματικότητα.
Η ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. σε πλήρη αντίθεση με όλα τα άλλα κόμματα, πάντα θα εκπροσωπεί τις Κοινότητες των Ελλήνων στο θρήσκευμα, αλλιώς δεν έχει νόημα υπάρξεως. Όπως δεν θα είχε νόημα υπάρξεως μία οργάνωση όπως η Χεζμπολλάχ αν δεν εκπροσωπούσε τους Σιίτες.
Ό,τι ακριβώς συμβαίνει στην ΧΑ, συμβαίνει και στον Σύριζα. Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα αφομοιώθηκε από την σοσιαλδημοκρατία και την κεντροαριστερά. Άνοιξε τις θύρες του και εισέβαλε όλο το Πασοκ αλλοιώνοντας την φυσιογνωμία του. Διατηρεί μία αριστερή φρασεολογία αλλά ο ιδεολογικός του πυρήνας είναι πιά ξεκάθαρα αστικός, κεντροαριστερός, φιλελεύθερος.  
Και εδώ πρέπει να ακολουθήσουμε την ίδια στρατηγική. Να ωθούμε τον Συριζα να πεθάνει γρήγορα δια της πολιτικής αυτοχειρίας. Αν κτυπάμε τον Σύριζα μόνον από τα αριστερά επειδή κατήντησε μνημονιακό κόμμα, θα υποστούμε ήττα. Να συμπράττουμε μαζί με τον φιλελεύθερο τύπο όταν δίνει συγχαρητήρια στον Σύριζα επειδή υιοθετεί «ρεαλιστικές» απόψεις για την οικονομία. Δεν έχουν νόημα οι διαμαρτυρίες για την στροφή του στο ζήτημα του Μνημονίου. Πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να τον διασπάσουμε, από την μία μεριά ωθώντας τον να υιοθετεί όλο και σκληρότερες νεοφιλελεύθερες θέσεις, και από την άλλη μεριά απελευθερώνοντας όσα υγιή στοιχεία έχουν εγκλωβιστεί στις τάξεις του.
Η απόκτηση μεγάλου αριθμού οπαδών θα επιτευχθεί δια της επεκτάσεως της ιδεολογίας μας και όχι δια της υποβαθμίσεώς της. Το ζήτημα είναι οι άλλοι να υιοθετήσουν τις δικές μας απόψεις, και όχι να υιοθετήσουμε εμείς τις δικές τους.

19 comments:

  1. Τι μπουρδες γραφεις ρε Ιφικρατη....Για μας τους χρυσαυγιτες το εθνος ειναι πανω απο την θρησκεια...Και οι περισσοτεροι απο εμας δεν πιστευουν ουτε σε θεους ουτε σε διαβολους

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ακόμη και ένας άθεος εθνικιστής ξέρει πόσο σημαντική είναι μια θρησκεία για τη διαμόρφωση του λαϊκού ψυχισμού, αν είναι γνώριμος με την ανθρωπολογία και ψυχολογία της θρησκείας.

      Delete
    2. 6:40 ποιά "ψυχολογία της θρησκείας" και κουραφέξαλα του λες του ανθρώπου;

      Καλά σου λέει: το Έθνος είναι πάνω από την Θρησκεία.

      Η δέουσα απάντηση είναι ο ελληνικός ορισμός του Έθνους:

      το ελληνικόν έον όμαιμόν τε και ομόγλωσσον
      και θεών ιδρύματα κοινά και θυσίαι
      ήθεά τε ομότροπα

      Το Ελληνικό Έθνος προϋποθέτει λατρεία σε ναούς και απόδοση τιμών στους Έλληνες θεούς, ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ.

      Delete
    3. Εφόσον φαίνεται πως είναι άθεος ο άνθρωπος, δεν θα ενδιαφερθεί για το τι θρήσκευμα είχαν οι αρχαίοι. Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι και οι άθεοι έχουν θεό: η αυστηρή λογική. Ο άθεος, εφόσον είναι και εθνικιστής, δύναται να συνειδητοποιήσει πόσο σημαντικό και ωφέλιμο είναι να έχει ο λαός ως επίσημη θρησκεία την πατρώα θρησκεία, χρησιμοποιώντας τη λογική.

      Delete
    4. Δεν σου είπε ότι είναι άθεος ρε άνθρωπε, οι περισσότεροι χρυσαυγίτες, σου λέει, δεν πιστεύουν σε θεούς και διαβόλους, ΑΡΑ στη χριστιανική οπτική του κόσμου. Κι εσύ του άρχισες τα μαρξιστικά!

      Delete
    5. "Σε θεούς και διαβόλους" συνεπάγει απιστία στη χριστιανική οπτική ΚΑΙ στην ελληνική οπτική του κόσμου. Επίσης, αν θεωρείτε όσα είπα μαρξιστικά, δεν έχετε πιάσει την ουσία του λόγου.

      Delete
  2. Τελικα ακουγεσε πιο φασιστας και απο τους φασιστες. Ποια ιδεολογικη αρχη ακολουθεις κυριε Ιφικρατη? Οφθαλμος αντι οφθαλμου στην πολιτικη σκηνη δεν οφελησε ποτε. Εισαι τραγικος. Επιβολη στις αποψεις δεν ηταν ουτε θα ειναι ποτε δημοκρατικο. Ο μονος τροπος ειναι να υπερασπιζεσαι την αληθεια περι ελληνικων αρχων ειναι απλα να την διαδωσεις στον κοσμο και να τον αφησεις να κρινει ο ιδιος, ολοι οι ανθρωποι μπορουν να διακρινουν το καλο απο το κακο. Με επιβολη κανεις δεν καταφερε τπτ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Έχεις δει εσύ καμμία μεγάλη επανάσταση να έχει ξεκινήσει με "δημοκρατικό" τρόπο; Τι νομίζεις ο Κολοκοτρώνης ξύπνησε μια μέρα και είπε "παιδιά να κάνουμε δημοψήφισμα, η άποψή μου είναι να ξεσηκωθούμε κατά των Τούρκων και σέβομαι απόλυτα όσους διαφωνούν"; Και ο Λένιν και όλοι οι άλλοι έτσι είπαν; Αν νομίζεις αυτό είσαι γελασμένος. Όλες οι επαναστάσεις έγιναν με επιβολή και προπαγάνδα και τον εχθρό τον παρουσίαζαν ως το απόλυτο κακό. Έτσι ξεσηκώνεις τον κόσμο, όχι με "δημοκρατικότητα".

      Delete
  3. Η Χρυσή αυγή αποτελείται από άνανδρους καρεκλάκηδες που στα δύσκολα κάνουν πέρα και αποστασιοποιούνται. Ούτε εθνικοσοσιαλιστές ήταν ποτέ, ούτε εθνικιστές, αμόρφωτα παιδάκια, το λουμπεναριό και η βρωμιά της πόλης που βρήκαν στέγη στη χριστιανική αυγή
    μπράβοι, νονοί της νύχτας, μαστρωποί, λαμόγια και ρουφοκαβλέτες παλαιοπασόκοι που δεν τους διόρισε ο Ανδρέας όχι γιατί δεν ήθελε,αλλα επειδή δεν τελείωσαν ούτε δημοτικό.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ο Πρετεντέρης είσαι;

      Delete
    2. http://www.youtube.com/watch?v=jsK001Ty_JU#t=33

      Delete
  4. Συμφωνω απολυτως με τον Ιφικρατην. Οι χρυσαυγιτες ειναι απογονοι των ταγματσφαλιτων και των χουντικων.
    Θυμηθειτε τον χουντικο που ανοιξε σημαια των χουντικων στην Κρητη.
    Η χρυση αυγη ειναι η προβεια του εβραιοχριστιανισμου.
    Ολιγον εγκυος ΔΕΝ υπαρχει. Ειτε ειναι Ελληνες ειτε εβραιοχριστιανοι

    ReplyDelete
  5. ΕιδωλολάτρηςMay 8, 2014 at 3:18 PM

    Δύο είναι τα μεγάλα λάθη του Ιφικράτη.

    Το πρώτο είναι που θεωρεί τον εαυτό του πολιτικό και ηγέτη, ενώ είναι γνήσιος οπλαρχηγός. Τα πολιτικά του ινδάλματα, οπλαρχηγοί επίσης.

    Το δεύτερο, ότι είναι αριστοκρατικός. Ως τέτοιος, θεωρεί ότι η πολιτική προκύπτει από τις ηγεσίες, άρα το πρόβλημα λύνεται αν αυτές αποτελούνται από σοφούς κι ενάρετους. Όχι, η πολιτική προκύπτει ως ανάγκη στον δήμο και φτάνει στις ηγεσίες εκ των υστέρων και κατά προέκταση.

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://www.youtube.com/watch?v=G9sVcRxopJU

      Delete
  6. "Η ψηφοθηρική αντίληψη την ωθεί σε συνεχείς κυβιστήσεις και σε ραγδαία αφομοίωση από το κατεστημένο. Οι δηλώσεις κάποιων παλαιών οπαδών ότι πρόκειται για «τακτικές κινήσεις» λειτουργούν ως παρηγοριά για την ψυχή τους επειδή αρνούνται να δουν την πραγματικότητα."

    Η πραγματκότητα είναι ότι οι χριστιανοί διαθέτουν τουλάχιστον ένα ειδησεογραφικό ιστότοπο για να πάει να πάρει συνέντευξη από τον Κασιδιάρη, ενώ οι δωδεκαθεϊστές δεν διαθέτουν ούτε αυτό.

    Η πραγματικότητα είναι ότι ο Κασιδιάρης οργανώνονταν σε επίπεδο ακτιβισμού όσο οι δωδεκαθεϊστές ξεκατινιάζονταν μεταξύ τους για το ποιός θα είναι ο ύπατος, ποιός ο ανθύπατος και ποιός ο αφορισμένος/ αποκηρυγμένος.

    Η πραγματικότητα είναι ότι οι δωδεκαθεϊστές δεν διαθέτουν κόμμα ούτε πολιτική επιρροή, με αποτέλεσμα να κρέμονται από τα @@ του Κασιδιάρη αν θέλουν να μη γίνουν Ισλαμαμπάντ (γιατί υπάρχουν και κάποιοι που το θέλουν, τους οποίους οι υπόλοιποι απλά κάθονται και ανέχονται).

    Η πραγματικότητα είναι ότι τα ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ κείτονται στους χριστιανούς και όχι στους δωδεκαθεϊστές, οι οποίοι τις περισσότερες φορές καταλήγουν και σνομπαρίες και δαρμένοι (περίπτωση βωμού 12 θεών, παρεμπιπτόντως, μαντέψτε ποιός ήταν ο ΜΟΝΟΣ πολιτικός που εκστόμισε μια υποστηρικτική κουβέντα σε θεσμικό όργανο: http://www.youtube.com/watch?v=ElJvOEF54JA ).


    έτσι για να βλέπουμε και τα δικά μας

    ReplyDelete
  7. Που ακριβώς ευρίσκονται αυτά που περιγράψατε στην πολιτική διαθήκη του Χίτλερ; Δεν τα βλέπω.

    http://en.wikisource.org/wiki/My_Political_Testament

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://www.radioislam.org/historia/hitler/testam/eng/testa.htm

      14th February 1945

      Since we lacked men moulded in the shape of our ideal, we had perforce to make what use we could of those whom we had. The result has been obvious. Thanks to this discrepancy between conception and realization, the war policy of a revolutionary state like the Third Reich has of necessity been the policy of petty bourgeois reactionaries. Our generals and diplomats, with a few, rare exceptions, are men of another age; and their methods of waging war and of conducting our foreign policy also belong to an age that is passed. This is just as true of those who serve us in all good faith as it is of the rest of them. The former serve us ill through lack either of aptitude or enthusiasm, and the latter do so deliberately and of malice aforethought.

      Delete

    2. http://www.radioislam.org/historia/hitler/testam/eng/testa.htm

      14th February 1945

      As things stand at the moment, then, the war came a little too late. But from the point of view of our moral preparedness, it has come far too soon. My disciples have not yet had time to attain their full manhood. I should really have had another twenty years in which to bring this new élite to maturity, an élite of youth, immersed from infancy in the philosophy of National Socialism. The tragedy for us Germans is that we never have enough time. Circumstances always conspire to force us to hurry. And if at this point time is lacking, it is primarily because we lack space.

      Delete
    3. http://www.youtube.com/watch?v=lp-XmC9MEoU

      Delete