Monday, May 5, 2014

Ανακοίνωση από το Θρησκευτικό Σωματείο ΕΛΛΗΝ.Α.Ϊ.Σ.

Κυριακή, 4 Μαΐου 2014


Με έκπληξη διαβάσαμε στην εφημερίδα "Αγιορείτικο Βήμα" τη συνέντευξη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος ερωτηθείς για το αν υπάρχουν "δωδεκαθεϊστές και παγανιστές" στο κόμμα του, απάντησε οτι "θεωρώ γραφικό να δηλώνει κάποιος δωδεκαθεϊστής στην Ελλάδα του σήμερα" και παρακάτω "θεωρώ ότι σήμερα να δηλώνει κάποιος δωδεκαθεϊστής ενδεχομένως στερείται κατά κάποιον τρόπο σοβαρότητας."

Το Ιερατικό Συμβούλιο, το ΔΣ και τα μέλη του ΕΛΛΗΝ.Α.Ι.Σ., θέλουμε να δηλώσουμε κατηγορηματικά, οτι τιμώντας και ακολουθώντας τη φιλοσοφία και την προσέγγιση του Θείου με τον ίδιο τρόπο με τους προγόνους μας, καθόλου δεν μας κάνει να αισθανόμαστε γραφικοί ή στερούμενοι σοβαρότητας. Το αντίθετο, νιώθουμε εθνικά υπερήφανοι και γενναίοι, που παρά τον λυσσαλέο πόλεμο να δαιμονοποιηθεί οτιδήποτε είναι αμιγώς ελληνικό, είχαμε το σθένος να πούμε δυνατά τα πιστεύω μας, συμπορευόμενοι στη γραμμή των ενδόξων προγόνων, ακόμα κι αν λοιδορούμαστε. 

Λυπούμαστε για οσους έσκυψαν το κεφάλι, είτε για να σώσουν τη ζωή τους, όπως κάποιοι απο τους προγόνους μας στο παρελθόν, είτε για να κερδίσουν μια πολιτική μάχη, όπως οι όψιμοι πολιτικάντηδες του σήμερα.

Η φιλοσοφία και η ελληνική θρησκεία, διδάσκουν ήθος, γενναιότητα και τιμή, και φαίνεται, πως πολύ λίγοι σήμερα την διαθέτουν.

Ελλήνων Αρχαιοθρήσκων Ιερόν Σωματείον ΕΛΛΗΝ.Α.Ι.Σ.

26 comments:

  1. http://aigaia.blogspot.gr/2014/05/blog-post.html

    ReplyDelete
  2. Να τον χαίρονται, όσοι Έλληνες στο θρησκεύμα ψήφισαν/υποστήριξαν Χρυσή Αυγή.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Φυσικά και τον χαιρόμαστε. Είναι ικανότατος στο να ξυλοφορτώνει την αριστερίλα της Εκάλης, για να μην αναφέρουμε ότι άμα τη αφίξει του σε κάτι τηλεσυζητήσεις όπως αυτή του Τριανταφυλλόπουλου, όλη η μούργα της μεταπολίτευσης λακίζει όπως οι κατσαρίδες στην οσμή του κατσαριδοκτόνου.

      Όσοι δεν τον γουστάρουν, μπορούν να ψηφίσουν αριστερούς για τους οποίους ο αθεϊσμός είναι τιμητική διάκριση, τα Έθνη είναι παραμύθια και ο δωδεκαθεϊσμός απλά ανύπαρκτος.

      Delete
    2. Καλά δηλαδή ΠΡΕΠΕΙ να πάμε στην εθνομηδενιστική αριστερά; Δεν υπάρχει άλλη επιλογή; Δεν ντρέπεσαι λίγο, ως Έλλην στο θρήσκευμα, να υποστηρίζεις άτομα που υβρίζουν τα Πάτρια;

      Delete
    3. Για τους τελευταίους αιώνες η πατριωτική άποψη στην χώρα ορίζεται από την αρχή 'μη χείρον βέλτιστον'. Δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό με τον Κασιδιάρη, από τη μια στιγμή στην άλλη.

      Ποιά είναι η "άλλη επιλογή"; Εδώ ολόκληρο κόμμα (ΕΑΡ) είχε ιδρυθεί και εγκαταλήφθηκε σχεδόν αμέσως. Κοίτα εκεί να σχηματίσεις τουλάχιστον ένα αποτελεσματικό lobby, που το μόνο που ξέρεις εως τώρα είναι να τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Γραφικέ, ε γραφικέ.

      Delete
    4. @6:39 Την ξυλοφόρτωσε γιατί έχασε την ψυχραιμία του. Σαν μικρό παιδί που δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του και ύστερα θέλει να γίνει και δήμαρχος τρομάρα του.

      -Βασική αρχή όμως του Χριστιανισμού είναι η μετάνοια. Για το περίφημο χαστούκι στη συνάδελφο σας κ. Λιάνα Κανέλλη μετανοείται;

      Δεν μετανοώ για το χαστούκι. Εάν ήξερα ότι θα γινότανε αυτό το στήσιμο για να εκραγώ και να γίνει αυτή η κατάσταση δεν πρόκεται να πήγαινα στο στούντιο. Όλοι είδατε την εξέλιξη του συμβάντος... Ήξεραν ότι είμαι εξαιρετικά ευέξαπτος και ήθελαν να με κάνουν να εκραγώ. Όλοι οι παρευρισκόμενοι συνέλαβαν σε αυτό με στόχο να πάρουν ψήφους από τη Χρυσή Αυγή!
      Η Κανέλλη με είχε αποκαλέσε και φασισταριό και πουσταριό, αυτό είναι καταγεγραμένο. Και εσείς αυτή τη στιγμή εάν σηκωθείτε και με πετάξετε στο πρόσωπο τα έντυπα που έχετε μπροστά σας, ε λογικό είναι να αντιδράσω κι εγώ... Και δεν θα γυρίζω το άλλο μάγουλο!


      Ωραίο δείγμα χριστιανικής "ηθικής"...

      Delete
    5. @7.18

      ΙΕΡ.Α.Κ.Σ.

      Delete
    6. ΙΕΡΑΚΣ είναι το επόμενο βήμα. Δεν θα τελειώσει ο κόσμος με τη ΧΑ.

      Ο ΙΕΡΑΚΣ χρειάζεται να χτίσει τις δομές που η ΧΑ χτίζει επί 30 έτη. Πιθανότατα να μην του πάρει τόσο πολύ, όμως στο ενδιάμεσο ο κόσμος θα χρησιμοποιεί την ΧΑ. Υπάρχουν θέματα που χρήζουν αντιμετώπισης άμεσης, τα οποία ζήτημα είναι αν προλαβαίνει ακόμα και η ΧΑ..

      Υπάρχουν και ενδιάμεσα βήματα από τη ΧΑ εως τον ΙΕΡΑΚΣ, όπως το Εθνικό Μέτωπο.

      Μακάρι να δημιουργηθούν και άλλοι πολιτικοί φορείς Εθνικού προσανατολισμού. Όσο περισσότεροι και μεγαλύτεροι, τόσο το καλύτερο για τους Έλληνες. Στο Ισραήλ π.χ. ο εθνικοπατριωτισμός κατεβαίνει στις εκλογές με 4, 5 και 6 κόμματα απολύτως 'επαγγελματικού' επιπέδου.

      Delete
  3. A ρε Κασιδιαρη, τι μπουρδες αναγκαζεσαι να πεις προκειμενου να αντλησεις ψηφους απο τις μαζες των χριστιανοπληκτων.

    Δυστυχως αυτος ειναι ο κοινοβουλευτισμος.

    Ας προσεξουν ομως εκει στην Χρυση Αυγη γιατι οσα καλοπιασματα και να κανουν στο σκατοπαπαδαριο, οι ανθελληνες της "ιερας συνοδου" δεν ειναι βλακες, γνωριζουν οτι αν η πλειοψηφια των Ελληνων μεταστραφει ιδεολογικα προς τον Εθνικισμο, θα αρχισουν σιγα σιγα να τριζουν τα θεμελια της "Ελληνοχριστιανισμος Α.Ε.".
    Η ανθελληνικη αριστερα το εχει καταλαβει και ηδη υπαρχουν επαφες και συμφωνιες των ηγεσιων των κομματων αυτων με τον ανωτερο κληρο (βλεπε δηλωσεις μητροπολιτων κατα της Χ.Α., συνεδρια "αριστερα και εκκλησια" κλπ)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μη τα μπερδεύεις, άλλο ο ελληνοχριστιανισμός και άλλο ο ανώτερος κλήρος, η ιερά σύνοδος και το Πατριαρχείο.

      Οι μεν αφορίζουν τους δε.

      Με εξαίρεση τον Πειραιώς Μεντζελόπουλο που το παίζει σε δυο ταμπλό. Πατριαρχικός εναντίον του παγανισμού που ανιχνεύει στην χ.α, Ελληνοχριστιανός εναντίον του σιωνισμού που ανιχνεύει στους μεταπατερικούς και το πατριαρχικό συνάφι.

      Delete
    2. ΕιδωλολάτρηςMay 5, 2014 at 3:48 PM

      11:45 πολύ σωστός και το χάσμα ανάμεσα σε Ελληνορθόδοξους και Οικουμενιστές αναμένεται να ανοίξει πολύ περισσότερο με την άνοδο της Χ.Α.

      Παρακολούθησα για παράδειγμα τους Κασιδιάρη, Παναγιώταρο, Ηλιακόπουλο στην εκπομπή 'επί του πιεστηρίου' (extra) που μόλις τελείωσε. Κάποια στιγμή η συζήτηση ήρθε στο τουρκικό Προξενείο στην Κομοτηνή. Οι χρυσαυγίτες θέλουν να το κλείσουν και προσωπικά πιστεύω θα το κάνουν, αν πάρουν την εξουσία και το ΟΚ των Ρώσων.

      "Μα", τους απαντάνε Κουρής και Ξενάκης, "αν διώξετε τους τουρκόφρονες από τη Θράκη οι Τούρκοι θα διώξουν τους φαναριώτες από την Κ/πολη". Απάντηση χρυσαυγιτών: "Ας τους διώξουν. Να καταγγείλουν οι ίδιοι την Τουρκία στα διεθνή δικαστήρια". Όλοι καταλαβαίνουν πόσο καίρια είναι η μεταφορά στο εσωτερικό της Τουρκίας, αυτή την εποχή των κοινωνικών αναταραχών, άλλου ενός μετώπου του human rights πολέμου. Ρουα ματ. Οι χρυσαυγίτες καθαρίζουν Φανάρι και Θράκη ταυτόχρονα. Θα κάνουν οι Τούρκοι πόλεμο για το προξενείο, αν τους λένε 'όχι' οι Ρώσοι, αλλά και οι Αμερικάνοι από ένα έξυπνο πάρε-δώσε;

      Όμως αυτά τα πράγματα είναι πρωτάκουστα στην Ελλάδα. Οι Νεοφαναριώτες έχουν εδραιώσει ολόκληρο καθεστημένο μέσα από τα χρόνια της Μεταπολίτευσης, καθεστημένο με παραρτήματα σε πολλές από τις εκφάνσεις του εγχώριου Οικουμενισμού (αριστερά, φιλελεύθερη δεξιά, ακαδημαϊκή θεολογία κτλ). Δεν μπορεί ελλαδίτης πολιτικός να βγαίνει και να εξαγγέλλει ότι θα τους ΚΛΕΙΣΕΙ τα ΣΠΙΤΙΑ. Είναι αναμενόμενο να πέσουν λυτοί και δεμένοι να τον ΦΑΝΕ.

      Η Τουρκία χρησιμοποιούσε ανέκαθεν ως όμηρο το χριστιανικό (γιατί ελληνικό δεν υπάρχει) στοιχείο του Βοσπόρου για να κερδίζει προνόμια για τους οπαδούς της στη Θράκη. Έχουμε δηλ. χάλασμα της εθνικής κυριαρχίας στη Θράκη προς όφελος του Χριστιανισμού, του πραγματικού οικουμενικού χριστιανισμού που αφόριζε τους επαναστάτες του '21. Οι Ρωμιοί του Βοσπόρου όχι μόνο απολάμβαναν αυτό το καθεστώς, αλλά έδειχναν και την ευγνωμοσύνη τους στην Ελλάδα, διαλαλώντας προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι το Ελληνικό έθνος είναι κοινωνική κατασκευή και οι αρχαίοι Έλληνες έχουν εκλείψει βιολογικά. Οθωμανισμός, Χριστιανισμός και Αριστερισμός σε συμβίωση και αγαστή συνεργασία.

      Από όλα αυτά μετράμε ωφέλειες για εμάς τους Έλληνες: 1) Αποκατάσταση της εθνικής κυριαρχίας στη Θράκη. 2) Απαγκίστρωση του κράτους από το Ορθόδοξο πατριαρχείο, επαναπροσδιορισμός των σχέσεών τους. 3) Χτύπημα στον Χριστιανισμό και τον εγχώριο Οικουμενισμό. Αυτά θα τα κάνουν οι χαυγίτες για εμάς. Όμως η μεγαλύτερη ωφέλεια για το Έθνος, είναι η γιγάντωση του χάσματος ανάμεσα στον γνήσιο Χριστιανισμό και την αιρετική Ελληνορθοδοξία. Μέσα από αυτό το χάσμα θα διαφύγουν πολλοί αγνοί πατριώτες προς τον Ελληνισμό.

      Άρα οι Έλληνες έχουμε λόγους να στηρίζουμε την Χ.Α, όχι μόνο επειδή ο Χριστιανισμός της είναι αιρετικός κι εμείς είμαστε υπέρ των αιρέσεων, αλλά και επειδή αποτελεί το ψαλίδι δια του οποίου ο Εθνισμός θα κόψει για άλλη μια φορά τον Κοσμοπολιτισμό στα δύο, φέρνοντας αρκετό από το ένα ήμισυ αρκετά μέσα στη σφαίρα επιρροής μας.

      Delete
    3. Είστε αφελής αν πιστεύετε ότι η Χρυσή Αυγή θα χτυπήσει τον χριστιανισμό. Όχι, κύριε μου, θα δείτε εικόνες σαν αυτήν: http://i43.photobucket.com/albums/e372/tlthe5th/nazi-vatican/hitler19.jpg

      Delete
    4. http://apollonios.pblogs.gr/2014/04/hristianofasimos-h-nea-fasistikh-politikh-ideologia-zei-mesa-sth.html

      Delete
    5. ΕιδωλολάτρηςMay 6, 2014 at 1:36 PM

      11:12 αυτό καταλάβατε από τα όσα είπα, ότι η Χ.Α θα χτυπήσει τον χριστιανισμό;
      3:59 Σταθάτος = επίπεδο hellas-orthodoxy και βγάλε.

      Delete
    6. Πατριώτες ὅλοι αὐτοὶ οἱ ἀδελφοὶ μὲ τοὺς Σέρβους καὶ τοὺς Ῥώσσους καὶ ἄλλους ὀρθοδόξους. Γιὰ τοὺς Σέρβους πολέμησαν κάποιοι καὶ ὅλας.
      Ἡ ἱστορία λέει ὅτι ὀ Χίτλερ ἔστειλε τοὺς γνησίους Γερμανοὺς (λάτρεις τῆς Ἀσατρού) στὰ στρατόπεδα συγκεντρώσεως μαζὶ μὲ Ἑβραίους καὶ Τσιγγάνους καὶ Κομμουνιστὲς καὶ Ὁμοφυλοφίλους.

      Delete
    7. @1.36

      Ξέρω πολύ καλά τι θέλετε να πείτε. Ότι θα χτυπηθεί εμμέσως με τις πράξεις της Χρυσής Αυγής. Τα συμπεράσματα σας είναι λανθασμένα. Δεν υφίσταται χάσμα μεταξύ γνήσιου χριστιανισμού και ελληνορθοδοξίας στην Ελλάδα. Είναι όλοι στην ίδια ομάδα. Ακόμη κι αν υπήρχε ένα τέτοιο χάσμα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιστέψουμε ότι θα κλιθεί κόσμος προς τον Ελληνισμό. Εύχομαι να έρθετε στα συγκαλά σας και να δείτε την πραγματικότητα, ότι η Χρυσή Αυγή δεν αποτελεί καμία απειλή για τον χριστιανισμό. Έλληνες στο θρήσκευμα οφείλουν να σταματήσουν να τρέφουν φρούδες ελπίδες στη Χρυσή Αυγή.

      Delete
    8. Το κακό με τον χριστιανισμό είναι ότι δεν έχει μια συγκεκριμένη μορφή. Συνεχώς μεταμορφώνεται σε κάτι άλλο ανάλογα με το κλίμα της εποχής. Στην αρχή ήταν μυστικιστικός, μετά έγινε απολυταρχικό πολιτικό σύστημα και στις μέρες μας υπάρχουν οι "ελληνοχριστιανοί", το παπαδαριό και κάποιες πιο New Age καταστάσεις όπου πιστεύουν ο Ναζωραίος δημιούργησε τις πυραμίδες στην Αίγυπτο και δίδαξε όπως ο Βούδας. Οπότε αν υπάρχει χασμα μεταξύ ελληνοχριστιανισμού και παπαδαριού δεν γίνεται να επωφεληθεί ο Ελληνισμός από αυτό, διότι και οι δυο θα πιστεύουν ότι είναι σωστοί χριστιανοί.

      Delete
    9. ΕιδωλολάτρηςMay 7, 2014 at 6:24 AM

      2:19 η Ιστορία δεν λέει τίποτα τέτοιο. Ο Χίτλερ ήταν ένας μάλλον άθεος, πραγματιστής πολιτικός που αντιμετώπιζε όλα τα θρησκευτικά θέματα καιροσκοπικώς. Να μου πεις, οι Ναζί πίστευαν ότι μεγάλο ποσοστό των Οντινικών παραδόσεων έχρηζε 'αναθεώρησης' (το ίδιο πίστευαν για τον Χριστιανισμό) θα σου πω ναι. Σε κάθε περίπτωση, άλλο Γερμανία 1933 και άλλο Ελλάδα 2014.

      3:13 δεν το κατέχετε το θέμα. Δεν ξέρω που ζείτε αλλά εδώ υπάρχουν δυο εμπόλεμα στρατόπεδα που αλληλοαφορίζονται, οι μεν περί Ουνίας και οι δε περί Εθνοφυλετισμού. Ούτε φυσικά έχει να κάνει αποκλειστικά με την Χ.Α, το χάσμα υπάρχει αρκετές 10ετίες τώρα και μεγαλώνει σταθερά. Η Χ.Α απλά θα είναι ο καταλύτης που θα επιταχύνει τη διαδικασία, ως αναβαθμισμένη απάντηση της Ελληνορθοδοξίας σε ένα πολυετές καθεστώς κυριαρχίας των άλλων.

      Delete
    10. @12.48 Ο χριστιανισμός έγινε μαχητικός διότι στρατιωτικοποιήθηκε από τη Ρώμη όταν θεσπίστηκε ως επίσημη θρησκεία της αυτοκρατορίας. Ως εκ τούτου, σήμερα οι μόνοι χριστιανοί που ευρίσκονται πιο κοντά στις δοξασίες των πρωτοχριστιανών είναι οι μάρτυρες του Ιεχωβά, αναβαπτιστές, κ.α.

      @6.24 Δεν μου απαντήσατε. "Ακόμη κι αν υπήρχε ένα τέτοιο χάσμα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιστέψουμε ότι θα κλιθεί κόσμος προς τον Ελληνισμό."

      Delete
    11. Ἡ μόνη καλὴ ἐργασία στὴν Ἑλλάδα. Δίνει καὶ τὶς πηγές.
      http://www.rassias.gr/1091.html

      Ὁ Χίτλερ ἔβριζε τὸν Λούθηρο ἐπειδὴ τὰ ἔβαλε μὲ τοὺς Καθολικοὺς καὶ ὄχι ἐξ'ἀρχῆς μὲ τοὺς Ἑβραίους.

      Delete
    12. ΕιδωλολάτρηςMay 8, 2014 at 3:02 PM

      2:36 η μελέτη που παραπέμπεις αναφέρει όλους κι όλους 4 διωχθέντες (Paehlke, Kummer, Marby, Wachler) οι τρείς εκ των οποίων (εξαιρέσει ίσως του τελευταίου) δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να χαρακτηριστούν 'asatruar' αφού πραγματεύονταν από αριοσοφισμό, αποκρυφισμό, ρουνική μαγεία και ενεργειακά πεδία μέχρι και τον καββαλισμό και ουσιαστικά ανταγωνίζονταν τον Wiligut, ο οποίος μεσολάβησε στον Χίμλερ ώστε να διωχθούν. Ως ολοκληρωτικό καθεστώς οι Ναζιστές ήταν σίγουρο ότι θα εξεδίωκαν μειονότητες κάθε είδους (το ίδιο άλλωστε έπραξαν και οι Σύμμαχοι στην περίπτωση των Αυστραλών οντινιστών Rud Mills και Les Cahill οι οποίοι αντιτίθονταν στην εμπλοκή της Αυστραλίας στον πόλεμο με αποτέλεσμα να φυλακιστούν) και αυτό συμπεριέλαβε και τους μυστικιστές του GGG.
      Όμως να που, στη μανία μας να αποτινάξουμε τη 'ρετσινιά' του νεοναζί, πέφτουμε οι ίδιοι σήμερα στη λούμπα των μονοθεϊστών και προσεταιριζόμαστε αποκρυφισμούς και δε συμμαζεύεται.

      8:21 φυσικά και υπάρχει. Ήδη τώρα που μιλάμε, η Χ.Α σε αυτή την ημιπαράνομη κατάσταση που βρίσκεται στέλνει άθελά της πολλή νεολαία προς το μέρος μας. Άπαξ και ανοίξει η περί Έθνους συζήτηση (την οποία η Χ.Α εναγωνίως κρατάει κλειστή με άλλοθι την επιβίωση του λαού - κάτι που όντως διακυβεύεται σήμερα), η νικήτρια επί του Χριστιανισμού Ελληνορθοδοξία θα ηττηθεί με τη σειρά της από τον Ελληνισμό, για να γίνει μια απλή αίρεση σε καθεστώς εντεινόμενης ανεξιθρησκείας. Για να στο πω με άλλα λόγια: Στο τέλος της πορείας εθνικοποίησης, στην οποία κατεύθυνση η Χ.Α σπρώχνει με όλες της τις δυνάμεις, βρίσκεται αναποφευκτα ο Ελληνισμός. Το αν η Χ.Α το αντιλαμβάνεται αυτό ή όχι, λίγη σημασία έχει. Αυτό που οφείλουμε να κάνουμε από την πλευρά μας είναι να ετοιμαστούμε για να υποδεχθούμε (και να πείσουμε, εννοείται) όλον αυτό το κόσμο που θα εξέλθει της Ελληνορθοδοξίας, οποίος δεν θα είναι χαζός και ούτε θα περιμένει να βρει σε εμάς μισόλογα και γραφικότητες.

      Προσοχή, ο καιρός δεν θα περιμένει κανέναν, ούτε την Χ.Α, ούτε εμάς

      Delete
  4. Στα θερινά του όνειρα ζητούσε ο Ιφικράτης
    να'ταν Θεός στον Όλυμπο και των θνητών προστάτης.
    Τάχα νοιαζόταν τούτος δω , πως θα σωθεί το γένος
    καλαμαράς ινστρούχτορας χωρίς ψυχή και σθένος.
    Μια Χρυσαυγή εζήλεψε για αυτό ζητά διενέξεις
    δεν του χαρίζει ο Απόλλωνας ευφράδεια για διαλέξεις.
    Όλοι οι Θεοί σε σύσκεψη μα ο Ζεύς κριτής των πάντων
    τον Ιφικράτη στέρησε τιμών και αξιωμάτων.
    Παρηγοριά του χάρισε μαρξιστικό βοτάνι
    και ευθύς τον κατακρήμνισε σε απάνεμο λιμάνι.
    Ας ξαναβρεί το ταίρι του στους ροζ συνασπισμούς
    είναι ασεβής και βέβηλος με μαύρους στοχασμούς.




















    ReplyDelete
  5. http://www.youtube.com/watch?v=fYGNYaILE8I

    ReplyDelete
  6. http://www.youtube.com/watch?v=zoYXjG9NZaA
    Πηγαίνετε στο 6.20

    "Μου στείλανε μήνυμα κάποιοι φίλοι, οι οποίοι είναι της Πατρώας Θρησκείας, γιατί είχα πει στο Αγιορείτικο Βήμα ότι είναι γραφικός όποιος είναι δωδεκαθεϊστής. Εγώ για την ακρίβεια είχα πει, στους δωδεκαθεϊστές υπάρχουν πολλοί γραφικοί οι οποίοι είναι διεθνιστές και οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα και τον Ελληνισμό. Και μου γράφανε στο τέλος ότι "εμείς δεν θα σας ψηφίσουμε". Στα παλιά μας τα παπούτσια. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα μας ψηφίσει. Εμείς θα λέμε την αλήθεια μέχρι το τέλος."

    Δεν ενδιαφέρεστε ποιος σας ψηφίζει; Γι' αυτό κάνατε τόσες εκπτώσεις στην ιδεολογία σας; Γι' αυτό γίνατε ξαφνικά σταυροφόροι του χριστιανισμού; Γι' αυτό δεν γράφετε πια άρθρα αφιερωμένα στους νεκρούς ναζί; Δηλαδή η Πατρώα Θρησκεία έχει περισσότερους διεθνιστές από την ελληνορθοδοξία, Κασιδιάρη; Σοβαρολογείς; Για την ακρίβεια είσαι ψεύτης. Δεν είχες πει τίποτα τέτοιο στη συνέντευξη:

    "Δωδεκαθεϊστές και παγανιστές δεν υπάρχουν δηλ στη Χρυσή Αυγή;

    Ως εκπρόσωπος του κόμματος της Χρυσής Αυγής, σαν Ηλίας Κασιδιάρης και ως εκλεγμένος βουλευτής, θεωρώ γραφικό να δηλώνει κάπιος δωδεκαθεϊστής στην Ελλάδα του σήμερα. Σεβόμαστε απόλυτα την αρχαία ελληνική παράδοση, δεν θα μπορούσε να υπάρχει Ελλάδα εάν δεν υπήρχε αρχαία Ελλάδα η οποία είναι λίκνο του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου πολιτισμού αλλά θεωρώ ότι σήμερα να δηλώνει κάποιος δωδεκαθεϊστής ενδεχωμένως στερείται κατά κάποιον τρόπο σοβαρότητας. Παρόλου αυτά η θρησκευτική πίστη κάθε πολίτη είναι απολύτως σεβαστή. Δεν θα δεχθούμε δόγματα που θίγουν την ελληνική παράδοση και που φθίνουν τις δυνάμεις του Εθνους."

    ReplyDelete
  7. Ὁ Κασιδιάρης ζῇ κάπου ἀνάμεσα στὸ 330 καὶ 1453 μ.α.χ.χ, καὶ ὁ Χίτλερ ἀνάμεσα στὸ 800 καὶ 1806 μ.α.χ.χ.

    ReplyDelete
  8. Φίλε Anonymous May 7, 2014 at 1:56 PM, συμφωνώ απολύτως με τα λεγόμενά σου.Ο Κασιδιάρης είναι το ίδιο πολιτικάντης με τους άλλους.Πόσοι είναι οι φίλοι της Πατρώας στο Δήμο Αθηναίων όπου πολιτεύεται;Λίγοι συγκριτικά με το ιουδαιοχριστιανικό συνονθύλεμα.Εναντίον ποίων θα στραφεί λοιπόν; Των χριστιανών;Σαφώς και όχι.Εκεί είναι η δεξαμενή ψήφων του και όχι στους κατά τα πατρώα θρησκεύοντες.Εξ άλλου ο ίδιος ο Κασιδιάρης εδήλωσε στην παραχωρηθείσα συνέντευξη ότι πηγαίνει στην εκκλησία και εκκλησιάζεται, συνεπώς είναι χριστιανός.Το "Δεν θα δεχθούμε δόγματα που θίγουν την ελληνική παράδοση και που φθίνουν τις δυνάμεις του Εθνους", το είπε δίδοντας απάντηση για την ερώτηση που του ετέθη για το 12θεο και όχι πχ για το Ισλάμ.Πάει να ομοιάσει του Καρατζαφέρη στις κυβιστήσεις.Αλλά πόσο σοβαρότητα και συνέπεια μπορείς να περιμένεις από έναν άνθρωπο που ακροβατεί έτσι πατώντας σε δυο βάρκες;Τη μια "χαιρετίζει" το ηλιοστάσιο και δέχεται κατηγορίες γι' αυτό:http://www.axiaplus.gr/article/35419/mhtropoliths-peiraiws-o-kasidiarhs-xairetizei-to-hliostasio/, από την άλλη το "παίζει" πιστός χριστιανός. Φίλε Κασιδιάρη μόνο γέλωτα και συνάμα αηδία μου προκαλείς και τίποτε άλλο...

    ReplyDelete