Sunday, May 18, 2014

Όσες ελπίδες πρόκειται να γκρεμίσετε, γκρεμίστε τις γρήγορα



Η ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή της από την πρόσφατη δήλωση του κ. Τσίπρα στο Βήμα της Κυριακής

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Σύριζα απάντησε στο εξής ερώτημα: 

"- Θα μπορούσατε δηλαδή να συνεργαστείτε με τα σημερινά κυβερνητικά κόμματα εάν αποκηρύξουν τις ηγεσίες και την πολιτική τους;

- Δε μπορώ να προεξοφλήσω ότι στα κόμματα αυτά δεν υπάρχουν και πρόσωπα ή δυνάμεις που δεν έχουν την ιδιοτέλεια και δε φέρουν την ευθύνη των επιλογών των ηγεσιών τους . Ωστόσο σήμερα δεν πρωταγωνιστούν. Και ασφυκτιούν. Αν χειραφετηθούν από τις ηγεσίες τους, θα μπορούσαν ενδεχομένως να συμβάλουν στο μεγάλο και δύσκολο έργο της κοινωνικής σωτηρίας, το οποίο δεν θα είναι κομματικό σχέδιο, αλλά εθνική υπόθεση". 

Αν συνδυαστεί με την δήλωση του Μανώλη Γλέζου στην Ελευθεροτυπία ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τα κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού εφ' όσον μετανοήσουν για τις μνημονιακές τους πολιτικές, τα ηγετικά στελέχη του Σύριζα δείχνουν ξεκάθαρα προς τα πού οδεύει η πολιτική τους. 

Η διαφαινόμενη συνεργασία Σύριζα-ΝΔ-Πασόκ θα απελευθερώσει πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις που έχουν εγκλωβιστεί στον Συριζα. 

Όσο ταχύτερα καίγονται οι εφεδρικές μνημονιακές δυνάμεις τόσο καλύτερα για τις επαναστατικές πολιτικές δυνάμεις.

Έχει σημασία να υπενθυμίσουμε στον Λαό τον τρόπο με τον οποίο εξαπατά η ηγεσία του Σύριζα την λαϊκή του βάση. Όταν ερωτάται για τις κυβιστήσεις που κάνει η μόνιμη επωδός της είναι "Μα δεν μπορούμε να πούμε ανοικτά το πρόγραμμα που θα εφαρμόσουμε". Υπονοώντας ότι δεν πρέπει να φοβίζουν τώρα το ξένο κεφάλαιο και τους μεγαλοαστούς. 

Με αυτό τον κουτοπόνηρο τρόπο νανουρίζουν τα κατώτερα μέλη τους αφήνοντάς τους την εντύπωση ότι όταν έρθει η ώρα της εξουσίας, η πλευρά που θα υποστεί την κοροϊδία θα είναι η πλευρά των μεγαλοαστών και του ξένου κεφαλαίου. Η ιστορία διδάσκει ότι η πλευρά που θα υποστεί την κοροϊδία θα είναι η λαϊκή βάση του Σύριζα και οι αφελείς ψηφοφόροι.

Οι δεσμεύσεις προς τους ξένους δανειστές για μετεκλογική συνεργασία Συριζα-ΝΔ-Πασοκ θα τηρηθούν στο ακέραιο, αφού πρώτα αλλάξουν οι ηγεσίες των συγκυβερνώντων κομμάτων.

Για την ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη εξέλιξη. Μεγάλα στρώματα πληθυσμού γρήγορα θα πυκνώσουν τις γραμμές του ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος.

3 comments:

  1. καλά ρε δεν ντρέπονται πως ψήφισαν πασοκ νδ τα κομματόσκυλα .......... αυτός ο λαός ........ γαμησετα

    ReplyDelete
    Replies
    1. Οι τράπεζες είναι ακόμα γεμάτες φιλαράκο.

      και η ασφάλεια είναι μεγάλο ναρκωτικό. Που να μπλέκουμε τώρα με δραχμές, εθνικισμούς, υφαλοκρηπίδες και να φάμε και καννα πύραυλο από τον Τούρκο. Κάτσε εδώ με τα ανθρώπινα δικαιώματα, την αλληλεγγύη και τους μετανάστες αδέρφια μας.

      Μιλάμε για ένα λαό που ζει εδώ και 10ετίες για μια θέση σε κάποια λίστα λαγκάρντ.

      Delete
  2. αυριο 19 μαη ειναι η μερα γενοκτονιας του ποντιακου ελληνισμου
    το ξεχασες ιφικρατη.....
    δεν υπαρχει κατι πιο σημαντικο σε ολο τον γαλαξια....

    free greek pontos!!!!!!!!
    θανατος σε ολο το τουρκικο λαο!!!!!!!!!

    ειχα ανεβασει αυτο το βιντεο το free greek pontos!
    μου το ριξαν οι αναρχικομουνιστες αλλα το περιεσωσε ενας κουρδος φιλος

    https://www.youtube.com/watch?v=UN7gMz31roc

    ReplyDelete