Sunday, November 24, 2013

Τα ακροδεξιά κόμματα στην Ευρώπη συνασπίζονται για τις επερχόμενες ευρωπαϊκές εκλογές


Οι εξελίξεις στην Ευρωπαϊκή χούντα που βιώνουμε άρχισαν να αγγίζουν τις πολιτικές ελίτ των χωρών της Ευρώπης. Κόμματα και συνασπισμοί κινημάτων από την άκρα αριστερά και την άκρα δεξιά, θέτουν επί τάπητος το ζήτημα της επαναφοράς των εθνικών νομισμάτων και της εθνικής κυριαρχίας.
Η πολιτική ατζέντα αυτών των κομμάτων δεν έχει σχέση με τα όσα πρεσβεύει η ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. Δεν συζητούν για την διάλυση της Ε.Ε. Όμως θέτουν ζητήματα που πριν από λίγα χρόνια απηγορεύετο να συζητούνται στα μέσα ενημερώσεως.
Κάποιοι σχολιαστές στην Ελλάδα χαρακτηρίζουν κόμματα όπως το Ελεύθερο Κόμμα της Αυστρίας ως εθνικιστικά. Τα περισσότερα εξ αυτών είναι χριστιανικά ακροδεξιά κόμματα ή δεξιά λαϊκο-φιλελεύθερα κόμματα. Μιλούν κατά του ισλάμ, και υπέρ του χριστιανισμού και του ιουδαϊσμού. Δεν θέλουν μία ισλαμική Ευρώπη. Θέλουν μία ιουδαιοχριστιανική Ευρώπη.
Στην πολιτική τους ατζέντα περιλαμβάνεται η μείωση ή η απέλαση των λαθρομεταναστών.
Η δική μας τακτική έγκειται στο να ωθούμε τον πολιτικό διάλογο στα άκρα, θέτοντας το ζήτημα της διαλύσεως της Ε.Ε., χωρίς να ταυτιζόμαστε ή να συνεργαζόμαστε με τέτοιου είδους κόμματα.
Για την ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. η Ε.Ε. πρέπει να διαλυθεί όσο το δυνατόν συντομώτερα. Η Ε.Ε. μας έχει καταστρέψει εθνικώς, πολιτισμικώς, οικονομικώς, δημογραφικώς, και στρατιωτικώς.
Προσφάτως στην Κύπρο τα τουρκικά στρατεύματα κατοχής κατέλαβαν 24 χλμ Κυπριακού εδάφους στην Νεκρή Ζώνη, με την ένοχη σιωπή των ειρηνευτικών δυνάμεων του ΟΗΕ, με την ένοχη σιωπή της Ε.Ε., και με την προδοτική στάση Αναστασιάδη-Σαμαρά. 
Ο Αναστασιάδης συνεχίζει τις ειρηνευτικές συνομιλίες και την διάλυση των ναρκοπεδίων στην Νεκρή Ζώνη που χωρίζει την Ελεύθερη από την υπόδουλη Κύπρο.  
Αυτή την στάση επιβάλλει η Ε.Ε. Σιωπή, υποταγή, υποδούλωση, εξευτελισμός.

Ο ΕθνικοΑπελευθερωτικός Αγών έχει πολλά εμπόδια μπροστά του. Ένα εξ αυτών είναι η διάλυση της μισελληνικής Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Πρέπει να αποκτήσουμε συμμάχους εκτός Ε.Ε.  
Δεν μπορούμε να συνεργαστούμε ούτε με τα ακροαριστερά ούτε με τα ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης. Τα ακροαριστερά είναι διεθνιστικά στο ζήτημα της φυλής. Τα ακροδεξιά είναι διεθνιστικά στο ζήτημα της θρησκείας. Μπορούμε όμως να υπερακοντίσουμε την πολιτική τους ατζέντα στο ζήτημα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Οι οπαδοί και τα μέλη μας να θέτουν παντού όπου σταθούν το ζήτημα της διαλύσεως αυτού του πολιτικού εκτρώματος. 
Δεν μας αρκεί η έξοδος της Ελλάδος από την ευρωζώνη. Ούτε μας αρκεί η έξοδος της Ελλάδος από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Μόνον όταν διαλυθεί το ευρωπαϊκό ομοσπονδιακό κράτος θα αισθανόμαστε ασφαλείς.
Για εμάς η διάλυση της Ε.Ε. είναι πάνω απ’ όλα ζήτημα εθνικής ασφαλείας. Η μισελληνική άρχουσα τάξη στην Ελλάδα καλλιεργεί αυταπάτες στον Λαό με το ψεύδος ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα μας σώσει, την στιγμή που οι Τούρκοι προελαύνουν στην Κύπρο.
Τονίζουμε ότι ο ψυχολογικός αφοπλισμός του Λαού μας είναι χειρότερος από τον στρατιωτικό. Διότι αν ξέρεις ότι πρέπει να πολεμήσεις, με κάποιο τρόπο θα βρεις όπλα. Άν όμως κατέχεις όπλα αλλά έχεις εναποθέσει τις ελπίδες για σωτηρία στην Ευρωπαϊκή χούντα, οι Τούρκοι θα σε γενοκτονήσουν για μία ακόμη φορά. Με την σύμφωνη γνώμη των Ευρωπαίων εχθρών μας.
Η τακτική της ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. θα ελίσσεται αναλόγως των πολιτικών ρευμάτων που έρχονται στο προσκήνιο. Τα ακροδεξιά κόμματα που έρχονται στο προσκήνιο, στην ουσία λένε καθυστερημένα κατά πολλές δεκαετίες αυτό που έλεγαν τόσα χρόνια τα ακροαριστερά κόμματα: έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Δική μας ευθύνη είναι να καταπολεμούμε τις αυταπάτες του Λαού για την ενωμένη Ευρώπη. Να υπερακοντίζουμε σε θέσεις και αιτήματα και τα ακροαριστερά, και τα ακροαριστερά κόμματα. Και να διατηρούμε την πολιτική μας αυτονομία καθότι ως εθνοθρησκευτικό και εθνοφυλετικό κόμμα πρέπει να παραδώσουμε ακέραιη την βιολογική και πολιτισμική μας στις επόμενες γενεές Ελλήνων.
Η διάλυση της Ε.Ε. θα επέλθει όταν αλλάξει ο συσχετισμός δυνάμεων στις πολιτικές ελίτ. Εφ’ όσον κάποιοι διεθνιστές στην Ευρώπη, είτε κομμουνιστές είτε χριστιανοί, κρατούν σταθερή γραμμή στην αποδόμηση της Ε.Ε. πρέπει να τους παρασύρουμε σε ακόμη πιό επαναστατικές θέσεις. 
Η πολιτική ατζέντα των ευρωεκλογών 2014 θα περιλαμβάνει κυρίως την επιστροφή σε εθνικά νομίσματα. Για την ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. αυτό το ζήτημα θεωρείται δεδομένο από τις πολιτικές εξελίξεις. Το ζήτημα είναι να γίνουν συνέδρια, ημερίδες, ακαδημαϊκά συμπόσια, και ανοικτοί διάλογοι σε λαϊκές συνελεύσεις για την διάλυση της Ε.Ε.
Όσο εμείς οι Έλληνες καθυστερούμε να αναλάβουμε τα ηνία στην πανευρωπαϊκή προσπάθεια για την την διάλυση της Ε.Ε. τόσο θα μας ακρωτηριάζει εδαφικώς η νεο-οθωμανική Τουρκία.
Αν δεν υπήρχε η Ε.Ε. η οποία συγκρατεί, αποκοιμίζει, αποδυναμώνει, ευνουχίζει, αποστρατιωτικοποιεί, και γενοκτονεί την Ελλάδα, η νεο-οθωμανική Τουρκία δεν θα μπορούσε να καταλάβει Κυπριακό έδαφος χωρίς να ακουστεί ούτε μία τουφεκιά. 

4 comments:

  1. Η Ευρώπη είναι χριστιανισμός. Μπορεί κάποιος να μου πει ποια άλλη θρησκεία θα μπορούσαν να ασπαστούν; Παρά το γεγονός ότι η Ευρώπη είναι χριστιανισμός μην ξεχνάμε οτι οι ευρωπαίοι ανακάλυψαν και μελέτησαν την κλασσική Ελλάδα. Ότι πνευματικό και αν δημιουργήθηκε στην Ευρώπη βασίστηκε στην Ελληνική επιστήμη. Εάν υιοθετούσαν λοιπόν κάποια στιγμή την Ελληνική θρησκεία τι θα λέγαμε εμείς;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τα Ευρωπαϊκά έθνη έχουν και αυτοί τις δικές τους πατρώες θρησκείες. Βλέπε Ασατρού, Σλαβικός Παγανισμός, Βοτανισμός, Δρουιδισμός, Ρωμαϊκή θρησκεία κ.τ.λ. Υπάρχουν πολλά εθνιστικά κινήματα σε ευρωπαϊκές χώρες που βασίζονται σε αρχαίες θρησκείες αντί για το χριστιανισμό. Δεν είπε κανείς ότι πρέπει να υιοθετήσουν την δική μας θρησκεία, αλλά τις δικές τους.

      Delete
    2. Πέρα από αυτό, ο Χριστιανισμός μόνο του Ισραήλ είναι και κανενός άλλου κράτους. Να τον υιοθετήσουν οι Εβραίοι αν θέλουν. Το ίδιο ισχύει και με το Ισλάμ που προέρχεται από τον Ιουδαϊσμό.

      Delete
  2. Είναι το κύριο πρόβλημα και τεράστιος εθνικός κίνδυνος η Ε.Ε. Ακομα και εαν επιστρέψουν κάποια κρατη σε εθνικά νομίσματα, αυτό δεν πρόκειται να αποδώσει εαν δεν συνδιαστεί με μια ταυτόχρονη αποχώρηση απο την Ε.Ε. Πλέον, δεν μπορείς ουτε να απορρίψεις τα μνημόνια, ούτε να διαγράψεις το χρέος, ούτε και να εφαρμόσεις εναλλακτική οικονομική πολιτική εντος της Ε.Ε. Ούτε καν να προστατεύσουμε τα σύνορα και να απελάσουμε τους λαθραίους με το Δουβλινο 2 ! Έχει χαθεί καθε εθνικη και λαική κυριαρχία και ειναι πολύ πιθανό στο κοντινό μέλλον να χαθεί και η τυπική κρατική υπόσταση μας ως Ελληνικό κράτος.

    Η Ε.Ε ειναι ενάς υπερεθνικός γραφειοκρατικός οργανισμός με υπερεξουσίες πανω στα κράτη-μέλη που διοικείται απο διορισμένους ευρω-Κομισάριους που ως πιστά σκυλιά των ελιτ αποφασίζουν και διατάζουν για τους λαούς με ολες αυτες τις εκτρωματικές υποχρεωτικές οδηγίες, κανονισμούς και νόμους. Πρόκειται για μια αυταρχική δικτατορία με ενα ευρω-κυνοβούλιο παρωδία.

    Η Ε.Ε ειναι η θεσμοποίηση της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης και επιβάλλει τοσο τις "διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις" που είναι ουσιαστικα η "κινεζοποίηση" μισθων και εργασιακών δικαιωμάτων όσο και τις 4 ελευθερίες (κινησης κεφαλαίων,εργασίας, εμπορίου, υπηρεσιών).

    Μόνο με αποχώρηση απο την Ε.Ε (και αποσύνδεση με τη παγκοσμιοποιημένη νεοφιλελεύθερη οικονομία) μπορεί να αποκτηθει η δυνατότητα για εφαρμογή οικονομικών πολιτικών όπως εθνικοποιήσεις μονοπωλίων και ορυκτού πλούτου, εμπορικός προστατευτισμός, ανεξάρτητη αγροτική πολιτική που θα οδηγήσει σε επάρκεια, παραγωγική ανασυγκρότηση κλπ.

    ReplyDelete