Friday, November 15, 2013

Ανατέλλει στην Ελλάδα η εποχή των κομμάτων συλλογικής ταυτότητος


Το υπάρχον πολιτικό σύστημα διαμορφώθηκε από την ύπαρξη δεξιάς, κέντρου, και αριστεράς, μέσα σε ένα ομογενοποιημένο κοινωνικό σύνολο. Αυτό το σχήμα δεν ισχύει πιά. Συνειδητώς ή ασυνειδήτως η δεξιά, το κέντρο, και η αριστερά στην Ελλάδα έχουν εγκαταλείψει τους διαχωρισμούς τους, και ασκούν πολιτική εθνοτήτων και συλλογικών ταυτοτήτων. Υποστηρίζουν την ανάπτυξη εθνικών, φυλετικών, γλωσσικών, πολιτιστικών, θρησκευτικών και κάθε είδους συλλογικών ταυτοτήτων. Εννοείται με μία εξαίρεση: φτύνουν κατάμουτρα την Ελληνική συλλογική ταυτότητα. Τους ενδιαφέρουν όλες οι άλλες συλλογικές ταυτότητες, πλην της Ελληνικής.
Παρά το ότι κάποιοι «προοδευτικοί» υποκριτές μίλησαν κατά της αναγραφής του θρησκεύματος στις αστυνομικές ταυτότητες, εν τούτοις αυτοί οι υποκριτές κατασκεύασαν ανύπαρκτες μειονότητες στην Ελλάδα με την εισαγωγή εκατομμυρίων αλλοφύλων και αλλοθρήσκων.
Να γιατί θα καταρρεύσει συντόμως σαν χάρτινος πύργος το κυνοβουλευτικό οικοδόμημα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συριζα, ΚΚΕ. Αφ’ ης στιγμής υποστηρίζουν πολιτικές συλλογικών ταυτοτήτων και εθνοτήτων, δήθεν στο όνομα του αντιρατσισμού και της ξενοφοβίας, τότε ο διαχωρισμός «δεξιά-κέντρο-αριστερά» καταργείται από τους ιδίους τους φορείς του.
Και αφού αυτά τα κυνοβουλευτικά κόμματα επιβάλλουν τον πολυπολιτιστικό διαχωρισμό, αυτός θα βρει την πολιτική του έκφραση σε αντίστοιχα πολιτικά κόμματα-φορείς, οι οποίοι θα εκφράζουν πολιτικές συλλογικής ταυτότητος και εθνοτισμού.
Ο διαχωρισμός «δεξιός-κεντρώος-αριστερός» ισχύει όταν μιλάμε για άτομα ίδιας θρησκείας, φυλής, πολιτισμού, εθνότητος και συνειδήσεως. Αφού τα κυνοβουλευτικά κόμματα εν Ελλάδι υιοθετούν διαχωρισμούς συλλογικής ταυτότητος, αυτοκαταργούνται ως φορείς και ως παράγοντες πολιτικών συγκρούσεων.
Έχει γίνει φυλετο-ποίηση, εθνο-ποίηση και θρησκευτικο-ποίηση της Ελληνικής πολιτικής ζωής, ασχέτως αν δεν το συνειδητοποιούν ή δεν το ομολογούν οι κυνοβουλευτικοί πολιτικοί.
Αφού η εκλογική βάση διαχωρίζεται με βάση το θρήσκευμα, την φυλή, την εθνότητα, τον πολιτισμό κλπ, το ίδιο θα αναγκαστεί να πράξει και η πολιτική εκπροσώπηση αυτής της εκλογικής βάσεως. Τα υπάρχοντα πολιτικά κόμματα ή θα αναγκαστούν να αλλάξουν πλήρως την ταυτότητά τους ή θα αντικατασταθούν από νέα κόμματα-το πιό πιθανό.  
Ο μύθος των μισελληνικών ΜΜΕ, ότι δήθεν η Ελλάδα νιώθει άνετα με τον πολυπολιτισμό θα αποκαλυφθεί ως μέγα ψεύδος όταν οι αλλόφυλες και αλλόθρησκες μειονότητες ψηφίσουν κόμματα ή υποψηφίους με καθαρώς εθνοφυλετικά κριτήρια, ή σχηματίσουν δικά τους κόμματα.
Συγχρόνως οι Έλληνες συσπειρώνονται γύρω από πολιτικούς σχηματισμούς που προτάσσουν την εθνοφυλετική ταυτότητα. Αντί λοιπόν για αρμονία και συνύπαρξη που ευαγγελίζονται οι κυνοβουλευτικοί πολιτικοί, επέρχεται πολιτισμική σύγκρουση μέχρι θανάτου. Επέρχεται σύγκρουση συλλογικών ταυτοτήτων με βάση τον φυσικό νόμο «η επιβίωση του ικανοτέρου».
Μόλις οι εθνο-θρησκευτικο-φυλετικές μειονότητες σχηματίσουν δικούς τους πολιτικούς φορείς, θα εγκαταλείψουν τα κυνοβουλευτικά κόμματα τύπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΚΚΕ που τις εξέθρεψαν, και θα τα αφανίσουν από την πολιτική σκηνή.
Οι Έλληνες δεν μπορούν παρά να χαίρωνται από αυτές τις εξελίξεις καθώς επιβεβαιώνονται όλες οι προβλέψεις των διανοουμένων της Ελληνικής Θρησκείας. Η κατάργηση του διαχωρισμού «δεξιός-κεντρώος-αριστερός» και η αντικατάστασή του από τον εθνοθρησκευτικό διαχωρισμό «Έλληνες-μουσουλμάνοι-ναζωραίοι-ινδουϊστές, Σλάβοι, Τούρκοι, Αλβανοί κλπ», βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη και συντόμως σε σύγκρουση.

Οι συλλογικές ταυτότητες θα συγκρουστούν μέχρις εσχάτων για πρόσβαση στις θέσεις εργασίας, για θέσεις στο δημόσιο, για πλούτο, για επιρροή στα μέσα μαζικής ενημερώσεως, για πρόσβαση στην πολιτική εξουσία, για αξιώματα στην δικαιοσύνη και τις ένοπλες δυνάμεις, για κατοικία και διασκέδαση, για πρόσβαση και έλεγχο της δημοσίας παιδείας.
Οι κυνοβουλευτικοί πολιτικοί προτάσσουν τρία σχέδια για το ζήτημα των συλλογικών ταυτοτήτων. Το πρώτο είναι οι Έλληνες να ξεχάσουν την εθνική τους ταυτότητα για να μπορούν να ενταχθούν οι λαθρομετανάστες στην Ελληνική κοινωνία. Το δεύτερο είναι Έλληνες και μη-Έλληνες να ξεχάσουν αμφότεροι τις συλλογικές τους ταυτότητες για να μην συγκρούωνται μεταξύ τους. Το τρίτο είναι να ξεχάσουν οι μη-Έλληνες την εθνική τους ταυτότητα για να αφομοιωθούν από την Ελληνική κοινωνία. Και τα τρία σχέδια είναι απάνθρωπα διότι καταστρέφουν την ποικιλομορφία.
Το τέταρτο είναι το Ελληνικό σχέδιο: Οι μη-Έλληνες να διατηρήσουν την εθνική ή όποια άλλη συλλογική τους ταυτότητα, για να μην αναμειχθούν με τους Έλληνες. Και οι Έλληνες να διατηρήσουν την εθνοθρησκευτική τους ταυτότητα για να μην αναμειχθούν με τους αλλοφύλους και αλλοθρήσκους εισβολείς.
Στο πολυπολιτισμικό πεδίο πολέμου οι συλλογικές ταυτότητες και οι εθνοτικές κοινότητες δεν διεκδικούν ένταξη και αφομοίωση όπως ψευδώς διαδίδουν οι κυνοβουλευτικοί πολιτικοί. Διεκδικούν επικράτηση και εξόντωση εις βάρος άλλων εθνοθρησκευτικών κοινοτήτων.
Κάθε «αφομοίωση», «ένταξη», «αρμονική συνεργασία» μεταξύ εθνοθρησκευτικών κοινοτήτων και συλλογικών ταυτοτήτων, είναι χίμαιρες βγαλμένες από μυαλά σχιζοφρενών που αρνούνται την πραγματικότητα.
Οι συνάθροιση πολιτών κάτω από νέους πολιτικούς σχηματισμούς με βάση την φυλή, το θρήσκευμα, τον πολιτισμό, έφερε στην επιφάνεια αυτό που τόσα χρόνια προσπαθούσε να αποφύγει το νεοβυζαντινό ρωμέϊκο ψευτοκρατίδιο: Τον πλήρη και ολοκληρωτικό αφανισμό του.

6 comments:

 1. ΕΙΣΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ SOME ARE ASS
  ΖΗΤΩ Ο ΜΕΓΑΣ ΙΦΙΚΡΑΤΗΣ ΑΜΥΡΑΣ

  ReplyDelete
 2. ποιο είναι το νεοβυζαντινό ρωμέϊκο ψευτοκρατίδιο;;;

  ReplyDelete
 3. Η επανάληψη εκ μέρους σου της φράσης: «Ο χριστιανισμός και ο κομμουνισμός είναι διεθνιστικές ιδεολογίες» μπορεί στα πλαίσια της προπαγάνδας να αποτελεί εύστοχο σχήμα όμως στην πράξη καταλήγει σε αντίφαση. Δεν είναι δυνατόν δυο ή περισσότερα διακριτά έθνη να μοιράζονται και την ίδια θρησκεία και το ίδιο μοντέλο κανονισμού των οικονομικών σχέσεων; Τι πρέπει να κάνουν τα έθνη για να οριοθετηθούν σαν ξεχωριστές οντότητες, να εφεύρουν το καθ’ ένα άρον άρον μια θρησκεία και ένα οικονομικό μοντέλο διαφορετικό; Είναι εφικτό να γίνει κάτι τέτοιο;
  Και με την ευκαιρία πως ονομάζεται το οικονομικό πρότυπο του πολιτικού φορέα ΙΕΡΑΚΣ;

  ReplyDelete
  Replies
  1. "να εφεύρουν το καθ’ ένα άρον άρον μια θρησκεία"

   Κανείς δεν είπε κάτι τέτοιο. Το μόνο που κάθε πραγματικός εθνιστής πιστεύει είναι να επιστρέψουν όλοι στις πατρώες θρησκείες του και να απορρίψουν τις ιουδαϊκές διεθνιστικές αιρέσεις όπως τον χριστιανισμό και το ισλάμ. Αν το ψάξεις λίγο το θέμα θα δεις ότι σχεδόν όλοι οι λαοί είχαν αρχαίες θρησκείες του έθνους. Υπήρχε Σλαβική θρησκεία, Κέλτικη, Βορειοευρωπαϊκή, Αραβική, Βαβυλωνιακή κ.τ.λ. Και μάλιστα υπάρχουν και πολλά κινήματα αναγέννησης των αρχαίων θρησκειών, βλέπεις τους Οντινιστές στις σκανδιναβικές χώρες για παράδειγμα.

   Επίσης αν το δεις καλύτερα θα καταλάβεις ότι η θρησκεία συμπεριλαμβάνεται στο ορισμό του έθνους. Αν δύο ή περισσότερα κράτη έχουν την ίδια θρησκεία τότε σημαίνει ότι δεν είναι έθνη. Δεν μπορεί ένας να ονομάζεται Ρώσος και ο άλλος Έλληνας και να έχουν μια εβραϊκή αίρεση ως την επίσημη θρησκεία τους.

   Τώρα σχετικά με το οικονομικό μοντέλο, ο κομμουνισμός και ο φιλελευθερισμός είναι αντεθνικά μοντέλα για ευνόητους λόγους. Υπάρχει εθνική οικονομία στην οποία όλα γίνονται βάζοντας το έθνος πάνω από όλα. Υποστήριξη της ελληνικής εργατικής τάξης, των ελληνικών προϊόντων κ.τ.λ. Μόνο ένα εθνικό μοντέλο υπάρχει, όλα τα άλλα είναι διεθνιστικά.

   Delete
  2. Έχεις διαβάσει τι ακριβώς λέει ο χριστιανισμός ή ο κομμουνισμός; Και τα δυο δεν λένε τίποτα για το Έθνος. Ο κομμουνισμός μιλά για το παγκόσμιο προλεταριάτο ενώ ο χριστιανισμός στην καινή διαθήκη λέει ότι δεν υπάρχουν έθνη και όλοι οι χριστιανοί είναι το ίδιο, μιλάει για παγκόσμια αγάπη ανεξαρτήτου φυλής ή έθνους. Όσοι ασπάζονται ένα από τα 2 και μιλούν υπέρ του έθνους απλά ξεγελάνε τον εαυτό τους και δεν ξέρουν τι είναι. Αν δεις τι λέει η ορθόδοξη εκκλησία, τον εθνικισμό το θεωρεί αντιχριστιανική αίρεση, και οι παπάδες δίνουν συσσίτια στους λαθροεισβολείς λέγοντας ότι ο χριστός δεν δίδαξε τον διαχωρισμό. Μιλούν για μια "παγκόσμια Ιερουσαλήμ" και τη "βασιλεία του θεού". Τα ίδια λένε και οι κομμουνιστές.

   Delete
 4. «Και με την ευκαιρία πως ονομάζεται το οικονομικό πρότυπο του πολιτικού φορέα ΙΕΡΑΚΣ;»

  Θα έλεγα οικονομικός εθνικισμός. Ξέρω ότι δεν του αρέσει ο όρος «εθνικισμός» διότι δεν καλύπτει την ιδεολογία του. Ο Ιφικράτης πιθανότατα θα το ονόμαζε οικονομικός Έλληνισμός ή κάτι παρόμοιο.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Economic_nationalism

  ReplyDelete