Friday, November 29, 2013

Η υποκριτική συμπεριφορά των "πατριωτικών οργανώσεων" για το τζαμί στον Βοτανικό


Δέχομαι ένα σωρό προσκλήσεις από πατριωτικές(;) οργανώσεις να συμμετάσχω σε κινητοποιήσεις για να μην ανεγερθεί το τζαμί στον Βοτανικό.

Η θέση της ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. και η δική μου είναι σαφώς αντίθετη με την ανέγερση του τζαμιού, όπως είμαστε αντίθετοι στην ανέγερση εκκλησιών στην Ελλάδα.

Αλλά οι πατριωτικές(;) οργανώσεις εστιάζουν μόνον στο τζαμί. Όταν ανεγείρονται ναοί άλλων μονοθεϊστικών αιρέσεων που εκμαυλίζουν και αφελληνίζουν τους Έλληνες, οι πατριωτικές(;) οργανώσεις δείχνουν εντελώς αντίθετη συμπεριφορά.

Αυτές οι πατριωτικές(;) οργανώσεις θεωρούν ότι τα τζαμιά δεν έχουν σχέση με τον Ελληνικό Πολιτισμό, ενώ οι χριστιανικές εκκλησίες που έχουν κτισθεί πάνω σε γκρεμισμένους Ναούς των Πατρώων Θεών, συμβάλλουν στην ανάδειξη του Πολιτισμού μας... 

Όταν λοιπόν μας καλούν σε κινητοποιήσεις για το τζαμί στο Βοτανικό, οφείλουν να δηλώνουν ευθαρσώς την πραγματική τους ταυτότητα. Να δηλώνουν χριστιανικές οργανώσεις, και όχι πατριωτικές. 

Η ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. δεν έχει καμμία διάθεση να συμβάλλει στην ανέγερση και άλλων χριστιανικών εκμαυλιστηρίων στην Ελλάδα. Όσο κακό είναι να ανεγείρονται τζαμιά, άλλο τόσο κακό είναι να ανεγείρονται χριστιανικές εκκλησίες. 

Όταν οι "πατριωτικές" οργανώσεις που κινητοποιούν κόσμο για το τζαμί στον Βοτανικό, πράξουν το ίδιο ενάντια στα χριστιανικά εκμαυλιστήρια που έχουν κτισθεί πάνω στους Ναούς των Αθανάτων Πατρώων Θεών πολύ ευχαρίστως θα αφαιρέσουμε τα εισαγωγικά από την φράση "πατριωτικές" οργανώσεις. 

Μέχρι τότε, θα ξέρουμε ότι πρόκειται για χριστιανικές οργανώσεις που υποκρίνονται τους πατριώτες αλλά μισούν τον Ελληνικό Πολιτισμό.

7 comments:

  1. Το θεμα ομως ειναι αλλο. Συμμετέχεις στις αντιμουσουλμανικες εκδηλώσεις ή καθεσαι σπίτι σου επειδή οι πατριωτικες οργανώσεις που σε καλούν ειναι υποκριτές; Και με το παρόν αρθρο ποία ειναι η πραγματική προτροπή σου στους αναγνώστες σου;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η προτροπή μου στους αναγνώστες είναι να συμμετέχουν σε κινητοποιήσεις κατά ανεγέρσεως εκκλησιών, και κατά ανεγέρσεως τζαμιών, με τα δικά μας λάβαρα, ουχί ως αχρωμάτιστοι "πατριώτες". Αλλά ως Έλληνες στο θρήσκευμα.

      Ιφικράτης


      Delete
  2. http://olympia.gr/2013/11/29/e%cf%84%cf%83%ce%b9-%ce%ae%cf%84%ce%b1%ce%bd-%ce%b7-%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b1%ce%af%ce%b1-%ce%b1%ce%b8%ce%ae%ce%bd%ce%b1-%ce%b5%ce%bd%ce%b1-%ce%b2%ce%af%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%cf%80%ce%bf%cf%85/#more-356071

    Athens tech demo

    (Άσχετο με το θέμα)

    ReplyDelete
  3. Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να αυτοαποκαλούνται πατριώτες, αρκεί να διευκρινίζουν ότι είναι (β)ρωμιοί πατριώτες με πατρίδα το Βυζάντιο και όχι Έλληνες.

    ReplyDelete
  4. Όσοι δεν δέχονται να οργανώσουν κινητοποίηση εναντίον χριστιανικών εκκλησιών, αλλά αντιτίθενται σε τζαμιά, πρέπει να έχουν την στήριξη μας; ή αφού έχουμε ήδη τις εκκλησίες δεν πειράζει να μολύνουμε την κοινωνία μας με τον εξισλαμισμό;

    ReplyDelete
  5. "δεν πειράζει να μολύνουμε την κοινωνία μας με τον εξισλαμισμό;"

    Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι η κοινωνία τώρα είναι υγιής και όχι μολυσμένη από τον ιουδαιοχριστιανικό ιό; Σε τι ακριβώς διαφέρει ο χριστιανικός ιός και τον θεωρείς ανώτερο από τον ισλαμικό;

    ReplyDelete
  6. Η Ελλας δεν ειναι μια οποιαδηποτε χωρα ,ειναι τοπος ΙΕΡΟΣ και εαν δωσουμε χωμα ελληνικο για τζαμι ΖΗΤΑΜΕ να χτισθη αντιστοιχα Ναος Πατρωων Θεοτητων στην Μεκκα

    ReplyDelete