Friday, November 22, 2013

Στρατιωτική συμμαχία Ελλάδος - Σιωνισμού, νέα αναβάθμιση στον δείκτη παγκόσμιου εξευτελισμού


Η κατοχική κυβέρνηση ολισθαίνει διαρκώς σε εγκληματικές ενέργειες εις βάρος της Ελλάδος.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κοινές στρατιωτικές ασκήσεις Ελλάδος-Ισραήλ έχουν αναβαθμιστεί σε στρατιωτική συμμαχία έναντι κοινών απειλών.
Η εξέλιξη δεν μας εκπλήσσει. Εδώ και καιρό αρκετοί πολιτικοί ακόμη και από την αντιπολίτευση όπως ο κ. Καμμένος έκαναν δηλώσεις υπέρ μίας συμμαχίας ΗΠΑ-Ελλάδος-Ισραήλ.
Όπως πάντα δεν μαθαίνουμε τους όρους της συμμαχίας, διότι υπογράφονται μυστικά πρωτόκολλα με αποτέλεσμα ο Ελληνικός Λαός να αγνοεί για ποιόν θα χύσει το αίμα του και εναντίον ποίου.
Το πρόβλημα μίας τέτοιας συμμαχίας είναι η μονομέρειά της. Θα ωφεληθεί το Ισραήλ αποκτώντας στρατηγικό βάθος στην Ανατολική Μεσόγειο, και θα ζημιωθεί η Ελλάς αποκτώντας όλους τους εχθρούς του Ισραήλ.
Επειδή στην Ελλάδα δεν υφίστανται οι στρατηγικές σπουδές, ο Λαός μας έχει πλήρη άγνοια πάνω σε ζητήματα στρατηγικής. Για αυτό οι φιλοσιωνιστές τον εξαπατούν ισχυριζόμενοι ότι το Ισραήλ είναι ένα ισχυρό κράτος το οποίο θα μας βοηθήσει σε ώρα ανάγκης εναντίον της Τουρκίας.
Πρόκειται για αισχρό ψεύδος.
Το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα σε μία στρατιωτική συμμαχία είναι το «εναντίον ποίου;». Ποιόν θα πολεμήσουμε; Το Ισραήλ έχει ανοικτούς λογαριασμούς με το Ιραν, με την Συρία, με το Λίβανο, με την Αίγυπτο στην περιοχή της Μέσης Ανατολής. Δεν έχουμε κανένα εθνικό συμφέρον να γίνουμε εχθροί αυτών των κρατών.
Επιπλέον το Ισραήλ είχε αγαστή μεν μυστική δε συνεργασία με την Τουρκία εναντίον των Αράβων. Τώρα θυμήθηκε την Ελλάδα το Ισραήλ επειδή λόγω Ερντογάν υποβαθμίστηκαν οι σχέσεις Τουρκίας-Ισραήλ. Είναι εθνικό έγκλημα να δημιουργούμε ένα σωρό εχθρούς στην Μέση Ανατολή επειδή το Ισραήλ πάγωσε τις σχέσεις του με την Τουρκία.
Η συμμαχία που πάει να κτίσει η κατοχική ληστοσυμμορία είναι ασύμμετρη και μονομερής υπέρ του Ισραήλ. Θα δημιουργήσουμε πολλούς εχθρούς για να αποκτήσουμε έναν «φίλο».
Υπάρχει και ένα άλλο θεμελιώδους σημασίας ζήτημα. Ενώ το Ισραήλ απαιτεί από την Ελλάδα να τιμωρεί όσους δεν αναγνωρίζουν το λεγόμενο ολοκαύτωμα των εβραίων από το 3ο Ράιχ, το Ισραήλ δεν έχει αναγνωρίσει την γενοκτονία των Ελλήνων από την Κεμαλική Τουρκία. Ούτε την γενοκτονία των Αρμενίων. Το αιτιολογικό είναι ότι μία τέτοια αναγνώριση θα έθετε σε κίνδυνο τις καλές σχέσεις Ισραήλ-Τουρκίας.
Μία τέτοια γλοιώδης συμπεριφορά εκ μέρους της ελληνόφωνης κατοχικής κυβερνήσεως εκθέτει τον Ελληνισμό στην διεθνή κοινότητα.
Αν συνυπολογίσουμε τις ποινικές διώξεις εις βάρος της Χρυσής Αυγής δια της παρεμβάσεως ξένων σιωνιστικών οργανώσεων σε συνδυασμό με την αναβάθμιση σε στρατιωτική συμμαχία της σχέσεως Eλλάδος-Σιωνισμού, ως χώρα κατεβαίνουμε ένα ακόμη σκαλί στην κλίμακα της διεθνούς αξιοπιστίας.
Το μήνυμα που περνάμε στο εξωτερικό είναι ότι ο εβραϊκός εθνικισμός(=σιωνισμός) είναι καλός, αλλά ο Ελληνικός εθνικισμός είναι κακός. Καλοί οι εβραίοι σιωνιστές,  κακοί οι Έλληνες χρυσαυγίτες.   
Σε  όλα τα επίπεδα της σχέσεως Ελλάδος-Ισραήλ υπάρχει ασυμμετρία και μονομέρεια. Η Ελλάς δεν έχει κανένα συμφέρον να εμπλακεί σε πολέμους υπέρ του Ισραήλ και εις βάρος των κρατών της Μέσης Ανατολής.
Εκεί που ενδεχομένως θα μπορούσε να υπάρξει μία συνεργασία (όχι στρατιωτική συμμαχία), είναι στην αναχαίτιση του νεο-οθωμανισμού. Το Ισραήλ και η εβραϊκή διασπορά θα μπορούσαν να συνδράμουν τις προσπάθειες των Ελλήνων για τον διαμελισμό της νεο-οθωμανικής Τουρκίας.
Μία τέτοια συνεργασία θα μπορούσε να αποτελέσει βάση διαπραγματεύσεων μεταξύ πολλών ενδιαφερομένων, από την Ελλάδα μέχρι το Ιράκ, και από την Ρωσσία μέχρι το Ισραήλ. 

3 comments:

  1. Οι εβραίοι μας εξήγαγαν το χριστιανισμό και αφού ναρκωθήκαμε με αυτόν τώρα τους δανείζουμε τα όπλα μας. Ναι, ναι πολύ ισότιμη ανταλλαγή…
    Ήθελα και να ήξερα τα παλικάρια μας με τι καρδιά θα πάνε να δώσουνε την ψυχή τους εκεί πέρα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τα ''παλικάρια μας΄΄ πάνε όπου έχει καλό μεροκάματο , και με την βοήθεια της Παναγιάς μας στο πλευρό τους.

      Delete
  2. Ιφικρατη τιμας τ ονομα σου

    ReplyDelete