Tuesday, November 19, 2013

Ούτε ευρωπαίοι είμαστε, ούτε λευκοί είμαστε, ούτε χριστιανοί είμαστε


Το άρθρο απαντά στην ένσταση του σχολιαστού Αλεξάνδρου.
Παραθέτω αυτούσιο το σχόλιο του Αλεξάνδρου και τον σύνδεσμο απ’ όπου προέρχεται:
Ἔνστασις: ΕΜΕΙΣ ποῦ ὀνοματίσαμεν τὴν Ἤπειρον αὐτήν ΕΥΡΩΠΗ, εἴμεθα οἱ πρῶτοι καὶ καλλίτεροι Εὐρωπαίοι. Ἀντὶ νὰ ἀπαρνούμεθα μέρος τῆς ταυτότητος μᾶς νὰ ἀμφισβητοῦμε σφοδρῶς τὴν «Εὐρωπαϊκὴν» ταυτότητα τῶν Ἑβραίων ὑπαλλήλων τῆς «Ε».Ε. 
Ἀντὶ νὰ ἀναλωνόμεθα εἰς ἀριστερόστροφους ἀνουσίους ἀντιγερμανισμοὺς νὰ καταγγείλωμεν τοὺς αἰώνιους Ἑβραίους τοκογλύφους ποὺ κρύπτονται ὄπισθεν Γαλλίας, Γερμανίας καὶ «Εὐρωπαϊκῆς» Ἐνώσεως.
ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΣ».
Ο Αλέξανδρος ενίσταται διότι με το σύνθημα «Είμαστε Έλληνες, και όχι ευρωπαίοι», αρνούμαι να ταυτιστώ με τους ευρωπαίους.
Ευχαριστούμε τον Αλέξανδρο για την προτροπή του. Η ανευθυνότης και η ανωριμότης πρέπει να καυτηριάζεται πάραυτα. Γι’ αυτό ξεκινούμε άμεσα την θεραπεία των παιδικών ασθενειών του κινήματος Επανελληνίσεως.
Δυστυχώς το σχόλιο προδίδει έλλειψη πολιτικής παιδείας. Αναπαράγει κοινοτοπίες του συρμού, «οι εβραίοι ελέγχουν τα πάντα».
Την στιγμή που κινδυνεύει το Έθνος μας να αφανιστεί δια προσαρτήσεως και αφομοιώσεως στο ευρωπαϊκό ομοσπονδιακό κράτος, ακούμε ρομαντικές αναπολήσεις του τύπου «εμείς ονοματίσαμε την Ευρώπη»...
Δηλαδή αν είχαμε ονοματίσει την Τανζανία, θα έπρεπε να αυτοαποκαλούμεθα Τανζανοί;
Αλλά αφού τέθηκε τοιουτοτρόπως το ζήτημα, η Ελλάς έχει και Αφρικανική, και Ασιατική ιστορική παρουσία. Οι Αρχαίοι Πρόγονοι κατείχαν περιοχές επί Αφρικανικού και Ασιατικού εδάφους.
Εκτός από το όνομα Ευρώπη, δώσαμε και το όνομα Ασία στην εξ ανατολών μας ήπειρο. Η Ασία ήταν θυγατέρα του Ωκεανού και της Τηθύος.

Επομένως γιατί να μην προτιμήσουμε να λεγόμαστε Ασιάτες; Η Ελλάς είχε κάποτε στην κυριότητά της Ασιατικά εδάφη και πληθυσμούς. Για μία σημαντική χρονική περίοδο, επιστημονικώς και φιλοσοφικώς το κέντρο του Ελληνισμού ήταν η Μικρά Ασία, όχι η Ευρώπη. 
Αν αρέσουν σε κάποιους οι διεθνιστικοί ηπειρωτικοί προσδιορισμοί, προτείνω να υιοθετήσουμε τον όρο Ασιάτες. Ας αναφωνήσουμε λοιπόν, «Είμαστε οι πρώτοι και οι καλλίτεροι Ασιάτες. Να μην απαρνηθούμε την Ασιατική μας ταυτότητα».
Και επειδή σίγουρα οι αναγνώστες του ιστολογίου θα γνωρίζουν ότι οι Πρόγονοί μας είχαν παρουσία και στην Βόρεια Αφρική, γιατί να απαρνηθούμε την Αφρικανική μας ταυτότητα; Ας δηλώσουμε Αφρικανοί. Με ποιό δικαίωμα θα απαρνηθούμε την Αφρικανική μας κληρονομιά; 
Τώρα ας σοβαρευτούμε. Σκοπός του συνθήματος «Είμαστε Έλληνες, και όχι ευρωπαίοι» είναι να τονίσει τον εθνοτικό διαχωρισμό μας από τα άλλα έθνη. Να τονίσει την βιολογική και πολιτισμική μας διαφορετικότητα από γάλλους, γερμανούς, άγγλους, κλπ.
Οι ονοματολογικές και ιστορικές αναφορές το μόνο που καταφέρνουν είναι να προκαλούν σύγχυση στον Έλληνα και να περιορίζουν τον πολιτικό του ορίζοντα στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Εγώ λέω ότι το πεπρωμένο μας είναι να επεκταθούμε σε Δύση, Ανατολή, Βορά, και Νότο.  
Το «είμαστε ευρωπαίοι» είναι σύνθημα της ΕΟΚ και των διεθνιστικών αντεθνικών κύκλων της Ε.Ε. «Είσαι ευρωπαίος, είσαι στην ΕΟΚ, μάθε για την ΕΟΚ», έλεγαν τα πασοκικά συνθήματα της δεκαετίας του 1980.
Αν έχουμε φίλους που λένε στον Έλληνα «είσαι ευρωπαίος» την στιγμή που τον γενοκτονούν οι ευρωπαίοι, τί τους θέλουμε τους εχθρούς;
Ούτε ευρωπαίοι είμαστε, ούτε λευκοί είμαστε, ούτε χριστιανοί είμαστε.
Ο Έλλην διαχωρίζεται εθνικώς από τους ευρωπαίους. Ο Έλλην διαχωρίζεται φυλετικώς από τους λευκούς. Ο Έλλην διαχωρίζεται θρησκευτικώς από τους χριστιανούς.
Η μοναδικότης και αποκλειστικότης αποτελούν την άλφα-βήτα των εθνοτικών και εθνικιστικών σπουδών(ίδε The Ethnic Origins of Nations, Anthony D. Smith). Μία εθνοτική/εθνικιστική/εθνοφυλετική ηγεσία για να χαράξει στρατηγική επιβιώσεως πρέπει να κατανοεί στοιχειώδεις κανόνες συλλογικής επιβιώσεως.
Βασικός κανών συλλογικής επιβιώσεως ενός λαού είναι η επιβολή του διαχωρισμού και της αυτονομίας.
Μόνον έτσι θα επιβιώσουμε ως Έθνος. Αν ταυτιζόμαστε ή ενσωματωνόμαστε σε διεθνιστικές συλλογικές ταυτότητες όπως «λευκοί», «ευρωπαίοι», «χριστιανοί», θα αφανιστούμε δια παντός.
Οι αριστεροί διεθνιστές τονίζουν την φράση «πρώτα απ’ όλα είμαστε άνθρωποι, και μετά Έλληνες». Εκεί θα καταντήσουμε αν συνεχίζουμε να ταυτιζόμαστε με διεθνιστικούς όρους.
Από μία άποψη ο Ελληνισμός έχει προσφέρει τα μέγιστα στον ανθρωπισμό, αλλά απ’ αυτό δεν συνάγουμε ότι θα πρέπει να ενσωματωθούμε στην συλλογική ταυτότητα «άνθρωποι», όπως θέλουν οι αριστεροί διεθνιστές.
Να ένα ωραίο σύνθημα για να προκαλέσω τους ασκούντας κριτική στα άρθρα μου: «Είμαστε Έλληνες, και όχι άνθρωποι».
Αυτό το σύνθημα τραβά στα άκρα αυτό που θέλω να τονίσω στο άρθρο. Είμαστε άλλο είδος ανθρώπου. Οι Έλληνες δεν ταυτίζονται με τους ανθρώπους, ούτε τίθενται κάτω από την διεθνιστική ταυτότητα «άνθρωποι», ακόμη και για ανθρωπολογικούς-επιστημονικούς λόγους.
Το ποιός έδωσε κάποτε το όνομα Ευρώπη σε αυτή την Ήπειρο είναι παντελώς άσχετο με το περιεχόμενο του συνθήματος. Ας ξεκολήσουμε επιτέλους από την ευρωκεντρική αντίληψη των πραγμάτων.
Η Ελλάς πρέπει να κοιτάζει και προς την Ασία, και προς την Αμερική, και προς την Αφρική. Είναι απαράδεκτο να εγκλωβιζόμαστε στον ευρωπαϊκό ολοκληρωτισμό επειδή κάποτε δώσαμε το όνομα Ευρώπη σε αυτή την ήπειρο.
Εις ό,τι αφορά τα περί εβραίων, για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι η επίκληση της Αρχαίας Ελλάδος χρησιμοποιείται ως παρωπίς προκειμένου κάποιοι να μην μελετούν τους εβραίους ταλμουδιστές ραββίνους.
Οι εβραίοι προσπαθούν να διαχωριστούν από τους άραβες φυλετικώς, θρησκευτικώς, γλωσσικώς, και πολιτισμικώς, παρ’ ότι και οι δύο λαοί είναι σημιτικά φύλα και έχουν πολλά κοινά πολιτισμικά στοιχεία.
Το υπεροπτικό σχόλιο «αριστερόστροφοι ανούσιοι αντιγερμανισμοί» προδίδει έλλειψη γεωπολιτικής και ιστορικής γνώσεως, και συνωμοσιολογική διάθεση, ήτοι «πίσω απ' όλα κρύβονται οι εβραίοι, αυτοί κυβερνούν τον κόσμο, κλπ».
Και εδώ προτείνω ένα ενδιαφέρον σύνθημα για τους αντιεβραίους αναγνώστες μου: «Έλληνα, μάθε από τους εβραίους».
Μάθε από τους τούρκους, μάθε από τους αμερικανούς, μάθε από τους κινέζους, μάθε από τους πάντες. Μάθε από τους εχθρούς σου.
Εγώ έχω μάθει πάρα πολλά πράγματα σε θέματα ψυχοθρησκευτικού πολέμου από τους Πατέρες της χριστιανικής εκκλησίας παρ’ ότι τους μισώ θανάσιμα διότι ήταν μισελληνικά κτήνη.
Όποιος αγαπά τόσο πολύ το 4ο Ράιχ τυφλώνεται σε σημείο να αγνοεί ότι αυτή την στιγμή η Γερμανία διαμελίζει την Ελλάδα. Και όποιος μισεί τόσο πολύ τους εβραίους τυφλώνεται σε σημείο να αγνοεί βασικούς κανόνες φυλετικού και θρησκευτικού διαχωρισμού που εφαρμόζει το Ισραήλ.
Οι εβραίοι δεν κρύβονται πουθενά, ούτε πίσω από κανέναν. Εκτός και αν κάποιος είναι τόσο τυφλός και δεν βλέπει ότι η καινή διαθήκη ως εβραϊκό βιβλίο υμνεί έναν εβραίο ραββίνο και τον αποκαλεί υιό θεού.
Αφ' ής στιγμής τα έθνη της Ευρώπης ανέχονται έναν εβραίο ραββίνο για θεό τους, οι εβραίοι δεν έχουν λόγο να κρυφτούν πίσω από την Ε.Ε, ή πίσω από την Γερμανία.
Γιατί να κρυφτεί ο εβραίος πίσω από την πχ Γαλλία; Παρουσιάζεται επί καθημερινής βάσεως μπροστά σου με την σκεπτομορφή του Τζεσουά και τους παπάδες που προπαγανδίζουν το πόσο εκλεκτός λαός είναι εβραίοι.
Πιό φανερά δεν θα μπορούσε να γίνει. Και όμως υπάρχουν ηλίθιοι νεο-Έλληνες που λένε ότι ο εβραίος ραββίνος Τζεσουά ήταν ελληνικής καταγωγής και ότι ο χριστιανισμός έσωσε τον Ελληνισμό. Υπάρχουν ηλίθιοι εθνικιστές οι οποίοι μισούν τους εβραίους ως λαό, αλλά προσκυνούν με πάθος την ιουδαϊκή αίρεση που τους επεβλήθη δια πυρός και σιδήρου.
Κάθε χρόνο εορτάζουν το Πεσάχ των εβραίων, αναπαράγοντας τις περιπέτειες του Τζεσουά στην Ναζαρέτ. Παντρεύονται σε χριστιανικές εκκλησίες από παπάδες που τους εύχονται να ευτυχήσουν όπως ο Αβραάμ και η Σάρα(!). Κάθε 1η Ιανουρίου εορτάζουν την περιτομή του Τζεσουά, και ύστερα κάποιοι ελληνόφωνοι χριστιανοί έχουν το θράσος να κατηγορούν τους εβραίους ότι κρύβονται πίσω από σκοτεινά σχέδια εις βάρος του Ελληνισμού.
Είμαι σίγουρος ότι αν ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος πει στους ελληνόφωνους χριστιανούς ότι «η προσπάθεια για αναστύλωση των Ελληνικών Ναών των Πατρώων Θεών είναι έργο του Αντίχριστου και πίσω από αυτό το σατανικό σχέδιο κρύβονται εβραίοι σιωνιστές», αρκετοί ελληνόφωνοι χριστιανοί θα ξεκινήσουν συζητήσεις για το πώς θα αποτρέψουν αυτά τα σιωνιστικά σχέδια αποχριστιανοποιήσεως του Λαού και καταστροφής της Ορθοδοξίας...
Δεν υπονοώ ότι ο σχολιαστής Αλέξανδρος είναι χριστιανός. Δεν τον γνωρίζω προσωπικώς. Μπορεί να είναι και Έλλην στο θρήσκευμα. Εν προκειμένω δεν με απασχολούν οι θρησκευτικές του απόψεις.
Με απασχολεί η αυτοκαταστροφική συμπεριφορά. Αντιλήψεις του τύπου «οι εβραίοι κρύβονται πίσω από όλα», υπονοούν ότι «εμείς οι Έλληνες είμαστε άχρηστοι, και οι αντίπαλοί μας είναι πανίσχυροι».
Κάτι που δεν πρόκειται να το δεχτώ ποτέ. Ούτε άχρηστοι είναι οι Έλληνες, ούτε πανίσχυροι οι εβραίοι.
Εξαρτάται τί στάση λαμβάνουμε. Αν κοιτάμε τον εβραίο από θέση γονατιστή, όπως οι χριστιανοί, μας φαίνεται πανύψηλος και ισχυρός. Αν σηκωθούμε όρθιοι, και γονατίσει αυτός, τότε εμείς θα είμαστε οι πανίσχυροι.
Αγωνίζομαι να έρθει η ημέρα που οι εβραίοι στις μεταξύ των συζητήσεις θα λένε «οι Έλληνες ελέγχουν τον κόσμο, οι Έλληνες ελέγχουν όλες τις τράπεζες, κρύβονται πίσω από την Ε.Ε., πίσω από την Γερμανία, κλπ».
Για να γίνουμε χαλίφηδες στην θέση του χαλίφη, πρέπει εδώ και τώρα να σταματήσουμε να λέμε ανοησίες του τύπου «είμαστε ευρωπαίοι, είμαστε άνθρωποι, είμαστε λευκοί, είμαστε χριστιανοί».
Δεν είμαστε τίποτε απ’ όλα αυτά. Αυτές οι διεθνιστικές ισοπεδωτικές ταυτότητες ανήκουν σε κατώτερα όντα.
Αρνούμαστε να εξισωθούμε προς τα κάτω. Απαγορεύουμε την επιμειξία και την αφομοίωση με κατώτερους λαούς.
Είμαστε Έλληνες. Ανώτεροι των άλλων. Όποιος εξισώνει τους Έλληνες με γερμανούς ή με γάλλους, ή με όποιον άλλον λαό, διαπράττει έγκλημα κατά του Ελληνισμού.
Οι προσεκτικοί αναγνώστες του άρθρου ίσως να παρατήρησαν το εξής: Ο σχολιαστής Αλέξανδρος, α) θέλει να ταυτιστούμε με τους ευρωπαίους, άρα μας θεωρεί ισάξιους με τους πχ γερμανούς, αλλά β) αντιπαθεί τους εβραίους και τους αποδίδει τρομακτικές δυνάμεις, άρα τους θεωρεί ανωτέρους από εμάς.
Εδώ ακριβώς ευρίσκεται όλη η ουσία της υποθέσεως. Εγώ δεν θεωρώ τους γερμανούς ως ισάξιους με εμάς(για αυτό δεν θέλω να αποκαλούμαι ευρωπαίος). Ούτε θεωρώ τους εβραίους ως ανωτέρους από εμάς(η ιστορική μας πορεία αποδεικνύει ότι είμαστε ανώτεροι από τους εβραίους).

Βασική αρχή της συλλογικής επιβιώσεως είναι η οριζόντια και η κάθετη διαφοροποίηση των Ελλήνων από τους άλλους λαούς. Οριζόντια διαφοροποίηση σημαίνει, δεν είμαστε λευκοί, ευρωπαίοι, χριστιανοί, κλπ. Κάθετη διαφοροποίηση σημαίνει, είμαστε ανώτεροι από τους ευρωπαίους, λευκούς, χριστιανούς, κλπ.

Επομένως η θέση «είμαστε ευρωπαίοι» είναι λανθασμένη διότι καταργεί και την οριζόντια, και την κάθετη διαφοροποίηση των Ελλήνων από τους άλλους λαούς.

22 comments:

  1. Εὐχαριστῶ θερμῶς διὰ τὴν ἄμεσον ἀπάντησιν. Θὰ ἀπαντήσω λεπτομερῶς ἐν καιρῷ λόγῳ φόρτου ἐργασίας.
    Ἔρρωσθε.
    Ἀλέξανδρος.

    ReplyDelete
  2. δεν ξέρεις ποιός είναι Δημήτρης Μιχάκης ή Αλέξανδρος μαλλον μετενσάρκωση του :ελληνοκεντρικός χριστιανός http://www.youtube.com/watch?v=0ZAJdBLcc_
    έχει περάσει απο διαφορες οργανώσεις τώρα έχει χριστεί κατι δες εδώ διαβασε και θα καταλάβεις http://ellhnes2012.blogspot.gr/2013/11/26-2013.html πρόεδρος του πολυπληθούς κινήματος,,,, ΕΛΛΗΝ.ΕΣ

    ReplyDelete
  3. Εσύ άνθρωπέ μου έχεις ξεφύγει... Κρίμα, γιατί πολλά κείμενά σου έχουν ενδιαφέρον.

    Πέρα από τις βλακείες που γράφεις για το Χριστιανισμό, πράγματα πέρα για πέρα ανιστόρητα και συκοφαντικά, που πορεύονται περισσότερο από το μίσος σου για το Χριστιανισμό παρά από οποιαδήποτε αντικειμενική σκοπιά και επιστήμη, πρώτη φορά βλέπω τέτοιο απροκάλυπτο ΡΑΤΣΙΣΜΟ.

    Επιγραμματικά, ο Ιησούς δεν ήταν Ραββίνος, αλλά μαραγκός, η Καινή Διαθήκη γράφτηκε στα Ελληνικά, και ο Χριστιανισμός έσωσε τους Αρχαίους Έλληνες από τον βιολογικό αφανισμό. Αμέτρητοι παγανιστές ιστορικοί περιέγραφαν τη τραγική κατάσταση στις ελληνικές περιοχές πριν την έλευση του Χριστιανισμού. Όποιος έχει μάτια, βλέπει... Αλλιώς πιστεύει τις δωδεκαθεϊστικές αρλούμπες που δεν βασίζονται σε καμία σοβαρή βιβλιογραφία...

    Επίσης οι Πατέρες της Εκκλησίας δε μισούσαν τους Έλληνες, και ποτέ δεν επιβλήθηκαν με τη βία, όπως λένε τα Παγανιστικά παραμύθια που προφανώς πιστεύει ο Αμυράς, εντελώς αντιεπιστημονικά... Και τα μόνα κείμενα της Εκκλησίας που "επιτίθενται" στους Έλληνες, επιτίθενται στην ειδωλολατρεία, όχι στους φυλετικά Έλληνες...

    Τέλος, οι Έλληνες, και ειδικά οι σημερινοί Έλληνες, δεν είμαστε σε τίποτα ανώτεροι από κανέναν άλλο λαό.

    Ειδικά οι σημερινοί, είναι αστείο και τραγελαφικό να ισχυρίζεται κανείς κάτι τέτοιο... Μια μάζωξη γύφτων, αρβανιτών, σλάβων και τουρκόσπορων είμαστε με ό,τι απέμεινε από το αρχαιοελληνικό DNA... Και δεν είμαστε ικανοί προς το παρόν ούτε τα κορδόνια μας να δέσουμε...

    Κι αντί να προτείνεις τρόπους να πάρουμε τα πάνω μας και να σταθούμε στα πόδια μας ξανά με αξιοπρέπεια, μας λες παραμύθια πως τάχα μου είμαστε ανώτεροι από όλους επειδή το γράφεις εσύ, και πρέπει να το πιστέψουμε...

    Καραγκιοζηλίκια Ιφικράτη...

    Και by the way που λένε και οι Αμερικάνοι, κανά τεστ DNA εσύ προσωπικά έχεις κάνει να αποδείξεις την απ' ευθείας καταγωγή σου από τον... Λεωνίδα και τον Μεγαλέξανδρο; Γιατί κάτι μου λέει πως πρέπει να έχεις πολλά τουρκοεβραϊκά γωνίδια... Για κάνε ένα τεστάκι...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δε μας λες ρε έξυπνε, αφού ο ανύπαρκτος Γέσουα δεν ήταν ραββίνος γιατί οι μαθητές του τον αποκαλούσαν ραββίνο; Ορίστε εδώ:

      "Αυτός ήρθε στον Ιησού μέσα στη νύχτα και του είπε: Ραββί, ξέρουμε ότι ήρθες Δάσκαλος από τον Θεό· επειδή, κανένας δεν μπορεί να κάνει αυτά τα σημεία που εσύ κάνεις, αν ο Θεός δεν είναι μαζί του."

      http://www.wordplanet.org/gk/43/3.htm

      Γιατί λέει ότι ήρθε να σώσει τα χαμμένα πρόβατα του Ισραήλ και όχι τους άλλους λαούς;Όχι μόνο εβραίος είναι, αλλά υποστηρίζει πλήρως και τους εβραϊκούς νόμους και παρακολουθεί εβραϊκές γιορτές. Και ένα γρήγορο τεστ: Τι ακριβώς γιορτάζουν την 1η Ιανουαρίου οι χριστιανοί;;;(Απάντηση:Γιορτάζουν την ΠΕΡΙΤΟΜΗ του εβραίου Γέσουα. Δες το και στο ημερολόγιο. Άρα τι μας λες, Έλληνας με περιτομή είναι;!!)

      Ραββί τον λέει...

      "η Καινή Διαθήκη γράφτηκε στα Ελληνικά"

      Αυτό διότι μόνο και μόνο ήταν τα αγγλικά της εποχής. Επειδή ήταν γνωστή λόγο του ότι πολλές περιοχές ήταν αποικίες του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

      "και ο Χριστιανισμός έσωσε τους Αρχαίους Έλληνες από τον βιολογικό αφανισμό."

      Μπα μπα...Το ότι τους κατέστρεψε πολιτιστικά, έφερε ξένους λαούς να επειμιχτούν (βλ. Βυζάντιο που ήταν μια πολυφυλετική σαλάτα) το λες ότι τους έσωσε; Εποικοινωνείς με το περιβάλλον;

      "Αμέτρητοι παγανιστές ιστορικοί περιέγραφαν τη τραγική κατάσταση στις ελληνικές περιοχές πριν την έλευση του Χριστιανισμού."

      Πες μου έναν. Διότι ακόμα και χριστιανοί ιστορικοί λένε το αντίθετο.

      "Επίσης οι Πατέρες της Εκκλησίας δε μισούσαν τους Έλληνες, και ποτέ δεν επιβλήθηκαν με τη βία, όπως λένε τα Παγανιστικά παραμύθια που προφανώς πιστεύει ο Αμυράς, εντελώς αντιεπιστημονικά... Και τα μόνα κείμενα της Εκκλησίας που "επιτίθενται" στους Έλληνες, επιτίθενται στην ειδωλολατρεία, όχι στους φυλετικά Έλληνες..."

      Τότε τι λέει ο Ιουστινιάνειος κώδικας που βρίζει τους Έλληνες;Εσύ λες τελείως αντιεπιστημονικά μου φαίνεται. Αν και παρεπιπτόντως, ειδωλολατρία είναι ο παπαδισμός, γιατί λατρεύουν τα τάματα, σταυρουδάκια κομποσκοίνια κ.τ.λ. μέχρι και θαυματουργές εικόνες έχουν. Γιατί δεν είναι κατά αυτής της ειδωλολατρίας;;; Μέχρι και "θαυματουργό" εικονίδιο κρατάει η μάνα μου...Έλεος δηλαδή. Εντωμεταξύ οι αρχαίοι Έλληνες τίποτα από τα παραπάνω δεν είχαν. Λάτρευαν τους θεούς που απεικονίζονταν, και όχι το άγαλμα ως άγαλμα π.χ.

      Πέρα από όλα αυτά το γεγονός είναι ότι ο χριστιανισμός είναι copy paste από προηγούμενες θρησκείες και θεούς όπως ο Πέρσης Μίθρας ο οποίος είχε γεννηθεί 25 Δεκεμβρίου από παρθένο, είχε σταυρωθεί και αναστηθεί. Μέχρι και τίτλους της θεάς Εκάτης και της θεάς Αθηνάς έχουν κλέψει και τους προσδίδουν στην ανύπαρκτη μύριαμ. Εσύ πρέπει να ανοίξεις τα μάτια σου διότι πιστεύεις ένα εβραϊκό ανύπαρκτο ψέμα. Ακόμα και τον σταυρό κλέψατε το οποίο λέει ο Τερτυλιανός ότι οι πρώτοι χριστιανοί δεν τον ήθελαν με τίποτα διότι ήταν παγανιστικό σύμβολο. Τον 7ο αιώνα ήρθε και ενσωματώθηκε στον χριστιανισμό! Άντε, ξύπνα.

      Delete
    2. Πέρα που όλα αυτά που λες είναι ενάντια στη λογική, κλασσικές ιουδαιοχριστιανικές μ.....ες. Όλοι ξέρουμε ότι μία δουλοπρεπής διεθνιστική αίρεση όπως ο χριστιανισμός δεν μπορεί να σώσει ένα έθνος. Αν εννοείς την κατάσταση που επικρατούσε μετά τον θάνατο του μεγάλου Αλεξάνδρου ήταν επειδή διαβρώθηκε η έννοια του έθνους και ήρθαν και άλλες θρησκείες λόγω της αφομοίωσης άλλων λαών. Το αντίθετο δηλαδή, η παρακμή του ελληνισμού ήταν λόγω εισβολής ξένων λαών. Και μετά ήρθε και ο χριστιανισμός και κατάστρεψε ότι είχε απομείνει. Έκαψε αρχαία συγγράμματα, αλλοίωσε αρχαία συγγράμματα ώστε να τα κάνει να υποστηρίζουν τάχα τον χριστιανισμό, δολοφόνησε χιλιάδες Έλληνες όπως την Υπατία, κατέστρεψε την βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας...Αυτή είναι η πραγματικότητα σε αντίθεση με τα παραμύθια που μας λες εσύ. Μια εταιρεία δολοφόνων και καταστροφέων ήταν ο χριστιανισμός, για 10 αιώνες έκαιγαν την ελλάδα.

      Delete
    3. "Ειδικά οι σημερινοί, είναι αστείο και τραγελαφικό να ισχυρίζεται κανείς κάτι τέτοιο... Μια μάζωξη γύφτων, αρβανιτών, σλάβων και τουρκόσπορων είμαστε με ό,τι απέμεινε από το αρχαιοελληνικό DNA"

      Είσαι σκέτος ανθέλληνας. Οι ίδιες ανοησίες διαδίδουν οι εχθροί των Έλληνων. Φύγε από εδώ, προσκυνημενε εβραιοσπορε, που έχεις και το θράσος να καταδικάζεις έναν πραγματικό Έλλην της καταγωγής και της συνείδησης. Μιλάς για DNA σαν να ξέρεις κάτι από πληθυσμιακή γενετική.

      Delete
  4. 4.46
    ρε εβραιοχριστιανε και τουρκογυφτοσπορε κατα δηλωση σου μαθε οτι και στη τουρκια να πας δεν θα βρεις γνησιο οριτζιναλ τουρκο
    πρεπει να πας καζακσταν τουρκμενισταν τατζικισταν κιργισταν και μογγολια για να του δεις.
    περιπου 40 εκατομυρια οσμανληδες ειναι ελληνικης καταγωγης εκει και
    οι υπολοιποι ειναι κουρδοι, αρμενοειδης, αραβες, περσες, τσερκεζοι, γεωργιανοι, λαζ, καραντενιζ κ.λ.π
    οποτε κοψε τη χριστιανικη πεζα και ξεκολα...
    το μισος σου και ο ρατσισμος σου εναντιον των ελληνων ειναι εμφανεστατο.....

    πας μη ελλην βαρβαρος εστι!!!!!!

    το θεικο γενος των ελληνων θα κυβερνησει το συμπαν!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  5. Έχει αποδειχθεί πάμπολλες φορές ότι είμαστε απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων, από Πουλιανό και άλλους. Όχι μόνο εμείς, αλλά και πολλοί αλβανοί, σκοπιανοί και άλλοι είναι ελληνικής καταγωγής. Ο χριστιανός κάφρος πρέπει να ανοίξει κανένα βιβλίο αντί να διαβάζει τον Φαλμεράυερ και άλλους ανθέλληνες που δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

    ReplyDelete
  6. Για να μην ξεχνάμε:

    http://apollonios.pblogs.gr/2010/11/h-megalyterh-sfagh-poy-gnwrise-o-ellhnismos-sth-makrohronh-istor.html
    http://apollonios.pblogs.gr/2008/12/oi-filellhnes-pateres-ths-ekklhsias-doxaste-toys.html

    Συμφωνώ 4:46, δεν επικράτησε με την βία ο χριστιανισμός, ούτε και λέγαν τίποτα οι Πατέρες της εκκλησίας για τους φυλετικά έλληνες. Έ κάμποσους εκατοντάδες χιλιάδες έσφαξαν, κάτι ναούς και βιβλιοθήκες κατάστρεψαν (αλλά δεν μετράνε διότι όλοι αυτοί ήταν κακοί ειδωλολάτρες και σατανιστές), κάποιους βασάνισαν, δεν την ήθελαν λίγο την ελληνική φιλοσοφία και προτιμούσαν το Ισραήλ και αποκαλούσαν οτιδήποτε ελληνικό ως μίασμα, κατά τα άλλα ήταν 100% φιλέλληνες!

    ReplyDelete
  7. Το αυθεντικό είναι το ντόπιο, αρχίζουν να το ομολογούν και οι ίδιοι.
    Είμαστε ο ντόπιος σπόρος και είναι τα μεταλλαγμένα!

    http://youtu.be/UvXaHp49dS8

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλό για σύνθημα για αναγραφή στους τοίχους είναι αυτό.

      Delete
    2. Είμαστε οι Έλληνες Ινδιάνοι ;-)

      Delete
  8. Είμαστε οι Έλληνες Ινδιάνοι ;-)

    ReplyDelete
  9. Αν μας πεις και τι πίνεις θα χαρώ πολύ!

    ReplyDelete
  10. Όπως οι Εβραίοι έχουν μουσεία ολοκαυτώματος και το διατυμπανίζουν παντού πρέπει να φτιάξουμε και εμείς μουσεία ολοκαυτώματος των Ελλήνων από τους χριστιανούς/Βυζαντινούς και όποιος χριστιανός μας αποκαλεί "ειδωλολάτρες" να τον κατηγορούμε ως νεοβυζαντινό φασίστα και εγκληματία που θέλει να προκαλέσει νέο ολοκαύτωμα. Από προπαγανδιστικής άποψης οι Εβραίοι παίρνουν άριστα σε αυτό.

    ReplyDelete
  11. φιλοσοφοῦμεν γνησίως τε καὶ ἱκανῶς
    http://eleysis69.wordpress.com/

    φιλοσοφοῦμεν γνησίως τε καὶ ἱκανῶς (facebook)
    https://www.facebook.com/Greek.Philosophy.Theology.Theurgy.Mythology

    "Οδυσσεύς" : βιβλιοθήκη Ελληνικής φιλοσοφίας & θεολογίας
    https://www.facebook.com/Odysseus.library.of.Greek.PhilosophyTheology

    Ελλήνων πατρώος θρησκευτικός Πολιτισμός: εικονικό μουσείο
    https://www.facebook.com/Ancient.Greek.religious.civilization

    ReplyDelete
  12. Μιας και ανέφερες την δεκαετία του 80 και τα περί ΕΟΚ ανασύρω κάτι από εκείνη την εποχή

    "Μπορεί ή θα πρέπει η Ελλάδα να αποτελέσει μέρος της Ευρώπης; Η απάντηση εξαρτάται απο το τι είναι αυτή η «Ευρώπη», της οποίας η Ελλάδα θα αποτελέσει μέρος. Από τη μία πλευρά, μπορεί κανείς να σκεφτεί ότι η Ελλάδα είναι εθνο-πολιτισμικά κοντά στην υπόλοιπη Ευρώπη και ότι η δεύτερη είναι η κόρη της Ελλάδας, πως οι πολιτισμικές της ρίζες βυθίζονται στο ελληνικό παρελθόν. Στην περίπτωση αυτή, η Ελλάδα, θεωρούμενη ως πολιτισμός και ως ιδέα, ως η θεμελιώδης ταυτότητα από τους άλλους λαούς της Ευρώπης, θα, έβρισκε ξανά τα παιδιά της, επανασυνδεώμενη με την Ευρώπη. Όπως ο Ιάσονας και οι Αργοναυτες, θα ξεκινήσουμε για την αναζήτηση του Χρυσόμαλλου Δέρατος μας,την Ελλάδα, ενσωματώνοντας τους εαυτούς μας σωματικά και πολιτικά με την Ευρώπη. Αλλά μια τέτοια υπόθεση φαίνεται έγκυρη και σχετική μόνο εάν η Ευρώπη δέχεται ως δικό της αυτό που την ορίζει, δηλαδή, τον Ελληνικό πολιτισμό και την ελληνική ψυχή. Αν αυτό δεν ισχύει, κάποιος θα δει το εξής τραγικό παράδοξο: Η Ελλάδα, η πνευματική μήτρα της Ευρώπης, θα χάσει τον Ελληνισμό της (δηλαδή, βασικά την ουσία του ευρωπαϊσμού) με την ενσωμάτωση της με αυτήν. Με άλλα λόγια, μια απο-Ελληνοποιημένη Ευρώπη θα αφ-Ευρωπαΐσει την Ελλάδα με το να την καλωσορίσει. Και ακριβώς αυτό κινδυνεύουμε να παραχθεί εάν η Ευρώπη, αντί να οραματιστεί τον εαυτό της Ευρωπαϊκό, δηλαδή, κληρονόμο της Ελλάδας, τον οραματιστεί ως Δύση." Στην Vouloir 10 Νοεμβρίου 1984

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΕιδωλολάτρηςNovember 22, 2013 at 2:26 AM

      Εσύ τι γνώμη έχεις για το σύνθημα "ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΤΕ, εμείς είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ"

      ;;

      Στο κάτω-κάτω ο Άνθρωπος είναι αυτός που έχει καταστρέψει τον πλανήτη, όχι ο Έλληνας.

      Delete
  13. " Αλλά μια τέτοια υπόθεση φαίνεται έγκυρη και σχετική μόνο εάν η Ευρώπη δέχεται ως δικό της αυτό που την ορίζει, δηλαδή, τον Ελληνικό πολιτισμό και την ελληνική ψυχή. Αν αυτό δεν ισχύει, κάποιος θα δει το εξής τραγικό παράδοξο: Η Ελλάδα, η πνευματική μήτρα της Ευρώπης, θα χάσει τον Ελληνισμό της (δηλαδή, βασικά την ουσία του ευρωπαϊσμού) με την ενσωμάτωση της με αυτήν. Με άλλα λόγια, μια απο-Ελληνοποιημένη Ευρώπη θα αφ-Ευρωπαΐσει την Ελλάδα με το να την καλωσορίσει. Και ακριβώς αυτό κινδυνεύουμε να παραχθεί εάν η Ευρώπη, αντί να οραματιστεί τον εαυτό της Ευρωπαϊκό, δηλαδή, κληρονόμο της Ελλάδας, τον οραματιστεί ως Δύση." Στην Vouloir 10 Νοεμβρίου 1984"

    το Εθνος μας απώλεσε την ψυχή του στην Μικρασιατική Καταστροφή και στο ξεπούλημα απο τους Συμμάχους μετα τον ΒΠΠ η Ελλάδα έχασε μαζί το υλικό της ανθρωπινο απόθεμα την εμπιστοσύνη σε αυτους. Αναγκαστικα προσχώρησε στην αγκαλιά της Ευρωπαικής προστασίας μετά την Κυπριακή προδοσία που έγινε σταδιακά σφιγταγκάλιασμα σε βαθμό ασφυξίας. Αυτή η προστασία έχει κόστος τον αφελληνισμό μας και την απώλεια της εδαφικής κυριαρχίας με όλες τις συνεπειες που φέρει. Σε αυτο που σφάλει ο γραφέυς του παραπάνω χωρίου είναι πως δεν αφελληνιζόμαστε επειδή η Ευρώπη δεν δεχεται τον Ελληνικό πολιτισμό ώς κατι που την ορίζει αλλά επειδή ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΟΡΙΖΕΙ ΠΙΑ ΕΜΑΣ. Θέλει να μας κληρονομίσει και για να γίνει αυτό ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ για να της θυμίζουμε ποιός είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης του πολιτισμού που τον θέλουν πια ΟΛΟΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.Δεν μας αντέχουνε πιά. Αλλωστε η λευκή φυλή γενετικα και στο συλλογικό ασυνείδητο δεν μπορεί να έχει άλλη κατεύθυνση μακριά απο τον Ελληνικό πολιτισμό. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. Αλλά και αν μπορούσε ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ γιατι θα τον ΑΡΠΑΖΑΝ ΑΜΕΣΩΣ άλλοι.(Σκοπιανοί Τουρκοι ακόμα και Εβραίοι) για να σταθούνε στο Μέλλον. Είναι πολύ αφελής ο αθρογράφος γιατί δεν κατανοεί την ουσία του πολιτισμού ώς χάρτη και πυξίδα πορείας μιας φυλής στη ιστορία, ότι δεν είναι μια πολιτιστική έκφανση ένα διακοσμητικό στολίδι ένα εικαστικό καλλιτέχνημα.Η Ευρώπη μας πήρε στην αγκαλιά της για να μας τα παρει πια όλα...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΕιδωλολάτρηςNovember 22, 2013 at 2:30 AM

      Μάξιμε σταμάτα να γράφεις σαν κνίτης ρε φίλε.

      Delete
  14. Ιφικράτη, το κείμενο σου περιλαμβάνει τόση ασυναρτησία και τόση μαύρη προπαγάνδα, που δεν ξέρω από που να ξεκινήσω... γι' αυτό θα αποφύγω οποιαδήποτε εκτενή ανάλυση.

    Θα αρκεστώ μόνο στο ότι δεν υποστήριξες επαρκώς κανένα απ' τα ζητήματα του τίτλου, πέραν του ΄΄χριστιανοί΄, ένα ζήτημα δευτερεύοντος (ΛΟΓΩ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ) σημασίας, με το οποίο έχεις εμμονή.

    .....


    Και ναι, είμαστε και Ευρωπαίοι και λευκοί, αυτό όμως δεν σημαίνει πως οφείλουμε λόγω φυλετικής συγγένειας να ακολουθήσουμε την Ευρώπη στην κάθοδο της στα Τάρταρα. Αν όμως η Ευρώπη καταφέρει να πετύχει την επανάσταση που θα φέρει την ελευθερία των Εθνών και των Εθνικοσοσιαλισμό, η Ελλάς πρέπει να μετέχει. Οποιαδήποτε αντίθετη άποψη δεν πρέπει να γίνει ανεκτή σε τέτοια περίπτωση.

    ReplyDelete
  15. Καλα ολα αυτα..συμφωνω σε ολα..
    ΑΛΛΑ.. ελπιζω λεγοντας πως ειμαστε ανωτεροι(πχ απο τους Γερμανους) να εννοεις πολιτισμικα..
    Ανηκουμε στο ανθρωπινο ειδος. Διαφερουμε μεν απο τις υπολοιπες φυλες(αρχη του φυλετισμου), οι διαφορες μας αυτες ομως δεν σχετιζονται με ανωτεροτητες ή κατωτεροτητες. Δεν υπαρχει ανωτερη ή κατωτερη φυλη. Ο ανθρωπος προσαρμοστηκε στην φυση του. Λεγοντας πως ειμαστε ανωτεροι ή κατωτεροι, ειναι σαν να λεμε πως η φυση στον ελλαδικο χωρο ειναι καλυτερη απο την φυση στον γερμανικο(πχ). Αυτος οπως καταλαβαινετε ειναι υβρις.
    Ολες οι φυλες, δηλαδη, ειναι διαφορετικες, αλλα ισοτιμες.
    Ελπιζω να συμφωνεις.

    ReplyDelete