Thursday, November 14, 2013

Τα ευρωγιουσουφάκια πρέπει να εξολοθρευτούν


Το πόσο επικίνδυνοι για την Πατρίδα μας είναι οι ευρωλάγνοι, φάνηκε από τις πρόσφατες δηλώσεις Ερντογάν, ο οποίος αρνείται να αναγνωρίσει την κρατική υπόσταση της Κυπριακής Δημοκρατίας. 

Η στάση του Τούρκου πρωθυπουργού δεν πρέπει να απασχολεί ιδιαιτέρως τους Έλληνες. Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από έναν νεο-οθωμανό πολιτικό. Το ζήτημα είναι να προξενούμε αντίποινα. Όσοι είναι πατριώτες, δεν πρέπει να αναγνωρίζουν την κρατική υπόσταση της Τουρκικής Δημοκρατίας. Πρέπει να μιλάμε για κατεχομένη Ιωνία, η οποία πρέπει να απελευθερωθεί.

Μας απασχολούν τα ευρωγιουσουφάκια διότι αυτά επηρεάζουν τον Λαό και τον κρατούν σε καταστολή μέσα στην λαίλαπα του 4ου Ράιχ. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αρνήθηκε να τοποθετηθεί υπέρ της Κύπρου και της Ελλάδος μετά τις απειλητικές δηλώσεις Ερντογάν. 

Δεν μας εκπλήσσει η κατάπτυστη στάση της Ε.Ε. Μας προκαλεί απέχθεια η στάση των ελληνόφωνων ευρωλιγούρηδων. Εδώ και δεκαετίες προτάσσουν ως βασικό επιχείρημα για την υποδούλωση της Ελλάδος και της Κύπρου στην Ε.Ε. την προστασία μας από ενδεχόμενη τουρκική επίθεση. 

Μετά από τόσες τουρκικές απειλές και παραβιάσεις των συνόρων μας, και ενώ η Ε.Ε. αρνείται να τοποθετηθεί ανοικτά κατά της Τουρκίας, τα ευρωγιουσουφάκια επιμένουν στον Ευρωπαϊκό εφιάλτη. 

Προξενούν σύγχυση στον Ελληνικό Λαό αφοπλίζοντάς τον ψυχολογικώς και ταΐζοντάς τον ελπίδες και υποσχέσεις για δήθεν ευρωπαϊκή προστασία έναντι της Τουρκίας. Με αποτέλεσμα ο Ελληνικός Λαός να μην προετοιμάζεται ψυχολογικώς για την σύγκρουση με την νεο-οθωμανική Τουρκία. 

Όταν πραγματοποιηθεί η επόμενη εδαφική προσβολή του νεο-οθωμανισμού εις βάρος του Ελληνισμού και η Ε.Ε. πάρει το μέρος της Τουρκίας, τότε θα είναι πολύ αργά για δάκρυα. 

Έχουμε ανοικτούς λογαριασμούς με τα ευρωγιουσουφάκια, και της δεξιάς και της αριστεράς. Οι διαφορές μας δεν είναι μόνον οικονομικές. Είναι κυρίως εθνικές. Δεν τους αναγνωρίζουμε ως Έλληνες.  

Θα υπάρξει εμφύλια σύρραξη. Εναντίον όλων των ελληνόφωνων γκαουλάιτερς που στηρίζουν τον Ευρωπαϊκό ολοκληρωτισμό.

Όποιο ευρωγιουσουφάκι εξαπατά τον Ελληνικό Λάο ισχυριζόμενο ότι η Ε.Ε. θα υποστηρίξει την Ελλάδα και την Κύπρο σε περίπτωση συγκρούσεως με την Τουρκία, πρέπει να εξολοθρεύεται διότι αποτελεί την 5η φάλαγγα του νεο-οθωμανισμού στην Ελλάδα.

4 comments:

  1. Η Γερμανία παίζει παιχνιδάκια μαζί με την Τουρκία εναντίον μας.
    Στέλνουν οι Γερμανοί με συνεργασία τους ντόπιους δοσίλογους την Τουρκία να φοβίζει τους Έλληνες.
    Να μας δείξουν πόσο κινδυνεύουμε αν φύγουμε από την εξουσία της Γερμανιάς και ΗΠΑ.

    Φυσικά αν βρεθεί κανένας αξιωματικός τσαμπουκάς και επιτεθεί στην Τουρκία. Όλοι θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν και πιο πολύ η Τουρκία που έχει ανοίξει τόσα μέτωπα.

    Όσο συνεχίζει η κατοχή τόσο θα χάνουμε στρατιωτική δύναμη, τόσο θα γίνεται δυσκολότερος ο αγώνας της απελευθέρωσης.

    ReplyDelete
  2. H Γερμανία λόγω των βλέψεων της προς Ανατολάς
    ΠΑΝΤΟΤΕ ήτο εχθρική απέναντι στους Έλληνες.
    Τα υπόλοιπα είναι ανοησίες αγνοούντων ιστορία
    ή εθελουσίως γερμανολάγνων. Αμφότερες οι κατηγορίες
    συνίστανται εκ ατόμων και συλλογικοτήτων εχθρικές απέναντι
    στο ελληνικό έθνος και τα συμφέροντα του Ελληνισμού.

    ReplyDelete
  3. Διόρθωσις: * οι οποίες είναι εχθρικές

    ReplyDelete
  4. Η Γερμανία ξεκινά έρευνες στο Αιγαίο μαζί με την Τουρκία για φυσικό αέριο! Η Τουρκία προμηθεύτηκε από την Γερμανία πλοία κατάλληλα για έρευνες υδρογονανθράκων!
    Κατά τ' άλλα μερικοί επιμένουν να πιστεύουν ότι οι ευρωπαίοι είναι σύμαχοί μας. Ας το καταλάβουν καλά, ότι όχι μόνον δεν είναι τώρα σύμαχοί μας, αλλά δεν ήταν ποτέ!

    ReplyDelete