Sunday, November 10, 2013

Τα Συνθήματα που πρέπει να επαναλαμβάνει ο Λαός: Πολιτική Απεργία Διαρκείας. Επαναστατική Συντακτική Εθνοσυνέλευση. Προσωρινή Κυβέρνηση. Λαϊκή Πολιτοφυλακή.


Προς όσους αγανακτισμένους πολίτες προωθούν εκκλήσεις για συγκέντρωση σήμερα στην πλατεία Συντάγματος:

Η βασική διαφορά μεταξύ ενός καθυστερημένου λαού από έναν ανώτερο Λαό, είναι η ανικανότητά του να εξελίσσεται πνευματικώς και οργανωτικώς.

Η αποτυχημένη πορεία του κινήματος των Αγανακτισμένων, μας διδάσκει ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε τα πολιτικά αιτήματα του Λαού. "Η χούντα δεν τελείωσε το '73", είναι αδύναμο και παθητικό σύνθημα. 

Όστις αδυνατεί να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις στα κάτωθι πολιτικά αιτήματα, αδιαφορεί για τον Λαό. Ενδιαφέρεται μόνον για έναν συνδικαλιστικό περίπατο στην πλατεία Συντάγματος. 

1.Πολιτική Απεργία Διαρκείας, 2.Επαναστατική Συντακτική Εθνοσυνέλευση, 3.Προσωρινή Κυβέρνηση, 4.Λαϊκή Πολιτοφυλακή.

Ο Σύριζα έχει αποδείξει ότι δεν ενδιαφέρεται για τον Λαό και την Πατρίδα. Ακόμη και αν γίνει αποδεκτή η πρόταση μομφής και πάρει την εξουσία, θα συνεχίσει το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα που εφήρμοζε η Νέα Τρομοκρατία. 

Πρέπει να εμποτίσουμε τον Λαό με τα άνωθι συνθήματα. Όσοι πολίτες κατέβουν στις συγκεντρώσεις πρέπει να επαναλαμβάνουν διαρκώς τα άνωθι συνθήματα:

Πολιτική Απεργία Διαρκείας. Επαναστατική Συντακτική Εθνοσυνέλευση. Προσωρινή Κυβέρνηση. Λαϊκή Πολιτοφυλακή.

5 comments:

  1. Aγαπητέ Ιφικράτη, θα ήθελα να πάρεις μια θέση για το θέμα των μεταναστών στα σχολεία. Στο κέντρο της Αθήνας όπου μένω το (80-90)% των μαθητών στα σχολεία είναι αλλοδαποί. Η αδιαφορία των καθηγητών για το εν λόγω ζήτημα είναι εγκληματική και όσο ήμουν μαθητής, περιθωριοποιούσαν την μειονότητα των Ελλήνων μαθητών. Επειδή είσαι από τους λίγους που ενδιαφέρονται πραγματικά για την πορεία και την εξέλιξη του έθνους και της ελληνικής φυλής, σκέφτηκα το εξής. Θυμάσαι σε ένα παλαιότερο άρθρο σου, που είχες αναφέρει πως θα μάζευες μια λίστα με ονόματα Ελλήνων που θέλουν να δουλέψουν, αλλά δεν μπορούν επειδή οι εργοδότες προτιμούν τους αλλοδαπούς; Μπορώ αν θες να σου δώσω μια λίστα με σχολεία του κέντρου όπου επικρατεί αυτή η κατάσταση και μάλιστα μπορώ να σου γνωστοποιήσω ονόματα Ελλήνων μαθητών που έχουν δεχθεί ξυλοδαρμό από συμμορίες ξένων. Πιστεύω πως θα ήταν μια εξαιρετική πρωτοβουλία, αν έκανες μια εισήγηση του συγκεκριμένου προβλήματος. Τέλος, θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σου για τις επιπτώσεις του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου στην εκπαιδευτική διαδικασία και αναρωτιέμαι εγώ που είμαι Έλληνας τυγχάνω ελληνικής παιδείας; Επί παραδείγματι στα μαθητικά μου χρόνια, δεν μας επέτρεπαν οι ίδιοι οι αλλοδαποί να διδαχθούμε την ιστορία των προγόνων μας, έστω και με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο με τον οποίο "διδάσκεται" η ιστορία. Ευχαριστώ πολύ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαίρε, Μιλτιάδη.

      Στείλε ό,τι στοιχεία έχεις στο προσωπικό μου email: iphicrates@hotmail.com

      Ιφικράτης

      Delete
    2. Μόλις δημοσιευθεί το πλήρες κείμενο του λεγομένου αντιρατσιστικού νόμου, θα το σχολιάσω. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι θα έιναι εξοντωτικό για τους Έλληνες. Περισσότερα όταν ψηφιστεί.

      Delete
  2. Ιφικράτη, βάλε εμπρός την ΙΕΡ.Α.Κ.Σ.!

    ReplyDelete
  3. Ιφικράτη μα καλά, τότε που βρισκόσουν κι εσύ στην πλατεία Συντάγματος, δεν ήξερες να ενσταλάξεις στο αίμα των 250.000 λίγη αδρεναλίνη, με καμιά δυο ψευδείς ειδήσεις να γίνει ο θυμός του λαού φωτιά και μπούρμπερη; Θα καθαρίζαμε μια κι έξω!

    ReplyDelete