Monday, November 4, 2013

Σήμερα, Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, προσκεκλημένος στην εκπομπή "Μακελειό" του κ. Στέφανου Χίου


Σήμερα, Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, είμαι προσκεκλημένος στην εκπομπή "Μακελειό" του κ. Στέφανου Χίου, στο κανάλι Zoom, μετά τις 23.15μμ.

Θέμα της εκπομπής: ο τραγικός θάνατος των δύο μελών της Χρυσής Αυγής.

http://www.zoomtv.gr


8 comments:

  1. Mαιντανος εχεις γινει Αμυρα.
    Αν θες να εισαι ωραιος και να μην σε παρασερνει το εβραιομπολσεβικικο παρελθον σου,να πεις να βγαλουν το συριζα και τους λοιπους εκτος νομου. να πεις για τον πρετεντερη που ειπε ' μπορει να σκοτωνοταν κανεις ανθρωπος'. να πεις για τους απλυτους που πανηγυριζουν για τη δολοφονια,ενω οι χρυσαυγιτες την κατεδικασαν.
    Και να πεις για τον φλωρο τον Κλασιδιαρη που ηταν χεσμενος στις καμερες και μιλουσε για 'ενοτητα'. με ποιους ενοτητα; με τους τρομοκρατες αριστερους ή τους φασιστονεοφιλελευθερους;
    Θα τα πεις ή σε πληρωνουν για να διχαζεις τον εθνικιστικο χωρο;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εσένα ποιος σε πληρώνει για να διχάζεις τον επαναστατικό χώρο; Γιατί με αυτά που λες αντί να ενώνεις όλους αυτούς που είναι ενάντια στο καθεστώς εναντίον ενός κοινού εχθρού (κατοχικής κυβέρνησης) κάνεις το αντίθετο, σε αντίθεση με αυτό που λέει ο Ιφικράτης, δηλαδή προσωρινή συμμαχία όλων των αντικαθεστωτικών μαζί. Μόνο έτσι πέφτει η μνημονιακή χούντα που είναι ο κύριος εχθρός.
      Και αν μου βρεις που υπάρχει η ενότητα στον "εθνικιστικό χώρο" θα σε παραδεχτώ (φυσικά και δεν υπάρχει ενότητα οπότε δεν χρειάζεται κανείς να τον διχάσει έτσι όπως είναι).

      Delete
    2. Καταρχάς ο λεγόμενος "εθνικιστικός" χώρος δεν έχει κοινά χαρακτηριστικά.Αν ποτέ υπήρξε τέτοιος χώρος γιατί εγώ ξέρω ότι ο εθνικισμός είναι αίσθημα και όχι ιδεολογία.

      Delete
    3. 'Αν θες να εισαι ωραιος και να μην σε παρασερνει το εβραιομπολσεβικικο παρελθον σου,να πεις να βγαλουν το συριζα και τους λοιπους εκτος νομου. '

      Στο κείμενο του περί της δολοφονίας των δύο εθνικιστών το ανέφερε αυτό.

      'Και να πεις για τον φλωρο τον Κλασιδιαρη που ηταν χεσμενος στις καμερες και μιλουσε για 'ενοτητα'. '

      Επίσης στο κείμενο περί της δολοφονίας των δύο εθνικιστών έγινε σχετική αναφορά.
      Διάβασε το.

      Delete
  2. Μην ξεχάσεις να παρουσιαστείς ως επικεφαλής της ΙΕΡ.Α.Κ.Σ.

    ReplyDelete
  3. Μην ξεχάσεις να παρουσιαστείς ως επικεφαλής της ΙΕΡ.Α.Κ.Σ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Στον Χίο δεν αρέσει να παρουσιάζει κόμματα, εννοείται ότι θα προσπαθήσω σιγά-σιγά να το γνωστοποιήσω μέσω της εκπομπής, αλλά μέχρι στιγμής δεν θέλει να ακούει για κόμματα.

      Delete
  4. Αν δεν σ΄αρέσει, πάρε τα κουβαδάκια σου και άντε σε άλλη παραλία....

    ReplyDelete