Wednesday, April 26, 2023

Το metoo έχει τις ρίζες του στον ριζοσπαστικό πολιτικό λεσβιανισμό


Με τις διάφορες metοoύδες μαθαίνουμε και νέες νομικές αντιλήψεις. Μπορεί κάποια metoo να καταγγέλλει κάποιον για σεξουαλική παρενόχληση, και το όνομά του να διαρρέει στα μμε, να διασύρεται ωσάν η καταγγελία να είναι εξ ορισμού βάσιμη, αλλά το όνομά της metoo να μην επιτρέπεται να δημοσιοποιηθεί διότι αποτελεί ...παραβίαση της ποινικής διαδικασίας.

Οπότε το φερόμενο ως θύμα μπορεί να διαρρέει ό,τι θέλει, να προδικάζει, να προκαταβάλει την κοινή γνώμη, αλλά ο φερόμενος ως θύτης να μην έχει το δικαίωμα να δημοσιοποιήσει το όνομα της φερομένης ως θύματος.

Από την στιγμή που σε μία ποινική προδικασία δημοσιοποιείται το όνομα του φερομένου ως θύτου, είναι δίκαιο να δημοσιοποιείται και το όνομα της φερομένης ως θύματος.

Οι διάφορες metooδες έχουν σχηματίσει πολιτικό λόμπυ και προσπαθούν να ποινικοποιήσουν τις ερωτικές σχέσεις. Έχουν φτάσει στο γελοίο σημείο να ζητούν έγγραφη συγκατάθεση-ιδιωτικό συμφωνητικό πριν την έναρξη σεξουαλικών σχέσεων μεταξύ ενός ζευγαριού. Το κίνημά τους δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με τον σεβασμό στις γυναίκες. Έχει σχέση με τον ριζοσπαστικό πολιτικό λεσβιανισμό.

(Political lesbianism is a phenomenon within feminism, primarily second-wave feminism and radical feminism; it includes, but is not limited to, lesbian separatism. Political lesbianism asserts that sexual orientation is a political and feminist choice, and advocates lesbianism as a positive alternative to heterosexuality for women as part of the struggle against sexism. Political lesbianism originated in the late 1960s among second wave radical feminists as a way to fight sexism and compulsory heterosexuality.)

Αν όντως είχε σχέση με την βία κατά των γυναικών, θα υπεστήριζαν δυναμικώς τους αγώνες εναντίον της λαθρομεταναστεύσεως και εναντίον του εξισλαμισμού των δυτικών χωρών. Αλλά το κίνημα metoo κωφεύει εσκεμμένως σε αυτό το ακανθώδες ζήτημα, δεν θέλει να παραδεχθεί ότι η λαθρομετανάστευση και ο εξισλαμισμός έχουν αυξήσει την εγκληματικότητα εις βάρος των γυναικών. Η απουσία τους από τέτοιους αγώνες είναι εκκωφαντική. Tέτοιες αντιλήψεις θα τις χαρακτήριζαν "ακροδεξιές, φασιστικές, κλπ".

Αν το metoo είχε σχέση με την βία κατά των γυναικών, θα πρωτοστατούσε στους αγώνες των γυναικών εναντίον του κινήματος υπέρ του ερμαφροδιτισμού, που τείνει να εξαλείψει ακόμη και την βιολογική υπόσταση των γυναικών. Το κίνημα των τρανς απαιτεί συμμετοχή εγχειρισμένων ανδρών σε γυναικεία αθλήματα, απαιτεί είσοδο σε γυναικείες τουαλέτες, απαιτεί να δεχτούμε ότι οι άνδρες μπορεί να εγκυμονούν, απαιτεί να εκτίουν την ποινή τους σε γυναικείες φυλακές, και ένα σωρό γελοιότητες που καθημερινώς προσβάλλουν τις γυναίκες.

Σαν να μην έφταναν αυτά τα αίσχη, το κίνημα των τρανς απαιτεί να καταργηθούν οι όροι πατέρας-μητέρα, απαιτεί οι γυναίκες να μην αποκαλούνται γυναίκες, αλλά άτομα με ...μήτρα. Για να είμαστε όλοι gender-inclusive. Η gender inclusive γλώσσα σταδιακώς καθίσταται υποχρεωτική στους δυτικούς οργανισμούς. Οι αντωνυμίες που χρησιμοποιούνται δεν πρέπει να είναι binary, αυτός-αυτή, αλλά gender neutral.

Δηλαδή αφανίζεται η γυναίκα ως γυναίκα στον δυτικό κόσμο, αλλά το κίνημα metoo δεν έχει ακούσει τίποτε, ούτε έχει πράξει κάτι επ'αυτού. Σφυρίζει αδιάφορα. Την μάχη κατά της επιβολής του ερμαφροδιτισμού ως επίσημης ιδεολογίας του δυτικού κόσμου αυτή την στιγμή την διεξάγουν οι διάφοροι "φασίστες", ήτοι οι περισσότεροι συντηρητικοί, και όσοι έχουν ακόμη σώας τας φρένας από το κέντρο και την αριστερά. Πάντως όχι οι metooδες.

Actions speak louder than words.

No comments:

Post a Comment