Friday, April 28, 2023

Η φορολογία είναι ληστεία και πρέπει να ποινικοποιηθεί ως διαρκές έγκλημα

 

Επειδή πλησιάζει η εργατική Πρωτομαγιά, βλέπω στους δρόμους αφίσες από διάφορες συλλογικότητες εργαζομένων, οι οποίες εκφράζουν αιτήματα, και πράγματι απορώ με την αφέλεια αρκετών εργαζομένων.

Πχ οι ταχυμεταφορείς και άλλοι υπάλληλοι, ζητούν να σταματήσει η αδήλωτη εργασία.

Η απλήρωτη εργασία είναι εξ ορισμού ληστεία των εργαζομένων από τους εργοδότες. Αλλά από πού και ως πού η δηλωμένη εργασία είναι κάτι που πρέπει να επιδιώκουν οι εργαζόμενοι στην σημερινή Ελλάδα; Για να μπορεί να τους ληστεύει το μνημονιακό ψευδοκράτος;

Για ποιό λόγο να θέλει ένας εργαζόμενος να δηλώσει την αμοιβή του στο ψευδοκράτος; Προφανώς επειδή νομίζει ότι έτσι θα εξασφαλίσει ασφαλιστική και συνταξιοδοτική κάλυψη. Ή ότι έτσι θα πιεστεί ο εργοδότης να τον πληρώνει τακτικώς.

Πρόκειται για λανθασμένη αντίληψη. Με αυτό τον τρόπο, ο εργαζόμενος αντικαθιστά τον ιδιώτη κλέφτη, με έναν κρατικό κλέφτη.

Οι Έλληνες εργαζόμενοι ποτέ και για κανέναν λόγο δεν πρέπει να υπομένουν ληστεία ούτε από ιδιώτες, ούτε από το κράτος. Το κράτος δεν είναι καλύτερος κλέφτης από έναν ιδιώτη, είναι χειρότερος κλέφτης.

Το να σου αρπάζει το κράτος προκαταβολικώς το 30%+ των αποδοχών σου με ένα σωρό ληστρικές μεθόδους, πχ φόρος μισθωτών υπηρεσιών, ασφαλιστικές εισφορές, κ.α., και εσύ να το επιδιώκεις, αυτό είναι δείγμα αυτοκτονικής βλακείας.

Ακόμη μεγαλύτερο δείγμα αυτοκτονικής βλακείας είναι ως εργαζόμενος να επιδιώκεις την λεγομένη προοδευτική φορολογία. Δηλαδή όσο πιό πολύ εργάζεσαι, όσο πιό πολύ αποδίδεις, και όσο πιο πολύ αμοίβεσαι, τόσο περισσότερο να τιμωρείσαι από το κράτος ανεβαίνοντας φορολογική κλίμακα.

Οι εργαζόμενοι, είτε ως υπάλληλοι, είτε ως ελεύθεροι επαγγελματίες, είτε ως εργοδότες, πρέπει να επιδιώκουν την κατάργηση και την ποινικοποίηση της φορολογίας, διότι αποτελεί μέσον διαφθοράς του κράτους και των εργαζομένων.

Το κράτος μπορεί να έχει έσοδα με ένα σωρό τρόπους, δεν χρειάζεται να φορολογεί. Φορολογεί, ήτοι ληστεύει, για να αναπαράγει την εξουσία του πάνω στους υπηκόους, όπως κάποτε οι φεουδάρχες πάνω στους δουλοπάροικους.

Οι εργαζόμενοι οπωσδήποτε πρέπει να απαιτούν την αξιοπρεπή αμοιβή της εργασίας των, αλλά ποτέ και σε καμμία περίπτωση η δηλωμένη εργασία να μην υπονοεί την απόσπαση πλούτου από τους εργαζομένους=καταβολή φόρων, προς όφελος της κρατικής ληστοσυμμορίας.

Το δίπολο δηλωμένη-αδήλωτη εργασία, είναι λάθος πλαίσιο. Είτε δηλωμένη είτε αδήλωτη η εργασία, δεν πρέπει να περιλαμβάνει την νομιμοποίηση του κρατικού πλιάτσικου εις βάρος των εργαζομένων, είτε είναι υπάλληλοι, είτε είναι εργοδότες.

Η φορολογία είναι ληστεία και πρέπει να ποινικοποιηθεί.

No comments:

Post a Comment