Wednesday, April 26, 2023

Μεγάλη Ελλάδα και Ελληνικό Imperium αποτελούν την Ελληνική απάντηση στα ανταγωνιστικά γεωπολιτικά σχέδια στην Ευρώπη

 

Εξ αιτίας της εθνοπροδοτικής πολιτικής του «Ανήκομεν εις την Δύσιν», οι ελληνόφωνες πολιτικές ψευτοελίτ όχι μόνον δεν κατάφεραν να οικοδομήσουν ένα γεωπολιτικό όραμα για την Ελλάδα, αντιθέτως εστάθηκαν ανίκανες να αναλύσουν στον Λαό μας τα αντίπαλα γεωπολιτικά σχέδια στην Ευρώπη.

Η Μεγάλη Ελλάδα στηρίζεται στον κατακερματισμό της Ευρώπης και στην ταυτόχρονη αντιπαράθεση με τα ανταγωνιστικά γεωπολιτικά σχέδια.

Συμπεριλαμβάνει την πολιτισμική, δημογραφική, οικονομική, και εδαφική επέκταση της Ελλάδος.

Την συγκρότηση μίας Ελληνικής Κοινοπολιτείας η οποία θα συνδέει την μητροπολιτική Ελλάδα με πόλεις-κράτη, εκτός Ελληνικών συνόρων.

Την Ελληνική ηγεμονία στην Μεσόγειο.

Την επέκταση προς Βορρά, Δύση, Ανατολή, Νότο.

Την δημογραφική αύξηση του Ελληνισμού και την επανελλήνιση του Ευξείνου Πόντου με την σταδιακή εγκατάσταση Ελλήνων σε αυτές τις περιοχές(εν ανάγκη με την υποστήριξη Ελληνικής λαθρομεταναστεύσεως).

Τον διαμελισμό της νεοθωμανικής Τουρκίας.

Την απώθηση των αλλοφύλων μακριά από τα Ελληνικά σύνορα. Τον δημογραφικό μαρασμό των αλλοθρήσκων.

Τον πλήρη έλεγχο των Βαλκανίων ως αποκλειστική σφαίρα επιρροής της Ελλάδος.

Την σταδιακή ενσωμάτωση της Σικελίας και της Κάτω Ιταλίας στον Ελληνικό γεωπολιτικό χώρο.

Τον απεγκλωβισμό της Ελλάδος από τις δυτικές πολιτικές, στρατιωτικές, και οικονομικές υποδομές.

Την δημιουργία ενός σιδηρού παραπετάσματος που να μας διαχωρίζει από την Ευρώπη και την έναρξη ενός νέου ψυχρού πολιτισμικού πολέμου.

Την ανάκτηση πλήρους εθνικής ανεξαρτησίας σε πρώτη φάση, και την ανάδειξη του Ελληνικού Imperium σε δεύτερη φάση.

Οι Ελληνικές πολιτικές ελίτ έχουν ένα σοβαρότατο κίνητρο για να απεγκλωβιστούν από το εθνοπροδοτικό σύνθημα «Ανήκομεν εις την Δύσιν». Θα αναλάβουν την ευθύνη για το μέλλον της Ελλάδος. Από παθητικοί θεατές των πολιτικών εξελίξεων στην Ευρώπη, θα μετατραπούν σε ενεργητικοί εξουσιαστές. Θα αποκτήσουν ηγεμονική αυτοπεποίθηση ώστε μία μέρα όλα τα ευρωπαϊκά προβλήματα να λύνωνται στην Αθήνα και όχι στις Βρυξέλλες.

Η Χώρα μας επί δεκατίες ταξιδεύει στον αυτόματο ευρωπαϊκό πιλότο. Οι ευρωπαϊκές ελίτ αποφασίζουν για λογαριασμό των Ελλήνων. H Μεγάλη Ελλάδα και το Ελληνικό Imperium αποτελούν την Ελληνική απάντηση στα ανταγωνιστικά γεωπολιτικά σχέδια στην Ευρώπη.

No comments:

Post a Comment