Wednesday, April 26, 2023

Υπάρχει κλιματική διακύμανση, και όχι κλιματική αλλαγή


Δεν υπάρχει κλιματική αλλαγή, παρά μόνον στα μυαλά των τσαρλατάνων "επιστημόνων". Υπάρχει κλιματική διακύμανση που συμπεριφέρεται όπως μία ημιτονοειδής συνάρτηση. Ένα ημιτονοειδές κύμα που περιγράφει μία περιοδική ταλάντωση.

https://www.newsit.gr/kosmos/i-ayksisi-tis-thermokrasias-stin-arktiki-tha-einai-taxyteri-apo-o-ti-provlepetai/3726707/

Ένα σωρό πράσινα σούργελα που παριστάνουν τους επιστήμονες εδώ και δεκαετίες εκφοβίζουν τον κόσμο με το ότι "λιώνουν οι πάγοι στην Αρκτική", άρα έρχεται η καταστροφή, άρα προσκυνήστε τους τσαρλατάνους της κλιματικής αλλαγής.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, τα περισσότερα ενεργά ηφαίστεια της γής είναι τα υποθαλάσσια. Αυτά που είναι πάνω στην γή, έχουν μικρότερη επίδραση, ενώ τα υποθαλάσσια ηφαίστεια εκλύουν τεράστιες ποσότητες ενέργειας, με αποτέλεσμα η θερμοκρασία σε περιοχές όπως η Αρκτική να αλλάζει, και κάποιες φορές να λιώνουν οι πάγοι, κάτι απολύτως φυσιολογικό. Μετά από λίγο όμως ξαναπαγώνουν τα νερά της περιοχής.

Όμως οι πράσινοι τσαρλατάνοι στηρίζονται σε δικά τους μοντέλα υπολογιστών και σε μεσαιωνικές πρακτικές που αντέγραψαν από τους παπάδες που προφήτευαν την συντέλεια του κόσμου.

Η κλιματική αλλαγή έχει μετατραπεί σε θρησκευτική αίρεση, με ιερατείο τους πράσινους δήθεν επιστήμονες. Όπλο τους είναι η τυφλή πίστη, και όχι τα αντικειμενικά δεδομένα. Η θρησκευτική τους αίρεση χρειάζεται αποκαλυπτική μυθολογία, και εικόνες περί συντέλειας του κόσμου όπως στην "Αποκάλυψη του Ιωάννου" για να διατηρήσει πιστούς-ακόλουθους.

Μιλούν για "αναπόφευκτη" καταστροφή, εκτός και αν υποταχθούμε στις εντολές τους. Οι πράσινοι τσαρλατάνοι κυνηγούν κρατικά κεφάλαια/επιχορηγήσεις, και προκειμένου να τα πάρουν, δεν ορρωδούν μπροστά σε κανένα ψεύδος. Ό,τι έκαναν οι υγειονομικοί τσαρλατάνοι με τον κοροϊδοϊό, το ίδιο κάνουν και αυτοί. Εφαρμόζουν τα τεχνάσματα των μεσαιωνικών παπάδων.

Όταν ακούτε να σας λένε ότι λιώνουν οι πάγοι στην Αρκτική, να ξέρετε ότι σε λίγο καιρό οι πάγοι επανέρχονται. Τα υποθαλάσσια ηφαίστεια υπάρχουν εδώ και χιλιετίες, αλλά οι πράσινοι τσαρλατάνοι φοβίζουν τον κόσμο για να πλουτίσουν οι ίδιοι εις βάρος της ανθρωπότητος.

No comments:

Post a Comment