Tuesday, March 6, 2018

Πόλεμος οπουδήποτε, οποτεδήποτε, με οποιοδήποτε τρόπο - (any place, any time, by any means)



Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι πολέμων που δεν ξέρουν ή δεν μπορούν ή δεν θέλουν να διεξάγουν οι ρωμέικες ένοπλες δυνάμεις.

Πχ θρησκευτικό πόλεμο, πυρηνικό, βιοχημικό, διαστημικό, ηλεκτρονικό, διαδικτυακό, αστικό(επίθεση και άμυνα), τρομοκρατικό, δημογραφικό, εθνοτικό, φυλετικό, πολιτισμικό, επαναστατικό, παρατεταμένο, επικοινωνιακό, πολιτικό, σμήνους(swarming), διπλωματικό, συμμαχικό(δημιουργία-διάλυση συμμαχιών)κλπ.

Επιπλέον δεν μπορούν, δεν θέλουν, δεν ξέρουν να διεξάγουν πόλεμο για την υπεράσπιση διαφορετικών τύπων συνόρων, πχ δημογραφικών, πολιτισμικών, θρησκευτικών, οικονομικών συνόρων. (Μετά από 8 χρόνια μνημονιακής γενοκτονίας στην Ελλάδα, δεν έχει ιδρυθεί ακόμη σχολή οικονομικού πολέμου).

Ούτε μπορούν να υπερασπιστούν τον Ελληνισμό σε οιοδήποτε σημείο του πλανήτου, ανά πάσα στιγμή, με οιοδήποτε τρόπο(any place, any time, by any means).

Δεν διαθέτουν ούτε τον εφοδιασμό/επιμελητεία, ούτε τις υποδομές, ούτε την εκπαίδευση, ούτε το δόγμα, ούτε την ιδεολογία για να υπερασπιστούν τον Ελληνισμό.

Αλλά οι νέες ένοπλες δυνάμεις, ενός νέου Ελληνικού καθεστώτος, πρέπει να μάθουν να διεξάγουν πόλεμο υπό οιαδήποτε συνθήκη.

Οι μελλοντικοί Έλληνες στρατιωτικοί πρέπει να εκπαιδεύωνται για να ανταποκριθούν σε όλα τα είδη πολέμων, για να υπερασπιστούν όλα τα είδη συνόρων, σε όλα τα πεδία πολέμων, και στην ανάληψη ενεργειών σε οιοδήποτε χρόνο και τόπο, με οποιοδήποτε τρόπο.

Μεταξύ άλλων ενεργειών, πρέπει να προετοιμάζωνται για να στρατολογούν, οργανώνουν, εκπαιδεύουν, εξοπλίζουν, χρηματοδοτούν ξένα στρατεύματα και ξένους διαδηλωτές εκτός Ελλάδος, για την πραγματοποίηση εισβολών και επαναστάσεων σε εχθρικές χώρες.

Η Ελληνική στρατιωτική ισχύς πρέπει να προσμετράται με το πόσα ξένα κινήματα μπορεί να στρατολογήσει ως πολλαπλασιαστή ισχύος του Ελληνισμού.

Δεν εχει σημασία αν οι στρατολογούμενοι είναι επαναστατικά κινήματα(κομμουνιστικά, θρησκευτικά, εθνικιστικά, αναρχικά, φιλελεύθερα), μισθοφορικές εταιρείες, ξένοι στρατοί, αντάρτικες/τρομοκρατικές οργανώσεις. Αυτό που έχει σημασία είναι η ανάπτυξη στρατιωτικών, πολιτικών, θρησκευτικών, εθνοτικών, και πολιτισμικών βάσεων της Ελλάδος στο εξωτερικό.

Αν υποθέσουμε ότι πρέπει να γίνει μία επιχείρηση αποκτήσεως επιρροής στα Σκόπια, οι Έλληνες επιτελείς θα πρέπει να στρατολογήσουν, εκπαιδεύσουν, οργανώσουν, χρηματοδοτήσουν, ταυτοχρόνως, εθνικιστικές, φιλελεύθερες, αναρχικές, θρησκευτικές, κομμουνιστικές, κλπ ομάδες, ώστε αφ' ενός να αποκτήσουμε κυριαρχία πλήρους φάσματος, αφ' ετέρου να δημιουργηθούν πολλαπλά ρήγματα στον κοινωνικό ιστό του κράτους-στόχου.

Θα αποτελούσε στρατηγικό λάθος η ευθυγράμμιση με ένα ξένο κίνημα, ακόμη και αν ήταν φίλα προσκείμενο στον Ελληνισμό. Εφ' όσον αποσκοπούμε στην σταδιακή διάλυση ενός εχθρικού κράτους, θα πρέπει να αυξήσουμε στο μέγιστο τις εσωτερικές αντιθέσεις και τις αιτίες συγκρούσεων.

Ένα Ελληνικό στρατηγικό σχέδιο διαλύσεως της ΕΕ, θα πρέπει να περιλαμβάνει ενίσχυση όλων των αντιπάλων της ΕΕ, από άκρα αριστερά μέχρι άκρα δεξιά, από λαθρομεταναστολάγνους μέχρι σωβινιστές, από αναρχικούς μέχρι εθνικοσοσιαλιστές, από άθεους μέχρι φανατικούς προτεστάντες, από φανατικούς φεμινιστές μέχρι υπέρμαχους της παραδοσιαρχίας, από σταλινικούς μέχρι νεοφιλελεύθερους. Οι εσωτερικές αντιπαραθέσεις και οι πολλαπλές κρίσεις στην ΕΕ θα φτάσουν σε κάποια στιγμή να διαλύσουν την Ευρώπη στα εξ ων συνετέθη.

Αλλά για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, πρέπει να ενσωματώσουμε στην καθημερινή μας σκέψη και συμπεριφορά, βασικά στοιχεία στρατηγικής(any time, any place, by any means).

No comments:

Post a Comment