Sunday, March 4, 2018

Ευτυχώς υπάρχει ελπίδα στα Σκόπια






Παρά τις προσπάθειες των ρωμιών, οι οποίοι προσπαθούν να εκσλαβίσουν τους Σκοπιανούς, αρκετοί Σκοπιανοί θέλουν να διατηρήσουν την Μακεδονική τους ταυτότητα.

Το μεγαλύτερο έγκλημα που θα μπορούσε να διαπράξει η Ελλάς θα ήταν να εκχωρήσει αυτόν τον πληθυσμό στον σλαβικό επεκτατισμό. Ακόμη και αν δεν έχουν ελληνική καταγωγή οι διαδηλωτές στα Σκόπια, αυτό που έχει στρατηγική σημασία είναι να μην τους αφομοιώσει η Βουλγαρία και η Σερβία.

Σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να αναστηθεί η Μεγάλη Σερβία, και σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να ανασυσταθεί η Μεγάλη Βουλγαρία της Συνθήκης του Αγίου Στεφάνου.

Τα Σκόπια ενσωματώνουν τεράστια γεωπολιτική αξία για την Υψηλή Στρατηγική της Ελλάδος, καθότι παρέχουν το πολυπόθητο στρατηγικό βάθος που έχει ανάγκη η Ελλάς στην άμυνα κατά του πανσλαβισμού.  

Εκτός των υποδούλων εδαφών και των ελληνογενών πληθυσμών της Βορείου Μακεδονίας, οφείλουμε να διεκδικούμε την απομάκρυνση των Σλάβων από τις σφαίρες επιρροής της Ελλάδος.

Τα Σκόπια πρέπει σταδιακώς να καταστούν Ελληνική επαρχία, και οι εν λόγω Σκοπιανοί μας παρέχουν κάθε δικαιολογία.

Όποιος αντιπροτάξει είτε ότι το ρωμέικο κράτος δεν θα το πράξει, είτε ότι οι Έλληνες δεν διαθέτουν την απαραίτητη ισχύ αυτή την στιγμή, τους απαντούμε ότι ενώ οι Έλληνες είναι εκτός εξουσίας και υπόδουλοι επί 22 αιώνες αγωνίζονται για την Επανελλήνιση και την ανακατάληψη της εξουσίας. Ο Αγών της Επανελληνίσεως δεν επιτρέπεται να περιορίζεται εντός των συνόρων του ρωμέικου ψευδοκράτους.

Εθνικο-Απελευθερωτικοί Αγώνες μπορούν να διεξαχθούν ακόμη και χωρίς δικό μας κράτος, όπως αποδεικνύουν οι Κούρδοι, οι οποίοι μάχονται συγχρόνως εναντίον τεσσάρων κρατών(Τουρκίας, Ιράν, Ιράκ, Συρίας), και εναντίον της ISIS.  

Για τους Έλληνες, το ψευδοκράτος των Σκοπίων και το ψευδοκράτος των ρωμιών, πρέπει να αντιμετωπίζωνται ως δύο καθεστώτα προς ανατροπή και διάλυση, και οι πληθυσμοί τους ως δύο κοινωνίες σε διαφορετική φάση Επανελληνίσεως και με διαφορετική ταχύτητα.   

"Χιλιάδες κόσμου διαδήλωσε την Κυριακή (04.03.2018) στα Σκόπια κάτω από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου κατά της αλλαγής του ονόματος της χώρας. Οι διαδηλωτές φώναζαν: "Είμαστε Μακεδόνες" ενώ κρατούσαν πανό που έγραφαν "το όνομα Μακεδονία δεν πωλείται"."

4 comments:

  1. ΕΜΑ ΤΙΜΙ ΧΡΗΣΥ ΒΡΩΧΙ,Η ΜΑΚΑΙΔΟΝΙΑ ΕΙΝΕ ΜΙΑ ΚΕ ΑΙΛΥΝΙΚΙ,ΔΑΙΝ ΑΙΚΧΩΡΟΥΜΑΙ ΤΟ ΟΝΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΦΤΩΣΚΩΠΗΑΝΟΥΣ,ΗΦΗΚΡΑΤΙ ΗΣΕ ΑΝΑΡΧΗΚΩΣ ΝΤΡΩΠΙ ΣΟΥ ΑΘΕΛΛΙΝΑ.

    ReplyDelete
  2. Δεν στεκει ουτε ηθικα ουτε ιστορικα σλαβοφωνοι και σλαβογενεις να βαφτιστουν Μακεδονες.Ιδιως εκτος της σημερινης Ελληνικης επικρατειας.Καποιος φαλλμεραιερ του μελλοντος θα τους προσμετρησει στο πολυφυλετικο αχταρμα του, για να του "βγουν" οι ανθελληνικες του αποψεις.Και αν δεν το κανει αυτος θα το κανει ο λιθοξοος συντασοντας νεους καταλογους.ΝΑΙ στην ανακαταληψη της ανω Μακεδονιας και εποικισμος της με δικα μας παιδια.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εχεις δικαιο. Απορω που ο Ιφικρατης υποπιπτει σε σφαλμα. Οι σκοπιανοι λενε "εξω οι ελληνες" απο την μακεδονια. Δεν αισθανονται μακεδονες, απλως εχουν εδαφικες βλεψεις λογω σιωνισμου-ισραηλ.

      Delete
  3. Να ποιοί έκαναν την διαδήλωση . http://deltio11.blogspot.gr/2018/03/blog-post_41.html

    ReplyDelete