Saturday, March 3, 2018

Η κατανάλωση ευρω-(h)opium προκαλεί σοβαρές παρενέργειες



Λόγω του γεγονότος με τους δύο αιχμάλωτους στρατιωτικούς στον Έβρο, για μία ακόμη φορά τα πολιτικά ευρωγιουσουφάκια φρόντισαν να αποδείξουν αυτό που είναι: μηδενικά.

Επικαλούνται την ΕΕ νομίζοντας ότι θα εκφοβίσουν την Τουρκία, "τα σύνορά μας είναι ευρωπαϊκά, η Τουρκία θα έχει να κάνει με την ΕΕ, κλπ, κλπ", προσπαθώντας απεγνωσμένα να υψώσουν το πολιτικό τους ανάστημα, όντας πολιτικοί νάνοι.

Από την στιγμή που η Τουρκία είναι στο ΝΑΤΟ, το επιχείρημα, "τα σύνορά μας είναι ευρωπαϊκά" ισοδυναμεί με αγχολυτικό για υπανάπτυκτα όντα μηδαμινής νοημοσύνης.

Ώς είθισται, το ΝΑΤΟ δεν πρόκειται να πάρει το μέρος της Ελλάδος. Θα κρατήσει ουδέτερη στάση, διότι αυτό επιτάσσει το συμφέρον της ευρωατλαντικής συμμαχίας.

Όσοι μυαλοφυγόδικοι πιστεύουν ότι θα τους σώσει η Ευρώπη, μοιάζουν με τους μειωμένης αντιλήψεως πιστούς του σοφίσματος, "θα μας σώσει το ξανθό γένος".

Όποιος πιστεύει ότι η ΕΕ ή ότι η Ρωσσία, θα επέμβουν για να κάνουν αυτό που οφείλει να κάνει η Ελλάδα, είναι τουλάχιστον ηλίθιος.

Ας μην λησμονούν τα ευρωγιουσουφάκια ότι η Τουρκία σε σχέση με την Ελλάδα, είναι ενταγμένη σε δύο πολύ σημαντικούς διεθνείς οργανισμούς, που εξισορροπούν πλήρως την ΕΕ. Τον Οργανισμό Ισλαμικής Συνεργασίας, και την νεοσυσταθείσα Ισλαμική Στρατιωτική Αντιτρομοκρατική Συμμαχία.

Αν προσθέσουμε το γεγονός ότι η Τουρκία ετοιμάζεται να συμμετάσχει στον Οργανισμό Συνεργασίας της Σαγκάης, είναι φανερό ότι η επίκληση της ΕΕ ως δήθεν ασπίδος προστασίας της Ελλάδος, μόνον γέλωτα προκαλεί.

1 comment: