Monday, March 12, 2018

Μετά τόσα χρόνια ξένης κατοχής, οι ευρώδουλοι "πατριώτες" δεν αναγνωρίζουν καταστάσεις ακηρύκτου πολέμου


Αρκετοί ευρώδουλοι "πατριώτες" ανησυχούν τώρα για την κλιμάκωση των σχέσεων Ελλάδος-Τουρκίας, και ήδη αρκετοί ψελλίζουν την λέξη "πόλεμος".

Διεξάγεται ακήρυκτος πόλεμος διαφορετικών μορφών εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά τα ευρωγιουσουφάκια δεν θέλουν να το παραδεχθούν. Αν το παραδεχθούν, προφανώς θα πρέπει να πολεμήσουν. Συνεπώς δεν θέλουν να συγκρουστούν με τους φίλους τους τούς ευρωπαίους.

Επισήμως δεν έχει κηρυχθεί πόλεμος από την τουρκική πλευρά, ούτε πρόκειται η ευρώδουλη κυβέρνηση των Συριζα-Ανελ να αποδεχθεί ότι διεξάγεται πόλεμος εις βάρος της Ελλάδος από την Τουρκία.

Ο ακήρυκτος πόλεμος(undeclared war) είναι κάτι συνηθισμένο στο διεθνές πολιτικό περιβάλλον. Οι ΗΠΑ παρότι ενεπλάκησαν σε πολλούς πολέμους από το 1945 και εντεύθεν, δεν έχουν κηρύξει επισήμως τον πόλεμο σε κάποια χώρα. Συγκαλύπτουν την χρήση βίας με άλλους όρους, πχ ανθρωπιστική επέμβαση, ειρηνευτική αποστολή, αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις, πάντως όχι κήρυξη πολέμου.

Για τα ευρωγιουσουφάκια, αν δεν κηρυχθεί επισήμως πόλεμος από το 4ο Ράιχ, ή αν δεν το ανακοινώσει ένα καθεστωτικό κανάλι, ή αν δεν το αποδεχθεί μία ελληνόφωνη μνημονιακή κυβέρνηση, τότε δεν υφίσταται πολεμική σύγκρουση.

Από το 2010 αυτή η ασυνήθιστη κατάσταση ταλαιπωρεί τον Ελληνικό Λαό. Υφιστάμεθα ακήρυκτο οικονομικό πόλεμο και κατοχή από την ΕΕ και το 4ο Ράιχ, αλλά αφού δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την Τρόικα και επίσημη αναγνώριση από τις ελληνόφωνες μνημονιακές κυβερνήσεις, οι δυτικόφιλοι "πατριώτες" δεν θεωρούν ότι υφίσταται η κατοχή και ο πόλεμος.

Όταν ένα μέρος του πληθυσμού εθίζεται σε τέτοιους βλαβερούς τρόπους σκέψεως, είναι φυσικό να μην μπορεί να αναγνωρίσει ούτε τον ακήρυχτο πόλεμο από κράτη εκτός ΕΕ.

Η πραγματοποίηση πολεμικών ενεργειών αποδεικνύεται από τα γεγονότα και τα αποτελέσματα που επιφέρουν οι πολεμικές επιχειρήσεις, και όχι από τις δηλώσεις των κυβερνήσεων και τα δελτία ειδήσεων των καθεστωτικών καναλιών.

Όσοι αφελείς δεν αναγνωρίζουν την έννοια του ακηρύκτου πολέμου, και τα διαφορετικά είδη πολέμων μη-στρατιωτικής μορφής(πχ οικονομικός πόλεμος), κάνουν τεράστιο κακό στην Ελλάδα και στον Ελληνισμό.

#ieraks #eu #economicwarfare

No comments:

Post a Comment