Thursday, October 12, 2017

Η υπεράσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων πρέπει να περιλαμβάνει και την αποχώρηση από διεθνείς οργανισμούς όπως η UNESCO



Ασχέτως το τί γνώμη έχει έκαστος για το κράτος του Ισραήλ, η στάση του απέναντι στην UNESCO αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για κάθε κράτος που σέβεται την κυριαρχία του. Το Ισραήλ απεχώρησε από την UNESCO διότι θεωρεί ότι μεροληπτεί εις βάρος του.

Όταν ένας διεθνής οργανισμός λαμβάνει αποφάσεις ενάντια στα συμφέροντα της χώρας σου, είναι αδιανόητο να συνεχίζεις την συμμετοχή σου στον συγκεκριμένο οργανισμό αδιαφορώντας για τις αρνητικές συνέπειες, όπως πράττουν τα ελληνόφωνα ευρωγιουσουφάκια με την στάση τους απέναντι στην ΕΕ. 

Το κωμικοτραγικό της υποθέσεως είναι ότι ο πρόεδρος Τραμπ και οι ΗΠΑ γελοιοποιήθηκαν διότι απεχώρησαν από την UNESCO επειδή θεωρούν ότι μεροληπτεί εις βάρος του Ισραήλ, και όχι επειδή προσέβαλε αμερικανικά συμφέροντα! 

Η αμερικανική κυβέρνηση θεώρησε τα συμφέροντα του Ισραήλ σημαντικότερα από τα συμφέροντα των ΗΠΑ. Η δουλικότητα του Τραμπ προς το εβραϊκό λόμπυ ξεπέρασε κάθε όριο.


3 comments:

  1. Κύριε Αμυρά ονομάζομαι Ηλίας Μοτζάκης είμαι πολιτευτής στη Θεσσαλονίκη και σας καλώ σε πανστρατιά
    https://motzakisilias.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. του γνωστου αμορφωτου βρωμοχαρακτηρα που πουλαει επιστολες ταχα μου του χριστουλι εξαπατωντας γεροντακια και γριουλες και που τον διεταξε ο τσιπρας να κανει κομα για να κοψει ψηφους απο τη χρυσαυγη ο γραφικος τρελοπονος?????αχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

    https://www.youtube.com/watch?v=KmsW9ljLdO0

    ReplyDelete