Thursday, October 12, 2017

Αν υπήρχε δικαιοσύνη στην Ελλάδα στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα έπρεπε να κάθεται ο Κοντονής και όσοι βουλευτές νομιμοποίησαν την πρόκληση σε μαζικό ευνουχισμό ανηλίκων



Η μήνυση εναντίον της εφημερίδος ΕΩ εκμεταλλεύεται και αναπαράγει το σαθρό δυτικογενές πλαίσιο αναφοράς περί "ρατσισμού", χωρίς να κάνει καμμία νύξη στις σοβαρότατες αντιδράσεις πολιτών, γονέων, συλλόγων, επιστημόνων, φεμινιστριών, ακόμη και οργανώσεων ομοφυλοφίλων, για το τελευταίο νομικό έκτρωμα που ψηφίστηκε στο κυνοβούλιο, πάντα υπό το πρόσχημα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

http://www.protothema.gr/greece/article/720583/allagi-fulou-ti-lene-feministries-omofulofiloi-kai-trans-alla-kai-i-colour-youth-koinotita-lgbtq-/(διαβάστε εδώ τεκμηριωμένες απόψεις ομοφυλοφίλων και φεμινιστριών εις βάρος του νομικού εκτρώματος που ψήφισε η κατοχική κυβέρνηση Τσίπρα).

(Διεθνή Ανοιχτή Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και το ελληνικό Κοινοβούλιο, με θέμα «ΜΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ», έχουν στείλει φεμινίστριες, ομοφυλόφιλοι και τρανς, που αγωνίζονται κατά των νόμων «αυτοπροσδιορισμού της έμφυλης ταυτότητας»).

Η παραγγελία του Κοντονή για άσκηση ποινικής διώξεως αποσκοπεί στο να τρομοκρατήσει και να φιμώσει κάθε αντίθετη άποψη που διαφωνεί με την νομιμοποίηση του αυτο-ευνουχισμού.

Αν υπήρχε δικαιοσύνη στην Ελλάδα στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα έπρεπε να κάθεται ο Κοντονής και όσοι βουλευτές νομιμοποίησαν την πρόκληση σε μαζικό ευνουχισμό ανηλίκων. 

Ο νόμος-τερατούργημα του Κοντονή είναι αντισυνταγματικός, εχθρικός προς τα ανθρώπινα δικαιώματα των παιδιών, και αντι-φεμινιστικός διότι καταστρατηγεί τις κατακτήσεις των γυναικών που δεν θα μπορούν πιά να πάνε ούτε σε δημόσια τουαλέτα υπό τον φόβο διεστραμμένων που θα δηλώνουν ότι αισθάνονται γυναίκες όντας άνδρες, και θα δικαιούνται να εισέλθουν σε γυναικείες τουαλέτες.

Το να λές ως Πολιτεία σε νεαρά αγόρια, "κόψτε τα γεννητικά σας όργανα, και αλλάξτε φύλο, είναι προοδευτικό, είναι νόμιμο", συνιστά πρόκληση σε αυτο-ευνουχισμό, και αποτελεί κακούργημα. 

Αν ο τίτλος της εφημερίδος έγραφε, "Ξύλο σε κάθε βουλευτή που ψήφισε το διεστραμμένο νομοσχέδιο και νομιμοποίησε τον ακρωτηριασμό εφήβων", θα ήταν αποδεκτός από την συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας. 

Αυτό το μισελληνικό καθεστώς εισάγει στα σχολεία την διαστροφή εις βάρος μικρών παιδιών, νομιμοποιώντας στην λαϊκή συνείδηση τον ερμαφροδιτισμό. 

Την στιγμή που οργανώσεις ομοφυλοφίλων στην Δύση αρχίζουν να εξανίστανται εις βάρος της διεμφυλικής προπαγάνδας, στην Ελλάδα η κατοχική ληστοσυμμορία νομοθετεί ως πολιτική προέκταση των τρανς-λομπις.

είδηση από το "Πρώτο Θέμα": 

"Για τη διάπραξη των αδικημάτων της υποκίνησης σε ρατσιστική βία και της πρόκλησης σε τέλεση αξιόποινων πράξεων κάνει λόγο ο δικηγόρος Άγης Τάτσης, ο οποίος προχώρησε σε κατάθεση μήνυσης κατά παντός υπευθύνου σχετικά με το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας « Ελεύθερη Ώρα».

Ειδικότερα, η εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα» κυκλοφόρησε σήμερα με πρωτοσέλιδο στο οποίο αναφέρει: «Ψηφίστηκε ο νόμος έκτρωμα από 148 ανώμαλους» «ΒΟΥΛΗ – ΤΡΑΒΕΣΤΙ»
«ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΔΕΛΦΗ».

Στην μήνυσή του την οποία κατέθεσε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελόκηπων, ο κ. Τάτσης αναφέρει μεταξύ άλλων: 

«Το συγκεκριμένο δημοσίευμα, πέραν των απίστευτα προσβλητικών και ρατσιστικών χαρακτηρισμών προς τους Έλληνες και Ελληνίδες βουλευτές, που υπερψήφισαν το νομοσχέδιο για τη δήλωση μεταβολής φύλου, προτρέπει ευθέως, με τον τίτλο "ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΔΕΛΦΗ", στη διάπραξη εγκλημάτων εις βάρος των ομοφυλοφίλων.»"



Ο Κοντονής έστειλε στην εισαγγελία το ρατσιστικό πρωτοσέλιδο της «Ελεύθερης Ώρας»



No comments:

Post a Comment