Sunday, October 8, 2017

Η Καταλονία πρέπει να τιμωρήσει αμείλικτα τους εθελόδουλους και τους προδότες





Η Καταλονική ηγεσία, πρέπει άμεσα να προξενήσει αντίποινα στους Καταλονούς αρνητές της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας. Όσοι εθελόδουλοι Καταλονοί υποστηρίζουν την υποταγή της χώρας τους στην Ισπανία, πρέπει να τους αφαιρούνται όλα τα πολιτικά, ατομικά, και κοινωνικά δικαιώματα.

Η Καταλονική αστυνομία πρέπει να διαλύει κάθε συγκέντρωση υπέρ της ισπανικής κατοχής της Καταλονίας. Πρέπει να συλλαμβάνει και να φυλακίζει κάθε οργανωτή διαδηλώσεων υπέρ της ισπανικής κατοχής.

Οι Καταλονοί πατριώτες πρέπει άμεσα να θεσπίσουν έναν επαναστατικό νόμο αντίστοιχο με τον γαλλικό Prairial Law, ο οποίος θα τιμωρεί αμειλίκτως όχι μόνον την αντίθεση αλλά και την παθητική στάση στην ανεξαρτησία της Καταλονίας. Θα επιτρέπεται μόνον η ενεργητική υποστήριξη της Καταλονικής ανεξαρτησίας.

Τα Κατανολικά δικαστήρια πρέπει να μετατραπούν σε επαναστατικά δικαστήρια, και να δικάζουν με συνοπτικές διαδικασίες τους προδότες της Καταλονικής ανεξαρτησίας(διάλυση συγκεντρώσεων, κατάσχεση περιουσιών, αφαίρεση πολιτικών δικαιωμάτων, συλλήψεις χωρίς εντάλματα, πολυετείς καθείρξεις).

Καταλονικές πολιτοφυλακές πρέπει να αρχίσουν την εκδίωξη της ισπανικής κατοχικής δυνάμεως Guardia Civil με κάθε μέσον.

Πρέπει να γίνει άμεσα έκκληση στους Βάσκους να επαναστατήσουν και αυτοί απελευθερώνοντας την χώρα τους από την ισπανική κατοχή.

Αν οι Καταλονοί πατριώτες δεν βρούν ισχυρούς συμμάχους στην Ευρώπη, υπάρχουν οι λαοί της Νοτίου Αμερικής που έχουν υποφέρει τα πάνδεινα από τους Ισπανούς κονκισταδόρες, και ευχαρίστως θα προσέφεραν κάθε είδους βοήθεια στους Καταλονούς επαναστάτες.

Μία διεθνιστική έκκληση προς τους γηγενείς λαούς της Λατινικής Αμερικής που θα τους καλούσε να απορρίψουν την ισπανική γλώσσα, την ισπανική κουλτούρα, την καθολική εκκλησία, και τα ισπανικά ήθη και έθιμα, θα έθετε όλη την ήπειρο σε τροχιά συγκρούσεως και θα γύριζε το ρολόι της ιστορίας έξι αιώνες πίσω. Οι λαοί της Λατινικής Αμερικής θα εξεγείροντο κατά της κατοχής που υφίστανται από τους επιγόνους των ισπανών κατακτητών.

Η διεθνοποίηση του Καταλονικού ζητήματος θα προξενήσει μιμητικές τάσεις στην Ευρώπη και θα αυξήσει το κύρος των κινημάτων ανεξαρτησίας στην Σκωτία, στην Ουαλία, στην Σικελία, στην Ιρλανδία, στην Κορσική, στην Οξιτανία, στην Βρετόνη, στο Νότιο Τιρόλο, στην Γαλικία, και αλλού.

Δεν πρέπει να αφήσουμε την ευκαιρία να χαθεί. Η επαναχάραξη των συνόρων στην Ευρώπη θα προκαλέσει τεκτονικές γεωπολιτικές αλλαγές.

Θα αποτελέσει ένα ισχυρότατο πλήγμα στην παγκοσμιοποίηση καθώς θα ενισχύσει το εθνοτικό και τοπικιστικό πνεύμα των λαών, αντιστρέφοντας πλήρως το ισοπεδωτικό κύμα του κοσμοπολιτισμού που επικράτησε μετά την κατάρρευση του Σοβιετικού συνασπισμού.

No comments:

Post a Comment