Monday, October 16, 2017

Έρανος για τα δικαστικά έξοδα του συμπολεμιστού μας



Ο Εθνικο-Απελευθερωτικός μας Αγών εναντίον του κατοχικού καθεστώτος συνεχίζεται αταλάντευτος επί χρόνια.

Σε κάθε φάση της συγκρούσεως η συνδρομή του Ιφικράτους Αμυρά έχει οδηγήσει στην αναβάθμιση του ιδεολογικού εξοπλισμού των πατριωτών. Ως επιτροπή για την στήριξη του Ιφικράτους Αμυρά ευελπιστούμε στην βοήθειά σας για να συνεχιστεί ο Ιερός Αγών για την Εθνική Ανεξαρτησία.

Αντιμετωπίζει σειρά ποινικών διώξεων από το μισελληνικό καθεστώς για ανυπόστατες κατηγορίες. Κατηγορείται για πολιτικά και οικονομικά αδικήματα.

Το πρόβλημα των διώξεων αφορά όλους τους Έλληνες που αρνούνται να υποταχθούν στην κατοχική «νομιμότητα». Η συνδρομή σας θα βοηθήσει την συνέχεια του Αγώνος.

Τον επόμενο μήνα θα δικαστεί η έφεση για την πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση, σε μία από τις ποινικές διώξεις που υφίσταται ο Ιφικράτης Αμυράς, και αφορά πλασματικά χρέη προς το ρωμέικο ψευδοκράτος.

Όποιος φίλος, συναγωνιστής, ομοϊδεάτης θέλει να συνδράμει στα δικαστικά έξοδα, ας επικοινωνήσει στο 6932353329. Ή μπορεί να στείλει όποιο ποσόν επιθυμεί με ταχυδρομική επιταγή στην Ταχ.Θυρίδα 1042, ΤΚ 10037, Αθήνα, στο όνομα Ιφικράτης Αμυράς, ή να κάνει κατάθεση σε νούμερο προπληρωμένης κάρτας, ή σε τραπεζικό λογαριασμό Alpha Bank, ο οποίος θα δοθεί σε προσωπικό μήνυμα.

Επίσης μπορείτε να συνεισφέρετε και μέσω paypal, πατώντας το εικονίδιο πάνω δεξιά.

Κάθε βοήθεια, όσο μικρή και αν είναι, είναι πολύτιμη.

Έρρωσθε

(Η κοινοποίηση του μηνύματος θα βοηθήσει στην συλλογή του ποσού των δικαστικών εξόδων)

No comments:

Post a Comment