Tuesday, October 10, 2017

Μετά το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου, έρχεται το νομοσχέδιο για την αλλαγή είδους

         
               
           


Η δική μας νομοθετική πρόταση μετά την τελευταία ψηφοφορία στο νομοσχέδιο αλλαγής φύλου, και πάντα στην πρωτοπορία των εξελίξεων, είναι η αλλαγή είδους.

Ναι, καλώς διαβάσατε. Μετά την αλλαγή φύλου, έρχεται η αλλαγή είδους.

Ήτοι, όποιος/όποια αισθάνεται καγκουρό, τίγρης, ελέφαντας, αλεπού, χήνα, άλογο, γάτα, σκύλος, καρχαρίας, φάλαινα, κ.α., θα μπορεί να το δηλώνει στις δημόσιες αρχές, και αυτές μετά από έκδοση δικαστικής αποφάσεως θα το εγγράφουν στην ταυτότητα του ανθρωπο-ζώου.

Φυσικά, το προοδευτικό μας νομοσχέδιο θα καταδικάζει τον ρατσισμό και τον ναζισμό, διότι οι αναχρονιστικές και πρωτόγονες τάσεις στην Ελληνική κοινωνία στιγματίζουν ευαίσθητες υπάρξεις που θέλουν να αλλάξουν είδος, και τους αφαιρούν το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού.

Δηλώνουμε ότι εκτός από τις φυλές, τα έθνη, και τα δύο φύλα, τα οποία ως γνωστόν είναι τεχνητές κατασκευές, έτσι θεωρούμε και τα είδη τεχνητές κατασκευές.

Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για την ταξινόμηση των ειδών, μία άκρως ρατσιστική και αντιεπιστημονική αντίληψη κάποιων νοσηρών νοσταλγών του Χίτλερ, διότι εισήγαγε διακρίσεις μεταξύ ανθρώπων, ζώων, και φυτών.

Σε επόμενο στάδιο, μόλις ωριμάσει η Ελληνική κοινωνία, και είναι έτοιμη να αποδεχτεί την προοδευτική μας αντίληψη, θα μπορούν οι άνθρωποι στις ταυτότητές τους να δηλώνουν φυτά, λουλούδια, φρούτα, κλπ.

Όποιος/όποια αισθάνεται γαρύφαλλο, γλαδιόλα, βερύκοκο, καρπούζι, αχλάδι, πεύκο, βελανιδιά, κλπ, θα μπορεί να κατοχυρώσει τον αυτοπροσδιορισμό του στην νέα του αστυνομική ταυτότητα.

Ειρήσθω εν παρόδω ότι σε τέτοιες περιπτώσεις δεν θα είναι αναγκαία η χειρουργική παρέμβαση για την αλλαγή των εξωτερικών χαρακτηριστικών του όντος, καθώς οι αλλαγές μπορούν να επέλθουν σταδιακώς με επικονίαση.

Οι νέες τρανς-οντότητες θα επιτρέπεται να κάνουν έρωτα με φυτά, με λουλούδια, με αχλάδια, και όποια λαχανικά θέλουν, αρκεί να αισθάνωνται απελευθερωμένα από την πατριαρχική καταπίεση.

Τέλος σε μελλοντικό χρόνο θα θεσπίσουμε τον αυτοπροσδιορισμό των ατόμων σε βακτήρια, ιούς, μαλάκια, χταπόδια, αμοιβάδες, μύγες, κουνούπια, τσούχτρες, κυτταρικούς οργανισμούς, κ.α., ώστε η κοινωνία μας να μην περιορίζεται σε διεμφυλικούς αναχρονισμούς.

Εφεξής οι άνθρωποι θα δικαιούνται να είναι διειδηκοί(δι+είδος+ικός, κατ' αναλογία με το διεμφυλικός), δηλαδή να ανήκουν σε περισσότερα του ενός είδη, ή να αλλάζουν την ταξινόμησή τους κατά το δοκούν, από άνθρωπο, σε λουλούδι, σε ζώο, σε ψάρι, σε φρούτο, σε έντομο, ή να αποτελούν μείξη διαφορετικών ειδών, πχ άνθρωπος, πορτοκάλι, και κουνούπι. Όλα μαζί σε μία νέα αστυνομική ταυτότητα, πάντα με έμφαση στην οικολογική συνείδηση.

Back to the future: όπως είχαμε κάποτε τους Κενταύρους, τώρα έχουμε την γυναίκα-γάτα.

Όποιος/όποια αισθάνεται ότι γεννήθηκε σε λάθος είδος, όπως γίνεται τώρα με όσους/όσες γεννήθηκαν σε λάθος σώμα, θα απολαμβάνει το κατοχυρωμένο δικαίωμα στην μετενσάρκωση.

Η άμεση κρατική αναγνώριση της μετενσαρκώσεως, θα συνοδεύεται από νέο διαβατήριο, και σε περίπτωση θανάτου του συζύγου το έτερον ήμισυ θα δικαιούται συντάξεως. Πχ αν ο σύζυγος είναι πορτοκάλι και η σύζυγος κουνούπι, σε περίπτωση ρατσιστικού και φασιστικού αεροψεκασμού με εντομοαπωθητικό, η πολιτεία θα επιλαμβάνεται ώστε το χηρεύον πορτοκάλι να λαμβάνει σύνταξη και την κληρομηθείσα περιουσία του κουνουπιού.

Ο φασισμός δεν μας πτοεί. Ο τρανσ-ραγιαδισμός πολεμούμενος νικά, υβριζόμενος λαμπροτέρος καθίσταται!

2 comments:

  1. Εσύ δεν ήσουν υπέρ του διανθρωπισμού;

    ReplyDelete
  2. Οι παιδόφιλοι δεν ζήτησαν αλλαγή ηλικίας ακόμα;

    ReplyDelete