Wednesday, October 25, 2017

Στις εθνικές εορτές δεν λησμονούμε τα Ιερά Σύμβολα του Ελληνισμού


Τώρα που ζυγώνει η εθνική εορτή, να ξαναθέσουμε το ζήτημα του εθνικού συμβόλου, μέχρι την τελική νίκη. 

Για τους Έλληνες κατά τα Πάτρια Ειωθότα, εκτός από την εθνικότητα των σημαιοφόρων τίθεται και ζήτημα συμβόλου στις σημαίες. 

Επανελλήνιση σημαίνει αποχριστιανοποίηση, και αποχριστιανοποίηση σημαίνει Επανελλήνιση. 

Έχουμε ένα σωρό πανέμορφα εθνικά σύμβολα: 

το Κηρύκειον, το διπλό Δελφικό Έψιλον, το Ορφικό Ωόν, ο Ουροβόρος Όφις, το Άστρο των Αιγών, ο Ομφαλός, η Πεντάλφα, η Τετρακτύς, η Λάβρυς, ο Κεραυνός του Διός, το Τρισκέλιον, η Ημισέληνος, ο Μαίανδρος, το Κέρας της Αμαλθείας, ο Μινώταυρος, η Γοργώ, η Γλαύξ, ο Λύκος, ο Αετός του Διός, κ.α., τα οποία αποκλείονται από την σημαία επειδή ωρισμένοι εκχριστιανισμένοι πολίτες επιμένουν να υποστηρίζουν μία μισελληνική ιουδαϊκή αίρεση, και επειδή οι περισσότεροι πολιτικοί ως ανελλήνιστοι έχουν υιοθετήσει το σχέδιο μίας σημαίας της Αγγλικής αποικιοκρατίας των Ινδιών.

4 comments:

  1. δεν ξεχναμε οτι αριστεροι αναρχοκομουνιστες φονιαδες τσακισαν ελληνα αδερφο μας επειδη ειχε τατουαζ με αρχαιολελληνικα συμβολα
    τσακισαν και 4 ευελπιδες και στρατιωτες και οποιον γουσταρουν...
    δεν συγχωρουμε και θα εκδικηθουμε τους νεο-εαμοβουλγαρους κατακτητες στο δισεκατομμυριαπλασιο....

    https://www.youtube.com/watch?v=w39Z1vLHDoU

    ReplyDelete
  2. Ακριβως,νεο-εαμοβουλγαροι.Απογονοι των παλαιων δολοφονων.Θα γυρισει ο τροχος,σιγα-σιγα.

    ReplyDelete
  3. Οι Εαμοβολυλγαροι θα πρέπει να τους εκδικηθούμε γιατί όπως κ στην προηγούμενη γερμανική κατοχή έτσι κ σε αυτλη που ζούμε τώρα κάνουν βαβούρες κ δεν αφήνουν τους γερμανούς κ τις αρχές να γίνουν άνετα οι μεταρυθμίσεις κ να μπουμε στον δρόμο της προόδου.

    ReplyDelete
  4. βαβουρες ονομαζεις το τσακισμα ελληνων πολιτων 100 προς εναν εαμοβουλγαρε?
    βαβουρες ηταν στην κατοχη ο βιασμος και η σφαγη χιλιαδων νηπιων του ελληνικου λαου επειδη ηταν λεει φασιστακια και ναζιστακια αντιδραστικάκια?
    βαβουρες η εξοντωση δεκαδων εκατομμυριων ρωσων πολιτων απο το κομουνιστικο πραξικοπημα σας του οχχχχχτοβρι και την επιβολη της αρωστημενης θρησκειας σας του μπολσεβικισμου σας δια της βιας αναρχοπλουσιοπαιδο??????

    να δεις εμεις οι εθνικιστες τι βαβουρες θα σας κανουμε οταν παρουμε την εξουσια παρακρατικο νεο-εαμοβουλγαρικο αναρχοπλουσιοπαιδο του ιντυ του σορος...χεχεχε

    ReplyDelete