Wednesday, October 11, 2017

Νόμος του ρωμέικου ψευδοκράτους το "ό,τι δηλώσεις είσαι"



Όσοι "προοδευτικοί" υποστήριξαν την αλλαγή φύλου, ακόμη και για ανήλικα 15χρονα παιδιά, για να δικαιολογήσουν την κατάπτυστη στάση τους, προσπάθησαν να εστιάσουν στο γεγονός ότι για ένα 15χρονο άτομο το άρθρο 3, παρ. 2 του νόμου για την αλλαγή φύλου, απαιτεί γονική συναίνεση και έγκριση από διεπιστημονική ιατρική επιτροπή. 

Με αυτό τον γελοίο τρόπο προσπάθησαν να εξωραΐσουν τις αλγεινές εντυπώσεις που δημιούργησε το νομικό έκτρωμα που υπερψηφίστηκε. 

Όμως στην παράγραφο 4 του ιδίου άρθρου, προφανώς για τους ενηλίκους, γράφει:

"Για τη διόρθωση του καταχωρισµένου φύλου δεν απαιτείται να βεβαιώνεται ότι το πρόσωπο έχει υποβληθεί σε οποιαδήποτε προηγούµενη ιατρική επέµβαση. Δεν απαιτείται επίσης η οποιαδήποτε προηγούµενη εξέταση ή ιατρική αγωγή που σχετίζεται µε τη σωµατική ή ψυχική του υγεία".

Συνεπώς για τους ενηλίκους, άνω των 18, όποιος/όποια θέλει, ζητά αλλαγή φύλου, χωρίς καμμία εξέταση, χωρίς καμμία αιτιολογία, και χωρίς καμμία προϋπόθεση. 

Με μία απλή δήλωση, ένας άνδρας δηλώνει ότι είναι γυναίκα, χωρίς να έχει γίνει αλλαγή φύλου, χωρίς ιατρική έγκριση, και το κράτος υποχρεούται να το αποδεχτεί.

Πρακτική συνέπεια του νόμου που θα την δούμε στην Ελλάδα λίαν συντόμως:

Άτομα, με εμφανώς ανδρικό σωματότυπο, θα απαιτούν να εισέλθουν στις γυναικείες τουαλέτες ενός δημοσίου χώρου, και να τις χρησιμοποιήσουν διότι αισθάνονται γυναίκες. Και μάλιστα με την σφραγίδα του κράτους. 

Όσοι είναι κατάδικοι, θα απαιτούν να στεγαστούν σε κελί με γυναίκες. 

Όσοι είναι αθλητές, αλλά αισθάνονται γυναίκες, θα απαιτούν να λάβουν μέρος σε γυναικείες ομάδες(το πρόβλημα ήδη έχει εμφανιστεί σε ξένους αθλητικούς αγώνες).

Όπως και τα αντίστοιχα νομικά εκτρώματα ξένων χωρών, το νομοσχέδιο δεν αναγνωρίζει την αλλαγή φύλου μόνον σε άτομα που εμφανώς, είτε λόγω εγχειρήσεως, είτε λόγω ορμονικής διαταραχής, έχουν γυναικεία συμπεριφορά ενώ εξωτερικώς έχουν ανδρικά χαρακτηριστικά.

Αναγνωρίζει το δικαίωμα αλλαγής φύλου κατά βούληση! Ασχέτως ενδοκρινολογικών και ψυχιατρικών κριτηρίων.

1 comment:

  1. Πολύ ωραία!!!!
    Να κάνω αίτηση αλλαγής φύλλου (χωρίς γιατρούς, επεμβάσεις κ.λ.π.<) και από γυναίκα η ταυτότητα μου να λέει άνδρας!!!
    Μετά να κάνω αίτηση επίσκεψης στο άθλιο όρος και αν δεν την δεχθούν οι παπάδες θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου...ευκαιρία να δω τα αρχαία που κρύβουν εκεί.
    Μετά, αφού θα επιστρέψω θα ξανακάνω αίτηση αλλαγής να βρεθώ στα κανονικά μου (δεδομένου ότι ο νόμος δεν έχει περιορισμό πόσες φορές θα αλλάξεις και θα ξανααλλάξεις).
    Σε δουλειά να βρισκόμαστε...

    ReplyDelete