Friday, September 16, 2016

Το βίντεο της ομιλίας "Η Γεωπολιτική της Μεγάλης Ελλάδος"




Ο Ιφικράτης Αμυράς ανέλυσε την γεωπολιτική στρατηγική που πρέπει να χαράξει ο Ελληνισμός για να αποκτήσει ισχύ στον χώρο της Μεσογείου και να οικοδομήσει το Ελληνικό Imperium. 

Η προβολή ισχύος πέραν των σημερινών συνόρων πρέπει να αποτελεί βασικό δόγμα της Ελλάδος. 

Η στατικότης των συνόρων είναι αβάσιμη αντίληψη. Η δυναμική αυξομείωση των συνόρων, οι αμφισβητούμενες συνοριακές γραμμές, τα θολά σύνορα αποτελούν μόνιμη κατάσταση στην ανταγωνιστική ιστορία των κρατών. 

Στην ομιλία αναλύθηκαν τα πρώτα βήματα για την απελευθέρωση της κατεχομένης Ιωνίας. 

Αίθουσα Απόλλων

15 - 9 -"2016"

2 comments:

  1. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις χάους στη Λέσβου πολλοί Έλληνες αντιδρούν εκδικητικά προς του κατοίκους..."Καλά να πάθετε αφού ψηφίσατε Σύριζα". Προπαγανδιστικά τι θα ήταν σωστότερο;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το "καλά να πάθουν αφού ψηφίσατε Σύριζα", είναι μία χονδροειδής ανοησία. Οι λαθροέποικοι εισβάλλουν σωρηδόν από το 1990 επί Νέας Δημοκρατίας. Κυρίως λόγω των αντιλήψεων της ΕΕ.
      Δεν περίμεναν τον Σύριζα για να εισβάλλουν στην Ελλάδα.

      Όσοι εκστομίζουν τέτοια απαξιωτική συμπεριφορά, το πράττουν είτε διότι αντιπαθούν την Αριστερά όντας δεξιοί, είτε διότι δεν γνωρίζουν το πώς να αντιστρέψουν μία αρνητική συμπεριφορά.

      Κατά την ίδια λογική, θα έπρεπε να λέμε στους συνταξιούχους και στους ιδιοκτήτες ακινήτων, "Καλά να πάθετε αφού ψηφίσατε ΝΔ-Σαμαρά", διότι τους έκοψαν την σύνταξη και επέβαλαν ένα σωρό χαράτσια στα ακίνητα.

      Η προπαγανδιστική αντιμετώπιση της αρνητικής πολιτικής συμπεριφοράς των νεοελλήνων απαιτεί γνώσεις πολιτικής ψυχολογίας και πολιτικής κοινωνιολογίας.

      Λεπτομερής ανάλυση του πώς αντιμετωπίζουμε προπαγανδιστικώς την συγκεκριμένη κατάσταση με τους λαθροεποίκους, εδώ http://www.iphicratisamyras.com/2012/12/blog-post_19.html
      και εδώ https://www.youtube.com/watch?v=3qLMJaSrL64

      Ιφικράτης

      Delete