Wednesday, September 7, 2016

Η απαγόρευση των διακρίσεων ως θεμελιώδης ευρωπαϊκή αρχή θα οδηγήσει στον αφανισμό της Ευρώπης




Ένας από τους βασικούς λόγους που η Ευρώπη μετά από τόσες τρομοκρατικές ενέργειες ισλαμιστών, αρνείται να αναγνωρίσει το πρόβλημα του ισλάμ-λαθρομετανάστευση-εισβολή, είναι ότι αν το αποδεχτεί, θα πρέπει να αλλάξει τον αξιακό της κώδικα. Ήτοι να προβεί σε διακρίσεις. Θα πρέπει να σταματήσει να τους αντιμετωπίζει ως μονάδες, και να αρχίσει να εξετάζει την συλλογική τους ταυτότητα.

Κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το κυρίαρχο αντιρατσιστικό αφήγημα της Ευρώπης, "δεν κάνουμε διακρίσεις με βάση το θρήσκευμα, το φύλο, την καταγωγή, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, κλπ, κλπ".

Ο φόβος των ευρωπαίων αξιωματούχων είναι ότι αν θεσπίσουν μία τέτοια αλλαγή στον αξιακό τους κώδικα, τότε θα αρχίσει να τίθεται υπό αμφισβήτηση η εγκατάσταση στην Ευρώπη και άλλων, μη-μουσουλμανικών πληθυσμιακών ομάδων, συμπεριλαμβανομένων και των Εβραίων.

Αν επιτρέψουν την μαζική απέλαση μουσουλμάνων, θεωρούν ότι θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου. Και κάτι τέτοιο δεν το αντέχουν. Δεν αντέχουν να απελαθούν Αφρικανοί και Ασιάτες, μη μουσουλμανικού θρησκεύματος. Οπότε θα προσπαθήσουν να πείσουν τους Ευρωπαίους να αποδεχτούν την σφαγή και τον σταδιακό εξισλαμισμό τους.

Ο εναγκαλισμός της Ελλάδος με την Ευρώπη θα οδηγήσει στον αφανισμό της Πατρίδος μας. Οι ευρωπαίοι αξιωματούχοι δεν έχουν καμμία διάθεση να απελάσουν τους μουσουλμανικούς πληθυσμούς ακόμη και αν εκραγεί ατομική βόμβα στο Παρίσι από την ISIS, και θρηνήσουν δεκάδες χιλιάδες θύματα.

Η απαγόρευση των διακρίσεων αποτελεί θεμελιώδη αρχή της Ευρώπης του Διαφωτισμού. Έχει ξεκινήσει πολύ πριν την σύσταση της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, από τα χρόνια της Γαλλικής Επαναστάσεως.

Ακόμη και κόμματα όπως της Μαρίν Λεπεν στην Γαλλία, του Γκερτ Βίλντερς στην Ολλανδία, και η Εναλλακτική για την Γερμανία (AfD), δεν μπορούν να υπερβούν το βασικό εμπόδιο της απαγορεύσεως των διακρίσεων, το οποίο έχει βαθείς ρίζες στην Ευρώπη.

Το πολύ-πολύ να μειώσουν τον αριθμό των ισλαμιστών. Αλλά πολύ δύσκολα θα μειώσουν τον αριθμό των μη-μουσουλμάνων Αφρικανών και Ασιατών, ή τον αριθμό των Εβραίων. Οι εκχριστιανισμένοι εξωευρωπαϊκοί εισβολείς δύσκολα θα απελαθούν.

Οπότε κάποιοι φιλοευρωπαίοι ας μην κατηγορούν τον Ολλάντ ή την Μέρκελ για την κατάντια της Ευρώπης. Ο αργός θάνατος της Ευρώπης έχει ξεκινήσει εδώ και πολλούς αιώνες, πολύ πριν την δημιουργία της ΕΕ, πολύ πριν εμφανιστεί ο νεοφιλελευθερισμός, πολύ πριν εμφανιστεί η μαρξιστική σχολή της Φρανγκφούρτης και το δόγμα του πολυπολιτισμού.

Ξεκίνησε από τότε που ο εξισωτισμός προς τα κάτω και η κατάργηση των εθνικών διακρίσεων απετέλεσε θρησκευτική επιταγή μίας ιουδαϊκής αιρέσεως εκ της Ναζαρέτ.

2 comments:

  1. Υπάρχει περίπτωση να κατεβεί σε εκλογές η ΙΕΡ.Α.Κ.Σ;
    Πότε είναι η επόμενη ομιλία σού;

    ReplyDelete